Startpagina > Misc > beoordelingen over Airydress

Airydress

Reviews: 29 | Zeer goed
Uitzonderlijk
28
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
0
01/30/2020
Arleyne Rodinson

Ik hou van deze jurk voelt zo goed op me en is de perfecte maat en blij met tijd levertijdZal blijven kopen van deze prachtige plekBedankt!
01/30/2020
Mirelle Susswein

Een geweldig bedrijf dat kleding van goede kwaliteit verkoopt. Een advies zal zijn dat als je bestelt gewoon een maat groter is en de kleding perfect past
01/30/2020
Soph Burmeister

Ik koop mijn kleren graag bij Airydress, Peiod. Yip-kwaliteit is goede, perfecte pasvorm en mooie kleding.Mijn enige website voor online winkelen.Bedankt Airydress voor je mooie jurken, blouses, jassen etc. Prijzen die ik kan betalen. Geat delevery systeem.
01/30/2020
Reich

Uitstekende service met snelle levering. De bestellingen zijn altijd correct met de juiste maten. De kwaliteit is waar voor uw geld
01/30/2020
Gustafson Kreider

Geweldige ervaring met adres. Weet gewoon de juiste maat en hij zou zonder drukte bij u worden afgeleverd. Douanerechten moeten worden betaald en het is geen oplichterij. Hun kledinglijn is zeer uniek en ellendig. Zal altijd met hen blijven winkelen
01/31/2020
Burlie Gehrmann

De kleding is fantastisch, goede maatvoering en mooie kwaliteit ... Je hoeft alleen maar een tijdje te wachten tot je bestelling via postorder aankomt, dat is alles ... maar het wachten waard
01/31/2020
Eddie

Ik hou van Airydress, mooie kleding, mijn rode jurk is mooi en past perfect, net als mijn zwarte shirt. Cardy is een beetje teleurstellend omdat ik de grootste maat heb gekocht, maar meer ophaalt, ziet er echter nog steeds goed uit. Ze boden me geld terug, maar ik heb besloten het te behouden. Bedankt Airydress hou van jou en je kleding.
01/31/2020
Jobie Younes

Geweldige service. Heb mijn jurk en was het waard. Geweldige kwaliteit. Ik gebruik deze site alleen voor mijn jurken voor speciale gelegenheden. Tip maar een maat groter
02/01/2020
Tesler Lewisjr

Uitstekende service en echt stijlvolle kleding. Snelle en betrouwbare levering. Dit is mijn tweede bestelling en beide zijn zonder problemen verwerkt en geleverd. En geweldige producten. Dank je.Maar ik heb nog steeds mijn US $ 30 kortingsbon niet ontvangen van mijn laatste beoordeling? Eventuele updates daarover? Dank je.
02/01/2020
Arianna Hembrough

Ik wilde deze jurk vandaag kopen. Omdat het eerst de jurk van mijn leven vervult. Ook hou ik van deze aanbieding en prijs.Bedankt
02/01/2020
Cia

Al mijn ervaring was perfect! In Airydress gaf me me meer dan ik had verwacht, omdat de producten perfect waren verpakt en het koopproces echt eenvoudig is, ik snel heb gekocht en ik was zeer tevreden met de aandacht, stof en producten in het algemeen.
02/02/2020
Emilee

Aangename winkelervaring met Airydress! Goede service, goede kwaliteit en perfecte maat passen altijd. Ik ben gewoon dol op Airydress.
02/02/2020
Sansone

Ik hield van deze jurk. Het was katoen. Het is cool om te dragen in de lente of zomer. Ik wiegde dit gekleed in Thailand voor een vakantie en het was een head-turner. Het enige dat ik niet leuk vond, was de knoophaak. Het was niet verstelbaar dus het maakte het moeilijk voor mij om het dicht te knopen, maar desondanks was de jurk goed en paste hij ook mooi. Dank je
02/02/2020
Shafer Pettet

Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelenGeweldige service, snelle levering en het ziet er hetzelfde uit als op de foto. De verpakking bij ontvangst is professioneel. De betaling online is veilig en de updates op Track You Order werken prima.Bedankt voor uw moeite en tijd. Ik zal echt elke maand meer bestellen omdat het goedkoper is.Bedankt!
02/02/2020
Fagan

Deze jurk is geweldig, dik materiaal en MOOI. Ik was zo blij dat het op tijd aankwam en goed gemaakt was. Ik vond dezelfde jurk op een andere site, maar dit was goedkoper en lijkt exact hetzelfde te zijn.
02/07/2020
Chadabe Sletten

Ik was aangenaam verrast hoe snel ik feedback kreeg van de klantenservice en hoe snel mijn pakket arriveerde. Ik heb al een tweede bestelling geplaatst omdat de producten geweldig zijn!
02/08/2020
Lal Riddley

