Startpagina > Misc > beoordelingen over Aloha van herten

ALOHA VAN HERTEN

Reviews: 41 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
21
Zeer goed
10
Aanvaardbaar
2
Middelmatig
2
Arm
6
01/30/2020
Finkelstein

2 maanden geleden een paar shorts besteld .... Ze zijn nog steeds niet aangekomen ondanks talloze e-mails heen en weer en ze vertelden me dat ze nog maar een paar dagen zullen zijn .... Eerlijk gezegd zou ik nu nooit de moeite hebben genomen. Denk niet dat ik ooit het item krijg waarvoor ik heb betaald. Totale zwendel
01/30/2020
Uriisa Ackert

Ik heb een paar joggingbroeken en een t-shirt besteld en ben erg blij met de items. De pasvorm is geweldig, ze zijn comfortabel om te dragen en de print is helder en kleurrijk (maar is niet zo helder als een digitale foto, wat sommige mensen lijken te verwachten). Ze hebben lang aan het maken van het product gewerkt, maar ze stuurden me onderweg e-mails om me te informeren hoe het proces verliep. Kan aanbevelen.
01/30/2020
Hardigg

Geweldige printkwaliteit, geweldige responstijd en levertijd. Nadat ik mijn T-shirt had ontvangen, ging ik de volgende dag verder en bestelde 3 hoodies. Gewoon de besteAloha :)
01/31/2020
Dimitry

Geweldige updates, leuke producten. Het enige deel van de bestelling dat ik graag wil veranderen, is de wachttijd. Ze waarschuwden eerder, maar ik zou nog steeds willen dat het sneller aankomt.
01/31/2020
Hoffarth

Hallo jongens, ik wil alleen maar zeggen dat het sweatshirt perfect is, maar het spijt me heel erg. Ik had het mis over de maat van dit sweatshirt, omdat het te klein voor me is (ik heb XXL-maat nodig). Ik heb gemerkt dat Aloha From Deer "100 dagen om terug te keren" geeft. Kunnen we overstappen? Is er nog een betaling voor "een ander sweatshirt" met XXL-maat? Waar heb ik (ik bedoel op welk adres) nodig om dit XL-sweatshirt te sturen? Bedankt voor je tijd.Let op, Gregor
01/31/2020
Nelsen Tutuska

Ik bestelde een paar trainingsbroeken ("Paintjob"), levering aan Frankrijk. Grootte was trouw aan de maattabel, de kwaliteit is echt goed. Leg ze al twee keer in de wasmachine sinds ik ze heb ontvangen, de print vervaagt niet, het weefsel blijft zoals het was. Ik ben erg blij met mijn aankoop en zal er opnieuw bestellen.Met betrekking tot de levertijd (omdat dit een probleem was in de recensies van anderen hier): voor mij was het 2 weken na bestelling tot ontvangst, en ik vind dat heel normaal voor dingen die op bestelling zijn gemaakt. Ik wacht liever 2 weken op een product dat in Europa is gemaakt dan 7 dagen op Aziatische producten van twijfelachtige kwaliteit!
01/31/2020
Ulberto Hasberry

Kocht het sweatshirt, prijs was te koop.Wachtte ongeveer 4-5 dagen tot het aankwam, ontving een e-mail wanneer de verzending begon.Behoorlijk tevreden mee, de kwaliteit van de afdruk is zeer acceptabel, de kwaliteit van het sweatshirt is zelfs echt goed. Alleen de mouwen zijn een beetje klein, maar maken geen probleem.Ik heb veel goede kritiek gekregen en ik vind het item leuk.Over het algemeen;-verzending was foutloos in mijn geval (kwam uit Polen)-maat is gewoon perfect passend, inclusief mouwen (groot)-afdruk is mooi, kwaliteit is niet 100% nauwkeurig, maar nog steeds relatief schoon-comfortabel en warm
01/31/2020
Mart Sangita

Een zwembroek besteld op 27 juni 2019.Het is nu 18 augustus 2019 en heb ze nog steeds niet. Ik heb op 01 augustus 2019 contact met hen opgenomen en ze zeiden dat het soms opgehouden werd. Ik zou ze in de komende 2 weken moeten krijgen. Meer dan 2 weken geweest en nog steeds niets. Blijf uit de buurt van deze plek.
01/31/2020
Evin

Topkwaliteit T-shirts, maatvoering is op maat voor de UK correspondentie goed zoals werd op de hoogte gehouden tijdens de productie. Zou hier iets sneller kunnen zijn, maar als dat minder kwaliteit zou betekenen, dan is het prima zoals het is.
01/31/2020
Xenophon

