Startpagina > Misc > beoordelingen over Alphalete

Alphalete

Reviews: 56 | Arm
Uitzonderlijk
3
Zeer goed
2
Aanvaardbaar
2
Middelmatig
4
Arm
45
01/30/2020
Melva

Bestelde voor meer dan 200 dollar aan spullen voor de Black Friday-uitverkoop, het duurde een maand om naar Canada te komen, en twee van mijn joggers waren defect, de ritszakken waren niet goed gemaakt en het resulteerde in een ritszak die rechtstreeks naar mijn poten. Problemen met hen oplossen is onmogelijk en een terugbetaling of zelfs antwoorden van hen krijgen is gewoon zoveel werk, BLIJF WEG, vreselijk bedrijf. Ik wou dat ze teruggingen naar de zorg voor klanten en niet alleen het geld dat ik nooit eerder had gehad, maar vorig jaar hadden ze elke bestelling die ik had besteld en ik had problemen met al mijn bestellingen, echt jammer omdat ik echt alles leuk vond aan hun producten .
01/30/2020
Vitek

Deze leggings zijn de prijs NIET waard. Ik bestelde 2 paar en beide scheurden na 1 slijtage in de sportschool. Ik nam niet eens de moeite om contact op te nemen met de klantenservice vanwege alle negatieve beoordelingen over hen. Ik neem dit keer een hit - NOOIT meer kopen bij alphalete. VERSPIL UW GELD NIET. Besteed het aan kwaliteitsproducten zoals lulu lemon.
01/30/2020
Adonis Gutherie

Ik ben vanaf het begin een Alphalete-fan geweest, maar ik weet niet zeker of ik ooit opnieuw zal kopen. Ze hebben veel te veel bepalingen op hun terugkeerbeleid. Voorbeeld: als je op Black Friday voor korting hebt besteld, zijn retouren niet toegestaan, als je niet binnen 30 dagen terugkeert jammer (hoewel ze hun site en bedrijf tot 2020 hebben gesloten), als ze te gerimpeld terugkomen, is de retour niet ' t geaccepteerd. Om nog maar te zwijgen van het duurt een eeuwigheid om zelfs het terugkeerproces te voltooien. U krijgt een generiek antwoord dat zelfs niet van toepassing is op uw situatie. Dit zijn dure producten die geen solide klantenservice en retourbeleid hebben. Ik wilde ruilen, maar nu denk ik gewoon mijn geld terug te betalen en ik neem het ergens anders mee dat minder hoofdpijn heeft. Christian, de CEO, moet stoppen met vakantie en ons geld aannemen en zijn klanten goed behandelen.
01/30/2020
Harriman

Ben het eens met alle andere opmerkingen hier. Besteld zodra het Black Friday-evenement openging, en nog steeds niet ontvangen. Zo teleurgesteld ... net als anderen die hebben gepost, waren deze items SLEUTEL kerstcadeautjes. Ik denk dat ik foto's van het spul dat ik heb gekocht moet afdrukken en de stukjes papier in hun kousen moet stoppen ??? En zelfs dat is een risico, want dit spul komt NOOIT aan. De tracking heeft gezegd: "Pakket vertrok internationale transportbedrijf" sinds ik mijn eerste bericht ontving dat de items bijna tien dagen geleden waren verzonden. Dus eigenlijk helemaal geen updates! En ik heb ook gehoord dat dit niet de eerste keer is dat shoppers dit hebben ervaren. Ik denk dat ik bij Gym Shark blijf. Items werden veel sneller ontvangen en hun producten wassen ook veel beter.
01/30/2020
Cathey Loader

Dit is mijn tweede keer (en waarschijnlijk de laatste keer ..) om bij Alphalete te kopen. Ik kocht deze zomer 2 paar R6-leggings voor heropleving, en de blauwe scheurde na een dag van gebruik in het kruis, dus ik nam contact op met de klantenservice met foto's en ze waren zo vriendelijk om me een nieuw paar te sturen zonder dat ik de gescheurde stuurde terug. Ik heb nog twee bestellingen geplaatst tijdens de Black Friday-uitverkoop, ik ben gebleven om de spullen te bestellen die ik wil op 29 november en ik wacht nog steeds op mijn beide pakketten om aan te komen .. De eerste werd opgehaald door UPS op 5 december en de de tweede was op de 12e, ik betwijfel ten zeerste of ze vóór Kerstmis zullen arriveren, omdat ze beiden nu minstens 8 dagen vastzitten 'door het postkantoor'.PS Ze hebben hun Instagram-bericht verwijderd dat meer dan 2000 reacties bevat met mensen die klagen over hun defecte producten, late verzending (duurde meer dan 7-10 werkdagen zoals beloofd), legging met witte vlek en geweigerde terugkeer, producten die ondanks mensen niet op voorraad zijn waren letterlijk het plaatsen van de bestelling binnen 3 minuten na de verkoop ging live, ontbrekende items in het pakket en leggings met gaten .. dus wees gewaarschuwd voor het risico voordat ze je geld laten nemen
01/30/2020
Leveridge Deur

Legging gekocht tijdens Black Friday; revival paar en halo paar. Verzending duurde meer dan twee weken en zei dat het maar 10 dagen zou duren. Mijn opwekkingspaar had een gat. Duurde klantenservice meer dan een week om te reageren. Ik kon hun adres niet eens online vinden. Ik keek naar de pakbon en kon hun adres er nauwelijks op lezen. Hopelijk klopt het. Dat gezegd hebbende, ik zal nooit meer vreemdgaan op gymshark. Alphalete is de hype niet waard.
01/30/2020
Bernardina Ruffaner

