Startpagina > Misc > beoordelingen over Aiseesoft studio

Aiseesoft Studio

Reviews: 14 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
9
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
4
01/30/2020
Dougherty

Ik ben de klantenservice van Aiseesost erg dankbaar. Vorige week heb ik software voor schermopname van hun site gekocht, maar ik heb per ongeluk de verkeerde versie gekocht, ik heb een MacBook, maar ik heb een Windows-versie gekocht. Ik kocht de Mac-versie onmiddellijk nadat ik me mijn fout realiseerde, dus neem ik contact op met hun ondersteuning voor een terugbetaling voor de verkeerde aankoop. Ze betalen me snel terug nadat ze de benodigde informatie bij mij hebben bevestigd. Nu heb ik de terugbetaling ontvangen, bedankt voor de snelle reactie en terugbetaling van het ondersteuningsteam van Aiseesoft. Als ik later een ander programma nodig heb, zal ik uw site opnieuw bezoeken. Goed gedaan!
01/30/2020
Fannie Junick

Uitstekende bestandsbeheerder voor mijn iPhone en Samsung.Super geweldig! Het doet zelfs iets meer dan verwacht. DANK JE!Ik heb een nieuwe iPhone 11 Pro en wil alle indrukwekkende foto's van de oude Samsung Galaxy S8 naar de nieuwe iPhone verplaatsen. Probeerde iTunes, en mislukte. Vind af en toe MobieSync en download de gratis proefversie. Het werkt. Super goed. Foto's, video's, muziek en contacten kunnen allemaal worden gesynchroniseerd van Samsung-telefoon naar iPhone. De overdrachtsnelheid is ook snel. Nog een suggestie, ik hoop dat je de software kunt upgraden om de overdracht van berichten te ondersteunen.
01/30/2020
Kendricks

Ik gebruik Aiseesoft Video Converter Ultimate al meer dan 3 jaar, zelfs nadat ik ben overgestapt van Windows 7 naar Windows 10. Het is stabiel en krachtig. Ik kan elk gewenst formaat vinden. En het duwt nooit advertenties, daarom gebruik ik nooit gratis advertenties.Ik denk dat ik het voor altijd zal houden en andere software van hun studio zal kopen. Omdat ze professinaal en betrouwbaar zijn!
02/01/2020
Katushka

Onlangs wil ik een schijf branden om mijn favoriete video's op te slaan. Het heeft een vreemd gevoel voor ritueel, weet je.Als een beginner heb ik slechts 3 schijven verbrand en heb nog steeds een aantal dingen onbegrijpelijk. Maar ze zijn niet allemaal wat ik wil. Het is mijn vriend die me Burnova laat zien. En ik kreeg het een maand geleden.Ik heb het zo vaak gebruikt. Ik kan een schijf snel en perfect branden. Het is gemakkelijk te gebruiken. Met slechts 5 klikken kunt u een schijf branden als u niet veel vereisten hebt. En de daarin aangeboden thema's zijn verschillend. Ik kan het ook zelf bewerken.Maar hier is een rommelig ding. De interface van het schijfmenu werkt niet voor mij. Ik zie liever alle video's direct.
02/01/2020
Huppert Gilboy

Ik ben een trouwe gebruiker voor Aiseesoft. De snelle respons, goede producten en gratis proefservices maken indruk op mij. Een van de krachtige producten is Video Converter Ultimate. Deze video-omzetter helpt bij het converteren van bijna bijna alle videoformaten. Dat is de reden waarom ik het zo leuk vind. Een ander product dat ik zo leuk vind, is Screen Recorder. Ik ben een sportfan en kijk graag naar sportspellen. Ik gebruikte het om online streamingwedstrijden vast te leggen, dus ik kan ze opnieuw bekijken en online bekijken. Ik raad Aiseesoft echt aan. Het loste inderdaad de frustrerende problemen van mensen op met hun behulpzame producten.
02/02/2020
Isolt

We hebben ongeveer een maand met een telefoonreparatieprobleem geworsteld, uiteindelijk gaf ik het op en vroeg om een ​​terugbetaling en zij hebben mij terugbetaald. Hoewel de reparatiesoftware me uiteindelijk niet hielp, biedt Aiseesoft geweldige ondersteuningsservice en ik waardeer het echt.
02/02/2020
Chapnick Sheeran

