Startpagina > Misc > beoordelingen over Alcatel

Alcatel

Reviews: 55 | Arm
Uitzonderlijk
4
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
3
Arm
47
01/30/2020
Nilla Haugh

Gekocht om Doro te vervangen door een gebroken oplaadaansluiting. Geen enkele handleiding en gedownloade handleiding vrij nutteloos. Geen logica bij het instellen of invoeren van contacten. Alleen vereist als basistelefoon, maar niet erg optomistisch dat hij lang meegaat
01/30/2020
Edlyn Grosswiler

Vreselijke telefoons !!! Mijn man en ik werden door een winkelmedewerker die 2 van deze vreselijke apparaten kochten, duidelijk geweten die niet wisten waar ze het over had. Deze zogenaamde telefoons moeten worden verbannen! NIKS WERKT!!
01/30/2020
Gerty

Wordt geleverd met malware die u niet kunt verwijderen. Deze "bestandsbeheerder" verschijnt elke paar minuten advertenties, verwijdert kostbare bestanden, foto's, video's, enz. En bevriest uw telefoon. Zo vervelend en je kunt er niet vanaf komen. Mogelijk ook spyware! Serieus ultra mega frustrerend! Vermijd koste wat het kost! Kies een ander telefoonmerk, koop geen Alcatel !!!!!!!
01/30/2020
Burnaby Sabid

Ik kocht de Alcatel 7. Gemakkelijk de slechtste telefoon die ik ooit heb gehad. Na ongeveer 2 maanden gebruik ging de telefoon lichtjes uit, de Bluetooth stopte volledig met werken en er waren twee vlekken op het scherm met groene verkleuringen. Foto's zijn meh, audio is gruwelijk en de telefoon is altijd pijnlijk traag, en meestal draait elke app meer dan één app tegelijk. Apps crashen constant, de telefoon bevriest regelmatig, het plastic aan de achterkant is een goedkope, gemakkelijk te krassen vingerafdrukmagneet. Ik denk dat de enige pluspunten van de telefoon zijn dat de vingerafdruksensor echt goed werkt en het scherm een ​​geweldige resolutie heeft, en alles wat je bekijkt is over het algemeen leuk. Zou deze telefoon helemaal niet aanbevelen, of iets anders uit de Alcatel-periode.
01/30/2020
Irish Colantuono

Duurzaam schermglas! Ik weet het, want ik heb verschillende keren geprobeerd om het FREAKING-ding te breken !! Frustrerend traag om iets te doen. Vereist meerdere klikken om pagina's om te slaan. Om een ​​eenvoudig gesprek te voeren, kies je het nummer (nu niet te snel, je moet langzaam bellen), druk op verzenden, dan ga je gewoon zitten en wacht je af tot het het gesprek aangaat. Slecht geluidsniveau. De lijst is lang…. De attractie was de schermgrootte, redelijke resolutie, USB-C-poort en lage prijs. NIET de moeite waard omdat het frustrerend niveau van de gebruiker dagelijks oranje en rood bereikt. Koop deze telefoon niet !!
01/31/2020
Quent

Ik kocht eerder dit jaar een Alcatel 5 en heb geen twijfels over de prestaties. Heeft alles wat ik wil van een smartphone - voice-over, YouTube, Facebook, e-mail, Messenger en heel veel andere apps. Ik wil geen £ 1,000 uitgeven aan een telefoon, meer gek degenen die dat wel doen. De batterij laadt vrij snel op en gaat goed mee.
01/31/2020
Ammann Beachell

Ik heb Alcatel pop 7LTE tablet gekocht. Stel het wachtwoord in en ben het vergeten, zodat ik het op geen enkele manier kan ontgrendelen 😡Ik heb het nooit gebruikt 😡Ik zal nooit iets kopen van dit merk 😨
01/31/2020
Estrella

Jezus Christus. Ik heb de taak gekregen om iemand te helpen met hun telefoon omdat ze deze POC hebben gekocht in een pandjeshuis en vastzitten op het Google FRP-scherm. Ze vroegen hun CS om me het ROM-bestand of de broncode aan te bieden (aangezien Android een licentie heeft onder GNU GPL v2, is het een vereiste om het aan te bieden) ... NEE was hun antwoord. "Neem contact op met uw provider." Wat??? "Nee. Ik heb de stockfirmware nodig. Dit is een gebruikt apparaat dat tweedehands is gekocht en ik moet het flashen." "Sorry, kan ik niet doen." Ik zei toen: "Hé ... hoe zit het met de broncode?" "Nee! De software is auteursrechtelijk beschermd en we kunnen geen broncode aanbieden." "Welnu," als mijn laatste antwoord: "Veel plezier met het vechten tegen de advocaten van de Free Software Foundation omdat ik contact met hen opneem voor een GPL-overtreding." "Wees mijn gast..."Deze mensen nemen software die gratis is (zoals in vrijheid, niet in prijs) en vergrendelen het onder auteursrechten die in strijd zijn met de GNU GPL.En ik zit vast met een POC die ik helemaal niet kan flitsen. Junk. Zelfs hun "Mobile Upgrade S / Q" -software is rommel. Werkt niet.
02/01/2020
Tempa Sternisha

Ik heb een Alcatel U3-telefoon die onzin is. Het heeft slechts 4 GB geheugen waarvan de helft in beslag wordt genomen door apps die ik niet gebruik maar die niet kan verwijderen (ik heb andere budgetmobielen gehad die standaard 8 GB geheugen hadden). Ik ben blij dat ik de telefoon alleen als back-up gebruik en niet als mijn hoofdtelefoon. Ik betaalde tenminste slechts £ 10, omdat ik zeker niet meer zou betalen. Ook kunnen er niet eens basisspellen op worden gespeeld, zoals de verwerkingskracht van een dood slakkenbrein. Ik kan niet wachten om mijn Honor 10 Lite terug te krijgen als het scherm is hersteld
02/01/2020
Otis Gordinier