Verschrikkelijk. Ik heb zoveel onderzoek gedaan naar dit bedrijf en welke maat ik moet kopen. Na eindeloos onderzoek naar de beoordelingen van mensen, kreeg ik een M. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het maanden duurde om aan te komen en de klantenservice nauwelijks antwoord gaf, de leggings kwamen en ze zagen eruit alsof ze voor mijn kleine zusje waren. Ze pasten zelfs niet op mijn dijen. Ik ben 5 "7 weeg 135 pond en kreeg een M. Na bij hen te hebben geklaagd en gesuggereerd dat het verkeerd had kunnen labelen in plaats van een XS, hoefden ze alleen maar geld terug te krijgen, maar ik moet betalen voor verzending ... Je kunt alleen een pakbon verstrekken zodat mensen niet hoeven te betalen voor retouren. Belachelijk om nooit meer te kopen.
01/30/2020
Recha

Heb 6 paar van hun joggers en ze zijn van zo'n slechte kwaliteit.Twee paar joggers zijn al kapot (na 3 weken) en ze zijn alleen voor training gebruikt.2 andere paren joggers, de alfalete-logo's zijn eraf gevallen.Daar ontbreekt een bestelling, die ik op 27 december 2018 heb besteld. Ik heb sinds de orderbevestiging niets meer gehoord van hun klantenservice.Ook een verkeerd item ontvangen (13 december 2018) en dezelfde dag nog naar de klantenservice geschreven, maar nog steeds niets van hen gehoord.Hun kwaliteit komt niet overeen met hun prijs.
01/31/2020
Maxi

Kocht een paar van hun Halo-legging, na één gebruik scheurde het. In het proces gaf de klantenservice toe dat ze mijn bestelling hadden terugbetaald omdat ze meer leggings hadden doorverkocht dan ze in hun inventaris hadden, maar op de website was het nog steeds beschikbaar om te kopen tegen de volledige prijs. Ze zouden er niets aan doen, vreselijke klantenservice, beenkappen die de prijs niet waard zijn. Er zijn goedkopere merken die de moeite waard zijn waar je voor betaalt en in het geval van Alphalete betaal je voor de Instagram-modellen om ze te laten zien.
01/31/2020
Liederman Buckman

Ik kreeg een tanktop en een t-shirt. Aangekomen zonder bijgevoegde tags. Ik vond de pasvorm niet leuk, dus ik heb ze teruggestuurd, maar moest de terugkeer zelf betalen, die ongeveer £ 10 was. Ze verwierpen mijn terugkeer omdat het ongewassen en met originele tags moest zijn. Ik had het maar 30 seconden gepast en er waren geen tags aan, dus ik denk dat ze soms oude of gepaste kleding naar klanten sturen. In ieder geval. Slechte pasvorm, vreselijke service en ik zit achter met kleding die ik niet kan gebruiken ...
01/31/2020
Gomar

Ik bestelde joggers en toen ik ze ontving, hadden ze al een gat erin. Ik nam contact op met de klantenservice en het enige dat ze zeiden dat ik kon doen is 15 $ korting krijgen op mijn volgende aankoop ... toen de joggers rond de 50 $ waren? Toen bestelde ik een ander paar leggings. Raad eens? Zelfde probleem. Een klein gaatje voordat ik ze zelfs aanbrengt! Dit bedrijf is waardeloos. Alphalete opschept over de beste kleding voor fitness (vaak vergelijken zichzelf met lululemon). Ten eerste is alles wat ik heb besteld met een gat gekomen. Ten tweede, de klantenservice geeft er niet eens om me nieuwe te sturen. Geef me niet eens de helft van mijn geld terug. En ten derde, ze zijn zo duur! Ik zou naar Walmart kunnen gaan en een legging krijgen die beter is dan deze voor 1/6 van de prijs. KOOP NIETS VAN ALPHALETE. GREEDY, HORRIBLE BEDRIJF.
01/31/2020
Hazelton

Ik ben erg teleurgesteld in de kwaliteit van de leggins. Ik bestelde twee paar leggins en een top. De leggins vertoonden al tekenen van scheuren en hadden gaten na de eerste keer dragen! Het maakt me zo verdrietig, omdat ik echt leuk vond hoe ze pasten en eruit zagen. Maar eerlijk gezegd, h & m leggins zijn veel betere kwaliteit! De top vertoont tenminste geen tekenen van scheuren, maar ik zal nooit meer bij Alphalete kopen!
01/31/2020
Cornelie Nuccio

Vreselijke klantenservice! Ik gaf een paar premium joggers uit die defect bleken te zijn ... Ik heb de afgelopen week geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice zonder antwoord, wat erg frustrerend was. De zakrits viel van de broek toen ik ze voor het eerst aanzette en er was overal binnen het eerste uur dat ik ze droeg pilling! Ik wilde dol zijn op deze broek en dit bedrijf ondersteunen, maar ik zal niet opnieuw bestellen en zou het niet aanbevelen aan mijn vrienden.Ik heb ook een paar opwekkingsleggings gekocht en ze lijken redelijk. Geen klachten over de legging!
01/31/2020
Ander Hackenbery

Hetzelfde probleem als anderen. Kocht een nieuw paar en na het een keer te hebben gedragen, begon het uit het kruis / dijgebied te scheuren. Ik ging op hun website om een ​​beoordeling achter te laten, maar het was in aanbouw. Dus voorlopig liet ik een reactie achter op hun IG-bericht en in plaats van het aan te pakken, schrapten ze mijn reactie en nam niemand contact met me op. Met zoveel geweldige leggingmerken die er zijn met min of meer dezelfde kwaliteitsproducten, is klantenservice een van de bepalende factoren die een merk uitzonderlijk maken. Er gebeuren fouten. Er treden storingen op. Maar als je probeert je fout of slechte kwaliteit onder het tapijt te vegen, voel ik me niet alleen als "gewoon een klant waar ze niets om geven", mijn respect voor het merk zal uit het raam verdwijnen.
01/31/2020
Moll

