Startpagina > Misc > beoordelingen over Adult18

Adult18

Reviews: 5 | Arm
Uitzonderlijk
1
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
4
01/30/2020
Pazia

Na 20 jaar huwelijk en een jaar gescheiden, kreeg ik eindelijk de moed om een ​​vrouw te ontmoeten. Ik werd 2 dagen geleden lid van de funclub voor volwassenen ... ontmoette een vrouw die stilletolover heette. Leek echt leuk. Ik heb een klein pakje munten gekocht. Toen googelde ik deze site om te zien of er beoordelingen waren .... mijn instinct had gelijk ... Blijf weg van deze siteHet is oplichterij
02/01/2020
Lorita

Ik voelde me erg eenzaam nadat ik ongeveer een jaar geleden van mijn vrouw was gescheiden. Dus begon ik online naar wat bedrijf te zoeken en ik vond adult18.club. Ik heb met een paar vrouwen gepraat en na een paar te hebben ontmoet, denk ik dat ik mijn nieuwe partner heb gevonden.
02/02/2020
Adrianne Kmiec

Het kost een fortuin, meer dan £ 1 per bericht, dan is geen van de vrouwen lokaal! Ik vroeg 2 van hen, ze konden me niets vertellen over mijn lokale stad waar ze zogenaamd woonden ?! Ze blijven gewoon berichten sturen, dus je bent verplicht te antwoorden, het leek allemaal zo oprecht om mee te beginnen, maar ze komen nooit overeen elkaar te ontmoeten. Ze zetten het gewoon uit en houden je aan het einde van een haak.
02/24/2020
Burch Hinsinger

Vrij duur en profielen zijn nep. Ik gebruik de Duitse site. Het soort bewoordingen in het profiel is heel anders dan wat een echte vrouw zou zeggen. Er is nooit een antwoord, zelfs geen negatief antwoord.
04/11/2020
Mohammed Freibert

Ik was zeer geïnteresseerd in het lezen van Phil Temple's bespreking van Adult18. Ik heb een aantal jaren op datingsites gestaan, dus ik heb het gevoel dat ik weet waar ik het over heb en ik heb me nog nooit zo diep in mijn leven gevoeld! Ik heb honderden ponden uitgegeven aan het versturen van ladingen dames op deze site en zoals Phil zegt, ze blijven maar antwoorden, maar je kunt nooit een date krijgen! Ik ben er vast van overtuigd dat 90% van de meisjes op deze site niet bestaat en dat ze zijn gemaakt door de eigenaren van de site. 90% is prachtig, ze hebben allemaal foto's van professionele kwaliteit en ALLEN beantwoorden je positief en onmiddellijk, ongeacht het tijdstip, dag of nacht !!! Dat is ZEER verdacht omdat het op geen enkele site voorkomt en het is gewoon niet echt !!! De 'meisjes' blijven maar antwoorden met verleidelijke vragen en dus blijf je meer berichten kopen, die elk meer dan £ 1 kosten, totdat je uiteindelijk beseft dat je wordt opgelicht! Ik heb dit gemeld bij mijn creditcardleverancier en ik hoop dat zij mijn £ 750 kunnen ophalen. Als dit niet lukt, zal ik deze site rapporteren aan handelsstandaarden en ik zal mijn best doen om ze bloot te stellen. Ik heb de site ook gemaild en als ik een reactie krijg, zal ik hier details over posten. Wat je ook doet, GEBRUIK DEZE SITE NIET! Kevin Maddocks

Schrijf een review voor Adult18


Handige links