Startpagina > Misc > beoordelingen over Aimjunkies

AimJunkies

Reviews: 38 | Arm
Uitzonderlijk
8
Zeer goed
4
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
1
Arm
25
01/30/2020
Hanni Immel

Had al jaren een account bij hen. de informatie is zeer beperkt en met sommige games zeer weinig ondersteuning. het personeel, vooral deze kerel SSjason is uiterst onbeleefd en lijkt geen interesse te hebben om te helpen.
01/30/2020
Cornwall

Ik heb geen tijd om hun nieuwe proces in te stellen om hun cheats te gebruiken en ik heb de afgelopen week geprobeerd een terugbetaling te krijgen en hun niet bereid om mij te helpen mijn terugbetaling te krijgen. Ik zal nooit meer terugkomen op deze website.
01/30/2020
Byrann

Momenteel een klant van hen. Net gekocht hun programma voor 15 $ per maand en laat me zeggen dat het meer gepolijst is dan andere topsites. In het begin had ik een probleem met hun site, ik werd vaak verbannen vanwege het intypen van een verkeerd wachtwoord, maar hun moderators zijn altijd online en zullen met je praten via de chatoptie. Ze brachten de beheerder binnen de dag op de hoogte en hij loste het probleem op. Tot nu toe werkt het goed en geen problemen. Ik zou dit hierboven iwantcheats, wallhax of andere topsites aanbevelen die je afzetten en je verbannen krijgen .. Ik heb er al een paar gekocht van andere sites en deze verslaat ze allemaal. 4 sterren omdat ik een probleem had met de site, 5 sterren dat ze het hadden opgelost en dat er altijd iemand online met je communiceerde en hoe nauwkeurig en gemakkelijk het programma werkt. Beste hack en beste klantenservice! Ik hoop dat ik boooiiis heb geholpen.
01/30/2020
Cchaddie

Dus ik kocht een niet-gedetecteerde hack voor Battlefiel 1 en zodra ik naar het spel ging, werd ik verbannen. Blijf weg van die site, vertrouw ze niet, ze hebben een snelle ondersteuning, maar als je zegt dat je verbannen bent, is het niet zo snel. Nu betwist ik een geval in PayPal omdat ik geen GEDETECTEERDE HACK heb besteld.
01/30/2020
Bast Bogus

Ze verkopen verouderde, gedetecteerde hacks en doen alsof je als klant wordt verzorgd met hun "live chat". Zelfs als cheats niet werken, weigeren ze terug te betalen. VERMIJD DIT BEDRIJF
01/31/2020
Aramanta Soders

Ik krijg echt geen negatieve reputatie, feedback en rapporten over deze website. Hun cheats werken prima en ik had persoonlijk tot nu toe geen problemen. Ik moet wel eerlijk zijn, dat ik me een beetje zorgen maak over mijn computerprivacy, omdat ik er gewoon niet 100% zeker van kan zijn dat deze jongens niets op de achtergrond van mijn computer doen. Zoals mij bespioneren, bestanden stelen enz. Maar tot nu toe gebeurde er tot nu toe echt niets. Ik zou ook zeggen dat de live ondersteuning te incompetent is om klanten te helpen vanwege hun oppervlakkige kennis over de website en hacks zelf. Maar daarom bestaat ook het Forum voor. Als live ondersteuning niet goed genoeg is, gebruik dan het Forum om hulp te krijgen. Niemand zal je behoefte aan hulp afwijzen. Zolang je beleefd en competent bent natuurlijk.Als iemand assistenten nodig heeft met hun Hacks, dan kun je gewoon contact met me opnemen via Discord en ik kan je misschien helpen. Ik ben geen supporter of zoiets van Aimjunkies, meer ook een consument van hun hacks. Maar naar mijn mening zou iedereen de gekochte hacks moeten kunnen gebruiken. Dus zoals ik al zei ... als iemand ondersteuning nodig heeft, neem dan contact met me op.Discord-naam: Nikolaj # 1698Heb een geweldige dag en gelukkig vals spelen!
01/31/2020
Idell