Ik heb nu een Alcatel Raven Android en die is soms erg traag en hij loopt erg slecht. Maar voor mij denk ik niet dat het een specifiek merk van een Android-telefoon is die, naar mijn mening, ALLE ANDROIDS is die ZUIGEN !!!! hun traag en nutteloos. Een paar jaar geleden had ik een Alcatel one touch en dat gaf me hetzelfde afval. Een ding dat op mijn zenuwen werkt, is dat het mijn WiFi alleen blijft uitschakelen. Apple-apparaten maken het me niet zo moeilijk als Android-telefoons. Als je teveel spullen op je telefoon hebt staan, zal de telefoon zich gedragen alsof hij overweldigd is of helemaal wegsmelten. Deze telefoons doen zelfs dingen die je niet hebt gevraagd, zoals het verwijderen van bepaalde apps of het zelf uitschakelen van WiFi, wat op mijn zenuwen werkt. Als ik van een Android-apparaat moest houden, zouden Samsung Galaxy of Galaxy-tablets mijn goedkeuring doorstaan. Android heeft naar mijn mening pop-ups en te veel problemen. Het is alsof je zegt wie een beter automerk heeft, Ford of Chevy. Ik zal nooit een Chevy en android zuigen rijden.
02/01/2020
Verger

Ik kreeg een telefoon online die defect was omdat deze steeds zwart werd, ook al was deze nieuw / ongebruikt. Toen ontdekte ik dat de telefoon slecht was geprogrammeerd omdat de calculator defect is. Er waren rare M + en M- symbolen die ik niet kon achterhalen waarvoor ze waren en niets deden toen ik ze drukte, in plaats van een decimale punt te hebben zoals normale telefoons die worden gebruikt voor elementaire wiskunde in de winkel / restaurant en dagelijks gebruik.Om nog erger te maken, kreeg ik een telefoonhoesje en schermbeschermer voor deze defecte telefoon die ik niet eens kon gebruiken. Ik heb ze voordat CDMA werd afgesloten, ter voorbereiding. Alleen om zoiets als dit te laten gebeuren en mijn leven te verwoesten, nog erger dan dat CDMA mijn leven heeft stilgelegd, mijn leven heeft verpest!Om nog erger te maken bovenop een bestaand letsel, hadden alle Amazon-recensies die ik las vooral gesproken over hoe het pocket 911 belt, dat het opzettelijk was opgetuigd om dat te doen als een defect van de fabrikant.Opmerking: ik heb de telefoon niet op Amazon gekocht, het was de enige site waar klantenrecensies voor dit model werden vermeld.Toen ik vervolgens probeerde contact met hen op te nemen op hun website, vulde ik het online forum in en er was een probleempje en de verzendknop werkte niet. Dat was 2 jaar geleden!Ik heb ze 3 maanden geleden op Facebook gemeld en heb niets. Vervolgens e-mailde ze deze week opnieuw en nog steeds NIETS !!!Ik ben nog steeds bezig met het zoeken naar terugbetaling, wetende dat ze opzettelijk defecte producten hebben verkocht. Op basis van de andere beoordelingen lijkt het duidelijk dat alle anderen het met me eens zijn: dat ze een stel gestoorde psychopaten zijn die aan het ontwerp zuigen en geen enkele moeite doen om hun fouten te corrigeren.Ik weet niet of ze allemaal blind, doof en stom zijn getroffen EN alle ledematen missen EN in een vegetatieve toestand met slechts een half brein? Maar ze doen de ader in mijn voorhoofd uitpuilen en als ik sterf aan hoge bloeddruk, zal ik ze een naam geven in de rechtszaak.Ik ben er dus zeker van dat het vanzelfsprekend getraumatiseerd is.Blijkbaar is het niet voldoende om hen te bedreigen met een kop in de roddelbladen. Dus ik moet naar buiten gaan en dit hardop zeggen.Als er zoiets bestond als een "programma voor burgerrechtvergoeding" dat de macht had om corrupte bedrijven te dwingen TE STOPPEN, zou ik 100% tegen hen protesteren!Dat gezegd hebbende, ze zijn allemaal een hoop corrupte, laag niveau uitschotzakken die te vergelijken zijn met vuil in het riool en dat is eerlijk gezegd de LEUKSTE manier waarop ik weet hoe ik het moet zeggen ...
02/01/2020
Festa

Kocht een Alcatel One Touch Go Play 8 GB. Slechtste telefoon ooit. Het besturingssysteem gebruikt al het geheugen, dus zelfs met een micro SD-kaart erin, maken de vooraf geïnstalleerde apps de telefoon erg laggy.Erger nog, om de apps up-to-date te houden, moet je de Alcatel Clean-app continu gebruiken, en raad eens, elke keer als je dat doet, verschijnt er een advertentie. Dit is het nadeel van deze telefoon, het is zo ontworpen dat je advertenties moet blijven zien om de telefoon te laten werken. Ik heb een Galaxy S7-werktelefoon en heb geen van deze problemen. Je krijgt waar je voor betaalt.
02/01/2020
Christoph Harbough

