Startpagina > Misc > beoordelingen over Alts.shop

alts.shop

Reviews: 20 | Zeer goed
Uitzonderlijk
16
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
2
Middelmatig
0
Arm
1
01/30/2020
Hofstetter

Alts.shop is naar mijn mening de beste winkel. 19 van de 20 accounts zijn ongebannen! 😊 En ze geven vervangingen als een SFA niet meer werkt! 👌đŸģ❤ī¸â­ī¸â­ī¸â­ī¸â­ī¸â­ī¸
01/30/2020
Saundra

Omkoping, betaalt klanten om goede beoordelingen te geven. Veel van de alts werken niet echt en de eigenaar weigert goede vervangingen te geven
01/31/2020
Otho

niet alle 500 accs zijn functioneel (20 dint werk)maar het is geweldig met de prijzen en alles is de beste website voor acc-kopen.In 10 minuten was het hier.Ik ben geen bot xD.
01/31/2020
Sholeen Hemmingway

Eerst dacht ik dat het oplichterij was en dat het niet werkte, maar wacht maar en wees geduldig en het gaat goed. Beste winkel veruit
01/31/2020
Trauner Nolette

Ik kocht 225 alts en sommige werkten niet maar ik kreeg een vervanger.Echt goede alt-shop met goedkope alts.Ik zou het zeker aanbevelen !!
01/31/2020
Forta Gollier

Ik heb meerdere keren bij deze service gekocht en heb geen problemen van hun kant gehad. Zelfs als ik problemen had vanwege mijn eigen incompetentie, waren ze erg behulpzaam bij het oplossen ervan. Geweldige mensen en een nog betere winkel.
02/01/2020
Terpstra

ik heb betaald voor de alts zoals 50 minuten geleden nog niet ontvangen, zelfs als ik ze krijg blijft dit op 3 sterren voor een slechte responstijd
02/01/2020
Denyse

Ik doe meer dan 2 aankopen op dit forum en eerlijk gezegd vind ik het zeer goed georganiseerd en met te comfortabele prijzen. 10/10.
02/01/2020
Lim Neisius

Ik bestelde een Optifine-cape en het account had eerst geen cape.Snelle vervanging, kwaliteit alts, het is nu mijn favoriete winkel.Aanbevelen kopen
02/02/2020
Maddis

Dit is de feitelijke beste weggever discord-server. Het enige wat u hoeft te doen is een recensie schrijven en u kunt eenvoudig een fa-account krijgen. Alts.webaite is de beste omdat het goedkope mc-accounts biedt 👍- Femini5t
03/14/2020
Kalfas

ik heb hier veel ufa en sfa gekocht en het is een geweldige en betrouwbare website, ik zou het iedereen aanbevelen die accounts wil die goedkoop en gemakkelijk te krijgen zijn.
03/21/2020
Brunhilda

Deze website moet de beste alt-shop zijn die ik heb gebruikt. In het begin werkte de UFA niet, maar ik kreeg snel een vervanger die absoluut ongelooflijk werkte! De persoon die hielp was erg aardig en reageerde snel.
03/28/2020
Waldos Espinalcruz

Ik kocht met 4.50 usd zoals 30 semi acces acc 29 werkte1 werkte niet en ÊÊn werd 27 dagen verbannen uit hypixel Best goed en ik moet de alts houden
03/30/2020
Kaz Jeanpierre

ik heb net 25 SFA gekocht en 24 van hen werkten en het was allemaal niet verboden op hypixel. het was goedkoop en van goede kwaliteit
03/31/2020
Machos Krommes

Extreem snelle, betrouwbare, goedkope service. Zeker de moeite waard, zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betaalbare alts.
04/16/2020
Kathlin

Kocht wat alts de eerste keer dat ik ze nodig had, maar sommige werkten niet, dus kochten meer. Ze reageerden in minder dan 5 minuten, maar GEEN van hen werkte.
04/20/2020
Blainey Sprunger

Dit is een zeer goede en betrouwbare website om alts te krijgen, ik heb 200 NFA-accounts, 45 SFA-accounts en een optifine cape gekocht en was super onder de indruk van hoe goedkoop de prijzen zijn vergeleken met de andere websites. De eigenaar is super aardig en zal je helpen met een van de accounts die niet werken en deze vaak vervangen en redelijk actief zijn op onenigheid. Ik zou het zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar Alt-accounts of optifine-capes of een van de andere services die worden aangeboden. -LoveAbl3
04/20/2020
Katine Brindza

Dit is echt een goede alt-winkel. Het is echt goedkoop en betrouwbaar en het personeel is erg goed. Als je 99% van de alts aan het werk krijgt, zal het personeel letterlijk de alts vervangen die niet werken, zoals gezegd product zou doen. Als u in geen enkele vorm tevreden bent, worden de alt (en) vervangen.
04/22/2020
Guntar

Ik gebruik deze alt-winkel al maanden en heb meestal geen problemen. Wanneer er iets mis is met de aankoop, is de klantenservice extreem snel en behulpzaam. De alts worden vrijwel onmiddellijk geleverd en meestal zijn minstens 2/3 ongebannen op grote servers, en zijn waanzinnig goedkoop. Als je alts van overal wilt kopen, koop dan hier.
04/24/2020
Erminna

Uitstekende kwaliteit alts, u zult dit nergens anders vinden. Vervangingen als het account ook niet werkt. Super geweldige ondersteuning ook.

Schrijf een review voor alts.shop


Handige links