Startpagina > Misc > beoordelingen over Uitlijnbare

uitlijnbare

Reviews: 41 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
26
Zeer goed
3
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
1
Arm
11
01/30/2020
Armilda Brubach

Alignable is het beste platform voor bedrijven om B-naar-B, B-naar-Consumer te verbinden en voor kleine bedrijven die hun doelmarkten willen bereiken. Iedereen is druk en met de functies in Alignable kunt u op een minder agressieve manier contact maken om duurzame verbindingen te maken. We verkopen allemaal aan elkaar. We ergeren ons allemaal aan agressieve verkopers. Alignable heeft de juiste formule ontworpen om uw boodschap te verspreiden en relaties op te bouwen binnen uw markt.
01/30/2020
Oeflein

HOOGSTE MESSING BIJ ALIGNABLE ZEKER DAT U DE HULPMIDDELEN EN AANSLUITINGEN HEEFT OM UW KABEL OP STERREN IN ZAKEN TE KOPPELEN OM SUCCES TE WORDEN EN TE BLIJVEN!
01/30/2020
Kellene Billotte

Ik ben het eens met de opmerkingen van mijn vrouw omdat Alignable werkt. Het brengt u in contact en brengt u in contact met anderen van overal en van dichtbij. 2 dingen: 1. Introducties gemakkelijk gemaakt met 2-3 sjablonen die interactie krijgen. 2. De forums. Doe die twee dingen en je kunt anderen ontmoeten. Dit is de mening van mijn vrouw: "Alignable heeft een unieke methode om andere zakelijke professionals te ontmoeten. Ze willen dat we op elkaar afstemmen zodat we met elkaar kunnen communiceren. Een van de manieren waarop Alignable ons helpt Alignable is via hun forums. is 1 truc of concept waarmee je snel op één lijn komt. Dat wil zeggen door "een impactvolle vraag te stellen". Vergeet niet om dat te doen en je bent op weg. Mijn doel is om de professional te vinden die in staat is anderen te beïnvloeden om mij te bellen. Elke verbinding brengt me daar dichterbij. Laten we ons vandaag afstemmen. Bedankt Alignable voor het helpen van me. "We vertrouwen allebei op nieuwe en oude gezichten. Bedankt Alignable.
01/30/2020
Bashemeth Donegal

Ik heb veel geweldige zakenmensen ontmoet op Alignable! We zijn allemaal hier om elkaar te helpen onze bedrijven samen te laten groeien. Ik heb al mijn zakelijke contacten aangemoedigd om lid te worden van Alignable!
01/30/2020
Tim

Alignable is een geweldige manier om kennis te maken met de kleine bedrijven, diensten en producten die onze lokale gemeenschap aanbiedt
01/30/2020
Vada

Ik ben ongelooflijk onder de indruk van mijn algehele ervaring met Alignable. Ten eerste is de klantenservice consistent professioneel en responsief. Ik heb mijn eigen persoonlijke vertegenwoordiger die mijn communicatie soepel en naadloos maakt. Ten tweede, omdat het (in wezen) een gemeenschapsmarkt is, blijft Alignable mijn belangrijkste bron voor het ontmoeten van andere professionals in mijn omgeving om zaken naar elkaar door te verwijzen. Ik blijf tot nu toe erg tevreden en onder de indruk.
01/31/2020
Finella Treacy

De recensies voor dit bedrijf op deze site zijn zo duidelijk nep, het is belachelijk. Letterlijk bijna elke vijfsterrenreview leest alsof het bedrijfsliteratuur is. "Wanneer ik de site van Alignables verlaat, voel ik de verwachting wanneer ik weer zal terugkeren." Ernstig? Welke echte persoon zou deze onzin ooit schrijven, anders dan een werknemer of iemand die betaald krijgt om het te beoordelen? En, verrassend verrast, zijn bijna alle gloeiende vijfsterrenrecensies voor bedrijfspitches allemaal op dezelfde dag in groepen geplaatst. Toeval? Ik denk het niet. Kom op, Trustpilot ... doe iets meer moeite om deze beoordelingen te verifiëren.Als je wilt dat alle mensen in je contacten en alle bedrijven in je omgeving je haten, meld je dan in elk geval aan voor Alignable. Niemand houdt van dergelijke valse e-mails met nepgeluiden. NIEMAND. Godzijdank voor ongewenste e-mailfilters, zodat ik alle aanvragen van deze spamgenerator kan blokkeren. Ik heb ook onze zakelijke IT-afdeling gewaarschuwd en ze staan ​​op de zwarte lijst Alignable voor ons hele bedrijf. Geen misleidende spam meer van hen voor ons.
01/31/2020
Spain