Kleding van goede kwaliteit, maar tenzij je de eerste 3 minuten van elke lancering winkelt die ze doen, wat ze spaarzaam doen, zul je nooit je maat vinden. Niet zeker wat het nut van een kledingbedrijf is als 80% van de voorraad 80% van de tijd is uitverkocht. Tijdsverspilling. Klantenservice antwoordt ook nooit op u. Zoek een ander bedrijf.
02/01/2020
Almond

Ik ben geschokt door al deze negatieve beoordelingen. Ik bestelde mijn eerste paar op Black Friday en kreeg het zo snel in de mail dat ik onder de indruk was. Ik kreeg de revival-legging en hoewel ik ze slechts eenmaal heb gedragen, ben ik dol op hoe ze eruit zien en kreeg ik zoveel complimenten in de sportschool. Ik aarzel om nu meer te bestellen vanwege al deze opmerkingen.
02/01/2020
Eward Lynk

Besteld op Black Friday als een kerstcadeau omdat ze beweerden dat ze de items binnen 7-10 werkdagen zouden verzenden, dus het zou er zeker voor Kerstmis zijn. Nog maar 2 werkdagen tot Kerstmis en mijn pakket wordt niet in de buurt geleverd. Ik merkte op hun Instagram dat er meer dan 2000 negatieve opmerkingen waren over hun recente foto dat iedereen problemen had met zijn Black Friday-bestellingen die niet werden verzonden of verkeerde maten, ontbrekende artikelen en of schade aan producten ontvingen. In plaats van dat ze met een verklaring over het probleem kwamen, verwijderden ze de foto met de negatieve opmerkingen om dit voor nieuwe klanten te verbergen. Koop hier NIET, ze nemen graag uw geld snel op, maar hebben niet eens voldoende voorraad om te verzenden naar de mensen die al voor hun artikelen hebben betaald. Volledig onprofessioneel bedrijf.
02/01/2020
Tamanaha Grapes

Ik kocht de joggerbroek van Alphalete. De stof puilde overal na de tweede wasbeurt - ik volgde de instructies en waste ook binnenstebuiten. Vreselijke kwaliteit.
02/01/2020
Emera

Ik heb een behoorlijk grote bestelling geplaatst tijdens een lancering en toen ik mijn pakket ontving, waren twee van de items die ik wilde retourneren en een andere defect en gemakkelijk geript. Ze stuurden snel mijn e-mails terug en zodra ze mijn items hadden ontvangen die ik had teruggestuurd (met een prepaid label), stuurden ze me een e-mail met een orderbevestiging voor mijn vervangende legging en de terugbetaling. Dit gebeurt ook allemaal tijdens zwarte vrijdag, dus ik ben zo onder de indruk van de responstijd en de actie die ze ondernemen om klanten tevreden te houden. Ik heb sindsdien nog 2 bestellingen geplaatst!
02/01/2020
Sabsay Christow

Ik heb voor $ 160 aan kleding besteld. Deze mensen worden rijk van mensen uit de middenklasse als ikzelf. Ik kreeg slechts 3 items en de legging met het alphalete-logo op de achterkant was allemaal defect, de hoodie was te groot, de andere bijgesneden hoodie was goed, maar te duur. Ik wou dat ze een soort kortingen hadden
02/02/2020
Augustina Exler

Een van de slechtste bedrijven om zaken mee te doen. Ik bestelde een hoodie en kwam ruim. Ik wilde terugkeren voor de juiste maat. Ze gaven me een rondje. Ze vertelden me dat ik het retourproces moest proberen toen ik op klikte en de retour startte en zei: "Retourneren is niet toegestaan. Dit item was op een uitloop" Item was GEEN uitloop. Toen ik ze een e-mail stuurde met een screenshot van de site waarop het item niet te koop was, stemden ze ermee in de retourzending te accepteren. Na het beoordelen van al deze negatieve opmerkingen en andere klanten die moeite hebben met het retourneren van goederen, geloof ik nu dat dit bedrijf het slechtst is in klantenservice. Ik zal nooit meer iets van hen kopen. Blijf weg!!!
02/02/2020
Jaala Pline

Afschuwelijk bedrijf, geen klantenservice, gemiddelde kleding voor een bovengemiddelde prijs. Eerste en laatste keer kopen vanaf daar. Nadat je geraakt werd door verzending en invoerrechten, zou het goedkoper voor mij zijn geweest om de volledige prijs te betalen op concurrentenwebsite die nooit invoerrechten hebben en altijd gratis verzending versus Alphaletes vreselijke Black Friday-uitverkoop. Om niet te vermelden dat ik 29 november om middernacht bestelde en ze arriveerden op 6 januari .. Absolute grap van een bedrijf
02/02/2020
Robin

Besteld op Black Friday 29 nov 2019 uit Canada en vandaag is het 31 december 2019 en heb nog steeds mijn artikelen niet ontvangen. Heeft een bericht naar hen gestuurd kreeg geen reactie of wat dan ook. Zeer slechte klantervaring zal nooit meer van hen kopen.
02/02/2020
Tamiko

Ik heb hier veel negatieve recensies gezien, dus ik dacht dat ik die van mijzelf zou delen. Ik koop iets meer dan een jaar bij Alphalete en heb hoestachtig genoten van bijna elk item dat ik heb ontvangen. Ik heb de meeste van mijn pakketten heel snel gekregen en vind de kwaliteit geweldig. Ze lijken te luisteren naar feedback van klanten over hun kleding en deze te verbeteren. De enige reden dat ik geen 5 sterren geef, is omdat een paar van mijn leggings er doorheen is gegaan nadat ik ze ongeveer een jaar had gedragen (ze waren mijn favoriet :(), en de prijs is relatief hoog (dit is goed voor mij omdat ik een fitnesscoach ben, draag daarom elke dag trainingskleding, maar voor sommige mensen is het niet de moeite waard).
02/02/2020
Horick

