Startpagina > Misc > beoordelingen over Ali baba

Ali Baba

Reviews: 17 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
7
Zeer goed
2
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
0
Arm
7
01/31/2020
Sum

Heb een enkele bestelling naar het VK gedaan en er is niets aangekomen ondanks het feit dat de leveringstermijn ruim op is. Gelukkig was het een heel klein goedkoop artikel, maar benadrukt het dat het het risico niet waard is, vooral met duurdere artikelen. Ik blijf bij Amazon en betrouwbaardere platforms op deze.
01/31/2020
Iover Pushkar

Ik gebruik Alieexpress nu 2 jaar en ik heb nooit problemen gehad met mijn geschillen, want ik krijg altijd mijn geld terug voor vermiste / defecte artikelen.Het enige wat u hoeft te doen is de beste leveranciers te vinden door hun feedback te lezen.Konstantinos Siaraplis
01/31/2020
Warwick

Ik heb de afgelopen jaren aliexpress vele malen gebruikt voor een breed scala aan producten, van jassen tot zonnepanelen tot sieraden enz. Zonder problemen. Het is ook een geweldig alternatief voor die hebzuchtige boeven, eBay en PayPal.
02/01/2020
Gerianna Sobotta

Ik bestel een telefoonhoesje in Ali Baba. Ik was zo verbaasd dat ik er enthousiast van werd om door meer gevallen te bladeren. Alle koffers zijn zo uniek, lichtgewicht en correct verpakt. Ali Baba verwerkt mijn bestellingen sneller en onmiddellijk verzonden, geen gedoe met het betalen van kaarten, alles is goed. Je hebt het geweldig gedaan. Zal opnieuw bestellen en mijn vrienden vertellen om enkele gevallen hier in Ali Baba te bestellen.
02/02/2020
Larkin

Deze website is niet voor mensen die alles geloven wat ze lezen. Als je erkent dat je niet de beste kwaliteit voor 2 euro kunt hebben, zul je echt gelukkig zijn. Ik heb minstens 20 keer gekocht en bijna de hele tijd wat ik kreeg, was wat ik had verwacht. Waar voor je geld. Of beter: gemiddelde kwaliteit voor weinig geld. Een keer kwam het pakket niet aan en kreeg ik mijn geld terug.
02/02/2020
Lillywhite Wiebers

Als je iets op FaceBook ziet, lokaliseer het dan op AliExpress en bespaar $ en het komt binnen een paar dagen. Als het Chinees is, waarom niet direct van hen kopen, dan is het een no brainer.
02/11/2020
Minnnie Brezinka

Bestelde een in China gemaakte verpakkingsmachine (MAP) van Ali-Baba. Ik was tevreden over product en service omdat het een behoorlijke hoeveelheid geld bespaarde. Levering duurde ongeveer 2 maanden aan zee. Ik ben blij dat er vergelijkbare diensten zijn die alle verkopers en geven de mogelijkheid om het beste aanbod te kiezen!
02/21/2020
Graves

In oktober een paar kledingstukken gekocht.Eén bleek extreem disproportioneel te zijn, zijnde de juiste maat IN BREEDTE maar alleen HALF de GROOTTE IN LENGTE ..Ik heb de terugbetaling geweigerd, omdat ik de VERKOPER vraag om RETOURZENDING TE BETALEN in overeenstemming met de Europese en wereldwijde consumentenwetgeving in geval van FAULTY LEVERING.De verkoper stopte met communiceren en verwees me naar het bedrijf, waarmee ik NOOIT kon communiceren: ze antwoorden gewoon niet.
02/24/2020
Cati

Ik bestelde ongeveer 50 mobiele covers van Ali Baba Express. Ik heb eindelijk de levering ontvangen en ze zijn allemaal in geweldige staat. Ik ben ook verschillende bestellingen van mijn lokale klanten gaan ontvangen. Hopelijk zullen we in de toekomst meer zaken doen met Ali Baba. Dank je!!
03/08/2020
Kavanaugh Leisenring