Dit bedrijf produceert telefoons met slechte hardware, maar de hardware is meestal niet slecht, omdat het bedrijf low-end gebaseerde budgettelefoons maakt voor de gemakkelijkere behoeften van zijn gebruikers.Ja, de enige reden dat ze weinig geheugen hebben, is dat ze low-end telefoons zijn, low-end telefoons betekent dat ze minder dan 400 of 500 MB RAM-geheugen in hun kern hebben.Dus wat verwacht u van deze telefoons, ze kunnen niet de meest moderne apps of games uitvoeren, of de soepelste en nieuwste versie van het Android-systeem uitvoeren.Ze zijn gemaakt voor basisfuncties, ze zijn basistelefoons, ze kunnen verbinding maken met wifi, ze kunnen alles doen wat een normale moderne smartphone kan, maar ze zijn low-end telefoons, ze zijn niet bedoeld om de nieuwste versie van Android, OS !!!ze zijn uitstekend, omdat hun batterij niet zo snel leeg raakt, ik heb Alcatel Pop d5 en ik heb alcatel 985, en ze laden uitstekend inhoud van websites, detecteren perfect WiFi-netwerken van te ver weg, ze kunnen geen 4g ondersteunen, of 5g internetverbindingen, ze kunnen 2g ondersteunen, maar ze zijn ook snelle internetprocedures.En ze hebben ook snelle processors, Alcatel-telefoons zijn gemaakt van een van dezelfde processors die Apple momenteel gebruikt voor hun producten.Alcatel-telefoons zijn snel, ze zijn nuttig, ze geven goede internetresultaten, kunnen pagina's snel laden, ze sterven niet snel, ze ervaren dergelijke batterijproblemen niet, ze hebben voldoende opslagruimte om de telefoon efficiënt en de hele dag te gebruiken . Het kan alle functies uitvoeren die een moderne krachtige telefoon kan doen, maar het verschil is dat de telefoons low-end zijn en geen moderne specificaties hebben.Alcatel-telefoons hebben misschien weinig geheugen, maar het kan alles doen wat een moderne high-end smartphone kan doen, verwachten dat ze niet alle moderne versies van bepaalde apps kunnen uitvoeren, en ook niet de meest moderne software of moderne games kunnen installeren. Maar ze zijn een van de meest bruikbare, ze zijn echt goed, ik geniet echt van het gebruik van deze telefoons, ze kunnen meerdere contacten toevoegen zonder enig probleem, geen vertraging, geen problemen, geen hardware-problemen.Ze kunnen1. Download apps / games2. Surf op internet3. Vouw de opslag uit. 4. Speel multimediabestanden5. Gebruik op Google gebaseerde services, maar op HTML-versie. 6. Bel iedereen over de hele wereld zoals u zou doen op uw andere merken telefoons die u mogelijk gebruikt.7. Toegang tot 2g internet, mobiele gegevensverbinding, echt snel downloaden van tarieven.8.Maak talloze foto's op basis van de geheugenkaart die u mogelijk in uw telefoon hebt geplaatstZe zijn dus echt handig en hebben dezelfde mogelijkheden en functies en instellingen als uw andere smartphone, maar technisch gezien alleen op het lage niveau ...
02/02/2020
Frayne Cerney

Mijn broer en ik hebben deze telefoon ongeveer een maand geleden gekregen en hij kan nauwelijks chroom draaien zonder te crashen. Ik heb de Play Store in ongeveer 2 weken niet kunnen openen. Het heeft 16 optredens geheugen, maar The Coolpad kan beter dan dit draaien, en het heeft 1 gig geheugen. Het feit dat Alcatel nog niet failliet is gegaan, is schokkend en ik hoop oprecht dat het gebeurt. Ik zou deze telefoon zelfs niet aanbevelen aan de mensen die ik het meest haat. Verspil je geld niet aan dit vuilnisbakken.
02/02/2020
Zanze Devazier

Deze telefoon is absoluut slecht. Het enige waar deze telefoon goed voor is, is het oefenen met het doelwit. Ik zou zeker (8) 30-06 (7.62x63mm) rondjes dwars door deze telefoon zetten zonder enige spijt als ik het op mijn manier had gehad. Het meest frustrerende hieraan is alles aan deze telefoon. Het is zo vreselijk en aanstootgevend traag dat het letterlijk een pijn in de vingertoppen is (bedoelde woordspeling) omdat het niet reageert op één tik op een link of app (ik moet letterlijk meerdere keren op het scherm slaan met mijn gekneusde vingertop ervoor om eindelijk te reageren), gloednieuwe telefoon en doet alsof hij een eigen mening heeft en letters, cijfers en symbolen typt die ik niet duwde alsof iemand in mijn telefoon was gehackt. Wanneer ik mijn patroon aanbreng om mijn scherm te ontgrendelen, is het alsof iemand gedeeltelijke controle heeft over mijn scherm en mijn patroon verpest. Het wordt ook uitgeschakeld, zelfs als het volledig is opgeladen. Ik zou er geen cent voor geven zonder het gevoel te hebben dat ik hoornde. Ik zou deze telefoon niet aanbevelen aan zelfs een levenloos object zoals een betonnen beeld.
02/02/2020
Troyes Topp

Deze Alcatel die ik heb is zo goed als alle Samsons die ik in de loop der jaren heb gehad. Het verschil is misschien dat er met deze knock-off telefoons meer kans is om een ​​limoen te krijgen omdat ze in massa worden geproduceerd voor die speciale prepaid-deals. Deze is helemaal goed. Een ding dat ik leuk vind, is dat de stem naar tekst perfect is. Ik moet zelden woorden overtypen. Dit is van het grootste belang om met een engel te communiceren hoe ontzettend veel je van haar houdt boven menselijk vermogen. LOL God zegene jullie allemaal en als je een gegarandeerde goede telefoon wilt die betrouwbaar is, koop dan een Samsung SX-serie en vergeet het dan. Je kunt doorgaan met je leven in plaats van online te klagen over een knock-off plastic telefoon waarvan het topmodel in de rij eigenlijk de allerbeste is.
02/02/2020
Shiroma