Zou het iedereen aanraden! Geweldige site! Geweldige klanten om te gebruiken en de BESTE klantenondersteuning die u zich kunt voorstellen. Probeerde mijn geluk bij Wallhax en was erg teleurgesteld, werd eigenlijk gestolen van WH dus ging ik naar AimJunkies en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest!
01/31/2020
Saraann

De cheat zou niet werken. Dus nam ik contact op met de ondersteuning van aimjunkies via een chatkanaal aangeboden door de website. Nadat ik op die link had geklikt en de man op mijn computer liet sonderen, crashte het en moest ik Windows opnieuw installeren, omdat mijn computer niet meer zou opstarten.Laat deze jongens NIET op je computer aansluiten om je te helpen de cheat te laten werken. Ik raad ook niet aan om hun cheat te installeren. Misschien is dat wat het deed. Ik heb weken werk verloren en mijn bedrijf is nu bezig met het controleren van logbestanden.Positief was dat goaljunkies geen problemen hadden met mijn betwisting van de aanklacht via mijn bank.
01/31/2020
Barton Agredano

Helemaal geen klachten.Al deze detecties beoordelingen zijn van 2016 en heb nog nooit csgo cheat in het afgelopen jaar ontdekt
01/31/2020
Filomena

Ik heb hun software weggegooid. Na 3 uur met de ondersteuning konden ze hun software niet repareren, dus vroeg ik een terugbetaling en werd ik verbannen.
02/01/2020
Eldrida Naish

Als u de installatiehandleiding volgt, werkt alles redelijk goed.Geen problemen tot nu toe, en speel nu een paar uur.
02/01/2020
Perusse Starmer

Verkocht alsof het werkte. Crasht alleen mijn spel. Wees ook voorzichtig, want ik denk dat er meer in het programma zit dan wat je ziet.Ga ook niet naar de klantenservice van AimJunkie als u geld wilt terugkrijgen. Ga via PayPal. AimJunkie heeft de reputatie niet te leveren wat ze geadverteerd hebben. :-D
02/01/2020
Karolyn Seaberg

niet zo legitiem zijn hun hacks, werden verbannen op bf1 nadat een paar wedstrijden geen woede hadden gebruikt, helemaal geen esp en werden verbannen. Ze hebben goede ondersteuning maar dat is nutteloos ze geven je geld niet terug
02/01/2020
Grochow Gladu

Ik gebruikte hun hacks een keer voor War Thunder en het werkte goed. Het heeft zelfs vijanden behoorlijk goed getraceerd. Goede service.
02/01/2020
Matrona Saniya

Got Dead By daglicht hack. Het werkte niet, kon niet eens injecteren, overal waren er obstakels op mijn weg om eindelijk te realiseren dat deze hack 100% niet legitiem is !!!!!! Zo'n ** gaten. Zoals een gebruiker hieronder beschreven, antwoordt altijd met mijnheer mijnheer. Ik heb een geschil ingediend voor PayPal-betaling en hij heeft me geadviseerd dit onmiddellijk te sluiten, zodat ik snel een hack kan krijgen !!! Stelletje ** gaten !!!! Vertrouw deze mensen nooit. Ze hebben niets. NIETS !!!!!!!!
02/01/2020
Alcine Brucz

Ik heb een abonnement van 3 maanden gekocht, maar na 15 dagen werd de cheat gedetecteerd en werd ik verbannen. Ze zeggen nog steeds "Undetected" in de status. Ik vraag om geldteruggave of productruil en ze hebben mijn account opgeschort. Blijf weg!
02/02/2020
Gowon

Ik heb gekocht van aimjunkies sinds 2016. Ik heb geen problemen gehad om hun gidsen te volgen en hun software te gebruiken. Hun prijzen zijn ook zeer concurrerend. Ik hoefde nooit hun live-ondersteuningsfunctie of iets dergelijks te gebruiken. Het was heel gemakkelijk om hun gidsen te volgen over het instellen en het is in feite meteen kopen en spelen.
02/02/2020
Malin Jamir

