Startpagina > Misc > beoordelingen over 123movies

123Movies

Reviews: 16 | Arm
Uitzonderlijk
1
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
3
Arm
11
01/30/2020
Giaimo Tinoco

De films blijven bufferen en het heeft niets met mijn internet te maken! Ze blijven gewoon elke 5 seconden bufferen, dus f ** king vervelend! Neem deze feedback op, 123 stieren ** t!
01/30/2020
Blount Appiah

www123movies.guideslashabout-usslashIk gebruikte de site om aan te melden, na aanmelding zou hij niet terugkeren naar de pagina om films te kijken. Ik meldde me opnieuw aan en het bracht me op een totaal andere website voor het downloaden van muziek en films. Ik wil gewoon kijken !! De site heette Now Musik en trok ongeveer $ 4.00 van mijn account af. Wat de f? Ik ging weer terug naar 123films en vraagt ​​me nog steeds om me aan te melden. Dit is een oplichterij
01/31/2020
Bert

Deze site biedt iets voor niets en vraagt ​​om een ​​creditcardnummer, hoewel ze zeggen dat er geen kosten in rekening worden gebracht voor deze proefweergave. Ik rook een rat, maar gaf ze een nummer voor een actieve bankpas met nul saldo en geen banden met een bankrekening. Dat stuurde me een konijnenhol naar meerdere mediasites. Er was geen film kijken. Pas op.
02/01/2020
Florentia

Het werkte prima toen ik hier films begon te kijken, maar de laatste tijd besteedt elke film meer tijd aan buffering dan aan het spelen. Als dit niet kan worden opgelost, is de site waardeloos.
02/01/2020
Bondie

Gratis is te veel om voor deze site te betalen, tenzij je van frustratie houdt en 10 uur de tijd hebt om een ​​film van 2 uur te bekijken. Om de paar seconden bevriest de film en begint na enkele seconden. YouTube, netflix en andere streaming werken prima op dezelfde computer en wifi-verbinding, dus het probleem is de site.
02/02/2020
Ilke Vonbargen

Pas op. Je betaalt en blijft betalen met virussen die vervelende advertenties en porno bevatten. Echt slechte show die eindigt op een eens nuttige site.
02/02/2020
Lareena

Deze site is verschrikkelijk. Ik was een Pink Panther-film aan het kijken en ik kon niet stoppen met kijken omdat het bevroor. Ik was 72 van de 112 minuten film in.
02/02/2020
Ellie Cantres

Eerst willen ze je e-mailadres en de volgende pagina willen ze een creditcard bij zich hebben. Waarom zeiden ze dit niet van tevoren. Nog een aas en schakelaar.
02/13/2020
Darton

Elke keer als ik een show in de zomer van 2019 probeer te bekijken, verschijnt er een zeer inapropriete advertentie van seks en borsten. Ik probeer naar beneden te bladeren om de advertentie te vermijden, maar deze brengt me naar een zeer ongepaste site. Ik hoop dat de FBI de kloonsites voor altijd sluit. Laat uw kinderen het niet bekijken of 123movies gebruiken. Ik ben blij dat ik Ustvgo en Arconai gebruik. Ik ben een man en ik heb een hekel aan films. Ustvgo is waar te gaan evenals Arconai.tv. Veel beter nostalgisch.
02/18/2020
Karlise

VEEL SCAM-ADVERTENTIES wanneer je film probeert te kijken, meestal aan het begin, maar als je eenmaal voorbij bent, kun je in alle rust kijken. zorg voor een goede beveiliging
02/18/2020
Noelle Abhisekh

Ik heb vele weken gezocht naar een gratis streaming-site waarmee ik mijn favoriete serie zonder geluk kon bekijken tot ik deze site vond.
03/08/2020
Ferro Cataline

Het speelt gewoon het bedelen van de film de hele tijd, het was behoorlijk teleurstellend, het liet me niet eens de film zien wat een verspilling!
04/13/2020
Horten

Gevraagd naar bankkaartgegevens die zeggen dat ze geen bankrekening zouden debiteren. Helaas gaf ik ze mijn lange nummer van mijn bankkaart, raakte in paniek en annuleerde de kaart. Ze zijn er echter nog steeds in geslaagd om mijn bankrekening te debiteren. SCAMMERS
04/18/2020
Grekin

'Je hebt een account nodig om deze film te bekijken> account maken' is een SCAM. Ik was dom genoeg om mijn bankgegevens te geven en er kwam meteen geld uit mijn rekening, ondanks hun oprechte "garantie" dat het niet zou gebeuren.Wees voorzichtig online; wanneer dodgey sites zoals deze om uw bankgegevens vragen, geef ze NOOIT!
04/22/2020
Bohlin Beatty

Ik denk dat 123movies heel erg goed is, werkt altijd en de kopie is altijd erg goed. Zeer goede filmsite. Ik raad het hiley aan om het te gebruiken en een aantal films te bekijken, absoluut geweldig. 👌👍👍👍😱
05/06/2020
Bivins

Mijn vriendje ziet er nog steeds veel billen en borsten op en het bracht hem naar een porno-pagina en niet naar een gelukkige vriendin

Schrijf een review voor 123Movies


Handige links