Vreselijke communicatie, vreselijke verzendervaring. Meer dan een maand geduurd en mijn bestelling is er nog steeds niet. Ik zou niet aanraden bij hen te bestellen en ik zal het nooit meer doen. oNGELOOFLIJK
02/02/2020
Prospero

Ik kocht de legging met oppervlaktepad die zwaar werd onderschreven door hun atleten als de perfecte, meest flatterende legging. Ik zag hoe Gabby Scheyen en Caroline Omahonys ze beoordeelden. Het is veilig om te zeggen dat ik niet geloof dat ze volledig waarheidsgetrouw waren omdat het product echt verschrikkelijk is. Ik heb er twee gekocht voor een aankoop van £ 100. Geld is absoluut verspild. Koop deze niet, de cameltoe hierop zijn absoluut het ergst, het is bijna obsceen om rond te lopen met het dragen ervan. De stof en snit is gemaakt voor vrouwen met kleine taille en weinig tot geen buikvet. De tailleband snijdt door het beetje buikvet dat ik heb en ziet er ellendig uit. Al met al, verspil je geld niet, er zijn veel andere betere sportkledingmerken die niet zo duur zijn voor 10 keer de pasvorm die Alphalete belooft.
02/04/2020
Tracee

Producten kunnen geweldig zijn, soms zijn ze verschrikkelijk. Verzending Ik zou absoluut verschrikkelijk zijn, samen met de klantenservice.
02/08/2020
Angie

Mijn huidige beoordeling is dat dit geen bedrijf is waarmee ik opnieuw te maken heb. Ik heb een bestelling geplaatst voor zwarte vrijdag met kerstcadeaus en items om mee te nemen op vakantie. Het is een maand geweest zonder items, geen correct trackingnummer voor verzending, geen reactie van het bedrijf via e-mail en het ontbreken van een telefoonnummer is ook teleurstellend.Ik heb verschillende e-mails verzonden, via e-mail, Facebook en Instagram en het enige antwoord, zelfs voorafgaand aan de vakantie, is dat we genieten van de vakantie. (Elk ander bedrijf zorgt meteen voor hun klanten) Ik denk dat ik op dit punt contact zal opnemen met de bank om de kosten terug te draaien voor de items die ik heb gekocht en niet heb ontvangen en in de toekomst alleen met Gym Shark omgaan die je bestellingen binnen 3 dagen bij je binnen krijgenUPDATE: kreeg uiteindelijk een terugbetaling omdat dit bedrijf de door mij gekochte artikelen niet kon produceren of niet correct kon verzenden met een traceerbaar verzendnummer. Het is erg teleurstellend omdat ik hun producten echt wilde proberen ... NOOIT OPNIEUW .... nu moet ik kerstcadeaus bij een ander bedrijf bestellen en ook super laat ... Ik stuurde veel e-mails en ze komen niet terug aan u tijdig of helemaal niet! Ik wacht nog weken later op antwoorden! Waarschuwing: gebruik dit bedrijf niet. Ze hebben een uitstekende Instagram-pagina maar kunnen niet produceren
02/11/2020
Teriann

Ik ben al sinds het begin fan van alphalete. Ik heb mijn eerste bestelling gedaan in 2015 en sindsdien is het een achtbaan geweest.Ten eerste is uw bestelling nooit gegarandeerd NA uw aankoop. Er is minstens twee keer geweest dat ik een groot aantal artikelen heb besteld, en 3 dagen later krijg ik een e-mail met de melding dat mijn bestelling niet is uitgevoerd vanwege onvoldoende voorraad. Klanten achterlaten onder de indruk dat ze artikelen hebben terwijl ze in werkelijkheid Niet doen. Ja, ze betalen de aankoop terug, maar als een Canadese klant kun je op het gegeven moment daadwerkelijk geld LOSEN op basis van de dollar-uitwisseling.Ten tweede is verzending een nachtmerrie. Het duurt maximaal een week voordat ze uit hun magazijn worden gestuurd (soms zelfs langer). Met hun terugbetaling / omruilbeleid moet de aankoop worden geretourneerd binnen 30 dagen na de oorspronkelijke besteldatum. Wat onmogelijk wordt wanneer de levertijd 2 weken is en het 1 week duurt om hun magazijn te verlaten.Ten derde weet je nooit wat je echt gaat krijgen. Omdat ze hun producten altijd bijwerken, heb je misschien iets besteld waar je van houdt, en als je een tweede paar bestelt, zijn ze vreselijk in vergelijking. Ik spreek uit het voorbeeld omdat ik altijd hun premium joggingbroek voor heren heb besteld vanwege de elasticiteit en de zakken met rits. Toen mijn recente bestelling binnenkwam (die MEER DAN EEN MAAND duurde OM HIER TE KRIJGEN) hebben de zakken geen ritsen, dus items zoals sleutels, telefoons en portefeuilles zijn gevoelig voor uitvallen. Wil ik ruilen? Ja, doe maar aan hun 30 dagen retourbeleid, de tijd is al voorbij, omdat ze producten niet binnen een redelijke tijd bij de klant kunnen krijgen.Ten slotte is hun klantenservice absoluut verschrikkelijk. Iedereen die met hen te maken heeft gehad, weet al dat ze geen afkeer hebben van hun klanten. De meeste demografieën zijn jonge volwassenen die banen met een minimumloon verrichten om hun dure producten te betalen en blijven achter met lege zakken en een gescheurd, verkeerd artikel. of onjuiste maat. Het klantenserviceteam spreekt iedereen aan met een cookie-cutterreactie die de zaken alleen maar erger maakt. Een gerenommeerd bedrijf zal elke klant als zijn eigen adres aanspreken en het probleem rechtzetten, het alfabet zegt gewoon "sorry".Als oude klant zitten velen in dezelfde boot en zullen niet langer terugkerende klanten zijn ...
02/12/2020
Pravit

