Startpagina > Misc > beoordelingen over Airstop

Airstop

Reviews: 7 | Uitzonderlijk
Uitzonderlijk
7
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
0
01/30/2020
Dupaix Kiral

We hebben al verschillende reizen via Airstop geboekt en het team is altijd attent en behulpzaam geweest. Het is een vertrouwd en betrouwbaar bedrijf dat altijd naar u luistert, uw reisverwachtingen en -beperkingen begrijpt en altijd probeert de beste optie te bieden, rekening houdend met uw behoeften. Sterk aanbevolen!
01/31/2020
Jenness Deonarine

Ik had een speciale afhandeling nodig omdat mijn reis een combinatie was van zaken en plezier en de facturen moesten worden gesplitst. Ze waren niet alleen in staat om een ​​oplossing te bieden, maar ze stelden een vlucht voor die minder was dan die ik oorspronkelijk probeerde te boeken. Attent. Proactieve. Correct. Dit zijn allemaal woorden die ik kan toepassen op Airstop en hun medewerkers.
02/01/2020
Zedekiah

Ik koop Calais Dover Ferry-tickets van Airstop en zij behandelen mijn internetreserveringsaanvragen snel en efficiënt, en de prijs is zeer concurrerend.
02/02/2020
Linkoski

blij een website te vinden waar de filters soepel werken en waar de aangekondigde prijs voor vluchten en extra's dezelfde is als de prijs die je uiteindelijk betaalt
02/02/2020
Dinan

Ze zijn wat we van hen nu al meer dan twee decennia verwachten.Je kunt het zelf proberen te doen op internet, maar zij zijn de professionals.
02/02/2020
Larner

Ze zijn aardig en vriendelijk. Ze probeerden de beste manier voor mij te zoeken. Dus eindelijk kreeg ik een goede luchtvaartlijn met goedkope prijs.
02/12/2020
Mavis

De Airstop-website is eenvoudig te navigeren, snel te laden en zeer gebruiksvriendelijk. Voor een extra vraag na de boeking moest ik contact opnemen met het callcenter en de service was geweldig. Toen ik eerder contact met hen opnam, kreeg ik ook een snelle en perfecte reactie. Bedankt Airstop!

Schrijf een review voor Airstop


Handige links