Startpagina > Misc > beoordelingen over Alts.rip

ALTS.RIP

Reviews: 11 | Uitzonderlijk
Uitzonderlijk
11
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
0
01/30/2020
Hanway

Ik heb veel accounts gekocht en elk account werkte. Snelle ondersteuning via Twitter of pagina en goede prijzen. Beste site voor accounts. Ik heb nog nooit een betere pagina gezien! Ik blijf accounts kopen!
01/30/2020
Busiek

The site has good service and was able to answer all my questions (alot), when i bought the account i had to wait only a minute before i got the details of the product i bought (life time full acces unmigrated). Everything went fine and i the account still works great (like a week later). Very good website and not a scam, i would definitely advise it if you need (a) spare account(s)!
01/30/2020
Killen Venible

Bester Shop, den es gibt! Ich hatte ein Problem mit einem Account, welches der Ondersteuning innerhalb weniger Minuten gelöst hat. Ich kann ALTS.RIP jedem empfehlen, der auf der Suche nacht guten, günstigen Accounts ist.Beste winkel die er is! Ik had een probleem met een account, dat de ondersteuning binnen enkele minuten oploste. Ik kan ALTS.RIP aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar goede, goedkope accounts.
02/01/2020
Phonsa

Geweldige klantenservice en de aankoop was echt snel. Ik heb mijn account succesvol gemigreerd en ben super blij met wat ik heb gekregen. Ik zou zeker aanraden om te kopen bij alts.rip!
02/02/2020
Claman

Ik denk dat alts.rip een geweldige alt-winkel is. Ze geven ongelooflijk goedkope prijzen en is betrouwbaar. Ze geven ook terug aan de gemeenschap door het doen van weggeefacties. Over het algemeen moet deze alt-winkel een van de beste zijn.
02/02/2020
Vicky

Dacht dat het oplichterij zou zijn, maar VERDAM NEE! Het werkte als een charme, KLANTENSERVICE WAS HET BESTE DAT IK IN MIJN LEVEN OP EEN WEBSITE HEB GEZIEN.En wat een mooie en goed gebouwde site.
02/20/2020
Simon

Geweldige ondersteuning, erg vriendelijk en begripvol!Ik heb 2 accounts gekocht waarvan er XNUMX niet bruikbaar was en ze hebben het probleem vrijwel meteen opgelost!Absoluut een aanrader!
03/01/2020
Psyche दिनेश

ALTS.rip heeft meer dan andere verkopers van deze producten. De ondersteuning, de prijzen en de dagelijkse weggeefacties zijn belangrijk voor de gemeenschap.
03/12/2020
Candice

De steun was de beste steun ooit gezien! Ik had niet verwacht dat ze me zo goed konden helpen. De supporter was erg vriendelijk en behulpzaam en het duurde niet lang om een ​​oplossing te vinden!
03/12/2020
Jilly

Goede winkel!Ik heb al een keer iets gekocht, en één ding werkte niet, maar ik kreeg een vervanging in een paar minuten!Goede ondersteuning.
04/23/2020
Cotsen

Ik heb gekocht bij Alts.Rip en ik ben erg blij dat ik het account door niemand anders heb gekocht.De ondersteuning is super aardig en erg behulpzaam!Graag weer :)

Schrijf een review voor ALTS.RIP


Handige links