Na het lezen van de paar beoordelingen hier dacht ik dat ik mijn zegje moest doen! Ik bezit mijn 5v nu bijna een jaar en het was fantastisch! Werkelijk. Ik denk dat het ongeveer £ 140 kost, het is snel, het heeft een helder kristalhelder scherm, het is licht van gewicht en de batterij gaat hetzelfde mee als een van de premium's die ik heb gehad! Een ding dat me aanspreekt, is het feit dat ik geen £ 1000 slimme telefoon op zak heb! Het heeft de nieuwste Android-apps enz. Dus zolang het werkt zoals het zou moeten heb ik geen problemen. Het kan me echt niet schelen wat de badge zegt! Ik gebruik het voor e-mails, YouTube, Netflix, Google, Weer / nieuws, Google maps, Spotify, Radio, Bluetooth en camera enz. Zonder problemen. Ik gebruik het soms ook als telefoon! Ook zonder problemen met de signaalsterkte, enz. De camerakwaliteit is ook geweldig. Als ik helemaal eerlijk ben, denk ik dat het enige verschil tussen deze telefoon en een premium de buitenbehuizing is. Deze is van plastic en heeft niet die premium kwaliteit die de grote jongens hebben. Maar als je het eenmaal in een hoesje stopt, zou je het nooit weten! Ik denk dat als ik het grootste deel van een £ 1000 aan een telefoon zou besteden, dat me zorgen zou maken, plus dat het echt niet nodig is.
02/02/2020
Kawasaki

Dit is zonder twijfel de slechtste telefoon waar ik ooit voor heb betaald. Grote problemen:1) je kunt video niet overzetten van de telefoon naar iets anders, en ik bedoel alles. Niet met een kabel, niet met Bluetooth, niet met Drive, niets werkt. Nada. Nix. Elke video die je op deze telefoon zet, kun je vergeten ooit te zien als de telefoon kapot is. (De enige uitzondering op deze regel * zou * kunnen zijn als je bereid bent uren te verspillen met het downloaden van videoconversie en compressiesoftware en vervolgens wacht op eonen voor elke seconde die je ooit hebt opgenomen om pijnlijk te worden verwerkt met dezelfde snelheid waarmee gras groeit op En zelfs dan is het niet gegarandeerd dat het werkt)2) De telefoon heeft malware ingebouwd in zijn auto-update en weer-apps waardoor hij onveilig is. In mijn geval verloor ik talloze optredens van prepaid internet door deze malware, vermoedelijk werd het door hackers over de hele wereld gebruikt. Ik ben niet rijk en walgelijk om te zien dat Alcatel zich terdege bewust is van deze bug, maar niet het eervolle ding deed en een totale terugroepactie uitvoerde. 3) Het scherm is zo breekbaar dat het net zo goed van rijstpapier kan zijn gemaakt. Ik heb het letterlijk zien kraken nadat ik het iets steviger op een bureau had gelegd dan normaal. Het is het meest vernietigde scherm van elke telefoon die ik ooit heb gebruikt, en het heeft geen slechtere behandeling ondergaan. Dit zijn de drie grootste problemen. Video is een nachtmerrie; het is bezaaid met MALWARE; het scherm is GOEDKOOP af. Ik wil mijn geld terug, maar ik zal het nooit krijgen, want Alcatel is een cowboy-run-and-money-and-run-operatie. Wat een schande!
02/02/2020
Husein

Langzaamste telefoon die ik ooit verschuldigd was! Als ik een noodgeval had en om hulp moest bellen, zou ik in grote problemen verkeren. Deze phn staat al dagen in de "veilige modus" en ik kom er niet uit. Alles geprobeerd. Ik zou deze phn niet aanbevelen. Het is klote. Ik had veel goedkopere phns beter werken dan dit.
02/02/2020
Schramke

Het geld niet waard. Zelfs aan het lage eind van de prijsstelling van huidige modellen is het nog steeds niet aan de normen. Kan zelfs geen eenvoudige websites of apps laden. Oververhit, is langzaam, de batterij raakt snel leeg en is echt een slechte keuze voor zelfs de meest basistaken.Bespaar je geld en koop een iets duurdere telefoon of ga super goedkoop, want het zal niet erger zijn dan dit.
02/02/2020
Gayle

Ik heb onlangs een van hun Go Flip-telefoons gekocht en ik was er erg ontevreden en teleurgesteld over. Het was de slechtste telefoon die ik ooit heb gekocht. Het was defect en start altijd opnieuw op na slechts enkele minuten te hebben gebruikt. Het was een heel vervelend probleem. Ook zou de batterij niet langer dan een paar dagen meegaan, hoewel ik hem niet veel gebruikte. Uiteindelijk heb ik het teruggestuurd voor een terugbetaling van Chatr waar ik het kocht. Ik raad dit bedrijf helemaal niet aan.
02/02/2020
Konstantine Pegram

Ik heb ze 3 e-mails gestuurd om te vragen hoe ze een probleem kunnen oplossen. Niets terug van hen helemaal. Zelfs geen ontvangstbewijs voor de e-mail.Het is vreselijk dat ze het geld hebben en dan zijn ze niet eens bereid om te helpen.
02/02/2020
Veljkov Mislow