Geen enkel ander platform voor sociale media helpt bij het genereren van 'echte' gelokaliseerde leads voor kleine bedrijven zoals Alignable. Alignable is de nieuwe naam voor lokale marketing.
01/31/2020
Hester Ream

Dit is nog een gratis platform voor u om uw bedrijf te netwerken. U hoeft er NIET voor te betalen. Het feit dat mensen klagen over een GRATIS service verbaast me. Ga er gewoon vanaf - of, beter nog, leer hoe u het kunt benutten, zodat u en de mensen met wie u in contact komt hiervan profiteren.
01/31/2020
Valoniah

Ik was een paar weken geleden lid, een oude collega had me een uitnodiging gestuurd. Conceptueel uitlijnbaar is een goed idee, maar uitvoering en mogelijkheden ontbreken aanzienlijk.Oh, e-mails, betekenisloze e-mails, ik weet dat je er minstens vijf per dag krijgt, stop alsjeblieft, ze zijn vervelend. Ik heb nu zelfs een spamregel alleen voor uitlijnbare e-mails.
01/31/2020
Adalbert Ashmin

Alignable heeft één commitment en dat is het ondersteunen van kleine en micro-lokale bedrijven in gemeenschappen in de VS en Canada. Ik heb allebei verbonden met veel geweldige nieuwe bedrijven en opnieuw verbonden met velen uit het verleden op dit platform. Ik ben dol op hun missie en toewijding aan kleine lokale bedrijven en hoe ze altijd willen verbeteren.
01/31/2020
Fachan

Leuk idee, maar de website werkt niet. Wrede steun. Veel te duur voor de frustratie die het veroorzaakt bij het proberen te gebruiken en het gebrek aan waarde dat het biedt. (wel, het biedt veel waarde, het levert gewoon niet op)
01/31/2020
Romalda Dejesus

Ik geloof dat Alignable een geweldige weg inslaat. Ik heb direct contact gehad met zoveel andere bedrijven. Er zijn zoveel nuttige ideeën in hun website opgenomen die me opties hebben gegeven om mijn bedrijf te verbeteren. Wanneer ik de site van Alignables verlaat, voel ik de verwachting wanneer ik weer zal terugkeren.Stephen J.Palm City, FL
02/01/2020
Letitia Sawvell

Ik werd lid van Alignable en was geschokt toen ik tientallen en tientallen mensen kende die ik ken, en sommige hoopte ik nooit meer te kunnen zien in mijn contacten. Ik werd gevraagd "wat kan ik voor je doen" door talloze handlangers en leerde van een technisch onderlegde vriend dat ze op je contactenlijst tikken. Ik heb een uur lang gereageerd op connecties dat het een ongeluk was en hopelijk de volgende ochtend niet meer lid werd, maar ze hebben nooit gezegd dat ze al mijn informatie hebben verwijderd. Tenzij je in zaken begint en wanhopig bent op zoek naar connecties, is het griezelig
02/01/2020
Rugg

Ik dacht oorspronkelijk dat dit een goed idee was om me aan te melden. Ik werk al meer dan een jaar en heb geen enkele verwijzing ontvangen. Erger nog is dat ik een verzoek ontving van een vriend die een bedrijf bezat maar is overleden. Ik weet dat hij het verzoek niet had kunnen instellen! Dit is een oplichterij.
02/01/2020
Hrutkay

Een spamgenerator. Probeerde het te verkennen, kreeg een paar schermen in het aanmeldingsproces en annuleerde vervolgens nadat het toestemming wilde krijgen om al mijn contacten te pakken.HET GRABBDE MIJN CONTACTEN ALTIJD en begon me vervolgens te spammen met e-mail die uit mijn contactenlijst zou komen.Zeg gewoon nee en ren weg.
02/01/2020
Marta

Ik heb Alignable een geweldige bron gevonden om te netwerken met andere onafhankelijke bedrijven. Het personeel was behulpzaam bij het beantwoorden van vragen. Een van de dingen die ik leuk vind aan Alignable-personeel is dat ze met je communiceren.
02/02/2020
Fabiola Deems

Alignable is een vertrouwde online community voor kleine ondernemers om elkaar te ontmoeten en te netwerken met andere ondernemers, zowel lokaal als nationaal. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, leuk en effectief. Sterk aanbevolen! 5 sterren!
02/02/2020
Lizbeth Crosley

