Startpagina > Misc > beoordelingen over Alienmood

Alienmood

Reviews: 8 | Arm
Uitzonderlijk
0
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
3
Middelmatig
2
Arm
3
02/01/2020
Chor Baumbusch

De kleding ziet er geweldig uit online maar ziet er persoonlijk niet zo uit, gelukkig laten ze me terug maar kosten $ 20 om terug te verzenden naar Hong Kong
02/01/2020
Siward Arbetman

Betaalde $ 40 voor een paar "vrachtbroeken" en de hele zijkant van de broek was gescheurd, het materiaal voelde aan als een papieren zak of een van die plastic hoezen die je op een tafel legde. Bespaar gewoon uw geld en geef het uit op een goedkopere website. Ik zou letterlijk betere kwaliteit van eBay kunnen krijgen. Laat je niet misleiden door het aantal Instagram-volgers dat ze hebben.
02/01/2020
Gillian

Bestelde een paar schoenen voor meer dan 60 $.In eerste instantie wilde ik de bestelling annuleren omdat ik de mogelijkheid van kosten bij de douane was vergeten. Hoewel hun website zegt dat bestellingen binnen 24 uur kunnen worden geannuleerd (en dat heb ik gedaan), kreeg ik een e-mail dat de bestelling al werd verwerkt en dit gaf me het gevoel dat ze expres hebben gewacht. Hierdoor raakte ik mijn vertrouwen een beetje kwijt.Vandaag zijn mijn schoenen aangekomen, ze zien eruit als op de foto's, maar de kwaliteit is absoluut niet wat je zou verwachten voor 60 $. Het is een sneaker-type schoen en het voelt als goedkoop schuim. Iets waarvoor u maximaal 20 $ betaalt.Verzendtijd viel meeDe maat is niet perfect, maar daar kan ik mee leven omdat het moeilijk is om perfect passende schoenen te vinden.Zal ik opnieuw bij hen bestellen? Hoogstwaarschijnlijk niet omdat de prijzen niet kloppen voor wat je krijgt.Ik hoop dat dit sommige mensen helpt
02/02/2020
McGinnis Sze

Heb een tijdje geleden een hoodie van hen gekregen, zag er niet precies uit zoals op de foto, maar was dichtbij genoeg ... Toen vond ik dezelfde exacte hoodie op Wish voor minder dan de helft van wat ik betaalde, en ik had al gedacht was de $ 30 niet waard - sommige heb ik uitgegeven (EN het zou naar verluidt van $ 75 zijn afgeboekt). Het enige item dat ik van hen kreeg was oke, maar dit bedrijf lijkt schimmig, vooral van wat ik heb gelezen over hun klantenservice. Ik zal mijn geld niet opnieuw verspillen met dit bedrijf.
02/09/2020
Most Reckleben

Ze trokken mijn aandacht omdat ze deze enorme korting hebben, en ik kocht een paar sleehakken voor ongeveer $ 75, toen de site beweerde dat ze oorspronkelijk $ 215 waren. De laarzen kwamen en ik heb geen problemen gehad qua maatvoering en kwaliteit. Maar uit een vreemde nieuwsgierigheid ging ik een jaar later terug en zag dat de verkoop er nog steeds was. Ik denk niet dat ze ooit boven de $ 75 zullen komen en de "uitverkoop" is gewoon een manier om zaken te doen. Slim, maar niet zozeer om de legitimiteit van de sites te vertrouwen.
03/13/2020
Malcolm

Ik wil een betere beoordeling geven, maar de grootte van de items is ongelooflijk af. Een medium dat wordt vermeld als een 28-inch taille zou nauwelijks 25 centimeter vuren. Al hun kleding is in de groothandel gekocht snelle mode dus er is geen maatstandaard. Algemene stijlen zijn schattig
04/08/2020
Schwejda

Deze site is een echte grap die ik heb besteld en ze leken in niets op de geadverteerde laarzen. Ik heb £ 50 uitgegeven zonder reden dat ze eigenlijk het toppunt van online winkelen zijn. Ze zijn het ergste, riskeren het zelfs helemaal niet
04/09/2020
Dorthy

Ontbrekend artikel & geen restitutieHet was mijn eerste keer dat ik op die website bestelde, omdat ik veel mensen kleding van dit merk op Instagram had zien plaatsen. Ik was niet echt zeker van mezelf toen ik op dat platform bestelde, omdat ik nauwelijks beoordelingen kon vinden, maar ik probeerde het toch. Dus plaatste ik mijn bestelling op 20 januari (één paar schoenen en een jurk) en er was geen trackingnummer beschikbaar, hoewel ik voor meer dan $ 100 had besteld. Daar heb ik niet echt op gelet, want ik had toch geen haast. Maar toen ik een maand later nog steeds mijn bestelling niet had ontvangen, stuurde ik een mail. De klantenservice was erg snel om te antwoorden en was zeker nuttig. De persoon vertelde me dat ze me op de hoogte zouden brengen wanneer mijn bestelling werd verzonden. En dat deden ze, ze gaven me een trackingnummer op 25 februari. Begin maart geloof ik dat ik eindelijk mijn paar schoenen heb ontvangen, maar geen teken van de jurk. Ik heb niet meteen een mail gestuurd met de gedachte dat de jurk binnenkort zou arriveren.Een paar weken later ontving ik een pakket dat erg klein was en binnenin zat dit vreemd uitziende gele kledingstuk met een uitroepteken in het midden dat eruitzag als de rode broek van superman (ik hoop dat de beschrijving duidelijk genoeg is) die niet zelfs bijna als een jurk. Ik was in eerste instantie sceptisch omdat toen ik het opzocht op de website dat kledingstuk niet bestond op hun website. Dus ik wachtte een beetje meer, maar ik begon mijn geduld te verliezen omdat het 3 bloedige maanden was geweest sinds ik mijn bestelling had geplaatst! Uiteindelijk stuurde ik nog een e-mail met de mededeling dat hoewel het trackingnummer in het land was gemarkeerd als 'Bezorgd', er geen teken van de jurk was en in plaats van langer te wachten, zou ik graag een terugbetaling ontvangen. Ze antwoordden terug en zeiden me dat ik contact moest opnemen met mijn postkantoor omdat het trackingnummer was gemarkeerd als afgeleverd. En dat was dat. En tot op de dag van vandaag heb ik mijn jurk nog steeds niet ontvangen en ben ik $ 50 kwijtgeraakt. Ik ben verdacht dat zij mij dat rare kledingstuk hebben gestuurd, hoewel ik er geen teken van kon vinden op hun website. Helaas kan ik niet bewijzen of zij het waren of niet, want zelfs op de verpakking was er geen nuttige informatie. Tot slot denk ik niet dat ze betrouwbaar zijn. Het hele bedrijf lijkt onduidelijk en nogal schaduwrijk. U moet letterlijk om het trackingnummer vragen in plaats van dat u het rechtstreeks aan de klant communiceert! Hoewel de klantenservice behulpzaam was, vind ik het niet de moeite waard om geld uit te geven aan hun website. U kunt dezelfde items elders vinden en waarschijnlijk voor betere prijzen en een kortere levertijd.

Schrijf een review voor Alienmood


Handige links