Ik was verbaasd over de toegewijde en humoristische benadering van ALOHA FROM DEER. De communicatie was perfect - snel, origineel en duidelijk. Ik heb echt genoten van het lezen van e-mails. Ook zijn de producten uitzonderlijk - zowel qua design als kwaliteit. Niet gesproken over de levering die binnen slechts 10 dagen na bestelling werd gedaan. (Van Polen tot het VK). Ik ben meer dan tevreden.
01/31/2020
Sybille

Ik bestelde 2 hoodies en 1 trui en ze kwamen daarna ervoor dat ik meer dan 2 maanden moest wachten, en op een gegeven moment moest ik ze vertellen dat ik ze bij het Europese consumentencentrumnetwerk ging klagen en pas tegen die tijd versnelden ze snel , anders zou ik andere maanden moeten wachten en voor de tijd dat ik wachtte, ging ik ook van huis veranderen. ze verontschuldigden zich voortdurend voor te veel bestellingen, wat best acceptabel is, maar als ze op hun website zijn geschreven, kan deze expeditie tot 2 maanden duren, deze slechte beoordeling zou niet gebeuren. Over de producten zijn ze prima dus dat is waarom ze minstens 2 sterren verdienen, maar je moet voorzichtig zijn voor de hoodies omdat op de website de afbeeldingen van de producten niet laten zien dat ze zakjes hebben, omdat de marine-hoodie bijvoorbeeld donker gekleurd, dus je ziet niet goed of ze buidels hebben of niet (zelfs als in de maattabel in de beschrijving staat geschreven dat de gebruikelijke hoodie die functie heeft, ik dacht niet dat dat mijn geval was omdat ik dat niet deed realiseer me niet dat deze hoodie zakjes had)
01/31/2020
Juliet

Hoi,Ik bestelde een t-shirt en kreeg een geweldig, kwalitatief hoogwaardig shirt, dat mijn verwachtingen heeft overtroffen. Wanneer u uw bestelling plaatst, worden uw kleding op verzoek geproduceerd en houdt het team u op de hoogte van de status van uw bestelling (bestelling ontvangen, vervaardigd, verzonden, enz.). Het enige kritieke punt is dat het geweldig zou zijn als ze de bezorgdatum iets eerder konden beperken, daarom gaf ik "slechts" 4 sterren.Als je een uniek, hoogwaardig product wilt hebben, denk ik dat Aloha van herten de juiste plek is. Dus ik ben blij om te ondersteunen met mijn review.
01/31/2020
Schilling

Aangekomen sneller dan verwacht. De kwaliteit was erg goed en de pasvorm was heel precies, zo niet te precies! Ik hoopte dat mijn 'M'-sweatshirt iets ruimer zou zijn, maar ik ga hen hier niet de schuld van geven. Geweldige website, geweldige producten.
01/31/2020
Stoughton

De kleur is leeg en het materiaal is erg dun. Er werd gezegd dat het katoen was, maar nergens heb ik gelezen dat het slechts ~ 50% katoen was.
01/31/2020
Kylie Ginyard

Ik heb een paar truien voor mezelf, ik vind de stof erg leuk en de kwaliteit van de prints is geweldig.Ik heb ze 3 weken nadat ik ze had besteld, per post ontvangen, dus dat is ook OK.Een ding dat je moet weten is dat de print op de voorkant .. ook op de achterkant staat!Dus nu heb ik een blauwe trui met een grote rode papegaai aan de voorkant .. en op mijn rug haha, Hoe dan ook, de grijze trui met de grim reaper is nu een van mijn favorieten :)
02/01/2020
Hillinck Stryjewski

Ik heb als proef een shirt met lange mouwen bedrukt en ik ben verbaasd over de goede kwaliteit ervan! De levertijd was typisch voor Australië, dus ik zal niet klagen, maar de klantenservice was van het hoogste niveau met e-mails waarin stond wanneer de bestelling werd ontvangen, verwerkt en verzonden. Het enige dat ik zou kunnen toevoegen is dat als je een solide persoon bent, je de volgende maat bestelt dan je gewend bent. Ik heb een XL besteld die goed aansluit, maar ik hou van losse kleding, dus de volgende keer bestel ik XXL. Erg blij met mijn bestelling!
02/01/2020
Otter

Ik heb dit merk al jaren op Instagram geadverteerd. Ik heb de ontwerpen altijd leuk gevonden en overwogen er een tijdje een te kopen.Ik heb eindelijk de 'Mouthful' trui besteld. Het is een geweldig ontwerp met geweldige kleuren. Het materiaal is zacht en warm, maar ook sterk (voelt aan alsof het echt bij elkaar blijft).Ik ben blij met mijn aankoop en zo blij dat ik hem in de uitverkoop heb. Na het kopen van deze, zou ik echter graag de volledige prijs betalen voor een andere.
02/01/2020
Nay