Een van mijn klanten heeft zich hiervoor aangemeld en meteen begonnen ze al haar contacten te spammen, en de meeste van hen kwamen vrijwel onmiddellijk met hun inloggegevens op het dark web terecht.
02/02/2020
Flannery Geist

Dankzij Alignable heb ik zoveel geweldige professionals kunnen ontmoeten die om hun gezondheid geven EN anderen helpen!Bedankt Alignable!
02/02/2020
Yuri Fullard

Een stuk ontlastingWat betreft op internet gebaseerde mediamarketing die nietsvermoedende personen hackt, zou ik zeggen dat de federale handelscommissie u rechtstreeks zal vergezellen, samen met de binnenlandse veiligheid. Jullie stiekeme fuks
02/02/2020
Fawnia

Een sociaal netwerk voor kleine bedrijven gericht op het oplossen van bedrijfsproblemen en elkaar helpen slagen? Klinkt goed! Jammer dat de uitvoering zo slecht is. Na een half jaar besefte ik dat ik meer tijd heb besteed aan het helpen van Alignable om de problemen op te lossen dan het leggen van verbindingen met potentiële collega's. Alignable maakt die verbindingen eigenlijk moeilijk. YMMV als u zich in een dichtbevolkte metropool bevindt, maar mijn straal van toegestane contacten is veel te smal. Zelfs toen een premium lid van buiten mijn straal contact met me opnam, kon ik niet antwoorden via Alignable tenzij ik eerst betaalde. Dat maakt het vrij duidelijk waar de prioriteiten van het bedrijf liggen. Zelfs premium leden klagen over beperkingen op hun toegestane activiteiten. Het is een zelfvernietigende manier om een ​​sociaal netwerk te runnen, omdat uw klanten hun relatie buiten het netwerk (naar LinkedIn, Facebook, enz.) Zullen nemen wanneer u het te moeilijk maakt om binnen de uwe te werken. Over die netwerkinterface: Alignable is slecht ontworpen en verward over zijn doelen, dus als nieuwe gebruiker is het moeilijk om je weg te vinden en snel te bepalen waarvoor dit is. (Alignable, je hebt niets over jezelf gecommuniceerd dat zo duidelijk en beknopt is als mijn definitie in de eerste zin van deze review. Je moet het stelen. En proberen het waar te maken.) Op technisch vlak zijn er enkele problemen die ronduit bizar zijn om te zien op een 21e-eeuwse website. Een daarvan is de manier waarop uitgaande berichten (tot het voorjaar van 2019) verschenen met willekeurige regeleinden in het midden van woorden. Gebruiken jullie nog steeds Windows 98? Omdat dat is waar je berichteninterface me aan herinnert. Elders vindt u de interface te druk en dubbelzinnig. Ik ben niet vergeten hoeveel stappen het heeft genomen om mijn meldingen van Alignable aan te passen (en vertrouw me, je krijgt er veel van, zelfs als er niets nieuws te melden is). Die interface reageerde absurd niet en dwong je om twee keer te klikken om lijsten uit te vouwen en vervolgens één voor één selectievakjes in te schakelen. Ik neem aan dat dat bedoeld was om je op te geven. Wat het in plaats daarvan bijna deed, was me overtuigen om mijn account te sluiten - maar ik kan me alleen maar voorstellen hoe moeilijk ze dat proces maken. Na een half jaar en verschillende contacten met Alignable-personeel, ben ik ervan overtuigd dat het bedrijfsleiderschap klanten niet ziet als mensen die goed worden bediend, maar als schapen die moeten worden afgeschoren van verkoopbare gegevens. Ik denk niet dat de situatie waarschijnlijk zal verbeteren.
02/02/2020
Thurlow Ponton

Alignable is uit het niets opgekomen, hoewel ik na onderzoek zie dat ze er al enkele jaren zijn. De service is geweldig en in tegenstelling tot Linkedin ligt de nadruk schaamteloos op bedrijfsnetwerken en het vergroten van uw zichtbaarheid in uw specifieke werkgebied. in korte tijd was het behoorlijk effectief voor mij. Slechts één klacht en dat is het beperkte aantal verbindingen dat kan worden gemaakt, zelfs op de premium-optie, die ik prijzig vind, heeft een beperkt aantal verbindingen. Tegenwoordig, wanneer elke SAS een abonnementmodel is, lopen de dollars snel op. Afgezien van de prijs om te upgraden, vind ik de oplossing geweldig.
02/09/2020
Yumuk Pickett

