Startpagina > Misc > beoordelingen over 10store.com

10store.com

Reviews: 14 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
6
Zeer goed
2
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
1
Arm
4
01/31/2020
Mosora Dauteuil

Mooie dingen, hield van alles wat ik ooit heb besteld ... Ben je permanent gesloten of ga je iets openen onder een andere vlag?Werk uw bestaande klanten bij, want we vragen ons allemaal af wat er is gebeurd en blijven uw site proberen. Wens je het allerbeste voor toekomstige inspanningen!
01/31/2020
Nadia Sagastume

Echt boos dat ik terug ben gekomen op de website en niet alles is £ 10 meer ?? Of ben ik niet op de juiste, het zegt nu dat we het eerst zagen?Laat me alsjeblieft nee, want ik gebruik dit elke maand en nu niet blij met de nieuwe 10store als valse advertentie.
01/31/2020
Bergen Brusch

Alle dingen die ik bestelde zijn geweldig van uitstekende kwaliteit. Ik zou 10store de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbevelen
02/01/2020
Miltie

Ik ben dol op deze site. Snelle bezorgkleding is goedkoop en je kunt ze gratis terugsturen als ze niet passen. De prijs is ook geweldig. Mijn favoriete site bedankt Catherine English
02/01/2020
Grodin

I love love love deze winkel!Elke bestelling is geweldig. Fantastische kwaliteit ex high street / merkkleding.Alle problemen die ik heb gehad, zijn onmiddellijk opgelost.Levertijden zijn super snel.Eerlijk gezegd kon ik ze niet sterk genoeg aanbevelen.
02/02/2020
Belter Lazer

De jurken en speelpakken die ik heb gekocht, bieden veel waar voor je geld, een geweldige pasvorm en een mooie selectie kleuren, perfect voor mijn vakantie.
02/25/2020
Zoha

Hallo daar, ik verwacht een terugbetaling voor een artikel dat ik via Asda ToYou heb teruggestuurd naar 10store. De huidige status bevindt zich in het nationale depot en wacht op levering aan de winkelier. Als 10store is gesloten, hoe ontvang ik dan mijn terugbetaling?Met vriendelijke groet Jessica Hall
02/26/2020
Alysa

Zeer goede winkel. Zeer behulpzaam personeel. Ik heb een terugbetaling wanneer mijn product onvolledig was. Helemaal geen problemen
03/06/2020
Devlin

Ik heb enkele artikelen geretourneerd op 10 augustus en heb mijn restitutie nog steeds niet ontvangen en nu heb ik gezien dat de winkel is gesloten? Hoe krijg ik mijn geld?
03/08/2020
An Devost

Sizing is een groot probleem dat moet worden onderzocht. Een jurk van maat 12 past nauwelijks bij een maat 8, de kleding is niet in maat, sommige zijn te groot, andere te klein. Meer dan de helft van mijn bestelling bestond uit Primark-producten, alle labels waar we nog op staan. Het is niet bepaald de hoofdstraat, of de besparingen die je beweert te zijn, de oorspronkelijke prijs voor een Primark-top was nooit £ 26 of £ 35 zoals de site beweert te zijn. Producten retourneren kost meer dan de producten zelf, dus investeer in uw retourproces voor mensen buiten het VK. Koop nooit schoenen, ze zijn van zeer goedkope kwaliteit en materiaal, ik verwacht geen hoge kwaliteit voor £ 10 paar schoenen, maar van de 4 paar die ik bestelde, bracht ik ze allemaal naar de liefdadigheidswinkel omdat ik niet kon dragen hen. Er zijn veel winkelsluitingen, veel keuze voor de 10Store-kopers om hun voorraad te kopen en door te verkopen. Er zal veel overstock zijn van Topshop, Oasis, Debenhams enzovoort, zou leuker zijn om sommige van deze winkels-producten op de site te zien in plaats van Primark- en Ali Express-kleding.
03/16/2020
Lidah Brunnemer

Gebruikte de website vorige maand bestelde kleding en keerde terug ze hebben nog geen terugbetaling ontvangen en zien nu dat het bedrijf is gesloten, dus wat is er met de kleding en mijn terugbetaling gebeurd?
04/01/2020
Cherey Arencibia

Zeer tevreden met mijn aankoop .... en van plan om in de nabije toekomst meer te kopen !!Nogmaals bedankt.😁👠👛🌷🥀🌻🍀
04/12/2020
Walden Hite

Ik geef alleen een slechte beoordeling omdat ik naar 10store.com ga en het stuurt me door naar Isawitfirst en ik kan niet naar 10store gaan. Is het gesloten? Het is triest, ik wilde meer kleding bestellen. Hield van deze winkel
05/04/2020
Aminta Brackmann

Ik heb veel artikelen besteld bij 10store.com en ik ben echt tevreden met al mijn aankopen die van uitstekende kwaliteit waren voor zo'n lage prijs.De levering is snel en de enige keer dat ik iets terug moest sturen (alleen omdat de maat te groot was) werd ik ook zeer snel terugbetaald.

Schrijf een review voor 10store.com


Handige links