Klantenservice reageert snel en efficiënt. Aanvankelijk kocht ik de verkeerde software, maar deze veranderden het product na communicatie. Nu gebruik ik de ultieme videoconvertor. Het is een geweldige video-omzetter om mijn schijven naar mp4-bestanden te converteren. Ik ben erg onder de indruk van de conversiesnelheid. Het kan snel veel video's tegelijkertijd met hoge snelheid converteren. En ik gebruik het ook om mijn video's te bewerken. Het helpt me echt veel. Ik heb nooit een reden gehad om op zoek te gaan naar andere video-convertersoftware.
02/02/2020
Baudoin

Ze hebben heimelijk mijn jaarlijkse vergoeding automatisch verlengd en hoewel ik het zag en vroeg om een ​​terugbetaling op dezelfde dag als de verlenging weigerden ze de bestelling te wijzigen.
02/13/2020
Ashok

Een paar jaar geleden kocht ik de licentie voor uw schermrecorder. Toen ik de Aieesoft Screen Recorder gebruikte, zag ik de Aieesoft Video Editor en besloot het te proberen. Ik was blij met de eenvoud van het visuele uiterlijk, het is gemakkelijk te gebruiken, het heeft alle functies die ik nodig heb (EN MEER!) En het werkte meteen "out of the box". Het is ook zeer softwarestabiel! Dus ik kocht het. Goed gedaan jongens! Je had echt je gedachten samen toen je de code verzamelde. Nogmaals, GEWELDIGE JOB (S) !!! Dank je!
03/05/2020
Conrado Nothum

Dit bedrijf zorgt er stiekem voor dat al hun software niet werkt zonder de anderen, ook al worden ze geadverteerd en gekocht als afzonderlijke producten. Zodra u het product installeert en het niet werkt voor gegevensherstel of wat u ook nodig hebt om te doen, voldoen ze niet aan de 30-dagen geld-terug-garantie en gebruiken excuus na excuus.
03/11/2020
Deragon

De software van Aiseesoft wordt geleverd met een ongelooflijk eenvoudig te gebruiken interface, die ideaal is voor iedereen zonder professionele kennis. Ik kocht MP4 Video Converter voor de finale van vorig jaar en vergat het abonnement op dat moment te annuleren. Maar ik heb het dit jaar niet meer nodig. Nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice, kreeg ik te horen hoe ik het kon annuleren. Ik ben onder de indruk van de snelle en gemakkelijke productondersteuning.
04/17/2020
Stephenson

Goede service. Het ondersteuningsteam is behulpzaam elke keer dat ik een probleem tegenkwam bij het gebruik van Aiseesoft Video Converter Ultimate. De software is krachtig en voldoet aan mijn behoeften. Zal het aanbevelen aan mijn vrienden.
04/21/2020
Emogene Mcdanel

Op hun website doen ze je denken dat je gewoon een van de drie pakketten moet kopen op basis van je download? Gegevensherstelbehoeften, dit is echter ONWAAR. Pas als je een van de programma's koopt, worden ze je er bewust van dat je ze alle drie nodig hebt om erachter te komen of je gegevens kunnen worden hersteld. Daarom zijn de kosten eigenlijk tussen $ 75 - $ 80. Klantenservice is verschrikkelijk. Ik vroeg om een ​​terugbetaling en zij weigerden. Dit programma werkt NIET! GEBRUIK DEZE APP NIET, VERSPIL UW TIJD OF GELD NIET
04/26/2020
Barayon

Ik heb twee keer de verkeerde software gekocht en probeerde binnen 24 uur een terugbetaling te krijgen. Ik heb vernomen dat ik dat niet kan, hoewel ik uw bedrijf binnen een uur na aankoop heb gewaarschuwd. Het is nu ongeveer een week geweest om e-mails heen en weer te sturen waarin ik herhaaldelijk hetzelfde probleem noem. Ik heb vernomen dat ik geen restitutie zou kunnen krijgen. Ik heb nu gevraagd om op zijn minst de twee software om te schakelen voor de juiste software, aangezien het dezelfde prijs heeft, hoewel ik het niet langer nodig heb. Elke keer als ik een reactie krijg, duurt het 1-2 dagen, soms langer en de vertegenwoordiger verontschuldigt zich voortdurend voor het te laat zijn. De vertegenwoordiger die mijn zaak behandelt, is nooit hetzelfde geweest en bij het vragen om een ​​manager te spreken werd ik genegeerd. Ik ben meer dan gefrustreerd omdat ik niet in staat ben om tijdig antwoord te krijgen. Op dit punt dacht ik dat als e-mail niet zal werken, een beoordeling zal werken.

Schrijf een review voor Aiseesoft Studio


Handige links