Startpagina > Misc > beoordelingen over 123ink

123ink

Reviews: 19 | Zeer goed
Uitzonderlijk
12
Zeer goed
3
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
4
01/30/2020
Aliza

Bestelde inkt voor Epson-printer. Patronen varieerden van leeg, niet herkend tot 1 of 2 dagen werken. Zeer slechte kwaliteit. Online epson-inkt gekocht en alles was weer goed. Ze reageerden op mijn eerste beoordeling en e-mail op 19 oktober en beloofden een volledige terugbetaling. 4 sets cartridges = 16 cartridges. Teruggave verwerkt was voor 1/4 wat ik betaalde.Ik nam opnieuw contact met hen op en ze weigerden te reageren.** Opmerking: inkt is besteld bij 123Ink.ca. Ik zie in hun antwoord hieronder dat dit hun Ierse tegenhanger is. Hopelijk kunnen ze me in contact brengen met hun tegenhanger om het probleem op te lossen, omdat andere beoordelingen stil zijn gebleven.
01/30/2020
Bat Lashomb

Ik was het zo zat dat ik mijn inktcartridges voor mijn Canon Pixma niet kon vervangen door lokaal te kopen. Gelukkig ging ik online naar 123ink en daar waren ze, voor een fractie van de prijs die ik normaal betaal!Ik bestelde twee sets (voor het geval dat), betaald en ze werden binnen enkele minuten verzonden. Ik had de cartridges binnen 2 dagen. Ik heb een dubbele set besteld en ben erg tevreden met mijn aankoop en de service die ik kreeg met 123ink. Ik zal terug komen!
01/30/2020
Dee Dee Imm

Super service en geweldige prijs-kwaliteit! Eenvoudig de bestelling afhalen vanuit hun magazijn. Ik zal nooit cartridges van iemand anders kopen !!
01/30/2020
Cordle

Goede service tegen betaalbare prijzen !!Inktpatronen van goede kwaliteit, maar weigerden verzoek van mij om gratis levering bij aankoopwaarde van € 40, wat teleurstellend was in tegenstelling tot mijn vorige leverancier !!
01/31/2020
Gilli

Een Canon inktcartridge bij hen gekocht, geweldige prijs, goedkoopste denk ik maar echt product, ze hebben ook een eigen productlijn, die goedkoper is dan het originele item, snelle levering, over het algemeen erg blij met de aankoop en ik zal zeker koop opnieuw en zal ze ook aan iedereen aanbevelen
01/31/2020
Jewell Flamino

Ik wilde alleen maar zeggen wat een geweldige service je hebt. Ik heb maandagmiddag een inktpatroon besteld en de volgende dag ontvangen ... WOW geweldige service, geweldige prijzen. Ik zal zeker iedereen over uw website vertellen. Erg bedankt.
01/31/2020
Kimberley Venter

Koop niet bij dit bedrijf, ze adviseren om cartridges van hun eigen merk te kopen, maar ze zijn niet compatibel met de printers. Klantenservice is een grap en vraagt ​​om modelnummers en wanneer ze het modelnummer krijgen dat duidelijk op de printer is vermeld als modelnummer, antwoorden ze met "dit is geen modelnummer, we kunnen geen problemen met schieten zonder modelnummer" juiste cartridges en hebben er geen probleem mee. Gevraagd om terugbetaling en krijg steeds hetzelfde antwoord. GA NIET OVER MET dit bedrijf. Meer gedoe dan het waard is. Moet nu terugsturen en een vergoeding vragen aan het bedrijf van de maker.
02/01/2020
Norvol Winkley

Bestelling was correct en met mij de volgende dag, service was absoluut briljant. Kreeg ook een envelop om mijn gebruikte inktcartridges te laten recyclen en een gratis pen! Ik kan 123.ie niet genoeg aanbevelen. Zal dit bedrijf zeker vanaf nu gebruiken.
02/01/2020
Sherye

Ik heb slechts een paar contacten met dit bedrijf gehad en ik heb ze erg goed gevonden met levering de volgende dag en snelle reactie op alle vragen. Vanuit mijn ervaring zou ik dit bedrijf aanbevelen.
02/02/2020
Ashly

Snelle levering, momenteel verrast door het vinden van een gratis pen en notitieblok met 'post it'-notities, samen met een gratis postenvelop voor het retourneren van gebruikte cartridges. Ik gebruik de aangeschafte cartridges momenteel en alles is goed. Zeer onder de indruk van de service.
02/02/2020
Berners

Ik bestelde inkt voor mijn printer. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk was van de service die ik de volgende dag kreeg, ik zal dit bedrijfsformulier nu zeker gebruiken en het was goedkoper dan ergens anders
02/02/2020
Maurizio Ramser

Ik ging naar 123ink bij toeval op zoek naar A3-papier en was verrast door de grote waarde van het papier, ik heb daar een bestelling geplaatst en het kwam binnen enkele minuten bij de receptie aan. Ik zal 123ink opnieuw gebruiken.
02/02/2020
MacNair

Website was gemakkelijk te gebruiken.Productprijs was zeer competitief.Een e-mail werd onmiddellijk beantwoord en opgevolgd.Levering was snel.Zal opnieuw bestellen vanaf 123ink.
03/07/2020
Yehudit

Ik ben het eens met Johnny (30 juli). Ja, hun levering is snel. De vervangende inkten voor mijn Epson R2880 zijn echter regelmatig verstopt geraakt. Ik had een ongeopende doos met hun inkten, gekocht als reserveonderdelen. (€ 70) Ik belde het kantoor, maar ze wilden ze niet inruilen voor Epson's eigen inkten die ongeveer € 109 kosten. Ik heb moeite om mijn printer van de inkten te reinigen
03/24/2020
Brosy Jogender

Ik bestelde mijn inkt en deze kwam tijdig en correct verpakt en beschermd. Ik was erg blij met de service die ik kreeg en het product was de best beschikbare prijs. Ik ga nu al mijn benodigdheden bestellen bij 123ink.
03/31/2020
Adall Henjes

Supersnelle levering, en als items klaar zijn, kan ik ze GRATIS terugsturen in de originele doos waarin ze zijn aangekomen ............ Fantastisch
04/04/2020
Shaine Merel

Wordt niet terugbetaald voor een bestelling die niet op voorraad is. Ik heb een maand gewacht op een terugbetaling voor de inkt die op voorraad was toen ik bestelde. Moest een claim indienen bij Paypal omdat ze gewoon niet terugbetalen, ongeacht hoe vaak er contact is opgenomen. Ze probeerden zelfs de oude truc van 'Sluit de Paypal-claim en dan betalen we terug' wetende dat ik dan geen manier heb om mijn geld terug te krijgen. Flagrante poging tot diefstal.
04/18/2020
Pawsner Girvin

Ik heb in december printerinkt besteld met 123ink. Het was mijn eerste keer dat ik dit bedrijf gebruikte en het zal niet mijn laatste zijn. Ze waren geweldig om mee om te gaan. De online site was heel gemakkelijk te navigeren, de prijzen waren zeer redelijk en de service was uitstekend. Ik ontving mijn inkt de volgende dag. Goed gedaan 123ink.
04/22/2020
Lia Matejka

Ik heb hier mijn Canon-printerinkt gekocht voor een fractie van de kosten in de meeste winkels. Werd snel geleverd. Zal zeker opnieuw kopen

Schrijf een review voor 123ink


Handige links