Startpagina > Misc > beoordelingen over Alldebridd

alldebridd

Reviews: 8 | Arm
Uitzonderlijk
2
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
5
01/30/2020
Sindee

Ik heb deze service gratis geprobeerd via hun gratis proefversie. Het was best goed. Heb een account gekocht, en het is nog steeds redelijk goed. Werk zoals bedoeld.
01/31/2020
Vorfeld

Af en toe alldebrid gebruikt.Vandaag heb ik mijn account plotseling niet meer mogen downloaden ..De klantenservice is snel (een beetje droog), die zei dat ik VPN ben (wat hoe dan ook een andere waarschuwing veroorzaakt) en nee, ik gebruik geen VPN.Verzond het IP voor de 2e keer en het werd niet eens gelezen.Ik heb nog maar 1 dag over dus niet veel schade, maar het is de laatste keer dat ik ze gebruik.Ik zal mijn account annuleren.
01/31/2020
Lebaron Kessel

Ik gebruik deze jongens nu al een paar maanden. Gevestigd in Frankrijk doen ze het ook uitstekend, en tegen zeer redelijke prijzen!
02/09/2020
Leo

Niet te vertrouwen. Ik begon het voor het eerst te gebruiken in 2011 en schakelde toen een paar jaar geleden over naar Real-Debrid. Omdat er een kerstuitverkoop was, besloot ik deze keer Alldebrid te kopen. Slechte keuze!Ok, dus sinds 2011 had het veel problemen, maar ze waren nooit echt eerlijk over de uptime, status en beperkingen van hosters (zoals Rapidgator, enz.). Het is gewoon niet nauwkeurig. Er zijn verschillende hosters met beperkingen, maar u kunt alleen zien wat ze zijn als u bent aangemeld met een PREMIUM-account. Met andere woorden, betaal eerst, ontdek later de waarheid.Ik wilde een proef krijgen, maar het werkte niet dus dat is de reden dat ik premium heb gekocht. Ze communiceerden in het verleden dat ze hun torrent-clouddownloader-service zouden updaten, zodat je kunt selecteren welke bestanden in de torrent je wilt downloaden. Real-Debrid biedt dit, maar Alldebrid niet (nog) niet. Deze beweringen van Alldebrid waren blijkbaar leugens.Hun videostreaming-service is ook nutteloos omdat:1. U kunt het bronbestand niet streamen in een webbrowser zonder het te hebben gecodeerd, wat altijd tot kwaliteitsverlies zal leiden. U kunt dit doen in VLC, maar als u 3 seconden wilt overslaan, heeft het bijna een minuut nodig om te bufferen, wat het onpraktisch maakt om te gebruiken;2. U kunt uw eigen ondertitels niet uploaden. Dus als het niet in het bestand is verwerkt, heb je pech.Real-Debrid biedt u dit allemaal.Ik heb de volgende dag na aankoop en na het downloaden van minder dan 5 bestanden (<5 GB totaal) contact opgenomen met Alldebrid voor een terugbetaling, maar ze weigerden mij terug te betalen. Ze besloten om alle antwoorden op die e-mail te negeren.Zou ik opnieuw Alldebrid kiezen? Nooit in mijn leven. Blijf bij Real-Debrid jongens. Dezelfde prijs, uw geld waard.
02/15/2020
Sorel

Verboden wegens "misbruik" zonder enige uitleg.Ik heb de service niet misbruikt.Koop uw account beter door realdebrid.
02/22/2020
Levana Hergenreter

Vreselijke service, jaren gebruik en plotseling wordt mijn account verbannen wegens 'misbruik', uit het niets hadden ze mijn account verbannen toen ik nog meer dan 100 dagen over had op mijn abonnement. Ik zal ze nooit meer gebruiken. Absoluut geschokt door hun acties.
03/11/2020
Dowski

Heb ze nu ongeveer 2 jaar gebruikt, had geen problemen, hoewel soms een beetje traag kan zijn, maar zeer gemakkelijk te gebruiken, vooral voor torrents
03/20/2020
Kwan Hobstetter

Had jaren een geweldige ervaring met dit bedrijf.Na 6 jaar trouwe klant te hebben gedownload, heb ik een paar GB gedownload en de downloads stopten plotseling.Ik ontdekte dat mijn account was verbannen wegens 'misbruik', ik vroeg hen waarom en ze zeiden gewoon 'misbruik'. Toen ik erover op het forum plaatste, hebben ze me daar vanaf verbannen.Wees op uw hoede voor dit bedrijf kan u zonder uitleg verbieden en verdere e-mails negeren!

Schrijf een review voor alldebridd


Handige links