Eén ster omdat Trust Pilot geen NUL sterren toestaat. Heb een Alcatel AX3L gekocht. Ging ongeveer vier weken goed, toen "File Boost" (ook bekend als "Hawk Super Cleaner / Antivirus") zichzelf plotseling activeerde als een update voor "File Manager". Dit werd zonder mijn toestemming naar mijn telefoon gepusht en ik kan er niet vanaf komen. Het houdt zich niet aan Android "Force Stop", "Disable" of andere OS-instellingen en regenereert zichzelf automatisch ondanks dat ik automatische updates uitschakel: gebundelde apps zouden deze functies niet moeten kunnen negeren / uitschakelen. Deze "File Boost" beweert schoner te zijn, maar heeft geen toegang tot ROOT (is dus nutteloos) en eet eenvoudig de levensduur van de batterij, vertraagt ​​de 'telefoon en dwingt advertenties en twijfelachtige "extra" software die bestanden, media, bladwijzers, geïnstalleerd scant apps, bezochte websites enz. zodat Alcatel gerichte advertenties kan pushen. Alcatel geeft niet om één iota om zijn klanten, privacy, beveiliging of het schenden van zijn "servicevoorwaarden". Ik zal nooit meer Alcatel kopen.
02/02/2020
Eldreeda

Ik heb twee van hun producten geprobeerd, de Idol 3 en de Idol 4S. Geen van beide hield een lading erg lang vast, en de levensduur van de batterij was zielig - na ongeveer een maand regelmatig gebruik zouden beide telefoons binnen 15 uur of minder onder de 3% oplaadwaarschuwing vallen. Het ergste van alles is dat u de batterij niet zelf kunt vervangen, maar deze moet terugsturen naar Alcatel voor een schandalige vervangende batterijprijs.Hun klantenservice is de slechtste die ik ooit ben tegengekomen voor een bedrijf voor consumentenelektronica. De vertegenwoordigers zijn gevestigd in Mexico, spreken niet altijd goed Engels en begrijpen het ook niet zo goed. Ze proberen ook klachten te bevatten, zodat je ze nooit kunt escaleren naar een soort manager of manager.Ik heb horrorverhalen gehoord over Alcatel en op basis van mijn ervaring zou ik aannemen dat ze allemaal waar zijn.Het product zelf is niet zo slecht, het zijn alleen de batterijproblemen en de slechte klantenservice. Vermijd dit bedrijf totdat je hier en elders goede recensies begint te zien!
02/02/2020
Brand

Deze telefoon verdient niet eens een ster op het moment dat ik deze telefoon kocht, had ik er problemen mee wat betreft de levensduur van de batterij. Waarom ze deze telefoon nog steeds mogen verkopen, begrijp ik niet. Koop deze telefoon niet. U kunt nooit iets anders doen dan deze telefoon opladen zodat deze niet langer dan een uur meegaat. Als je geluk hebt.
02/02/2020
Gauthier

absolute onzin, kan zelfs de Android-versie op de nieuwe telefoon niet bijwerken zonder de telefoon te rooten. pc-suite waarvan wordt verondersteld dat de telefoon zojuist is bijgewerkt, het nieuwe systeem niet is bijgewerkt, totale onzin verspil geen tijd.
02/02/2020
Roumell

Alcatel veroorzaakte huisbrand ... godzijdank waren we wakker ... ze weigeren enige verantwoordelijkheid te nemen voor een defecte batterij, maar hebben ons een nieuwe batterij aangeboden! !
02/02/2020
Washburn

Het is jammer dat er zo'n beperkt aantal sterren is voor dit product. Ik vraag me af of al die jaren geleden dat de Chinese persoon die min-nummers begon te gebruiken, dit niet puur en alleen deed voor degenen onder ons die helaas een Alcatel mobiel handapparaat hebben gekocht. Ik ben bijna 100% positief dat ik een betere kans zou hebben om met iemand te praten door mijn hoofd in een emmer water te steken en bubbels in morsecode te blazen. Wat ik het leukste vind aan deze telefoon is wanneer de YouTube-rage om ze te slopen realiteit wordt. De Alcatel, het levende bewijs dat iemand echt iets kan maken met het exacte IQ als vacuüm.
02/02/2020
Chick Notter

De wereld begrijpt "budget" ie. Een goedkope auto, .. Rijdt nog steeds .. Een goedkope aansteker produceert vlam ... Maar ... Alcatel. Het lijkt erop dat het uiterlijk van een smartphone voldoende is. Het werkt gewoon niet. Vreemd langzaam, consistent bevroren, niet in staat om oproepen te beantwoorden als het touchscreen van de best mogelijke kwaliteit is. EEN WERKELIJKE WAARHEID: IK ZAL DEZE TELEFOON NIET HANDELEN .. IK WACHT OM EEN NIEUWE TELEFOON TE KRIJGEN (VERSCHILLEND BEDRIJF DUIDELIJK) DAN HEB IK EEN RITUELE VERNIETIGING VAN DEZE SCHADE. Dit bericht duurde meer dan tien minuten om biz-touchscreen bs te schrijven en te bevriezen. Alcatel ... Red de wereld, dood jezelf.
02/09/2020
Tudela Stoker

Koop niet !!!!! De grootste stapel poep ooit !!!! Kan geen contact opnemen met mijn favoriete C # @ t want ze heeft deze waardeloze telefoon meegenomen en het werkt niet !!!! Hoop dat je gelukkig verpest vriendschappen !!!!
02/15/2020
Ripp

teribble-telefoon werkt alleen voor bellen en sms'en, blijft proberen bestandsbeheer en joy launcher te downloken, waardoor de telefoon nog langzamer wordt, verspil je geen geld
02/19/2020
Frances