Was in eerste instantie sceptisch omdat de afdruk bijna op photoshop leek op de website, maar toen de shirts kwamen, is de kwaliteit ZEER MOOI. ziet eruit als de foto's. De shirts passen me heel goed en de sweaters zijn comfortabel. Aloha van herten beheerst het ambacht met de bedrukte shirts, dus als je ze overal koopt, koop ze dan bij aloha van herten. Besteld naar de VS, duurde ongeveer 2 weken, maar de moeite waard. Ik heb de shirts een beetje gewassen en ze zien er nog steeds als nieuw uit, wat mijn grootste angst was. Koop er zeker een (of vijf zoals ik deed)
02/04/2020
Sabine

De verzending was oké, duurde even maar het was uitzonderlijk. Het product voelt heel zacht en lekker aan tijdens het dragen. De print ziet er geweldig uit tot nu toe niets om over te klagen :) Als het altijd zo is, zou ik het niet erg vinden om hier vaker iets te kopen.
02/04/2020
Eldwun

Lange levertijden naar het VK echter, als u de algemene voorwaarden op de website leest, staat dit wel; dus kan niet echt mopperen op dat front - product lijkt goed en over het algemeen zeer tevreden 😊 goede communicatie overal - zelfs bij het najagen van de levering Zou graag weer gebruiken
02/04/2020
Wu Steinkellner

Ik heb 2 sweatshirts en een T-shirt gekocht - allemaal gaan ze zijn van uitstekende kwaliteit en perfecte print, precies zoals op de website - dat is absoluut geweldig, zal nu zoveel meer kopen: D Bedankt jongens, blijf goed werk doen!
02/08/2020
Marriott Suby

Ik was aanvankelijk verbaasd over enkele van de ontwerpen ... wie zet er nog 500 jaar oude houtsneden op sweatshirts? Maar toen het aankwam, hoorde ik dat de kwaliteit echt te koop is. Het is zo comfortabel en elke keer als ik het draag, kunnen vrouwen op kantoor hun handen niet van me afhouden! 😅🤷♂️
02/15/2020
Lodi

Zeer mooi product en snelle levering (1 week naar Duitsland)!Ik hou echt van het ontwerp! Gewoon een blikvanger, ga zo door!
02/18/2020
Dowzall

Ik heb een blouse gekocht en ik heb niets om over te klagen. De kwaliteit is geweldig, er is niets veranderd na het wassen (kleuren, grootte, enz.). Sterk aanbevolen.
02/18/2020
Korrie Horsfield

Ik ben zo blij met mijn bestelling. Het kwam allemaal op tijd, en het is prachtig. Fantastische kwaliteit.Ik hou van jou!ALOHA:) ****kasia
03/04/2020
Xavler

Top shorts (sneeuwwitte shorts) en ze zien er geweldig uit !!!Maar ik moest het net van binnenuit verwijderen omdat het net te strak was voor mijn benen. Een net in zwembroek is sowieso niet nodig.
03/07/2020
Roselyn

Grote kwaliteitsdruk en stof. Levering duurde niet lang en het werd verzonden naar Spanje. Goede klantenservice, ze hielden me op de hoogte van het hele proces. Sterk aanbevolen.El bañador llegó perfecto y rápido a España, muy recomendable.
03/09/2020
Guglielmo Decastro

Ik heb een item gekocht, shorts. Het duurde precies 1 maand om aan te komen. Kwaliteit is oke, maar de maatvoering is wat minder, als ik het vergelijk met merknaambepaling. Na de eerste "even geduld" gestileerde e-mails begon ik achterdochtig te worden en na online AFD te hebben gezocht, vond ik dit onderwerp met alle "nep" 5-sterrenreviews enz. Ik geloof niet dat alle 5-sterrenreviews nep zijn, maar ik zou er twee keer over nadenken om bestel een grotere hoeveelheid kleding van hen vanwege alle mensen die zeggen dat ze opgelicht zijn. Ik kreeg tenminste mijn korte broek van 25 € en werd niet opgelicht, hoewel ik nogal voorbereid was op scenario's die anderen hebben beschreven (eindeloze beloften en wachten).
03/12/2020
Gothart

Slechtste service ooit! Deze jongens reageren helemaal niet, zelfs niet na 1 week na het verzenden van verschillende berichten per post en FB messenger.Vermijd dit bedrijf!
03/14/2020
Marcelia Schwalb

