Startpagina > Misc > beoordelingen over Admiral markets

Admiral Markets

Reviews: 8 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
5
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
0
Arm
2
01/30/2020
Gui Hao

Echt slechte service, legde ik al eerder uit dat ik me geld toewees dat ik alleen een iPad Pro had. Ik kreeg te horen dat dit goed was en legde toen de vereiste £ 1,000 vast en vertelde toen dat ik een laptop nodig had.Ik legde uit dat ik het niet kon en dat ze mijn tijd hadden verspild en de accountmanager was erg arrogant nadat ik zei dat ik een andere makelaar had gevonden en zei: oh, je bent terug, maak je geen zorgen.Momenteel maakt u momenteel 3 tot 4% per week via de huidige broker via IC Markets.Zou het zeker niet aanbevelen, ik heb ook een formele klacht ingediend via het klachtenproces zonder antwoord.
02/01/2020
Naarah Jeffus

Zeer goede makelaar met uitstekende uitvoering op Indices (DAX en S&P) met lage spread. Ik heb nooit problemen gehad met storten en opnemen, je moet ze gewoon alle documenten sturen als ze erom vragen.
02/02/2020
Vtehsta Mihelcic

Ik handel sinds 2 jaar in forex en werkte eerder met 2 bedrijven, maar ik was niet tevreden met het uitvoeren van transacties, storten en intrekken bij hen.Sinds ik bij Admiral Markets kwam, was de kwaliteit van de uitvoering van de handel geweldig en de klantenservice altijd behulpzaam.
02/02/2020
Chariot

Wat ik ook nodig heb van Admiral Markets - het is er en ik waardeer dat erg. Ze bieden een onverslaanbaar assortiment, nog meer met MetaTrader Supreme Edition!
02/02/2020
Hyde

Ik was verrast met de uitvoeringssnelheid, ik gebruik mijn eigen scalperende EA al meer dan 8 jaar en dit is de eerste makelaar waarmee ik geen uitvoeringsproblemen heb ondervonden.
03/21/2020
Elnora

Het belangrijkste van dit bedrijf is dat de beheerders van het account u een hoogwaardige opleiding bieden waarmee u de markten op een geweldige manier kunt begrijpen, ze hebben een licentie. De stortingen en opnames gebeuren ook op een snelle manier, dat is alles wat ik nodig heb
04/05/2020
Laith

Als ik mezelf had geruild en het was goed. Ik vind het niet leuk dat ze me zo nu en dan belden om me te overtuigen om met een manager te werken. Ook is het aantal activa laag in vergelijking met andere makelaars. Spreiding en commissies is echter goed. Over het algemeen geef ik gemiddeld.
04/15/2020
Amadas Swatsworth

Slechte service omdat systemen stil verouderd zijn. U moet uw positie 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten houden, omdat ze uw positie handmatig sluiten, zodat ze geld kunnen verdienen.Het rekeningnummer is 27103887.Ik heb ook contact opgenomen met uw klantenservice, maar dat heeft geen zin. Ik heb geld verloren omdat je me geen sms-bericht hebt gestuurd voor een margin call. Upgrade uw systeem voor margestortingen. Zeer slecht systeem. Neem contact met me op als je meer informatie nodig hebt, want ik heb alle e-mails.

Schrijf een review voor Admiral Markets


Handige links