Ze zijn een hoop ** gaten. De beheerder is ad * ck. Zijn antwoord op alles is "het wordt bijgewerkt" en "mijnheer mijnheer mijnheer mijnheer mijnheer mijnheer". Deze jongens kunnen je geen duidelijk antwoord geven als hun leven ervan afhing. Een van hun hacks wordt nu al een jaar "bijgewerkt" en de beheerder weigert toe te geven dat hij helemaal geen hack heeft
02/06/2020
Elizabet Clinkscales

Koop een cheat, maar functioneerde niet zoals het zou moeten, omdat ik op een virtuele machine speelde. Ondersteunt alleen dat je wat basale dingen moet doen, zoals Windows-updates, en als dat je probleem niet oplost of hen vragen om een ​​kijkje te nemen bij de teamviewer het is veel te moeilijk voor dit ondersteuningsteam .. een technische vraag van mijn kant die ze niet konden beantwoorden .. Echt teleurgesteld in dit supportteam omdat ik ze wilde helpen, maar daar kunnen ze op geen enkele manier out of the box denken ... technisch echt laag niveau ..maar ok .. geen harde gevoelens, maar nadat ik om terugbetaling heb gevraagd, beantwoorden ze niet meer of alleen een standaardantwoord dat een beheerder zoekt, voeg het toe ... 2 weken later .... nog steeds niets .. maak een PayPal-case om mijn geld niet terug te krijgen ..greats gebruiker robertjan11
02/07/2020
Stanislaus

Je koopt 1 dag om cheat te testen. Op dat moment wordt cheat gedetecteerd (je koopt cheat al en test het of het wordt gedetecteerd en dan zodra je zegt en ze testen cheat veranderen ze de status) -> geen terugbetaling gegeven omdat cheat status op elk moment kan veranderen en het is niet aan ons . Het is aan jou om de hele dag cheat te controleren of er een geautomatiseerd systeem voor te doen of stop met het verkopen van 1 dag lang sub als je niet wilt terugbetalen dat het niet werkt en cheat ontdekt. We betaalden voor niet-gedetecteerde cheat, niet gedetecteerd. Ik kan alleen gedetecteerd cheat alleen maken!
02/09/2020
Bellda

Hun hacks zijn geneigd om willekeurig te worden gedetecteerd, en ze zullen u niet vertellen.Ze zullen service en liegen van lage kwaliteit blijven beschieten.Ik heb op hun forums gepost dat ik verbannen was en de cheats niet wilde gebruiken en kort nadat ik verbannen was, mijn berichten verwijderd en mijn toestemming om de forums te bekijken ingetrokken.
02/10/2020
Avilla Rowlison

absoluut slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt, kocht de warframe aimbot, op welk punt de hack nooit in het spel zou laden, ondanks het volgen van hun richting naar de tee. Ik volgde vervolgens hun advies van de klantenservice om een ​​heleboel dingen te installeren om het te laten werken, wat resulteerde in eigenlijk gewoon het volledig breken van warframe zodat het niet eens zou lopen. Nadat ik om een ​​terugbetaling voor een defect product had gevraagd, vertelden ze me gewoon dat het mijn fout was dat mijn spel kapot was en niets met hen te maken had, weigerden het probleem te verhelpen of een terugbetaling te geven.
02/26/2020
Aggappe Gosia

Ik heb gisteravond de 24-uurs proef geprobeerd, Aimjunkies heeft de meeste functies, maar de hack is een beetje buggy en ongepolijst. Het spel (de divisie) crasht af en toe en de doelschakelknop is vervelend. Net als andere hacks, geef ik er de voorkeur aan dat het doel wordt geactiveerd door te zoomen / richten in plaats van te rommelen met een aan / uit-schakelaar.Robuust, maar heeft werk nodig.
02/29/2020
Mallory Suri

Gekocht hack voor Escape From Tarkov, gebruikte alleen de ESP-versie en helemaal niet voor de hand liggend, dus hun injectie is niet onopgemerkt. Ik ben na 24 uur verbannen, helemaal niet de moeite waard, blijf ver weg
03/02/2020
Browning