Ik heb in november een bestelling geplaatst voor iets meer dan 70.00. Ik ontving een e-mail dat items het magazijn niet zo snel als gewoonlijk verlieten, waardoor ik geloofde dat ze hun klanten nauwlettend in de gaten hielden. 13 december rolt rond, ik ontvang eindelijk een e-mail waarin mijn artikelen zijn verzonden. Terwijl ik dit schrijf is het nu 15 januari en ik heb niets ontvangen. Na 2 weken (hun geschatte verzendtijd) stak ik mijn hand uit om het hen te vertellen. Ze zeiden dat het binnen een week zou moeten aankomen. Dat deed het niet. Nog een week rolt rond, ik reik opnieuw uit. Ze vragen me of ik contact heb opgenomen met mijn postkantoor en of mijn verzendadres correct is. Ik heb dat gedaan. Dus reageer ik en zeg ze dat ja, dat heb ik gedaan, en nee, niets is onjuist. Vervolgens vragen ze me dit meerdere keren, omdat ik denk dat het tijdsverschil hen doet denken dat ik elke keer als ik e-mail een nieuwe klant ben. Niemand biedt dus resoluties aan, die me steeds maar dezelfde vragen stellen. Het enige dat ik nu wil is mijn geld terug (ik heb nog nooit zoveel uitgegeven aan slechts 2 kledingstukken in mijn leven, het zou een kerstcadeau zijn). De klantenservice reageert niet, ze bieden niet aan om het probleem op te lossen en de items opnieuw te verzenden of mijn geld terug te betalen. Ik zal nooit meer bij hen bestellen.
03/16/2020
Aubree

Materiaal is goed, print is in zeer goede kwaliteit, het zit vol met kleuren, wow goed gedaan. Maar ik ben verdrietig, ik heb klein gekozen.
03/18/2020
Browning Anreozzi

Het duurde ongeveer 7 werkdagen om aan te komen, er was geen probleem. Ik hou eigenlijk van de stof, maar de print op het sweatshirt is helaas van slechte kwaliteit; het is korrelig.
03/19/2020
Fleeman Seuss

De kwaliteit die u verwacht en de kwaliteit die u uiteindelijk krijgt - het grote grote verschil! Materiaal - chip poliester. t-chirt - ziet eruit als vormloze tas - kort en breed. lang gewacht op de levering
03/25/2020
Redford

Een tijdje terug een trui van Aloha gekocht en ik werd niet teleurgesteld. De stof is warm en gezellig, irriteert mijn huid niet en ziet er geweldig uit! Nogmaals bedankt personeel van Aloha. - anth
04/05/2020
Zicarelli Alfera

Ze vertelden me dat het 21 dagen kost om de hoody te produceren. Hoody arriveerde op dag 22. Kwaliteit is goed, design is mooi en de hoody is echt comfortabel. Klantenservice antwoordde snel. Zou zeker weer bestellen.
04/17/2020
Lev Halligan

Hoewel de artikelen geruime tijd nodig hadden om aan te komen, waren ze zeker het wachten waard: de kleding past heel goed bij mij, ze zijn zo comfortabel en hebben een geweldig ontwerp!Ik zou Aloha From Deer aan mijn vrienden en familie aanbevelen!
04/17/2020
Edroi Miyagishima

Ik heb een sweater besteld en de kwaliteit is geweldig, is super zacht en warm. De verzending was ook erg snel. Uit mijn ervaring is deze e-shop echt goed. =)
04/30/2020
Isac

Totaal oplichters. Alle 5-sterrenbeoordelingen zijn afkomstig van nepaccounts. Het lukte me om een ​​terugbetaling te krijgen na ongeveer 2 maanden achtervolging, maar doe jezelf een plezier en blijf uit de buurt van deze chumps.
05/03/2020
Sinnard Swonger

De afdruk op deze was geweldig en kreeg de items in minder dan de verwachte tijd. Heb ze nog niet getest, maar kijk er naar uit. Het dameskostuum heeft geen vulling.
05/06/2020
Ethbun

Betrouwbaar bedrijf. Lange tijd voor verzending, maar ze zijn absoluut duidelijk over het feit dat hun werktijden langer zijn dan die van andere bedrijven (allemaal stap voor stap uitgelegd in de e-mails die ze u sturen). 4 sterren op 5 vanwege de algehele kwaliteit van het product: 2 van de 4 shirts met lange mouwen hebben geen "perfecte" print (nogal korrelig, kleuren een beetje "uitgewassen"). Tho positieve ervaring, zal opnieuw winkelen door hen
05/07/2020
Minne

Het contact was consistent met het team. Ik heb een 4 sterren gegeven voor het wachten. Duurde 4 weken en 1 dag om aan te komen. Maar zeggen dat ik echt blij ben met wat ik heb ontvangen. Kan helemaal niet klagen behalve het wachten maar .... Het wachten waard uiteindelijk. Goede kwaliteit jumper / t-shirt.

Schrijf een review voor ALOHA VAN HERTEN


Handige links