Startpagina > Misc > beoordelingen over Alltricks.com

Alltricks.com

Reviews: 14 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
7
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
6
01/30/2020
Milburr Sushil

Ik moest schoenen terugbrengen en een grotere maat bestellen. Het meisje Lisa was zo behulpzaam als anderen die betrokken waren bij een transactie, omdat ik geen idee had hoe ik het moest doen. Fantastische service. Dave
01/30/2020
Laws

Ik kocht een paar Nike Vaporfly maat 44. De doos had de juiste maat, niet de schoenen. Ik kocht ze voor de Marathon van Valencia. Ik stuur ze een week terug, je hebt me per e-mail verteld dat je het probleem binnen 2 werkdagen oplost ... het is meer dan een week geleden en ik heb geen antwoord.Nooit meer
01/31/2020
Odeen

Ik bestelde een dropper-zadelpen met krassen en het werkte helemaal niet. Die zadelpen was duidelijk gebruikt en niet functioneel. Ik ben nu niet erg tevreden.
02/01/2020
Ponzo Canham

Vreselijke site. Gebruik niet! Bestelde een fiets voor mijn zoon voor Kerstmis. Een fiets ter waarde van de helft van het geld arriveerde. Verkeerde stijl verkeerd en veel goedkoper. Ik probeer het nog steeds te laten ophalen en terug te sturen, zodat ik mijn geld terug kan krijgen, omdat ze niet terugbetalen totdat ze het terug hebben. Ik nam vrijdag een dag vrij om op hun koerier te wachten en er kwam niemand aan en niemand nam contact met me op. Ik heb alltricks verteld en wacht nog steeds op hun reactie. De slechtste site waar ik ooit mee te maken heb gehad. Als ik min sterren kon geven, zou ik dat doen
02/01/2020
Joappa

Ik ben dankbaar voor mijn bestelling bij Alltricks. Zeer mooie verpakking en het kwam heel snel aan. Met een mooie prijs ook!Ik zou het aanbevelen.
02/01/2020
Banks

Uitstekend internet, met geweldige kortingen en zeer gemakkelijk te navigeren.Sinds enkele jaren geleden koop ik bij Alltricks en tot nu toe ben ik erg blij.
02/01/2020
Aney

Ze hebben het verkeerde artikel geleverd.Je moet vechten om aandacht te krijgen, voor een vervanging.Hun e-mailcontact [at] alltricks.com is een grapje. Niemand antwoordt. En je moet hun Franse nummer bellen om een ​​slechte service te krijgen.Ik kan me niet eens voorstellen welk serviceniveau ze bieden voor een garantie-retour.Ik blijf fietsen doen op de Duitse of Nederlandse sites. Die veel serieuzer zijn en vaak betere prijzen hebben. Tot ziens, nooit meer!- - - - - - - - - - - - - Reageren op je antwoord ... na eindelijk contact te hebben gekregen, ging alles relatief snel, dit was helemaal geen voorraadprobleem, maar een probleem met klantenondersteuning dat je lijkt te negeren;)
02/05/2020
Jodoin

Eerlijke prijzen, fatsoenlijke voorraadkeuze en zeer snelle gratis levering naar Italië. Makkelijk te navigeren site en probleemloze transactie met goede communicatie. Heb Alltricks (ondanks de gekke naam) eerder gebruikt en zou ze opnieuw gebruiken; ze hebben elk teken gegeven dat het een betrouwbare, goed georganiseerde outfit is.
02/10/2020
Porty

Zoals gebruikelijk werd de bestelling razendsnel verwerkt en eerder dan gepland geleverd. Concurrerende prijzen en geweldige klantervaring zorgen er altijd voor dat ik terugkom bij Alltricks :)
02/11/2020
Tremain Orwig

Dit is de slechtste online verkoopwinkel die ik ooit heb meegemaakt!Ik bestelde een fietsenrek (sari's 3): bij aankomst van de goederen werd de doos duidelijk geopend door andere klanten en teruggestuurd naar de verkoper. In feite lijkt het label van een andere klant nog steeds aanwezig te zijn op de doos. Wat erger is, is het feit dat het fietsenrek duidelijke gebruikssporen vertoont (krassen / vuil). Bovendien heeft alltricks.de niet eens grenzen gesteld om feedback te geven op mijn meerdere verzoeken om het item terug te sturen.Ik zou dit bedrijf helemaal niemand aanbevelen.
02/24/2020
Doti

Duitse gebruikers moeten Duitse e-mails ontvangen. Tracking was ook in het Frans.prijs was goed. product ook. hermes was langzaam, zoals altijd ...prettig weekend.
03/26/2020
Sousa

Midden november bestelde ik een jas en na talloze communicatie via e-mail (Alltricks nam de telefoon niet op), kreeg ik medio december uiteindelijk te horen dat hun koerier deze was kwijtgeraakt. Ik kreeg een creditnota of terugbetaling aangeboden. Checkte het jasje op de website en het was aanzienlijk omhooggeschoten dus nam een ​​terugbetaling. Al met al een slechte ervaring en ik zal Alltrick niet meer gebruiken. Hun koerier krijgt afschuwelijke recensies op TrustPilot, dus waarom gebruiken Alltricks ze nog steeds ... een mysterie !?
03/28/2020
McGannon Warnell

Geweldige ervaring en zal opnieuw gebruiken wanneer nodig. Geweldig product tegen een zeer goede prijs, samen met snelle efficiënte levering.
04/06/2020
Carilla Allbaugh

Bestelde een helm en fietssokken van hen. Bestelling duurde 5 dagen om bij mijn deur te komen. De verzendkosten zijn super betrouwbaar en AllTricks zijn super betrouwbaar!

Schrijf een review voor Alltricks.com


Handige links