Iets besteld maar het paste niet 100%. Dus maakte ik foto's die aantoonden dat er verschil was tussen het origineel en wat ik kreeg. Dus een slecht exemplaar.Ik had bewezen dat het niet hetzelfde was en toch kreeg ik mijn geld niet terug.Zeer slechte klantenservice. Nooit meer heb ik een betere ervaring met eBay.
03/13/2020
Farman Greenwaldt

Ik verwachtte het product dat ik als cadeau had gekocht. Ik bereidde ongeveer 5 werkdagen voor als veilig net voor het geval dat het artikel later arriveerde dan de verkoper beschreven. Het pakket arriveert 90 dagen later dan het suggereerde.Het aangekomen product is OK. Alleen de levertijd kan wat verbetering behoeven.
03/21/2020
Rochell Dearden

Een grote zwendel van meerdere miljard dollar, ik ben zojuist opgelicht door hun leveranciers en heb niets ontvangen, ik heb meer dan 900 US dollar uitgegeven aan een product dat nooit bij mij is gekomen, Ik heb geprobeerd te klagen, maar die oplichter heeft die URL verwijderd, dus ik kan het formulier zelfs invullen zonder die specifieke URL volgens Alibaba en 100 Theif op hun website die reclame maakt voor oplichtingsproducten, nu heb ik geen zak meer en heb ik niet eens melk of pampers om koop nog meer voor mijn kind, hoop dat ze worden getroffen met een groot verlies omdat ze mensen oplichten en niemand actie tegen ze onderneemt, ik zal ze aanklagen voor reclame voor nep-resellers die gewoon wegrennen met je geld en je niets sturen , wees ware online kopers Alibaba loopt een grote zwendel
04/10/2020
Spiers

Alibaba is erg goed in het verkopen van goedkope en hoogwaardige producten uit China. Dit is erg handig in mijn Amazon-verkoperervaring waarin ik bulk- en goedkope producten van deze site koop. Alles is betrouwbaar en perfect. Zal zeker opnieuw kopen van deze site.
04/10/2020
Annmaria Horne

1. In tegenstelling tot premiumwebsites zoals eBay, Shopbop, enz. Die PayPal gebruiken ... Alibaba Express gebruikt hun eigen beveiligingscentrum waarin u, wanneer u een creditcard toevoegt, veel persoonlijke informatie naar hen moet verzenden met betrekking tot uw creditcard, verklaringen, inclusief uw identiteit, enz ... Heeft u geen online controle of de creditcard geldig is? Heeft u een beperking van bepaalde kosten die een koper kan besteden, tenzij het een geverifieerde koper is?2. bij het zoeken, bijvoorbeeld "Benz" alleen stickers en led-verlichting ... geen andere items zoals sierlijsten, onderdelen ... echt minimale keuze.3. Prijs is niet goedkoop en concurrerend zoals ebay ... voordat ik dingen in ebay koop, heb ik wat onderzoek gedaan en houd ik het liever bij ebay omdat het zo veel moeite kost om mijn geldigheid van de kaart te verifiëren en toch geen goedkope items.4. Kortom, u vindt overal alibaba express-advertenties ... een goede website hoeft niet overal vervelende advertenties te plaatsen en ppl vindt het door het goede nieuws te verspreiden.Ik heb mijn account gesloten en keer nooit meer terug sinds ...
04/13/2020
Derman Manish