Betaalde enorm veel geld voor leggings. En ze scheurden na een handvol slijtage. Ik heb de klantenservice gemaild en zij zullen er niets aan doen. Vreselijke service, wat voor soort bedrijf staat niet achter de kwaliteit van hun producten? Gymshark zal je tenminste altijd een vervanger sturen. 100% zou niet aanbevelen.
02/13/2020
Jacobba

Ik weet niet waarom ik een heleboel negatieve beoordelingen over alphalete heb gelezen ... hun kleding is geweldig en de klantenservice is nog beter. Misschien hebben ze meer personeel? Hun spel opgevoerd? Niet zeker, maar wat er ook gebeurde, het was geweldig. Mijn hele gymgarderobe is hun opwekkingslegging! En andere dingen onder deze lol. Eén broek die ik van hen kreeg, had wat leek op een fabricageprobleem - het leger gaf me een gloednieuw paar EN betaalde me het geld terug. Wie kan om een ​​beter resultaat vragen? 5/5.
02/15/2020
Virgina

Dit is de tweede keer dat ik bij hen heb geprobeerd te bestellen en dacht dat deze lancering succesvoller zou zijn dan de vorige. Ik heb uren gewacht om als eerste te winkelen met de lancering van afgelopen januari en vervolgens 3 dagen later nadat mijn bestelling was verwerkt en in rekening gebracht ($ 300 waard) dat ze besloten om op Instagram te posten waarom de mensen die binnen de eerste 30 minuten kochten hadden beïnvloed orders. Ik ben niet altijd op sociale media en had gedacht dat het professioneler zou zijn om onmiddellijk meldingen naar mijn e-mail te sturen naar de mensen met de getroffen bestellingen. Zoals ik al tegen ze zei, de eerste mensen die wachten zijn de eerste mensen die niet hun orders krijgen en het zou andersom moeten zijn. Ik stuurde ze een e-mail en kreeg een dubbelzinnig antwoord dat mijn bestelling nog steeds werd verwerkt en ik zou moeten WACHTEN om erachter te komen tot de volgende nacht of mijn bestelling werd beïnvloed. Ze stuurden me toen een e-mail met 15% korting voor mijn volgende bestelling hahaha wat een JOKE voor een bedrijf dat is gevestigd. Ik kreeg eindelijk een e-mail dat slechts enkele items werden verzonden, maar ze hebben me geen restitutie gegeven voor de rest van de $ 200 dollar die ik heb uitgegeven. NOG IK zie al hun berichten van mensen die na mij bestelden alles op tijd zonder fouten te ontvangen. MAAR ze hebben de terugbetalingen van de mensen voor de items die ze besloten te annuleren niet geëerbiedigd. Ik wil niet langer mijn gedeeltelijke bestelling die ze me sturen en helaas, als ze niet reageren op mijn terugbetaling, zal ik ze betwisten als een frauduleus bedrijf.
02/17/2020
Brott

Ik had zo'n vreselijke ervaring met alphalete. Ik heb de nieuwe opwekkingsleggings gekocht die niet goedkoop waren. Ik kan ze ook adverteren als nieuwe en verbeterde revival leggings. Het stiksel is volledig ontrafeld om een ​​gat in het kruis achter te laten dat niet te repareren is, gezien het feit dat het stiksel langs de achterkant van de legging wordt ontrafeld. Klantenservice legt het neer op slijtage, wat een beetje een grap is, aangezien ik ze sinds aankoop 3 keer heb gedragen. En ze hebben ook niet op mijn laatste e-mail geantwoord.
02/22/2020
Pearse Raspal

29 november kerstcadeautjes besteld. Laatst hoorde ik een update over de bestelling was 11 december toen het pakket "vertrok en internationale verzending faciliteit". Bestel niet bij dit bedrijf - onbetrouwbaar en onprofessioneel.
02/24/2020
Cthrine

Ik weet niet zeker of ze het materiaal dat ze gebruiken hebben bijgewerkt, omdat ik rivaliserende leggings en shorts heb gehad die beide meer dan een jaar hebben geduurd nu van constante slijtage gedurende de dag en trainingen. Ik heb ook nooit problemen gehad met de levering of de voorraad. Mijn bestellingen zijn meteen doorgegaan met portupdates en kwamen op tijd aan of zodra het een dag te vroeg was. Ik probeer vooral katoenen kleding voor het milieu te kopen, maar leggings voor actieve dagen ga ik altijd naar deze, ze zitten gewoon zo comfortabel.
02/29/2020
Calandra Wamser

Besteld op 29 nov. Nog steeds aan het wachten. Heb 2 e-mails naar het bedrijf gestuurd zonder antwoord. UPS-tracking is alleen goed voor de Canadese grens en er is niets. Ik zal nooit meer met dit bedrijf meegaan. Zal trouw blijven aan Lululemon !! Waarschuwing - bestel niet bij dit bedrijf.
03/02/2020
Dorkas Shatz

Ik zou niet meer van dit bedrijf kopen, ik kocht mijn eerste bestelling ooit ongeveer 5 maanden geleden en ik ontving de legging defect omdat de stiksels los op de dij waren. Ik nam contact met hen op en ze zeiden dat ik contact moest opnemen met een ander e-mailadres vanwege kopen via een EU-site en sindsdien heeft niemand meer contact met me opgenomen over mijn bestelling en ik heb het gevoel dat de kwaliteit het geld niet waard is
03/04/2020
Newell

Ik heb veel van de leggings besteld en terwijl ze op het stiksel worden geript, zijn ze niet elastisch, je kunt ze toch niet naar binnen trekken, anders scheuren ze, ik ben gek
03/05/2020
Woermer

