Startpagina > Misc > beoordelingen over Alpharooms.com

alpharooms.com

Reviews: 29 | Zeer goed
Uitzonderlijk
24
Zeer goed
3
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
0
Arm
1
01/30/2020
Peggy

Excellent customer service this morning when I called to discuss an upcoming booking that I had made with Alpha rooms.Jessica was excellent to deal with and reassured me that my booking was fine. She was very professional during the course of the call. Well done and thank you Jessica.
01/30/2020
Vandyke

I had the pleasure of dealing with Walton in Alpharooms who provided excellent customer service, prompt replies and a satisfactory outcome. Thanks so much for the wonderful service
01/30/2020
McNully

My gripe with Alpharooms is that there is no clear indication Of the £4.95 administration charge for each payment you make when booking online. It offers you a low deposit of £20 and then payment in instalments and this can charge you an extra £20! I was only made aware of this when I pressed pay. I’m not impressed!
01/30/2020
Quent Laher

Mike was uitstekend, efficiënt en aangenaam bij het boeken van ons probleem. Zou graag weer met hem en alpharooms omgaangezichtskring
01/30/2020
Dielu

Carlos nam snel contact met me op nadat ik had gemaild. Hij was behulpzaam en duidelijk en duidelijk. Ik had een leuke ontspannende avond nadat ik met hem had gesproken. Hij was zeer aangenaam. Nuttiger dan de andere 2 assistenten.
01/30/2020
Everard Baab

Ik werd door mijn boeking bij Allen meegenomen, die erg behulpzaam was en zorgde ervoor dat ik tevreden was met mijn boeking voordat ik de betaling verwerkte.
01/30/2020
Silberman Goldrick

Sam was zeer behulpzaam en legde alles goed uit en beantwoordde alle vragen die ik had en stelde zelfs een alternatief voor. Hij was professioneel vriendelijk en beleefd
01/31/2020
Coats Holloman

Adviser was very clear and direct. Answered all my questions and repeatedly when through the booking details nefore he confirmed it.
01/31/2020
Melvin Mcalexander

Bedankt voor het vlotte proces bij het boeken van mijn vakantie. Benjamin was zeer behulpzaam en maakte het eenvoudig en gemakkelijkZou zeker aanbevelen
01/31/2020
Freytag Hilvers

Hamson was briljant na een verandering van vluchtdetails. Het was massale paniek, maar Hamson was er snel bij en werd gesorteerd. Hij mailde mijn vakantievoucher en tranphers terwijl ik aan de telefoon was en Alpa rooms belde me terug om dit te doen. Gemoedsrust Bedankt hamson 😊
01/31/2020
Dobbins

Bedankt Hamson voor je hulp bij het oplossen van mijn vluchtdetails over wanneer ze kunnen worden opgewaardeerd, enz. Ook bedankt voor het opnieuw verzenden van vakantiebevestigingen. Je geduld en hulp werd dankbaar ontvangen, bedankt Bridget O Donovan
02/01/2020
Eleazar

Helpt echt vol met alles wat ik wilde weten heeft me de beste deal. De exploitanten noemden más Mike en waren zo behulpzaam en bezorgden me een geweldige familieaanbieding. Heel gelukkig
02/01/2020
Elnore

Kristine uitzonderlijk. Sorteerde ons probleem onmiddellijk na 10 dagen wachten op bevestiging van vakantie van verschillende andere personeelsleden.
02/01/2020
Collayer Gist

Goede service van Alpharooms. Kristie volgde mijn verzoek op en belde me om te adviseren dat ze geen e-mail konden ontvangen.Zou aanraden !
02/01/2020
Olatha Momon

Boekte een Holliday met Jessica voor Gran Canaries. Ze was erg aardig en efficiënt. Zeer gemakkelijk in de omgang. En ze kende haar brief heel goed.David.
02/02/2020
Morocco Darty

I had to change my hotel booking for an upcoming holiday and when I called I spoke to a lovely man Chris who from the outset was very polite and helpful. He talked me through the process and how much the revised price would be as I was adding another person to our group and then called me back to make sure I had received the new itinerary by email. I would definitely use alpharooms again their staff are very pleasant to deal with.
02/02/2020
Asaph

Eddie, ik was erg onder de indruk van je professionele en ontspannen houding ten opzichte van mijn verzoek, omdat ik erg benadrukte over de fout die ik maakte. Houd alstublieft uw zeer hoge normen aan, want iedereen die tot u spreekt zal zich ontspannen en op uw gemak voelen. Nogmaals bedankt. Mr. Edward Burns
02/07/2020
Tomasz

