Startpagina > Misc > beoordelingen over Allbeauty.com

allbeauty.com

Reviews: 10 | Zeer goed
Uitzonderlijk
9
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
1
01/31/2020
Meaghan Ebner

Ik heb allbeauty nu een paar keer gebruikt en kan zeggen dat de service uitstekend is. Goed assortiment, lage prijzen en snelle levering. Zal zeker weer gebruiken.
01/31/2020
Wertheimer

Makkelijk te gebruiken website. Geweldige communicatie en service! Goed assortiment en goede prijzen! Ik hou ook van het feit dat ik een keuze heb aan bezorgopties.
01/31/2020
Chaddy

Ik gebruik altijd allbeauty, zeer betrouwbare, betaalbare en snelle levering. Goedkoopste website die ik heb gevonden en zeer aanbevelen
02/02/2020
Amoakuh

Uitstekende snelle, eenvoudige service tegen ongelooflijke prijzen. Zal zeker weer gebruiken en aanbevelen aan anderen. Een geweldige vondst.
02/02/2020
Beverie

Ik bestelde deze parfum bij allbeauty omdat de prijs het meest concurrerend was. Het kwam snel en goed verpakt aan. Erg blij met mijn aankoop.
02/02/2020
Jeremie Gusman

Nooit eerder dit bedrijf gebruikt, absoluut tevreden met de prijs en snelheid van levering van het product. Zeer goed met updates over bestelvoortgang.
02/04/2020
Ottilie

Bestelde aftershave. Na 9 dagen is niet aangekomen. informeerde allbeauty die zegt dat ze het moeten onderzoeken. geen excuses of tijdschema gegeven. geen aanbod tot vervanging of terugbetaling. Hun eigen tracking laat zien dat het niet is afgeleverd. Ben nu begonnen met het terugbetalingsproces via Paypal. Zou hier niet opnieuw kopen. Problemen kunnen altijd voorkomen, maar hoe de leverancier u behandelt en met het probleem omgaat, is belangrijk. Houding van hun klantenservice is ze niet schelen.
02/06/2020
Portwin Schnibbe

Ik ben net begonnen met het gebruik van Neals Yard-vochtinbrengende crème in het afgelopen jaar en vind het de beste die ik tot nu toe heb gebruikt. Gaat een lange weg. Bespaarde geld met jezelf in plaats van rechtstreeks naar Neals Yard te gaan.
04/13/2020
Kreitman

Absoluut fantastisch. Goedkoopste prijs die ik overal op internet kon vinden. Snelle bezorging. Geen handtekening vereist. En de geur is prachtig!
05/04/2020
Bertila

Geweldige online winkelervaring !! Zeer snelle levering, producten goed verpakt !! Altijd bijgewerkte informatie over status van bestelling !! Heb eerder gebruikt, zal zeker weer gebruiken !! Sterk aanbevolen!!

Schrijf een review voor allbeauty.com


Handige links