Ik waardeer dat ik evenementen kan plaatsen en anderen in mijn buurt en in mijn vakgebied over de hele wereld kan ontmoeten. Sommige verbindingen waren spectaculair. Ik ben een coach en een intuïtief. Ik werk overal met mensen via video, plus ik organiseer evenementen in 4 grote metrolijnen en online - dus het is geweldig om op één plek te kunnen posten en met zoveel relevante mensen in contact te kunnen komen.
02/17/2020
Hathcock

Alignable is een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten en zakelijke ideeën te bespreken en andere bedrijven te helpen groeien en de beste te zijn die ze kunnen zijn.
02/22/2020
Ridley Inferrera

Ik raakte ongeveer 2 jaar bekend met Alignable Network of misschien was het 3 jaar geleden .... Omdat ik een conciërge boekhouder ben en mensen ontmoeten moeilijk is omdat we met onze klanten op hun site hun boekhouding / boekhouding doen ... I begon contact te maken met leden ... En het was zo leuk om relaties met zoveel mensen te ontwikkelen ... wetende wie ze zijn en hoe ze hun bedrijf zijn begonnen ... Zo gebruik ik "Alignable Network" ... .Mensen leren kennen en relaties opbouwen ... Daarom vind ik Alignable Network erg leuk, veel bedrijven in de provincie en andere staten leren kennen ...
02/23/2020
Harl

We werken al bijna een jaar bij Alignable, maar zijn pas sinds kort verbonden met andere bedrijven via dit medium. Ik had problemen met het verbinden, maar met de bekwame hulp van Gabriel Ellis-Ferrara en een paar andere deskundige assistenten bij Alignable, kunnen we andere bedrijven bereiken, of het nu dichtbij of veraf is, en Tony D's Auto Repair wordt ten zeerste aanbevolen. Bedankt Alignable als we doorgaan op dit pad van wederzijds respect en elkaar helpen.
03/01/2020
Pauly

Alignable is flagrante Spam die uw contacten wil schrapen en Spam iedereen die u kent met valse berichten op uw naam.Er zijn twee soorten beoordelingen voor deze site: éénsterrenrecensies van slachtoffers en vijfsterrenrecensies van Alignable's bots. OK, misschien zijn er een paar andere beoordelingen, maar 99% is een van deze twee.
03/04/2020
Karilynn

Alignable is de ergste vorm van spam. EEN ENORME Scam! Pas op! Door goedbedoelende kleine bedrijven op zijn platform te lokken, daagt het je uit om je contacten te importeren. Als dat niet werkt, zullen ze trucs gebruiken om je contacten te laten uploaden, niet wetende dat dat hun bedoeling is. Alignable stuurt je berichten zoals - vind meer contacten op Alignable en wanneer je op 'ok' klikt, begint het met het downloaden van je contacten! Yikes! Tot overmaat van ramp: het platform verwacht van u dat u serieus geld betaalt om zelfs in staat te zijn contact te maken met andere bedrijven die nog niet in uw e-maillijst staan!De andere truc die ze zullen gebruiken, zijn 'promoties' op hun zielige nieuwsbrief. Zij sturen u een e-mail waarin u wordt gevraagd uw bedrijf te 'promoten' in een nieuwsbrief. Zodra u uw promotie invoert, zullen ze AL uw contacten spammen. Daarna vertellen ze je vervolgens om + $ 2000 te betalen om te promoten via hun zielige nieuwsbrief. Het is vreselijk en gênant! Vermijd koste wat het kost.
03/05/2020
Paddy

Alignable heeft mijn bedrijf geholpen om met sprongen te groeien!Ik heb geweldige gelijkgestemde bedrijfseigenaren ontmoet via hun platform
03/06/2020
Twelve Colondres

Het was geweldig om in zo'n korte tijd zo'n snelle reactie terug te krijgen, ze helpen me 100%, ze weten echt wat ze doen en ze zijn experts op hun gebied, ga zo door met het goede werk en je hebt me geweldig laten voelen door de service die u biedt bedankt
03/22/2020
Tasiana

Alignable maakt netwerken eenvoudig. U kunt erachter komen wat voor soort diensten een bedrijf aanbiedt, wat voor soort klanten ze hebben voordat ze hen ontmoeten. Het haalt de 'koude' uit koud bellen.
03/30/2020
Diena Susa