NIET KOPEN word niet verleid door een groot 6 "scherm slecht geheugen & trage prestaties esp online betekent constant opladen tot drie keer per dag! Kleine opslag betekent constant jongleren met Apps verwijderen enz. De telefoon crashte uiteindelijk 3 maanden later vanwege Ap-updates Slechtste telefoon die ik ooit heb gehad !!!
02/20/2020
Tristis Bischel

Ik heb dit gekocht voor mijn vrouw omdat ze niet van touch-telefoons houdt ..... de slechtste telefoon ooitDuurt een dag als je geluk hebt op een volledige ladingKan het zelfs niet weggeven, ... dus het gaat onder de hamer een grote tien-pond hamerEen nutteloos stuk onzin.
02/20/2020
David

Ik moet zeggen dat de Alcatel-telefoon die ik bij Walmart heb gekocht DE SLECHTSTE telefoon is die ik ooit heb gehad ... dankzij de niet te stoppen pop-upadvertenties is het bijna onmogelijk om de telefoon te beantwoorden of te bellen en het kostte me minstens 5 keer om deze review te krijgen .. GOD IK HOOP IK HEB NOOIT EEN NOODOPROEP TE MAKEN .. Ik kon zo ongeveer geen telefoonantwoord krijgen voor het sollicitatiegesprek dat me deze telefoon noemde is zielig zeker niet het geld waard dat ik heb betaald
02/21/2020
Christophe

Zonder twijfel de slechtste telefoon die ik ooit heb gehad !! Ik heb het zelfs twee jaar niet meer gehad en de telefoon kan zelfs niet meer opladen! Het wordt nu zwart, binnen enkele seconden nadat de lader is losgekoppeld, zelfs als het zegt dat het vol is en het ergste is, er is geen lokale service in de buurt die de batterijen kan of zal vervangen, omdat deze in de telefoon is ingebouwd. Toen ik klantenondersteuning over dit probleem belde, hielpen ze helemaal niet. Het enige dat ik kreeg was een bericht dat ik de fabrieksinstellingen van de machine moest terugzetten, wat ik deed, en natuurlijk lostte dit het probleem NIET op! Ze zullen de telefoon niet vervangen en ik ben ver voorbij mijn garantie om er iets aan te kunnen doen !!! Ik zou iedereen die op zoek is naar een nieuwe mobiele telefoon ten zeerste adviseren om dit bedrijf en zijn producten koste wat kost te vermijden ... woordspeling! Ze zijn geen cent waard van je zuurverdiende geld!
02/22/2020
Seedman Cerminaro

Deze telefoon is absoluut slecht. Het duurt eeuwig om iets te laden of letterlijk iets te doen. Ik kom uit een iPhone X dus ik heb hogere verwachtingen .. maar wauw. Ik ben eigenlijk geschokt dat een telefoon zo traag kan werken. Ik gebruik het eigenlijk nooit en vermijd het koste wat het kost. Ik gebruik het alleen voor telefoontjes, wat absoluut een nachtmerrie is! Ik moet ergens van 1 minuut tot 3 wachten om zelfs bij het toetsenblok te komen, terwijl het een willekeurige advertentie laadt die gewoon opduikt ... terwijl ik het toetsenblok gebruik. Ik bedoel, serieus? Een advertentie om de telefoon te gebruiken. De camera is eigenlijk zonde van je tijd. Tenzij je echt ECHT een hekel aan iemand hebt ... zou ik nooit aanraden om dit afval te krijgen ... oh, ik bedoel telefoon.
02/28/2020
Barbour Lindahl

Alsjeblieft, ter wille van je hard verdiende geld, KOOP GEEN STIJL ALCATEL TELEFOON !!! Mijn eigen persoonlijke ervaringen met TWEE verschillende soorten ALCATEL-telefoons waren ZEER teleurstellend. Ik kan me het type ALCATEL-telefoons niet herinneren, maar ELK HEEFT ZIJN EIGEN PROBLEMEN. Men zou aarzelen na 1 jaar dagelijks gebruik, waardoor het moeilijk is om sms-berichten te verzenden of een e-mail uit te typen, enz. Mijn tweede ALCATEL-telefoon DOET LITERAAL WAT HET WILT. Het haalt je uit waar je aan werkt en brengt je terug naar het startscherm als het niet "BLACK OUT" op je wordt. Je kunt niet eens genieten van het spelen van een spel op de ALCATEL-telefoons omdat het dan BEVRIEZT !!! Hoewel je de game-strijd nog steeds op de achtergrond kunt horen, is je game tegen de tijd dat deze terug begint te schoppen weer realiteit en ben je verloren. Je geld meenemen dat je aan bepaalde dingen in het spel hebt besteed GOEDE SPOOR !!! Er zijn zoveel andere dingen mis met deze telefoons dat ik alleen maar kan zeggen GEEN ALCATEL-PRODUCT TE KOPEN !!!
02/28/2020
O'Callaghan

Ik geef dit bijna een vijfsterrenreview, maar ik geef het een viersterrenreview omdat ik geloof dat dingen verbeteren, ik bezit een alcatel one-touch idool dat ik gebruikte om mijn video op te nemen op mijn youtube-kanaal om te delen op mijn blog, Ik bedoel voor een telefoon die me slechts minder dan $ 200 kost, het neemt mijn video op en klinkt heel goed, geen klacht, ik hou zoveel van de telefoon toen de oplaadpoort kapot ging na twee jaar bezit van de telefoon, ging ik naar de reparatiewerkplaats om het te laten repareren / vervangen, maar dat lukte niet, dus ik koop een nieuwe, ik heb een YouTube-kanaal dat ik momenteel aan het groeien ben I heb zoveel mogelijk supporters nodig, als je je steun kunt tonen door je te abonneren en de berichtbel naar mijn YouTube-kanaal van screw92530dotcom te bellen, vervang je de stip door een punt. ik hou van jullie allemaal
03/01/2020
Suchta Krolick

