Startpagina > Misc > beoordelingen over Aldi ierland

Aldi Ierland

Reviews: 8 | Arm
Uitzonderlijk
3
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
1
Arm
4
01/30/2020
Karry

Bedankt voor de heerlijke Ierse en Duitse appels. Fijn een jaar met Europese appels en wat een smaak zo sappig geweldige byte en super aroma. Ik eet ze nu 2 maanden. Ik weet niet of ze er nog veel langer zullen zijn.
01/30/2020
Ailsun

Ik heb net Aldi opgegeven - gruwelijke klantenondersteuning en absoluut geen interesse in klanten, tenzij ze op zoek zijn naar grote wekelijkse winkels.Het aantal keren dat ik de winkel heb verlaten vanwege de lange wachtrijen is veel - het is erg frustrerend in de Aldi Ashbourne-winkel is bijzonder slecht en het managementpersoneel is zo onbehulpzaam - vaak slechts 1 kassa open en verwacht achter klanten met volle trollies te wachten - zelfs wanneer andere kassa's zijn onbeheerd openen en andere mensen gewoon haasten om iemand over te slaan die heeft gewacht in de enige open kassa. Gelukkig genoeg keuze in Ashbourne, dus blijf graag weg en winkel in plaats daarvan in Tesco, Lidl, Centra, Dunnes en Supervalu.
02/01/2020
Harday Connerton

Ik wil gewoon sacher (Duitse) cake. Ik kocht die cake lang geleden in Duitsland ... voel nog steeds de smaak 😁 Al met al geweldige winkel, super beleefd personeel - Naas, Co.Kildare
02/19/2020
Heyes

Ik kocht mijn laptop, mijn tv, mijn klok, mijn friteuse, mijn haardroger, mijn servies en bestek, mijn keukengadgets en nog veel meer van Aldi. Alles was top en heeft me nooit teleurgesteld. Het '6' assortiment van echt goedkope groenten is geweldig. Ik wou dat ze er waren geweest toen mijn dochter opgroeide omdat we veel meer geld hadden uitgegeven.
03/11/2020
McLyman Houf

Bezocht een Aldi buiten mijn normale locatie en kocht wat kipfilets. Toen ik thuiskwam, merkte ik dat de kip eraf was, goed af, ook al was het 3 dagen in de datum.Belde naar de winkel om te klagen en kreeg te horen dat ze niet konden helpen tenzij ik terugkwam naar de winkel waar de goederen waren gekocht. Ik heb een foto van de rotte kip en het bonnetje gemaild, maar nog steeds verteld om terug te keren naar de winkel van aankoop. Ik zal nooit meer ergens in Aldi winkelen.
03/16/2020
Paley Gosney

Ga terug naar 22 september toen ik contact opnam met de klantenservice van Aldi over een misbruikmakende kassa-operator. Het antwoord was snel; "we zullen er naar kijken als we grote belangstelling hebben voor feedback van klanten" - woorden in die zin. Tot nu toe (5 november) geen woord terug. Het onderzoek naar de Marie Rose werd sneller uitgevoerd!De volgende stop voor mij is om contact op te nemen met Aldi Sud in Deutschland. Laten we kijken of ze enige interesse zullen tonen in de reputatie van hun winkels in Ierland.
04/17/2020
Joanne Menning

Absoluut afschuwelijke klantenservice.In 2017 had ik een blik tomaten ontploffen (letterlijk) dat resulteerde in een volledige muur die opnieuw moest worden geverfd. Reactie van Aldi (na een week) - breng tegen die tijd beschimmelde tomaten terug.Vervolgens resulteerde dit eerder dit jaar in de verwijdering van bijna tien liter bruisend water omdat het veel arseen bevatte. Mijn meest recente catastrofe - bos Gladioli die na een paar dagen een serieuze schimmel ontwikkelde. En wat deed de klantenservice van Aldi? Ze boden een generiek antwoord, een tegoedbon van € 5.00 (die niet eens de kosten van de bloemen dekte) en bracht de beschimmelde bloemen terug.Met uitzondering van het bruisende water, werd fotografisch bewijsmateriaal aan mijn klacht gehecht. Ik heb niet geklaagd over het water toen ik het weggooide nadat de terugbel was afgegeven. Ernstig! Ik denk dat het tijd is om naar een betrouwbaardere winkel te gaan die echt voor hun klanten zorgt. 🙄
04/23/2020
Stearne Teuteberg

Ik heb mijn ham hier gekocht. Nooit meer!. Bronze Food Award. Blas na h Eireann. Het was verschrikkelijk. Zout en vet en moeilijk te snijden vanwege al het vet dat erdoorheen stroomt. Dit kostte mij 19.99. totale verspilling van hard verdiend geld.

Schrijf een review voor Aldi Ierland


Handige links