Startpagina > Misc > beoordelingen over Air vpn

Air VPN

Reviews: 16 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
10
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
0
Arm
5
01/30/2020
Octavla Mccluer

Servers zijn traag, Linux-client is buggy, Android-client maskeert zelfs je IP niet, en na 6 m van normaal werk en college-stijl internetgebruik, blokkeerden ze me de toegang tot hun website - dus ik kon de client, mijn OpenVPN niet downloaden profiel of neem contact met hen op. Vermoedelijk heeft mijn IP te veel verzoeken gedaan - toen het de eerste keer was dat ik de website in MAANDEN bezocht. Toen ik de enige beschikbare contactoptie gebruikte, een openbare tweet die vroeg wat er gebeurde, hebben ze deze onmiddellijk zonder antwoord verwijderd. Vertrouw deze VPN-service niet - ZE ZIJN 100% SCAMMING YOU. U KUNT het beter doen met andere VPN-services die hetzelfde kosten, hetzelfde beveiligingsniveau bieden (zonder de buggy-clients) en echte, externe contactgegevens voor klantenondersteuning hebben.
01/30/2020
Hum Hueston

Deze vpn zou de 20 clcks vpn moeten worden genoemd. Alles is super gecompliceerd met die groep die lijkt te denken dat ze allemaal ongelooflijke geeks zijn. Bovendien is al hun geounblocking waardeloos.
01/30/2020
Lattimer Doscher

Ik heb nul problemen gehad met deze VPN-provider. Het is snel op te zetten en pijnvrij te gebruiken. Ze lijken erg serieus te zijn over de service die ze bieden.
01/31/2020
Ludmilla Siemonsma

Goede snelheden en een goede prijs. Ik wou dat er nog een paar serverlocaties waren, omdat deze iets minder servers hebben dan de meeste VPN-providers. Maar over het algemeen, zeer professionele service en boordevol functies.
01/31/2020
Lisetta Augustyniak

Je hoeft alleen maar hun website te lezen om te begrijpen dat dit een serieuze VPN-provider is. De meeste andere providers komen niet eens in de buurt.Aanvankelijk had ik als Linux-gebruiker wat problemen met hun cliet, maar hun klantenservice was fantastisch. Ze weten altijd wat het probleem is of zou kunnen zijn en komen meestal binnen een paar uur bij je terug.Ze werken hard, zijn gepassioneerd en hebben de juiste kennisbank, personeel en professionals om naar mijn mening gewoon de beste VPN-provider te zijn die er is ... en ze zijn ook niet duur, eigenlijk redelijk.Het enige kleine nadeel is dat je een minimale kennis nodig hebt om te begrijpen waar ze het over hebben. Niet veel om te vragen of je dit soort service en kwaliteit wilt en nodig hebt.
02/01/2020
Boleyn Bhawani

3 sterrenDe gui eddie werkt niet.Na het doorspoelen van DNS wordt de verbinding verbroken en wordt een andere server geprobeerd, waar dezelfde symptomen verschijnen.Ik kan verbinding maken met een VPN-server via .ovpn
02/01/2020
Hillinck

Fantastische service: hogesnelheidsservers, onberispelijke klantenondersteuning, een verscheidenheid aan verbindingsmodi om blokken te omzeilen of throttling tegen OpenVPN en meer dan 200 echte servers (ik heb in ieder geval de meeste gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze geen virtuele servers zijn). Ik was ook onder de indruk van hun realtime serversmonitor, erg cool. Perfect Forward Secrecy en (tot nu toe) de enige die ik kon vinden met 4096 bit DIffie-Hellman-sleutels - correct geïmplementeerd perfect forward geheim is belangrijk voor mij.
02/01/2020
Ruben Padgette

probeerde deze VPN ... getest en verbonden met de dichtstbijzijnde server ... kreeg een zeer lage snelheid ... slechts 20% van mijn oorspronkelijke snelheid ... probeerde online gaming op xbox ... kreeg dubbele nat ... portforwarding werkte niet op asus merlin opevpn-protocol ... .games laging, unplayablle..wanneer ik contact opnam met support..ze helpen me niet en sluiten gewoon een ma-account en betalen geld terug ... jongens blijven weg van deze provider .. ten zeerste afgeraden
02/02/2020
Ethbin Caporiccio