Slechtste klantenservice ooit.Laten we hiermee beginnen. 30 minuten nadat ik een bestelling van 2 leggings had geplaatst, stuurden ze me een e-mail dat een van hen niet op voorraad was. Diezelfde minuut vroeg ik hen om de bestelling te annuleren omdat ik de verzendkosten van 10 dollar voor slechts één legging niet wilde betalen. De volgende dag antwoordden ze dat de bestelling niet kon worden geannuleerd. Ook stuurden ze me een legging waarvan het stiksel los kwam en toen ik ze de foto's ervan stuurde, gaven ze me twee opties: ik kon het item terugsturen, of ik kon de legging behouden en zou een 12 dollar krijgen korting op mijn volgende bestelling. Uuuhm lol? Ik antwoordde dat ik geen legging zou houden die op elk moment tijdens mijn training kon scheuren, en vroeg of ik op zijn minst kon worden gecompenseerd voor het geld dat het zou kosten om een ​​artikel terug te sturen. Maar nee dat was niet mogelijk.En last but not least, mijn domkop plaatste een andere bestelling, maar de maat van de BH's was raar, dus stuurde ik ze terug. Ja, er zat een deodorantvlek op de beha, maar dat gebeurt verdomme als je in de detailhandel werkt. De beha had geen vreemde geur en was niet versleten, ALLEEN GEPROBEERD. Ze hebben de bh's niet terugbetaald en naar mij teruggestuurd en weigeren nu de bh's terug te nemen. Ik was letterlijk in staat om de vlek te verwijderen met een natte handdoek.Alphalete probeert elke cent die ze kunnen missen. Ik heb ook gemerkt dat de kwaliteit van de stiksels erg slecht is. Het ziet er een stuk goedkoper uit dan het is.
03/08/2020
Russom

Verschrikkelijk! Vermijd koste wat het kost! Ik kan geen legging retourneren vanwege de 'definitieve verkoop', maar het was niet toen ik het op de volledige prijs kocht! Oplichters!
03/09/2020
Maffa

Ik schrijf meestal nooit beoordelingen, maar dit was de slechtste winkelervaring die ik ooit heb gehad, dus ik moest delen. Ik was zo opgewonden om mijn items te ontvangen ... maar ze zijn nooit aangekomen vanwege een fout aan hun einde. Ze weigerden me een volledige terugbetaling te geven en hun klantenservice was verschrikkelijk. wou dat ik -6000000 starts kon geven. Bespaar jezelf de moeite - je krijgt nooit je items. Koop in plaats daarvan van Gymshark.
03/11/2020
Votaw

Ik ben dol op deze legging ... ik weet niet wat iedereen op het punt staat om eerlijk te zijn ..Ze zijn qua maat en het materiaal is zo ZACHT, dus ik moest een tweede paar kopen!De klantenservice is ECHT schokkend !! anders zou ik 5 sterren geven .. mijn eerste bestelling duurde zo lang om het volgen bij te werken en de legging arriveerde ook al werd het volgen nooit bijgewerkt.Nu heb ik een tweede paar gekocht, het is een week geleden en ik heb zelfs geen bevestigingsmail ontvangen! Ik heb er vorige week een e-mail naar de klantenservice gestuurd en heb absoluut niets gehoord.Hetzelfde gebeurde met mijn collega die geen bevestiging of tracking ontving en de legging kwam uiteindelijk zonder iets te staan! ... ze ontving geen reactie op haar e-mails aan de klantenservice ... ik heb het gevoel dat dit het geval zal zijn deze keer bij mijDit is erg pijnlijk en frustrerend om te weten dat ik technisch gezien mijn aankoopbon niet echt een week heb nadat het geld van mijn account is gehaald.Ik denk niet dat ik de moeite ga nemen om opnieuw bij Alphalete te bestellen. Dat is echt jammer, want deze legging is een van de beste leggings die ik bezit.
03/14/2020
Guildroy Mavins

Ik ben 5'1, 120 pond. Ik ben overal maat S, in elk denkbaar merk. Maar blijkbaar lijkt grootte S van Alphalete meer op een M of L. Hun "naadloze" beha was verschrikkelijk gestikt. De stiksels zaten in elkaar, het leek erop dat ik een sportbeha van $ 5 kocht op wish.com. :) Aan niemand aanbevelen. Ik gaf $ 150 uit voor 3 eenvoudige items (naadloze BH, katoenen joggingbroek en legging.) Van alle 3 waren de leggings tot nu toe van de beste kwaliteit. Joggers waren te groot voor maat S en de BH was absoluut verschrikkelijk. Ik kan niet geloven dat ik er $ 42 aan heb uitgegeven. En ik kan niet geloven dat ze de moed hadden om een ​​bh uit te brengen die zo slecht gemaakt was. Ik wou dat ik een foto in deze review kon opnemen. Overhyped, ziet er goedkoop uit en past niet goed. Bedankt!
03/17/2020
Concoff

Dit was de slechtste ervaring die ik ooit heb gehad bij een online winkel. KOOP HIER NIET VAN. Ik heb mijn artikelen op 1 december gekocht, en het moet nog worden verzonden vanuit hun faciliteit. Hun e-mailbevestiging zei dat het ongeveer 7 tot 10 dagen zou moeten duren om te verzenden. Ik heb ze een e-mail gestuurd en er is mij verteld dat de bestelling 2 weken geleden zou worden verzonden en nooit is verzonden. Dus stuurde ik een paar dagen later opnieuw een e-mail en ze vertelden me dat de bestelling op 13 december wordt verzonden ... shocker. Het is nooit verzonden. Nu heb ik een e-mail ontvangen met de melding dat alles meer wordt vertraagd. Ik begrijp dat dit bedrijf waarschijnlijk een back-up heeft gemaakt van Black Friday, maar lieg niet en vertel een klant dat de bestelling twee keer op een bepaalde dag wordt verzonden en op geen van die dagen wordt verzonden. Dit was een kerstcadeau en ik heb het niet eens op tijd voor Kerstmis. Dit is echt teleurstellend en ik zal hier nooit meer winkelen.
03/18/2020
Cornelia

voor de prijs van de producten is de kwaliteit slecht. de stof is mooi, maar 5/6 items die ik daar heb gekocht, zijn gescheurd of het stiksel zit binnen de eerste paar weken los. Ik ben dol op de ontwerpen, maar het retourbeleid is ook verschrikkelijk, dus ik ben in tweestrijd om ze opnieuw te proberen.
03/25/2020
Chemar Daughety

