Startpagina > Misc > beoordelingen over Alice's garden

Alice's Garden

Reviews: 8 | Arm
Uitzonderlijk
3
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
1
Arm
3
01/30/2020
Chappell

Plateforme téléphonique ouverte seulement aux heures de bureau Veelvouden gesprekspartners Niet-communicatie mogelijk met transport Opacité de l'Information
01/31/2020
Brockie Bonnes

Er zijn geen schriftelijke instructies, alleen foto's die moeilijk te volgen zijn. De 8 schroeven die de 4 diffuseurs vasthielden, waren te kort en moesten worden vervangen door langere. Misschien kan de Chinese fabrikant worden geïnformeerd.
02/01/2020
Belier Cholakyan

VERTROUW DEZE MENSEN NIET IN HET FRANSE BEDRIJFWe hebben een maand op een paraplu gewachtAfgeleverd zijn We hebben geen constructieve reactie ontvangen van talloze e-mails Ze vertellen leugens over contact met ons opnemenWe hebben dagenlang thuis moeten blijven wachten op levering, wat niet gebeurt We verlaten ons vakantiehuis in een week en hebben niet het gebruik van de paraplu gehad Het meest irritante is dat er niemand is die zal helpenHet Britse filiaal heeft ons mooi afgescheeptDus nu willen we een terugbetaling Tot nu toe geen antwoord WEES BEWUST DAT DEZE MENSEN GEEN TOSSEN
02/01/2020
Evelyn

Bestelde een tuin 11-zitsbank en had helaas een paar problemen met de levering, maar moet zeggen dat ik contact heb opgenomen met Alice Gardens en het probleem werd snel en professioneel behandeld. Veel communicatie om me te laten weten wat er aan de hand was (waar ze geen controle over hadden).Toen het arriveerde, was ik er absoluut blij mee ... geweldige prijs-kwaliteitverhouding en ik zal zeker weer van ze kopen. Dank je.
02/01/2020
Elinor

Erg blij met onze bbq van Alices Garden. Het kwam ruim op tijd aan met volledige tracking en levering. De bbq ziet er geweldig uit en is van hoge kwaliteit voor een briljante prijs, uitstekend.
02/02/2020
Mallorie

Ik heb de "Benito" tuinset in "chocolat" gekocht en ben er erg blij mee. De prijs is zeer redelijk voor het product, gezien de hoge kosten van andere vergelijkbare producten die u elders kunt kopen. Ik kocht ook een parasol die veel groter was dan ik dacht dat het zou zijn, wat een andere leuke verrassing was gezien de prijs. Het kwam echter niet met gewichten voor de bodem, dus moesten we ze apart kopen van een andere winkel, die uiteindelijk vrij duur was. Ik ben erg blij met alle producten die ik heb gekocht en zou niet aarzelen om opnieuw te kopen.
03/03/2020
Darla Cornelia

Service Epouvantable4 dagen na hun antwoord, 3 dagen sinds Jessie ons een sms stuurde om te zeggen dat de abri zo snel mogelijk zou worden afgeleverd, is er niets gebeurd; geen woord van de transporteur - nog steeds niet geïdentificeerd. Dit bedrijf is maar een grap - maar niet een heel grappige. Wees gewaarschuwd!9 A, M DANK U VOOR UW ANTWOORD (HIERONDER) - WIJ ZIJN VERZEKERD DAT HET MOET WORDEN GELEVERD AAN DAG, WOENSDAG- WAAROM IS GEEN BEDRIJF VAN UW MAAT EN AANBEVOLEN REPUTATIE ERVOOR DAT NU GEBEURT ZONDER FAIL RATHER DAN VERWACHTING OM JE TE CONTACTEREN? - HET IS AAN U OM HET OP TE VOLGEN. ELKE DAG VOOR EEN WEEK MOET IK VEEL TEKSTEN VERZENDEN. WELKE E-MAIL / SMS STELT U VOOR IK CONTACT MET U OP? DOOR TEKST DEZE OCHTEND WERDEN WIJ VERZEKERD DAT HET VANDAAG TUSSEN 12.00 EN 2 uur ZOU WORDEN GELEVERD. NIETS KWAM, GEEN UITLEG TOTDAT WE ZE HEBBEN GETEKEND EN ZE ZEVEN 'DAT ZE NIET konden BEGRIJPEN WAAROM HET NIET WERD GELEVERD EN HOPEVOL HET HADDIG VANDAAG NOG KAN WORDEN'. ZE HEBBEN GEEN SUGGESTIE GEMAAKT DAT ZE ERVOOR KUNNEN VINDEN WAT ER GEBEURDE. 4 uur HET IS EINDELIJK AANGEKOMEN DOOR EEN TRANSPORTEUR WAARVAN PERFECTE BEHULPIGE BESTUURDERS ME ZEGGEN DAT HET BEDRIJF HEN VANDAAG VANDAAG (2 AUGUSTUS) HAD OP HUN CAMION. GEEN VAN DEZE MENSEN KUNNEN WIJ CONTACT OPNEMEN OM UIT TE VINDEN WAAROM HET NIET GELEVERD IS EN DE TUIN VAN ALICE HEEFT GEEN INTERESSE OF WAS NIET IN STAAT OM HET 'ASAP' TE LEVEREN. ZE HEBBEN MISBRUIKBAAR GEBROKENDE SITUATIE VAN DE VN IS EMBETTANT
04/15/2020
Kendry Dillingham

Kocht een parasol, het bleek dat grote delen zo onbruikbaar waren, dat ze twee keer regelden dat het zou worden opgehaald en twee keer dat het bedrijf niet kwam opdagen en het ophaalde voor terugkeer, nu wordt het genegeerd, maar Alice tuinen van e-mails en telefoontjes dus ik ben omdat ik PayPal-geschillen moet gebruiken om mijn terugbetaling te krijgen, ZOU IK ZE NIET AANBEVELEN OF ER KLANTENSERVICE AAN IEDEREEN.

Schrijf een review voor Alice's Garden


Handige links