Airydress uitstekende service en levering was snel. Ze vragen klanten die een medium-goede beoordeling achterlaten op hun website om hier een beoordeling achter te laten met het omkopen van cadeaubonnen. Ik ben echt onder de indruk van de snelle leveringen die ik heb ontvangen
03/03/2020
Sherlocke

Ik heb tot nu toe meer dan 8 jurken gekocht. Jurken zijn van goede kwaliteit. De meeste beschrijvingen komen overeen met de getoonde afbeeldingen.
03/06/2020
Kyrstin

Ik heb tot nu toe één paar schoenen gekocht en ontvangen, mijn ervaring is goed geweest. Ik sprak voorafgaand aan de aankoop van mijn schoenen in de online chatroom en ze was erg goed (sorry naam vergeten), ze beantwoordde mijn vragen eerlijk en ze had gelijk! Mijn stiletto-laarzen met hoge hakken zijn mooi, comfortabel en stijlvol, ik ben erg blij en deze ervaring heeft me onlangs ertoe aangezet om nog drie paar schoenen te kopen!
03/08/2020
Mulderig

Ik heb meerdere keren aankopen gedaan bij Airydress en ben zeer tevreden over de service. Ze zijn zeer betrouwbaar in vergelijking met andere online winkels die ik heb gebruikt. Ik heb mijn bestellingen altijd binnen een redelijke termijn ontvangen en de kwaliteit van de goederen is zeer bevredigend.
03/11/2020
Wyly

producten van goede kwaliteit, de beste waar voor uw geld en ik ben echt dol op hoe het pakket wordt verpakt. 1e klasse! ik geniet van winkelen bij airydress
03/12/2020
Nils

Houd van de kleding - zeer stijlvol, de meeste zijn van hoogwaardige stoffen met een sterke duurzaamheid. Kan uren doorbrengen met het bekijken van alle verschillende aangeboden items - de website is geweldig! Waardeer de "like-functie" zeer, omdat deze u niet naar een ander scherm brengt, zodat u kunt blijven kijken vanuit uw cursorpositie. Ik geef ALLEEN 4 van 5 sterren aan omdat ik in Canada ben en de verzendkosten erg hoog vind. Wachten op $ 150 aan merchandise + onze verdomde Quebec-belastingen is vrij veel geld voor mij om in een enkele betaling te betalen. Anders zou ik waarschijnlijk elke 3 weken aankopen doen - serieus. En "ja", ik beveel uw winkel ten zeerste aan aan al mijn vrienden en kennissen op Facebook.
03/14/2020
Care

Ik kocht een zwarte jurk voor mijn meisje en het past perfect bij haar. Ik ben goed met zijn kwaliteit. Het was een snelle aankoop. Hartelijk bedankt.
04/05/2020
Groves

Ik heb nog een bestelling geplaatst bij Airydress, deze was een uitdaging. Ik moet wachten tot ze mijn betaling verifiëren. Ik moest het bewijs overleggen dat ik de eigenaar ben van de gebruikte bankkaart IV. Het was erg frustrerend. Ik wilde de kleding zo snel mogelijk, maar nu zijn ze nog onderweg. Hoewel ik nog steeds op mijn bestelling wacht, is alles gedaan om online fraude te beschermen, maar het heeft mijn plannen echt verpest. Het probleem werd vermeld toen ik mijn kaart drie keer gebruikte bij het afrekenen en de betaling niet doorging. Ik realiseerde me later dat ik mijn dagelijkse online limiet niet had verhoogd, maar vervolgens heb ik de betaling verhoogd. Tegen die tijd pakte het systeem dat ik meer dan eens probeerde af te rekenen. Ik ben blij dat mijn betaling is geverifieerd, hoewel de gelegenheid dat ik de kleding heb gekocht is verstreken vanwege de vertragingen bij de verificatie.
04/06/2020
Ruzich

Ik hou van deze website en geniet ervan om erin te winkelen. Het is zeer betaalbaar en biedt kleding van goede kwaliteit. De klantenservice is snel en geweldig.Heel hartelijk bedankt.
04/15/2020
Ayo

Ik heb mijn zending van Airydress gekregen, het is gewoon geweldig. Ik ben dol op deze site. De service is snel en net zo goed als de kwaliteit en het uiterlijk van de jurk. Sterk aanbevolen. :)
04/21/2020
Skurnik Sienicki

Ik heb mijn feedback herzien, omdat Airydress nu mijn problemen heeft opgelost. Ik zou deze site opnieuw gebruiken omdat de klantenservice goed bleek te zijn.
04/28/2020
Keily

Wat een geweldige ervaring zal ik zeker weer kopen, ik heb mijn pakket in minder dan 10 dagen ontvangen en ik ben dol op mijn kleding. Ga zo door.
05/09/2020
Julietta

Fab jurken. Materiaal zeer goed. Grootte perfect. Ik moest gewoon 3 weken wachten voordat ze aankwamen. Zal er zeker weer winkelen.

Schrijf een review voor Airydress


Handige links