Ik raad dit merk helemaal NIET aan! Het is ongelooflijk overhyped. Ik bestelde een paar opwekkingsleggings in november 2018 en dat was de eerste en laatste. Ik was zo gek op het bestellen van mijn minst favoriete kleur van de collectie. (hoewel ik 10 minuten voor de lancering een alarm had ingesteld) waren alle kleuren op de een of andere manier binnen 60 seconden uitverkocht ...Ik zal beginnen met te zeggen dat ze het wachten niet waard zijn - het wachten op de lancering of het wachten op de verzending! Ik heb leggings besteld bij DoYoueven die binnen 8 dagen arriveerden (Oostenrijks naar Canada). Ten tweede zijn ze niet half zo vleiend als ze op foto's verschijnen. (En ik heb een atletische bouw met een goed gevormde achterkant) Ze zijn enigszins trouw aan de maat maar de compressie is niet consistent. Nu ten derde, de kers op de taart: ZE BEGONNEN LANGZAAM RIJDEN NA EEN OF TWEE DRAGEN! Ik heb op een van hun Instagram-foto's gereageerd om hun aandacht voor mijn DM te krijgen en kreeg 3 dagen later een antwoord. (Ze hadden geen problemen met het behandelen van alle andere opmerkingen die vóór en na de mijne waren achtergelaten) Toen ik EINDELIJK een antwoord kreeg via e-mail, antwoordden ze met één zin dat het voorbij was aan hun beleid van 30 dagen. Normaal gesproken zou ik een antwoord als dit verwacht en eerlijk vinden, maar dat veranderde nadat ik hoorde dat bedrijven als Lululemon en gymshark achter hun product staan ​​en defecte items vervangen (zelfs na een duur die niet zo vergevingsgezind is als 30 dagen)Als ik iets meer dan 50 dollar ga besteden aan een paar trainingsleggings, verwacht ik dat de kwaliteit de prijs zal waarmaken. Dames als u op zoek bent naar een mooi en flatterend paar leggings om uw rondingen te verbeteren en uw taille te balanceren, kijk dan eens naar gymshark, doyoueven, TNA of MPG! Verspil je geld niet aan deze legging!Houd er ook rekening mee dat mijn opmerking niet alleen bitter is vanwege de scheurige en vreselijke klantenservice. De reden dat de rip het "30 dagen beleid" overtrof, was omdat het me niet kon schelen om ze te dragen. Ze zijn niet mijn favoriete legging geworden zoals ik had verwacht! Laten we zeggen dat ik mijn naadloze energie-legging ongeveer 8 dagen geleden heb ontvangen, en ik heb ze al 4 keer gedragen! (Plus ik heb er nog eentje😁) Mijn commentaar is een som van alles wat in de lijst staat!Het enige waar ze een 5-sterren in zijn, is reclame ...
03/28/2020
Dove Daft

Bleef op bestelling voor de Black Friday-release en de verzendinformatie is niet bijgewerkt sinds deze naar het postkantoor is overgedragen. E-mail het bedrijf en geen antwoord. Dit is de eerste keer dat ik dit ervaar, omdat mijn bestellingen meestal snel aankomen. Gaan met een paar super overstuur meisjes met Kerstmis, want dat was alles waar ze om vroegen. Teleurgesteld in de algehele ervaring en twijfel serieus dat ik toekomstige bestellingen bij hen zal plaatsen.
03/29/2020
Noreen

Ik bestelde ook panty's en broeken voor mijn dochter op Black Friday. Ik ben zo teleurgesteld dat ze niet zijn aangekomen. Mijn creditcard is onmiddellijk belast, maar de artikelen zijn niet op tijd voor Kerstmis aangekomen. Zelfs niet zeker dat ze zullen komen.
03/29/2020
Kyl

Slechte klantenservice, slechtere producten! Ik ontving dit jaar een alphalete-rugzak voor Kerstmis en de rits scheurde al na vier maanden gebruik. Het bedrijf weigerde het item te garanderen en mijn servicemedewerker verliet onze chat tijdens een gesprek. Ik heb alle vertrouwen in dit merk verloren en niet meer gevolgd op elk platform voor sociale media.
04/02/2020
Danziger

Awful heeft twee paar leggings voor Kerstmis en elk van hen gescheurd bij de eerste slijtage op dezelfde plek verspil je geld niet. ABSOLUUT SCHOKKEN.
04/10/2020
Blen Cratic

Dus ik heb een paar verschillende soorten bodems gekregen in de hoop dat ze allemaal verschillend waren. Wanneer u uw pakket ontvangt, zijn de grootte ervan voor een 3-jarige. Zoals je je niet kunt voorstellen dat je jezelf erin duwt. Stel dat je dat doet, je ziet er nu uit als een gevulde worst. Een van mijn grootste problemen is, ik heb ze in alle verschillende maten en ze zijn zo strak rond de heupen dat ik heupproblemen begon. Het andere GROTE probleem dat ik heb is hun klantenservice is A * S. Ik heb geprobeerd iets terug te sturen met tags & tas & hele 9 yards, en ze zeggen nee. Ze zijn niet dol op het product zodra het hen verlaat en dat is belachelijk
04/16/2020
Rees Patajo