In meer dan tien jaar abonneren op meerdere VPN's merkte ik dat ik steeds meer walging kreeg van alle marketinghype. De VPN-wereld heeft zoveel marketinghype / BS als elke branche die ik ooit heb gezien. Elk bedrijf dat zichzelf hypeseert, maakt onvermijdelijk grove overdrijvingen en, zonder controle, dat onvermijdelijk leidt tot regelrechte leugens (PureVPN, IPVanish en anderen beweren dat ze niet loggen). Als het gaat om mijn persoonlijke veiligheid, heb ik geen tijd voor hype. Dus voor mij om AirVPN een paar jaar geleden te ontdekken was een perfecte match. Geen marketinghype. In feite nul marketing. Ze adverteren niet. Ze betalen niet voor "beoordelingen", dus u zult ze niet vinden op die zogenaamde "beoordelings" -sites. De meeste van hun klanten lijken doorgewinterde VPN-gebruikers die geen BS tolereren en eersteklas service eisen. AirVPN levert dat en tegen een redelijke prijs. Het heeft me ook de kans gegeven om veel meer te leren over netsec dan ik ooit elders zou kunnen hebben, zowel van het ondersteunend personeel van Air als van andere Air-klanten op hun forums. Het niveau van hun technologie en beveiliging is dramatisch beter dan alles behalve misschien een of twee anderen, maar voor de helft van het geld. Twee dingen die ik wou dat ze hadden, zijn neurale routing en multi-hop / chaining, maar als ze dat deden, zouden ze misschien moeten vragen wat Perfect Privacy in rekening brengt, wat ik niet wil betalen. Ik vind het beveiligingsniveau dat ze bieden met OpenVPN via Tor, OpenVPN via SSL en OpenVPN via SSH zo goed als maar kan. AirVPN is misschien niet het meest geschikt voor nieuwkomers en nieuwkomers die op zoek zijn naar een minimalistische plug-and-play-oplossing en verwachten dat alles onmiddellijk werkt zonder zelf iets te weten. Air is extreem rijk aan functies en biedt opties die zelfs enkele van de duurste VPN's niet hebben. Het heeft functies waarvan ik niet wist dat ik die nodig had, maar nu ik ze heb gebruikt, kan ik niet meer zonder. AirVPN biedt uitstekende klantenondersteuning, maar ze zijn meestal meer gericht op degenen die beveiliging serieus nemen en bereid zijn een beetje tijd te investeren in dat doel.
02/02/2020
Haggi Beaudreault

Top kwaliteit. Excellentie op zijn best.Ik werk sinds 3 maanden bij AirVPN en ben aangenaam verrast. Mijn enige spijt is dat ik het niet eerder heb gevonden.De snelheid is uitstekend, ik krijg meestal 80 Mbit / s op mijn 100-lijn en ze bieden omzeilingstechnieken die mijn ISP-throttling p2p trotseren, op elke server. Zeer stabiel, nooit laten vallen en software heeft een optie die lekken blokkeert. Ik voel me heel veilig, ik benadrukte het op elke manier die ik kon en lukte nooit om een ​​lek te veroorzaken.Ik had een probleem met het runnen van een website achter hun servers en de ondersteuning hielp me het probleem snel op te lossen. Het bleek dat het een fout van mijn kant was, een domme maar moeilijk te herkennen. Ze gaven niet op voordat ze het vonden, geweldig!Ik vind het leuk dat hun software ook open source is.
02/25/2020
Pacificas Garate