Heb nu twee Alcatel-telefoons pop 4 en pixi 4 gekocht. Beiden hadden vuilnisgeheugen. Vol met onnodige onzin ingebouwde apps die geheugen verspillen. Kan niet alleen verwijderen uitschakelen. Zeer slechte prestaties. Scherm loopt vast. Touchscreen heeft eigen gedachten, soms worden apps willekeurig geopend. Trage prestaties op alles. Accepteert geen os-upgrades (beide telefoons). E-mail verzonden maar geen reactie. Heb het gevoel dat ik bedrogen ben. Vermijd dit tweederangs afval en de schoften die het maken als de pest.
03/01/2020
Duffy Barnacle

Eerlijk gezegd zijn de telefoons niet al te slecht, een redelijk goede camera maar en een grote maar de videofunctie is nutteloos. Probeert voortdurend te focussen waardoor video's wazig worden. Ze probeerden contact op te nemen met Alcatel, hoewel het gloednieuwe schakelapps en een reset waren. Probeerde dat de app geen verschil maakte, stoorde zich niet aan reset als gloednieuw. Niet echt nuttig. Verwachtte me te betalen voor het opsturen voor reparatie 2/3 dagen in gebruik !! Klantenservice was betreurenswaardig en eerlijk gezegd nutteloos, ik zal dit merk nooit meer overwegen. Dus als je erover denkt om er een te kopen, controleer dan de video voordat je geld overhandigt, waarschijnlijk een fabrieksfout die ze niet kunnen storen.
03/02/2020
Sosthina

ja, het is waardeloos. ik weet niet dat een telefoon kan 'crashen' zoals een oude laptop. maar deze doet het constant. uiteindelijk kon de verspilde tijd me uren kosten! volkomen hatelijk. ik wist niet dat een telefoon zo nutteloos kon ZIJN
03/02/2020
Jess

Ik heb vorige week een Alcatel mobiele telefoon van tesco gekregen om alleen voor mijn werk te gebruiken en wat een hoop goed, weet je wat ik bedoel ik nee, het was maar £ 65, maar ik had beter mijn geld kunnen besparen, necer
03/06/2020
Ishii Carte

De Alcatel 7-telefoons zijn rommel. Het bedrijf wilde dat ik mijn telefoon stuurde om voorbereid te zijn en me niets te laten tijdens de reparatie. Ik had de telefoon slechts ongeveer een maand. Haat het.
03/07/2020
Philomena

Dit is de slechtste telefoon ooit .. zijn aan / uit-knoppen die ze gebruiken zijn heel erg goedkoop. Drie tot vier weken kun je je telefoon niet uitschakelen of weer inschakelen. Het heeft dat op twee van mijn telefoons gedaan ... Ik vertelde de dame bij cricketwinkel mijn koerier. Ze zei ja ze zijn nog steeds zo omdat het de telefoon verpest, ook Alcatel koopt dit stuk rommel niet! Als je er een wilt Geweldige smartphone doen zoals ik deed, kocht ik de Moto G7. Dit is echt een heel goede telefoon, ik ben er erg blij mee. Het heeft een uitstekende batterijduur. Twee tot drie dagen. Het laadt uw batterij in ongeveer 42 minuten op. En het duurt twee tot drie dagen. Ik kijk de hele tijd naar YouTube-video's Moto G7. Uitstekende telefoon bekijk het schroef Alcatel .. tenzij je junk wilt kopen, zal hun aan / uit-knop uitgaan, je kunt het niet weer inschakelen of uitschakelen, het gebeurde met twee van mijn telefoons. !?
03/11/2020
Rugen

probeerde een vervangende batterij te kopen voor mijn alcatel u5, die slechts ongeveer twee jaar oud is, kan er geen krijgen bij een van de telefoonwinkels, ik heb geprobeerd, al is verteld dat alcatel geen vervangende batterijen levert, hoe belachelijk, ik heb een elektrische fiets die 20 is jaar oud en de fabrikant levert nog steeds vervangende loodzuurbatterijen daarvoor, laat gewoon zien wat een afvalbedrijf alcatel eigenlijk is.
03/13/2020
Takken Nahrstedt

Absoluut afval veel te zwak en te weinig. Verspil je geld niet, ze zijn onzin! Helaas moest ik ze één ster geven, anders zou ik geen recensie schrijven. Ze zijn dat niet eens waard
03/27/2020
Spark Tyl

10 jaar later, ja, een heel decennium later en toch gaat het van goed naar zielig. Vroeger gebruikte ik een mobiele T-touch telefoon die alles deed wat ik ooit nodig had om een ​​telefoon te doen, gecombineerd met een batterijduur van minimaal 4 tot 5 dagen. Hier ben ik 10 jaar later, vast aan een telefoon die echt niets doet dat de Vairy touch-telefoon zou kunnen, maar met de toegevoegde bonus van een batterij die slechts 10 uur duurt. Het is niet goed genoeg. Ga terug, voordat het te laat is. Bijna alles in het moderne leven is ondermaats en heeft het potentieel om nog erger te worden. Hoeveel pixels heeft iemand echt nodig?
04/08/2020
Pansie