Canadese shoppers oppassen. Een flinke bestelling kerstcadeautjes geplaatst op 27 november en op 3 januari heb ik nog steeds geen update over wanneer ik deze items zal ontvangen. Ik nam contact op met de klantenservice en ze zeiden dat er een achterstand was met items aan de grens en om te blijven wachten. Hoewel de prijzen op de artikelen tijdens de Black Friday-uitverkoop zeer laag waren, werden de artikelen bovendien duurder dan het betalen van de normale prijs achteraf. Ik zou graag willen dat de betaalpagina transparant de kosten weergeeft die u betaalt in plaats van verrassingen onderweg. Ik weet niet wat erger is - het gevoel opgelicht te zijn of het gevoel veel geld uit te geven aan kerstcadeaus waarvan je niet eens weet dat het opduikt.
04/21/2020
Powell Schubbe

Kocht twee paar premium joggers voor een volledige prijs. Ze zien er mooi uit terwijl ze nieuw zijn, maar al na een paar keer slijt het materiaal zoveel dat ik het nauwelijks kon geloven. Hetzelfde gebeurde met het tweede paar. Ze zijn niet eens gewassen. Zeer slechte kwaliteit.
04/26/2020
Dasie Olstad

Mijn tweede negatieve recensie ooit en ik koop meer dan $ 200k per jaar aan goederen en diensten via internet ... Koper, let op, dit is een verschrikkelijk en onethisch bedrijf. Veel geluk als je iets bestelt en het niet aankomt. Ik heb zonder probleem vele malen bij dit bedrijf ("Bedrijf") besteld. Onlangs heb ik echter een bestelling geplaatst bij het bedrijf die niet is afgeleverd, ondanks een bericht van hen dat het artikel is afgeleverd op een veilige plaats voor het ophalen van pakketten in mijn gebouw. Ik heb vooraf betaald. Het is duidelijk dat het item verloren of gestolen is. Het bedrijf heeft me voortdurend gevraagd om nog een paar dagen te wachten om te zien of het item aankomt en beweert soms dat het ondanks een kennisgeving van levering soms tot 5 dagen duurt voor levering (let op, ik woon in Mid-City Los Angeles) - dit is nadat ik hen heb verteld dat het item een ​​verjaardagscadeau is en daarom erg tijdgevoelig. Na bijna 3 weken na mijn eerste bestelling (let op, de typische tijd voor itemontvangst van orderplaatsing voor mij is 3-4 dagen geweest) heeft het bedrijf me nu laten weten dat ze een onderzoek bij de koerier beginnen dat duurt ongeveer 8-10 dagen om te voltooien. Volgens het bedrijf zullen zij na voltooiing van dit onderzoek bepalen of het resultaat van dit onderzoek hen in staat stelt de items te vervangen of mijn geld terug te betalen. Het bedrijf zal deze beslissing nemen. De mogelijke resultaten zijn als volgt: 1) ze kunnen bepalen dat de resultaten van dit "onderzoek" geen terugbetaling rechtvaardigen ... wat suggereert dat het bedrijf in feite mijn geld zou stelen, 2) ze zouden de items kunnen vervangen die een extra 1-2 weken (wat suggereert dat ik mijn artikelen 40 dagen na de eerste bestelling zou ontvangen, of 3) Ze konden mijn geld terugbetalen (wat ook ongeveer 40 dagen zou duren vanaf de eerste bestelling. UPDATE: De artikelen zijn nog steeds niet geleverd maar UPS heeft zijn "onderzoek" afgesloten met een stuk papier, simpelweg omdat het item werd afgeleverd. Zoals eerder vermeld, wordt deze claim echter helemaal niet ondersteund door videobewijs van mijn flatgebouw of van het pakketbeheerbedrijf dat door mijn gebouw wordt gebruikt Dit onderzoek lijkt op het inleiden van een inbreker en vraagt ​​hem of hij XYZ heeft gestolen, hij zegt nee, en de rechter verklaart hem onmiddellijk onschuldig op basis van zijn verklaring. Gewoon een vreselijk bedrijf, met vreselijk motorrijdersbeheer ... vermijd bij alle kosten.
05/07/2020
Damarra Jagmal

Ik heb een bestelling geplaatst op de website van Alphalete op 12-19-2019. Ik heb twee producten besteld en meer dan $ 97 betaald.Ik heb slechts de helft van mijn bestelde ontvangen. Ik heb nooit een e-mail ontvangen waarin staat of het andere product is uitverkocht, een nabestelling of zelfs als ik geld terugkreeg. Ik heb contact opgenomen met hun persoonlijke Instagram, klantenservice Instagram, en zelfs contact opgenomen met mensen die voor het bedrijf werken om hulp te krijgen, het bedrijf gemaild en ik heb zelfs de Alphatete Gym gebeld ... NIETS !!!!!!!!!!! !!!!Ik heb absoluut alles gedaan om iemand in dit bedrijf te krijgen om alleen mijn geld terug te krijgen! Ik ben dol op het paar dat ik heb ontvangen, maar na alle onzinnige beem die omgaat met gezelschap, zal ik dat niet doen!
05/07/2020
Onfre

Ik wou dat ik negatieve sterren kon geven. De verzending is slecht! Ik heb een maand gewacht en er zijn nog geen items gekomen. Ik heb een e-mail gestuurd en kreeg een grof antwoord waardoor het leek alsof ik zou moeten weten dat het zo lang zou duren als ze niets hebben om het te vermelden voordat ze bestellen. Het volgen is ook een grapje !! het wordt helemaal niet bijgewerkt! ook stond er op de site nieuw verwacht om de datum 28-29 oktober te leveren, maar ik zag dat op 3 november, hoe is dat zinvol. AL MET AL, NOOIT HIERUIT PERIODE BESTELLEN. Ik wou dat ik deze beoordelingen had gelezen voordat ik bestelde. tegen de tijd dat ik mijn kleren krijg, ben ik een hele maat groter.

Schrijf een review voor Alphalete


Handige links