Beste sinaasappel. Afdeling bemiddeling bij handelsgeschillenBestelnummer 84980651656869 2017-07-06Bedankt voor uw antwoord, maar het is duidelijk dat het niet uitmaakt wat ik zeg of bewijs, oranje vliegt met de verkoper (HHS ChriS EN Mr. King Zhu, van Shenzhen Honghaosheng Electronics Co., Ltd, Website: hwwwsz-battery. cn, WWWsz-battery.com, httphhs-battery.com, sz-battery.en.alibaba.comJe zult geld van klanten beroven en stelen, wat je ook bent, de middelste man die deel uitmaakt van het oplichtingsbedrijf HHS ChriS EN Mr. King Zhu van Shenzhen Honghaosheng Electronics Co., Ltd om het geld te houden en te stelen! jullie mensen hebben geen eer. Het maakt in de Engelse wetgeving en de Hongkongse wetgeving duidelijk dat een item dat niet zoals beschreven werkt, niet werkt zoals bedoeld voor de verkoper, moet betalen voor het retourneren, het maakt me niet uit welke test u op de batterij gaat uitvoeren. Ik wil gewoon mijn geld terug bij het lezen van je antwoord, je kunt zien dat je vooraf met de verkoper hebt gepland om dit moeilijk te maken. Voor een terugbetaling. Dus wat ik ook zeg, het maakt niet uit. Je hebt duidelijk geen eer aan je mensen of je families of die van jezelf.Handelsverzekering vermeldt duidelijk een terugbetaling, moet in het contract worden vermeld. Wet staat duidelijk dat terugbetaling moet worden gegeven, maar nogmaals, je hebt beroofd en Stallone van mij en vele andere mensen die je vertrouwden.6.3 Handelsverzekeringsverplichtingen :, 6.4 Terugbetaling, 6.5 Claimperiode namens de verkoperHet lijkt erop dat handelszekerheid alleen maar fraude is om buitenlandse kopers gerust te stellen, maar in de echte wereld is het niets waard. Jij bent nep.Dat gezegd hebbende, dit is wat ik zal doen om mijn geld terug te krijgen plus compensatie tegen Alibaba, en HHS ChriS EN Mr. King Zhu, van Shenzhen Honghaosheng Electronics Co., Ltd.1.) Ik neem contact op met mijn bank en voer in mijn land een defect item, een item dat niet is beschreven, terug, de verkoper betaalt voor retour plus terugbetaling.2.) Ik zal contact opnemen met de overheid van Hong Kong, hen vertellen over het zwendelbedrijf, verder zal ik de bedrijfswebsite op de zwarte lijst in Europa plaatsen en ze rapporteren aan zwendelwebsites in Hong Kong. Ik zal een beoordeling schrijven op beoordelingswebsites om blokkeer dit bedrijf als een zwendelbedrijf, ik zal dit ook allemaal op mijn YouTube plaatsen, ik heb 6 miljoen abonnees over de hele wereld en verspreid het woord dat je gewoon een zwendel bent, samen met Alibaba.3.) Ik zal u nu ook melden HONG KONG POLITIE voor oplichting, zal ook schrijven naar de CHINESE EM-BASSY IN MIJN LAND OVER DEZE SCAM, IK ZAL OOK HET BEDRIJF MELDEN aan hun lokale, CHI-NA POLITIE SHENZHEN AFDELING, EN CONTACT SHEN-ZHEN BUREAU VAN HANDEL & INDUSTRIE OVER MIJN GEVAL, EN SHENZHEN BUITENLANDSE ZAKEN (OVERZEESE CHINESE ZAKEN) KANTOOR.4.) Dan zal ik proberen u voor de rechter te brengen wegens een contractbreuk voor vergoeding van het geleden leed en geld en de tijd die nodig is om deze zaak te behandelen. Ik zal niet rusten voordat je bent vernietigd. Daarnaast krijg ik mijn geld terug. Ik zal ervoor zorgen dat dit je 10 keer meer kost dan de defecte niet zoals beschreven batterij. Ik zal je geen geld meer geven. En ik zal het niet opgeven om gerechtigheid te krijgen.Jullie mensen geven bedrijven een slechte naam en geven China een slechte naam. Ik krijg mijn geld terug, wat ik ook moet doen.
04/18/2020
Chloris

Ik hou van alles in deze winkel! Prijzen zijn geweldig en hebben alles wat ik wil! Mensen zijn geweldig. Ze hebben alle maten en kleuren
05/03/2020
Elodea Mckane

dit is een nep-website die alleen is ontworpen om uw zuurverdiende contanten te stelen. BEGIN NIET OM UW BETALINGSINFORMATIE TE GEVEN, OOK DEZE WEBSITE IS AL VOLLEDIG CON ARTIESTEN KLAAR OM KLANTEN TE BRENGEN OM DE BESTELLING OP DEZE WEBSITE TE PLAATSEN DAN NIETS OF ERGENS FRAUDE TE VERZENDEN VOOR DE KLANT.

Schrijf een review voor Ali Baba


Handige links