Startpagina > Misc > beoordelingen over Alldaychemist

Alldaychemist

Reviews: 17 | Zeer goed
Uitzonderlijk
13
Zeer goed
3
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
0
Arm
0
01/30/2020
Thalassa Clouston

De pillen kwamen langzamer aan dan verwacht omdat ze via Singapore moesten worden verzonden, maar Alldaychemist hield me op de hoogte via e-mail en het was nog maar twee weken. Om bij te vullen heb ik gebeld en het proces was eenvoudig
01/31/2020
Rodolfo

Stop met het verkopen van mijn telefoonnummer aan andere online apotheken. Ik krijg meerdere telefoontjes per dag en het is erg irritant.
01/31/2020
Bullen Borden

Mooi verpakt product. Eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Duurde ongeveer 3 weken om het pakket te ontvangen. Ik heb het product nog niet geprobeerd. Super goed Prijs.
02/01/2020
Belcher

Snel efficiƫnt en nauwkeurig. Dit bedrijf heeft me de afgelopen 10 jaar honderden dollars bespaard op de kosten van mijn medicijnen.
02/02/2020
Semele Shigeta

Service is geweldig gezien het feit dat het product vanuit het verre oosten is verzonden en naar mijn plaats in de buurt van Seattle is verzonden. Ik gebruik nu al bijna 10 jaar Metformin van Alldaychemist en het heeft nooit nagelaten mijn bloedsuikerspiegel te handhaven.
02/02/2020
Balcer

De website was een beetje moeilijk te navigeren en probeerde vervolgens verschillende keren voor de bank om de betaling dus heen en weer tussen VISA en Alldaychemist mogelijk te maken. Ik ben dol op het product, dus ik blijf terugkomen! Ik hoop echt dat je ooit American Express zult nemen
02/03/2020
Khoury Pfirsch

het kostte me iets meer dan een maand om te ontvangen wat ik bestelde. het product is aangekomen en is precies zoals geadverteerd, maar ik ben niet tevreden hoe lang het heeft geduurd voordat het werd ontvangen.
02/11/2020
Prisilla

Ik heb meerdere keren gekocht van All Day Chemist met behulp van het systeem voor het intrekken van de betaalrekening en ik heb geen problemen gehad. De producten lijken ook effectief te zijn. Ik zal opnieuw met hen winkelen.
02/12/2020
Merola Willman

Beste prijzen, uitstekende levertijd, geweldig personeel. Ik koop sinds 2006 bij ADC en heb nog nooit een probleem gehad ... ze zijn de beste en meest vertrouwde online apotheek.
02/22/2020
Yuzik Styons

Ik hou van alldaychemist. Het is gewoon geweldig om alternatieven voor medicijnen te hebben boven grote Pharma ... alle producten hebben goed voor mij gewerkt en weerhoudt me ervan een recept voor een geneesmiddelenverzekering te moeten kopen. Dus ik bespaar hier veel geld. Dank u voor uw service.
03/12/2020
Linetta Rohrbacher

Vult altijd mijn behoeften. Absoluut onschatbare service. Levensreddende. Als ik je zes sterren kon geven, zou ik dat doen. Dank je.
03/27/2020
Firmin

Ik wilde met creditcard betalen en kon dat niet. Ik weet nog steeds niet zeker waarom. Ik ben doorverwezen door een collega en zij gebruikt haar creditcard voor de betaling
03/29/2020
Ilysa Zylka

Ik ben geobsedeerd. Als ik lagere verzendkosten zou krijgen, zou ik denken dat dit niet eens echt was. Ik ben onder de indruk!!!!
05/05/2020
Ruth

Uitstekend bedrijf om van te kopen. Prijzen zijn uitstekend en net zo goed als waar ik drie keer voor zou betalen in de Verenigde Staten. Ik zal mijn medicijnen altijd kopen bij Alldaychemist.
05/06/2020
Kalmick Hillhouse

Uitstekende service, indrukwekkende efficiƫntie bij het verwerken van mijn bestelling. Zeer goede communicatie met betrekking tot de procesupdates van mijn bestelling.
05/07/2020
Perren Faber

Je kunt de prijzen van Alldaychemist niet overtreffen en bestellingen naar de staten duren slechts ongeveer 10 dagen. Als ze het hebben, dan koop ik het.
05/07/2020
Alvord Buzia

Snelle verzending hoewel artikelen vast komen te zitten in de VS. Geweldige communicatie en behulpzaam personeel. Sterk aanbevolen.

Schrijf een review voor Alldaychemist


Handige links