This review is solely for the service received from Mike (and Harvey) whilst making the booking. I was concerned as the website didn't proceed with my booking aftter pressing complete payment. I used the chat function at almost 10pm and was surprised to contact Harvey who checked if booking had gone through then asked for my telephone number. Mike then rang me immediately and sorted the booking on the phone and I received a confirmation email straight away. very pleasantly surprised with immediate resolution and live communication at late time!
02/24/2020
Dallas Keown

erg blij met alle hulp die ik vandaag van Hamson ontving, had een telefoongesprek van 20 minuten en al mijn vragen werden tot in de hoogste graad beantwoord.
02/27/2020
Jeu

Bedankt Carlos voor al je hulp en voor het sorteren van alles naar een hoge standaard van communicatie en begrip van mijn behoeften voor onze vakantie met het gezin
03/05/2020
Stearns Michalak

Uitstekende eersteklas klantenservice. Benjamin deed alles wat hij kon om de vakantie te krijgen die we wilden en ik kon niet om meer hulp gevraagd hebben. We zijn nu volgeboekt met de vakantie die we wilden. Nogmaals bedankt Benjamin.
03/13/2020
Mecke

Walton heeft geweldig mijn vakantie geboekt! Hij was zo vriendelijk en grondig.Ik kan niet wachten om weg te gaan, bedankt Walton
03/22/2020
Cristina Bastidas

I would like to say a huge thank you to Benjamin and Jessica. I made a mistake on my booking, a huge mistake to be honest. Benjamin and Jessica went above and beyond to help save my holiday. This is a special holiday for us, it's our 20th wedding anniversary. Thank you so much to Benjamin and Jessica.We have used Alpharooms for a few years now and they have always been fabulous but this time truly amazing. Thank you for the time you both spent with me today. I won't forget it. Thank you Anne
03/25/2020
Obellia Goffney

Logan deed zijn best om ervoor te zorgen dat ik een positieve conclusie kreeg bij mijn boeking. Ik wilde ervoor zorgen dat er een aangepaste kamer was, omdat mijn gehandicapte dochter met me mee reist. Logan nam de tijd om contact op te nemen met de receptie, de aangepaste kamer te reserveren en belde me toen terug.Hier heb ik besloten om Booking.com voor altijd te vergeten. Ik zal vanaf nu altijd Alpharooms gebruiken. Logan - je bent een STER, bedankt!
04/04/2020
Gare

VERMIJD absoluut gob geslagen en echt boos We boekten een vakantie voor 6 personen 3 kinderen naar Disneyland betaald via de telefoon 1206 euro die van mijn rekening voor hotel werd gehaald en vluchten werd verteld dat ik een e-mail zou krijgen met alles erin voor de boeking enz., De volgende dag op de zondag ze belden en zeiden dat mijn vluchten met de luchtvaartmaatschappij waren gestegen en ik moest veel meer betalen voor de vluchten, ook al stemde ik de prijs af via de telefoon en het stond op de website voor dezelfde prijs, zelfs nadat ik om meer geld had gevraagd was nog steeds te zien op hun website dezelfde prijs die ik oorspronkelijk had geboekt, had moord met hen, het is volledige fraude, uiteindelijk moest ik meer betalen, zal nooit meer boeken. Ik heb veel mensen betrapt.
04/08/2020
Corenda

Allan was erg aardig om mee om te gaan en hielp ons op alle mogelijke manieren. Wat een aardige ventHeel erg bedankt Allan 5-sterren als we je meer zouden kunnen geven
04/23/2020
Abigail Heinze

Hanson wat een aardige man om telefonisch vriendelijk en aardig tegen te spreken bij alpharooms, geluk dat hij hem in je team heeft.
05/04/2020
Lang Gaymes

Sprak gisteravond met Walton omdat we problemen hadden met het boeken van onze vakantie, hij was uitstekend in zijn werk en loste al onze boekingsproblemen op.Kon niet behulpzamer kunnen zijn, geweldige service
05/04/2020
Everett

Clara en Walton zijn allebei erg behulpzaam op zoek naar opties om te boeken voor een reis naar Turkije. Het enige dat ik zou willen vermelden, is dat het aan de lijn moest blijven terwijl alle voorwaarden werden gelezen. Anders goede prijzen en service.

Schrijf een review voor alpharooms.com


Handige links