Startpagina > Misc > beoordelingen over Airwaysim

AirwaySim

Reviews: 9 | Zeer goed
Uitzonderlijk
5
Zeer goed
4
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
0
01/30/2020
Wellesley Abedelah

Dit is een verslavend spel. De andere games zijn saai voor mij na 1 of 2 maanden, afhankelijk van games, maar deze game is dat niet. Ik heb dit spel 6 maanden gespeeld en speel nu ook graag.
01/31/2020
Fabron

Een uitstekende luchtvaartmaatschappij simulatiespel als je, net als ik, van vliegtuigen houdt en een goede fantasie hebt. Dit is een managementspel in plaats van een videogame, maar de nadruk ligt op vliegtuigen en routes in plaats van fijne details (u kunt bijvoorbeeld stoelconfiguraties kiezen, maar niet of u koffie of kaviaar wilt serveren. Ik vind het leuk dat sommige van de spelwerelden begin in 1955 met vliegtuigen met zuigermotor en werk door tot de moderne tijd, en ook dat er een bescheiden hoeveelheid "what-if" is, omdat sommige ontwerpen die bijna in productie zijn geraakt in de echte wereld kunnen worden gebruikt als spelers kies ervoor om ze te kopen. De kosten zijn laag en de beheerder eerlijk en duidelijk.
01/31/2020
Mariken Nikhil

Heel leuk spel, niet te gemakkelijk en niet te moeilijk. Wat ik het meest aan de game niet leuk vind, is dat de routepassagier slechts gedeeltelijk overeenkomt met de realiteit. Bijvoorbeeld: routes van Amsterdam naar Nederland naar het Caribisch gebied zijn in werkelijkheid erg populair, terwijl ze in de game zo laag zijn dat je daar geen vliegtuig kunt besturen ... Hopelijk wordt dit in de toekomst opgelost !
01/31/2020
Biondo Ochalek

Geweldig spel, erg leuk en veel te doen en te leren. Heeft een zeer behoorlijke reeks vliegtuigen en luchthavens, zodat u de juiste ervaring kunt creëren die u wilt. Ik zou echter zeggen dat het, als je eenmaal in negatieve vondsten zit met je luchtvaartmaatschappij, erg moeilijk is voor je luchtvaartmaatschappij om weer in het gebied van positieve winstgevendheid te komen. Veel van een steile leercurve ook. Een zeer gepolijste allround simulatie.
01/31/2020
Pacificia

De game, een simulatie van luchtvaartmaatschappijen, is geweldig en verslavend. Hoe dan ook, het is niet perfect: veel functies zijn complex en vereisen te veel interacties en veel belangrijke informatie voor een managementspel ontbreken.Hierdoor zult u meer tijd besteden dan nodig is.
01/31/2020
Tjaden Smaniotto

AirwaySim is een geweldige plek om uw eigen bedrijfsstrategie uit te proberen zonder miljoenen USD te bezitten - u kunt uw eigen luchtvaartmaatschappij maken en beheren alsof u Airline CEO bent. De beste plek om ervaring op te doen
02/01/2020
Crabb

Ik speel dit spel nu al enkele jaren en ik ben nog steeds aan het leren hoe het te spelen. Ik geniet ook van het forum dat een gevoel van kameraadschap heeft, je kunt zowel lachen als de serieuzere kant van het spel en het wordt op een heel eerlijke en goede manier gemodereerd in tegenstelling tot veel forums, ook is er altijd iemand bij de hand om indien nodig advies over het spel te gevenAl met al is de hele sim een ​​fantastische ervaring en ook zo realistisch dat je een verkeerde beslissing neemt en ervoor betaalt.
02/02/2020
Jabez

Het is gedetailleerd, nauwkeurig en heeft veel vliegtuigtypen, hoewel er veel spelwerelden zijn en de tokens een beetje duur zijn.
02/16/2020
Cynth Altab

AirwaySim is je geld waard om te spelen. Er zijn geen leugens - u krijgt volledige service. Heb je geen geld? AirwaySim heeft ook een demo-wereld. Hoe cool is dat? Ook is de AirwaySim-interface onlangs vernieuwd. Het spel is dus erg modern!

Schrijf een review voor AirwaySim


Handige links