Alignable biedt een outlet om evenementen te posten, vragen te beantwoorden en contact te leggen met andere bedrijven in mijn omgeving.
04/02/2020
Galer Mondone

Alignable heeft een unieke methode om andere zakelijke professionals te ontmoeten. Ze willen dat we ons op elkaar afstemmen, zodat we met elkaar kunnen communiceren. Een van de manieren waarop Alignable ons helpt ons te richten, is via hun forums. Er is 1 truc of concept waarmee je snel wordt uitgelijnd. Dat is door "een impactvolle vraag te stellen". Vergeet niet om dat te doen en je bent onderweg. Mijn doel is om de professional te vinden die in staat is anderen te beïnvloeden om mij te bellen. Elke verbinding brengt me daar dichterbij. Laten we vandaag afstemmen. Bedankt Alignable voor het helpen van mij.
04/10/2020
Fotinas Dragos

onethisch en vies spel om je te dwingen je aan te melden. Ze stuurden me een valse e-mail met het volgende:"Hallo, het is" mijn klantnaam ".Ik wil graag klanten naar u doorverwijzen, dus ik heb u toegevoegd aan mijn netwerk op Alignable, een site die exclusief is bedoeld voor bedrijfseigenaren om met elkaar te netwerken. (Opmerking: deze uitnodiging verloopt over 24 uur) "Ik heb contact opgenomen met mijn klant en hem gevraagd de klant per e-mail door te verwijzen en hij zei dat hij deze e-mail niet heeft verzonden en dat hij de site "Alignable" nooit heeft gebruikt Daarom spelen ze onethisch en vies om je aan te melden. ze zullen je misleiden om je aan te melden en je laten denken dat je klanten zult doorverwijzen, maar het zal niet gebeuren. het laat zien dat ze niet te vertrouwen zijn !!!
04/14/2020
Daphna Chiv

Geweldige manier om nieuwe bedrijven te ontmoeten zonder het persoonlijke aspect. Alignable is strikt een business-to-business site, wat een welkome opluchting is.
04/20/2020
Quickman

Het Alignable-platform komt echt ten goede aan kleine bedrijven die maximale exposure binnen hun lokale gemeenschap willen krijgen. Het zorgt ook voor directe communicatie met business to business.
04/21/2020
Disraeli Shofner

Alignable is een geweldig platform voor bedrijven om te groeien in hun community! Ik heb in mijn eerste maand ALLEEN bijna 2000 indrukken op mijn profiel gekregen. De efficiënte verbindingsmethoden van Alignable bieden eenvoudig toegang tot chat en plannen afspraken met andere bedrijfseigenaren in uw omgeving! Als je geen account hebt, mis je echt een geweldige kans!
04/26/2020
Kenweigh

intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, nuttig bij het aangaan van zakelijke relaties.Ik wou echter dat het minder "lasergericht" zou zijn op lokaal zoeken en localiteit (per algoritme-gestuurde aanbevelingen etc.) en een bedrijf zou toelaten aan te geven of het nationaal, regionaal of lokaal is, zodat de ervaring zou verschillen voor degenen onder ons die in staat en bereid zijn om samen te werken met bedrijven die niet noodzakelijkerwijs zijn geordend op afstand van ons (dwz lokaal = belangrijker), maar eerder in staat zijn om te rangschikken op basis van andere factoren (doelcategorie, grootte wat heeft u).Over het algemeen - een goed gemaakt hulpmiddel dat een niche vult die een dergelijke oplossing nodig had (vergeet facebook ... hun bedrijfsoplossingen passen in een zeer smalle verticale).Eindelijk - als je ooit een rebranding uitvoert - verander de naam - "uitlijnbaar" dus niet pakkend en moeilijk uit te spreken ... dat je een redo nodig hebt ... snel :-)
04/29/2020
Vernen Burzlaff

Ik ben aan het netwerken geweest en heb meer geleerd over mijn gemeenschap. Dit is heel goed voor mezelf geweest en nu ik een nieuw bedrijf ben begonnen, geloof ik dat het een groot voordeel zal zijn.Bedankt AlignableLorraine @ Surethang Cleaning LLC.
05/03/2020
Hen Guesman

Het personeel van Alignable is erg aardig en behulpzaam. Ik hou van Alignable. Het is het beste sociale mediaplatform om te netwerken en ons bedrijf te laten groeien.

Schrijf een review voor uitlijnbare


Handige links