Zonder twijfel, het slechtste product dat ik ooit heb gekocht, bij mijn tweede die dacht dat een nieuwer model beter moest zijn, hoe verkeerd ik was! Ik doe nu elke week een fabrieksreset, omdat het na enige tijd lijkt te werken. Mijn dochter heeft een htc-telefoon en toen haar batterij leeg was, gebruikte ze mijn alcatel slechts 2 minuten, dat was genoeg, ze moest het opzij zetten en zei dat ze volledig begreep waarom ik het wilde breken! Tot overmaat van ramp zit ik op de al even waardeloze mobiele tesco. dat wil zeggen netwerk, oh wee!
04/10/2020
Tullius

De hardware is erg goed, maar ze installeren apps die je niet kunt verwijderen. Het grote probleem is dat deze apps veel glitches genereren, zoals het regelmatig wissen van al je muziek en video's. Je moet ze stoppen en een goede app uit de Google Store halen, dan is het gewoon bloat ware. Als je de apps automatisch bijwerkt, herstart en vernietig je je bestanden. Je besteedt veel tijd aan het herladen van gigabytes muziek, gewoon om het een week later te verliezen. De app voor bestandsbeheer is vooral te wijten, het was niet aan de telefoon om te beginnen en dingen waren geweldig, werden op een dag wakker en ik had een bestandsbeheerder en veel problemen .. Zoek het uit Alcatel !!!
04/21/2020
Manno

Absoluut de meest nutteloze telefoon die ik ooit heb gehad (Alcatel U3), en het was niet eens de goedkoopste! Ik kan niet uitleggen hoe pathetisch langzaam het is om (op alle manieren) te gebruiken. Ik zou een Alcatel-telefoon niet als eerste telefoon aan een kind geven - zo onbetrouwbaar, traag en teleurstellend om te gebruiken. Ik kan eerlijk gezegd geen van de positieve recensies hier begrijpen, behalve om te vermoeden dat hun auteurs voor Alcatel moeten werken. Ik ben verbijsterd dat dit product zelfs op de markt is; als ik 10% van de prijs had betaald die ik deed, zou ik me nog steeds opgelicht voelen.
04/24/2020
Tildie Bostic

Omdat het mislukken van de Tesco mobiele aanbieding van € 50 op een Alcatel-mobiel geprobeerd was, acht ik het noodzakelijk om de laagste beoordeling aan Alcatel te geven. De oude handset die ik als onderdeel van de deal stuurde, duurde vijf weken vanaf de levering om te worden beoordeeld en werd geweigerd vanwege het niet inschakelen (niet verwonderlijk gezien de leeftijd van de telefoon, omdat zelfs een nieuwe batterij van de telefoon in die periode leeg zou zijn geraakt) . Alcatel was beleefd in correspondentie maar volledig nutteloos weigerde mijn suggestie te aanvaarden om een ​​andere handset te leveren om het aanbod af te ronden. Voel je als klant bedrogen en ondergewaardeerd.
04/25/2020
Barret

Slechtste telefoon die ik ooit heb gehad, Alcatel 7.De tweede was eerst defect, deze ook, het kan niemand iets schelen. Ik kan me geen nieuwe telefoon veroorloven. Langzaamste telefoon. Ik heb het 2 maanden gehad.
04/26/2020
Gerry

Verspil uw geld niet aan Alcatel-telefoons. Ik had problemen vanaf de eerste dag. Hun telefoons zijn waardeloos afval. Wanneer u hulp probeert te krijgen met de klantenservice, is het nog erger. Ze willen dat u de telefoon (die nog steeds onder de garantie valt) op uw kosten mailt en wacht tot ze het probleem oplossen. Als u een prepaid-plan heeft zoals ik en niet een traditioneel plan waarbij u een lening kunt krijgen van uw provider, zit u in de problemen. Ik heb alleen maar problemen gehad met hun rommelige producten. Ik betaalde $ 125.00 en uiteindelijk 80.00 maanden later vervangen door een echt naammerk voor $ 4. Ik heb letterlijk een presse-papier van $ 125.00 omdat ik er niets mee kan doen. Ik wou dat ik beoordelingen had gelezen voordat ik kocht. Ik weet niet hoe Alcatel nog steeds actief is. Zoveel slechte beoordelingen. Alcatel-producten zijn TRASH!
05/01/2020
Belsky

Ik heb een Alcatel A3 xl gekocht. In december 2017. De eerste 12 maanden prima gewerkt, daarna begon het zich langzaam te misdragen. Het duurt lang voordat de sms-berichten goed werken. Het duurt even voordat het bericht is geopend en wacht zo lang totdat ik het bericht kan openen. Het netwerk is absoluut niet het besturingssysteem op de telefoon. Maar kan er langzaam mee leven. Maar nu wordt het niet goed opgeladen. Het duurt lang voordat het is opgeladen, maar het duurt niet lang voordat de batterij leeg is. Maar de telefoon zegt dat de batterij vol is, maar piept bijna leeg. Dus ik weet nooit precies hoeveel de telefoon heeft opgeladen. Dus ging terug naar Tesco waar ik het kocht. Ze waren hopeloos te zeggen dat het mijn fout was en geen fout met de telefoon, wat het duidelijk is. Ik ben bijzonder goedziend en daarom ging ik voor het grotere scherm. Helemaal niet blij met de telefoon of met het personeel van vtesco. Nooit meer een andere Alcatel kopen als dit de kwaliteit en hetzelfde is bij Tesco omdat hun klantenservice veel te wensen overlaat.
05/08/2020
Kenzi Girton

Ik heb Alcatel pop4-tablet gekocht ... Het is een goed product. MAAR Alcatel levert me een gebroken toetsenbord en een gebarsten achtercover.

Schrijf een review voor Alcatel


Handige links