@Alle hackers hier. Dient je goed voor het proberen oneerlijke cheaters te zijn tegen andere spelers. Ik zie niets verkeerd hacken in games voor één speler, maar jullie zijn allemaal de slechtste mensen waarmee de gaminggemeenschap nooit te maken zou moeten hebben. Als je niet eerlijk tegen andere spelers kunt spelen, ga dan terug naar het spelen van games voor één speler die je schrobt !!! Leer spelen en stop verschrikkelijk te zijn in de multiplayer! Haat je opgelicht te worden door ** gaten? Wees dan niet wat je haat! Het is geen rocket science! lol
03/09/2020
Bunch Tajudeen

Ik ben een huidige gebruiker voor Destiny 2 ESP Mod, en het werkt perfect. In eerste instantie kon ik het niet laten werken, ik raakte SSJason, man stuurde me een 1,2,3-lijst en ik volgde het dienovereenkomstig en het werkte. De mensen die klagen zijn gewoon niet in staat om te begrijpen .. Hoe heb ik deze site vandaag gevonden, een bestelling geplaatst, werkt 100%. & mensen klagen hier lol. Bedankt aimjunkies!
03/11/2020
Flita

Normaal doe ik dit soort dingen niet, want ik zie het meer als een blik op mij, ik ben boos op dit soort dingen. Ik bouw echter computers erbij en programmeer in mijn vrije tijd, zodat ik weet wanneer dingen er niet mee werken. Ik besloot om hun ESP-hack voor EFT (Escape from Tarkov) uit te proberen, gewoon om me te helpen en een beetje te leren hoe spelers bewegen en handelen. Niet zo kwaadaardig als andere mensen het zouden willen gebruiken. Toen ik echter het configuratiescherm voor de hack opende en wachtte, werd mijn pc blauw gescreend. Ik heb toen een bootloop meegemaakt die ik heb opgelost. Ik heb mijn computer hersteld en die bestanden van mijn computer verwijderd en verschillende virusscans uitgevoerd. Het enige dat ik kan zeggen is dat deze jongens behoorlijk onervaren zijn met programmeren en software engineering. Ik heb hierover contact opgenomen met hun ondersteuningsteam, maar toen ik het eenmaal had uitgelegd, verwijderden ze mijn ticket en er kwam niets meer van. Ik zal deze kosten op mijn PayPal betwisten omdat deze 15 $ me meer als 900 $ had kunnen kosten. Zeer onprofessioneel en schaduwrijk. Ga niet voor deze jongens en als je dat doet, probeer hun spullen eerst op een VM (Virtual Machine) te draaien, zodat je je pc niet in de baksteen steekt.
03/15/2020
Schreiber

FRAUDS, WERD AL VERBODEN DEZE SITE NIET TE GEBRUIKENDe moderator JOSH is een beetje ...Iedereen Pas op voor deze ... site Vraag om terugbetaling krijg het niet! je bent gewaarschuwd
03/23/2020
Johnsten

AJ de afgelopen drie jaar zonder problemen gebruikt. Een live klantenservice is actief en bekwaam. Er is communicatie tussen consument, beheerder en programmeurs waardoor de ervaring transparanter wordt. De prijs is redelijk.
03/24/2020
Margalit

Deze jongens zijn het ergst.Ik heb de GTA V cheat gekocht en na het volgen van alle FAQ's werkt het niet.Ik had contact met 3 supporters waardoor het niet kon werken. Een van hen verbond me met externe ondersteuning en veranderde verschillende instellingen (!!!) zonder het me te vertellen. Dus wees voorzichtig, zodat u het terug kunt wijzigen (register, autostart).Zelfs in de forums meldden sommige mensen over problemen met de sociale clubversie - tot nu toe geen antwoord.Admin contact werkt ook niet. Ze willen tenslotte niet eens de cheat terugbetalen (12 USD) dus moest ik contact opnemen met PayPal.
03/26/2020
Masha