Dus ja, het is niet zo gepolijst als de VPN-providers, maar het eindigt zeker niet in het nieuws voor dingen die volgens het niet zouden gebeuren. Te veel best beoordeelde VPN-providers zijn een grap en staan ​​alleen aan de top dankzij de aangesloten programma's.Air VPN wordt gerund door activisten die een duidelijke missie hebben en geloven in wat ze doen. Lees gewoon de eerste pagina. Het is een serieuze VPN gerund door serieuze mensen. Je gaat erheen als je serieus bent over privacy.Ik werk sinds 2016 bij hen en heb nooit snelheidsproblemen gehad. Ze zijn misschien niet de grootste met de meeste servers, maar ze zijn degene die ik vertrouw met mijn gegevens.
03/02/2020
Devlin

Airvpn gedownload op de proef van één dag met één dollar. Toen het eenmaal was gedownload, kon ik het ding niet op mijn computer vinden. Ik vond het uiteindelijk wel en probeerde het op te zetten. Ik heb dat doorstaan, geprobeerd verbinding te maken met elke server ... nee. Maakt geen verbinding met een server. Mijn 360 beveiligingssoftware blijft alarm afgeven en wil de toegang blokkeren ... Ik heb het gezegd om het in elk geval toe te staan. Verzonden bericht naar klantenondersteuning - geen reactie. Als ik niet snel iets van hen hoor, zal ik de-installeren.
03/23/2020
Myrtia

Ik ging door 5 VPN-providers voordat ik AirVPN vond. Kon niets beters vragen. Topklasse als je het mij vraagt. Ik zou geen andere service gebruiken.
03/26/2020
Margreta Casilles

zwakke ondersteuning.ik heb ze betaald voor hun abonnement van één maand via avangate. ze hebben me 3 keer opgeladen. Vertelt me ​​nog steeds dat ze de betaling niet hebben. Mijn creditcardrekening geeft aan dat ze me 3 keer in rekening hebben gebracht en nog steeds geen abonnement van één maand hebben. Vermijd ze als u uw creditcard gaat gebruiken via een betaalsysteem.
04/16/2020
Oniskey Tarrance

AirVPN is een (relatief klein) niet-commercieel VPN-netwerk met de hoogste beveiliging, bepaald op basis van de meest recente ontwikkelingen. Deze instellingen staan ​​altijd open voor discussie en vinden vaak plaats op hun forum.De mensen achter AIrVPN zijn (als mijn info correct is), linkse idealistische types (in de goede zin), begonnen in Italië. Bijvoorbeeld. Er waren pioniers van de protestbeweging in Europa en droegen bij aan de Electronic Frontier Foundation en droegen ook bij aan TOR [Vandaag ondersteunt AirVPN hen met geld voor zover ik weet]. Denkt als privacy, anoniem, autonomie, recht op vrije associatie. Het zit in de reden dat AirVPN bestaat en het zit er in het bloed. Dat geeft me een heel comfortabel gevoel, omdat ze zich daar zoveel zorgen over maken. Hun beleid wordt nauwelijks beïnvloed door commerciële doelen, waardoor ze behoorlijk uniek zijn in de markt. Downloadsnelheden zijn goed en stabiel en ondervonden nooit snelheidsproblemen (100 MB, glasvezelverbinding, Nederland) en de ondersteuning is geweldig. (No-call center enz. Alleen tickets)Hoewel een beetje basiskennis wordt aanbevolen bij het deelnemen. Soms kan het een beetje technisch zijn. Maar als u het niet volledig begrijpt, kunt u altijd vragen en zij leggen zoveel uit als nodig is.
04/17/2020
Katushka Gombert

De beste VPN!Opmerking: ik ben een zeer tevreden klant van AirVPN [5 Stars] en Windscribe [4 Stars].Ik ben ook een VOLLEDIG TEVREDEN klant van afval dat PureVPN wordt genoemd [0 Sterren].

Schrijf een review voor Air VPN


Handige links