Startpagina > Misc > beoordelingen over Adult24

Adult24

Reviews: 8 | Arm
Uitzonderlijk
0
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
8
01/30/2020
Raina Elsheimer

Omdat de andere recensies op deze site een minpunt zijn VERSPIL JE GELD NIET De meisjes zullen geen ander communicatiemiddel gebruiken omdat ze zeggen dat ze het niet leuk vinden om persoonlijke informatie te geven
02/01/2020
Ripp

NUL ster is prima. Valse profielen die bijna alle meisjes of jongens hebben betaald, hebben van jou betaald om ze gewoon een bericht te sturen. Ik heb 4 accounts gemaakt om het te testen en voor een week en allemaal hebben ze dezelfde hoeveelheid updates voor een specifiek onderdeel op hetzelfde moment dat je geen wetenschapper hoeft te zijn om het uit te zoeken in het bot-programma. Geef je geld hier niet aan uit. Hetzelfde platform als asfoxyones.com lovvely.com en milf-affairs.com Rapporteer als oplichters alstublieft.
02/01/2020
Tidwell

Ik rook een rat zodra ik me had aangemeld. 7 meisjes die dicht bij me zaten, wilden chatten. De kans dat dat gebeurt, is ongelooflijk klein voor mij. Ik praatte met een paar in het bijzonder omdat ze me bijna liet geloven dat ze het gebied kende. Ik verspilde £ 80. Het is op geen enkele manier mogelijk dat iemand op deze site u een e-mail stuurt. Hun zielsdoel is om je te verleiden munten te kopen om door te gaan met chatten. Je zou meer kans hebben om met je overleden grootmoeder te daten, als je maar weet dat ze bestond
04/09/2020
Alger

eliteadults hebben 3 maanden betaald omdat ik dacht dat ik tegen die tijd een date kon krijgen, maar het lijkt erop dat de antwoorden allemaal hetzelfde zijn en niemand wil praten, gewoon praten wat veel geld kost
04/13/2020
Vowel

Stuur weg, dit zijn slechts oplichting. Ik heb meer dan 6 maanden met twee meisjes gepraat en ze zijn nog steeds "niet klaar" om elkaar te ontmoeten of andere communicatiepaden te gebruiken. Met een berichtsnelheid van 12-15 NOK per bericht wordt het extreem duur.Ik heb ook andere profielen gemaakt en contact gemaakt met de meisjes, en ze kunnen op geen enkele manier koppelen dat het dezelfde persoon is waarmee ze praten, hoewel ik ze dezelfde naam en gebruikersnaam geef. Het lijkt erop dat er alleen moderators zijn die op deze pagina's schrijven.Ik heb zelfs een profiel gemaakt waarin ik een meisje was en probeerde te zoeken naar mijn echte profiel, maar kreeg alleen het bericht dat de gebruikersnaam niet aanwezig is, daarom niet doorzoekbaar voor meisjes die hier echt zouden zijn.Ik kwam er ook achter dat er veel pagina's zijn die exact hetzelfde zijn, partnersites waar alle profielen hetzelfde zijn.Ik heb vastgesteld dat deze in ieder geval hetzelfde zijn:Adultplay.no (routes naar adult18.club)Fetishno.clubAdult18.clubAdult24.clubEuroadult.chatAl deze pagina's worden beheerd door Chilli Boot Limited, met hoofdkantoor in Hong Kong.
04/24/2020
Cosmo

Het is een grote zwendel voor verloren geld! De meisjes willen je niet ontmoeten of met je praten via gratis kostenpad verbindt, de specialiteit van deze sites is om profielen te maken met normale vrouwen en niet met modellen, je kunt mooie en lelijke meisjes voor iedereen vinden leeftijden, maar is zo'n slimme methode om te geloven dat het waar is! Een andere nieuwe site op dat bedrijf is TAABOO.CLUB, is dezelfde zwendel, BLIJF WEG voor die stomme oplichters en houd het je geld voor het echte leven!
05/03/2020
Saw

De meeste vrouwenprofielen, zo niet alle, zijn nep door de dienstverlener. Meestal word ik eruit gegooid als ik kan bewijzen dat hun profielen nep zijn. Opnametijd is 10 seconden. Tot dusver ben ik me bewust van deze 30 zustersites. Opmaak kan op sommige verschillen. Ik weet zeker dat er nog veel meer is.adult18.chatadult24.clubadultchat18.clubadultfinder24.comadultflirt.clubadultflirters.comclimaxx.clubeliteadults.comeroticdate.clubeuroadult.chateuroadult.clubeurodate.clubeurofinder24.comfastfoxx.comfetish18.clubfetish18.comfirstkiss.loveflirt2be.comfoxydate.clubfoxyflirts.commaxx-flirt.commaxxerotica.commaxxfinder.commaxxsexx.commilf-affairs.commilf-flirt.commysecretmind.comnordicfinder24.compassion-lovers.comvipadult.club
05/09/2020
Beckett

Doe niet mee, het is een minpunt. Vol neppe vrouwen die je verleiden om tokens te kopen voor ongeveer £ 2 per sms. Ik was verbaasd dat meisjes van mijn leeftijd die contact met me hadden gehad, zo aardig waren. Helaas zijn er veel datingsites die oplichtingsites zijn en veel eigendom zijn van chili boot Hong Kong

Schrijf een review voor Adult24


Handige links