De Admin genaamd SSJason is een walgelijke Admin, wil niet naar je luisteren of wat je klaagt in teamspeak, zal je midden in je gesprek onderbreken en je uit de Teamspeak Support-kamer schoppen zodra hij bij je weg wil. altijd gedag zeggen, en wegrennen als een lafaard wanneer een eenvoudige vraag wordt gesteld zoals (hoe lang duurt een terugbetaling 24-48 uur? verondersteld in de cheat te zitten, stuurt hij een forumlink waar alles wat goed is aan de cheat is verwijderd en onthoud dat aimbot afval is en helemaal niet werkt. , maar hij stuurde er een dat de functies zijn verwijderd en zei dat de hack perfect werkt als de aimbot volledig is verbroken. SSJason had moeten worden getrapt voor hoe hij tegen zijn klanten is.
04/09/2020
Parrish

Vreselijke klantenservice & te duur. Ze hebben nu zoiets als vertrouwde hacks, ontken je omdat je al een tijdje geen hacks hebt gekocht. Als u ze dan krijgt, werken ze niet correct.
04/13/2020
Sissel Diggines

Ik gebruik al meer dan een jaar hacks van AimJunkies.com en ik ben acht (JA, ik heb acht) gezegd !!! Alles gebruiken, van CSGO tot All Points Bulletin. Het trieste is dat ik steeds word gedetecteerd als ze zeggen dat het is opgelost.Blijf weg, ver, ver weg!
04/15/2020
Flem Scullawl

Ik ben een fervent koper van hun cheats, altijd goedkoop en betaalbaar. Ondersteuning werkt op meerdere manieren met u samen; Live Chat, Teamspeak of via thread bericht.
04/22/2020
Corty

Vermijd het gebruik van deze website onder alle kosten!De aangeboden cheats zijn allemaal behoorlijk legitiem en werken, maar de Loader.exe van de website is zeer kwetsbaar en perfect voor computerbedreigingen!Wanneer de Loader actief is, kan en zal: bestanden openen, schrijven, verwijderen en bestanden maken op uw computer!Het controleert uw registersleutelactiviteiten, wijzigt deze of voegt er zelfs nieuwe onbekende sleutelitems aan toe!Het bespioneert uw systeemactiviteit, registreert processen, verzamelt systeeminformatie over uw computer, maakt verbindingen op de achtergrond met verschillende IP-adressen en injecteert een PE-bestand in een buitenlands proces, dat is waarom het wordt weergegeven als Windows Kladblok door de Task Manger, en veel veel meer.Als je al een keer hun cheats al maar één keer hebt uitgevoerd, moet je Windows 10 onmiddellijk opnieuw installeren via een USB / DVD en deze website en zijn services NOOIT meer gebruiken!De exploitanten van de website en de programmeurs van hun cheats zijn eenvoudigweg cybercriminelen die veel van uw mogelijk waardevolle informatie willen stelen terwijl u hun cheats gebruikt.Vermijd in feite alle websites die op Aimjunkies lijken. Deze andere websites volgen exact hetzelfde principe!
04/23/2020
Daryn

Om eerlijk te zijn, mensen die een beetje * hing over de admins die niet "aardig" voor hen zijn, zijn alleen mensen die proberen ze als hun therapeut te gebruiken.Aimjunkies is een waardige 5-sterren Private Cheat Provider.Ik ben zelf een jaarlijkse abonnee en betaald in BTC waardoor ik nog meer van Aimjunkies hou.
04/25/2020
Boigie

Het bedrijf wordt gerund door compleet als * gaten. Als je om iets vraagt, behandelen ze je als een idioot. Vermijd, als je er cheats van gaat kopen bij Chod.
05/03/2020
Kristianson

Awesome Cheats.Ik heb veel cheats gekocht en ben nooit verbannen.Ik hou echt van het ontwerp van de website en ze hebben een erg aardig / behulpzaam ondersteunend personeel.Beste Cheat-site die ik ken.

Schrijf een review voor AimJunkies


Handige links