Startpagina > Misc > beoordelingen over Ben dol op cosmetica

Ben dol op cosmetica

Reviews: 57 | Arm
Uitzonderlijk
23
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
3
Arm
29
01/30/2020
Tahmosh Bur

Onlangs ben ik begonnen met het gebruik van Adore's moisturizers en nu schakel ik over naar andere Adore-producten. Ik moest mijn oude vochtinbrengende crèmes vervangen omdat ik onvoldoende vocht aan mijn huid toevoerde. Huid veroudert en na verloop van tijd heb je alleen maar sterkere en betere producten nodig. Adore is precies zo. Ik zal mijn review wat later bijwerken om meer informatie te geven over andere Adore-producten.
01/30/2020
Ivah

Gewoon dure dingen, die niet werken. In de winkel ziet het er goed uit, maar dan is het een ramp. Ik krijg een allergische reactie en het duurde een paar weken om mijn huid weer goed te maken. En het was onmogelijk om mijn geld terug te krijgen.
01/30/2020
Frodeen Eschenbacher

Erg teleurgesteld. Ze hebben de producten een jaar lang gekocht. Ze gaan niet een jaar mee, onmogelijk, daarom vroeg ik om meer, maar ze vragen je opnieuw voor de producten. Na veel geld te hebben betaald, moet ik opnieuw voor meer producten betalen. Blijf uit de buurt van het kopen van hun pakketproducten die vermoedelijk een jaar zullen duren, helemaal niet waar.Moet toevoegen dat SUPPORT me antwoordde, omdat ik de producten niet rechtstreeks bij hen heb gekocht, niets wat ze voor mij kunnen doen! Goede hulp
01/30/2020
Rodenhouse Kerwick

Vertegenwoordiger is agressief en dringt erop aan om de producten te kopen. Het hoofdkantoor moet de vertegenwoordigers trainen om professioneler te worden. Uiteindelijk zijn de producten duur, dus klanten moeten zich ontspannen voelen om een ​​beslissing te nemen om te kopen of niet.
01/30/2020
Schroder

Na een zware verkoop kocht ik de Adore instant face lift Divine Kit in de Tyrone Mall in St. Petersburg. Dit was op 6-3-2019. Ik was behoorlijk tevreden met de resultaten en er werd mij verteld dat het 1 jaar zou duren en om het dagelijks te gebruiken voor de beste resultaten. Ik volgde de instructies over hoeveel ik moest gebruiken. Ik vond dat het vandaag op was. Ik ben rokend !! Ik kom uit het VK, dus geen manier om terug te gaan. Woorden van advies, val niet voor de harde verkoop. Ik kan het me niet veroorloven dat geld kwijt te zijn, tenzij je het kunt. GA ER NIET
01/30/2020
Matheson Mcneme

Ik ben meer dan 70 jaar oud en mijn gezichtshuid begon het te laten zien, dat is totdat ik ADORE Cosmetics ontdekte. Door de jaren heen heb ik alle bronnen van behandelingen, gezichtsproducten en dergelijke geprobeerd. Ik heb veel tijd en geld uitgegeven om er weinig voor te laten zien. Ik hoopte dat ik iets kon vinden, alles dat me zou helpen voor mijn huid te zorgen. Het was een gedenkwaardig evenement toen ik Adore Cosmetics tegenkwam. Ik heb mijn gezichtsbehandelingen op schema, vervolgbehandelingen thuis en ik kan echt zeggen dat ik een heel GELUKKIGE KLANT ben met mijn resultaten.
01/31/2020
Eal

Ik was in staat om mijn huid te regenereren met behulp van Adore's bodylotion en scrubbers. Het werkte niet meteen en het duurde ongeveer 2 weken voordat de eerste resultaten verschenen, maar geleidelijk merkte ik hoe rimpels en aders op mijn handen begonnen te vervagen. Ik gebruik deze producten tot nu toe 3 maanden en kan hier niet gelukkiger over zijn.
01/31/2020
Naor Remy

Mijn zus stuurde me Adore-producten als een geschenk en blijkbaar stuurde hun magazijn mij verkeerde producten. Het was gemakkelijk om met de klantenservice van Adore om te gaan en ze volgden zelfs op om te zien dat ik deze keer de juiste producten ontving.
01/31/2020
Dodd Enegess

Ook opgelicht door dezelfde f * uckers op de luchthaven van Wenen. Dezelfde strategie en misschien hetzelfde meisje. Ze vroeg me om een ​​leuke recensie over hun product en ja, ik zal er een schrijven en het zal niet leuk zijn ... Hel nee! Ik hoop dat Vienna Airport ze eruit gooit !!!Maar ik denk dat er de komende jaren niets zal veranderen ...
01/31/2020
Selwin

Ik kocht het onder de ogen product, serum en vochtinbrengende crème. Dit product beoordeelt geen sterren. Ik denk dat ik er minstens één moest doen. Ik doe meestal geen beoordelingen, maar dit product is verschrikkelijk. Ik voel gewoon dat ik anderen moet waarschuwen. Ik volgde de aanwijzingen voor gebruik zoals de verkoopster hem had opgedragen. Wanneer het product onder de ogen droogt en het serum wordt aangebracht, laten ze een soort schilferige resten achter in het gebied. Ik dacht dat de moisturizer het probleem zou oplossen, niet. Ik behandel donkere kringen en gebruik een camouflagestift, de enige gezichtsmake-up die ik gebruik. Dat hielp niet. Ik zag er ouder uit dan voor het dure Adore-afval. Ik weet niet of het verlichting was in de winkel of dat de troep die ik kocht, niet hetzelfde was als wat ze gebruikte in de demonstratie. Hoe dan ook, ik waste de rommel onmiddellijk van mijn gezicht en bracht mijn gebruikelijke vochtinbrengende crème en camouflagestift aan. Wat een verschil. Alles wat ik kan zeggen is koper KOPER LET OP !! .. Ik heb een zeer dure les geleerd. Ik hoop dat deze review anderen van dezelfde resultaten redt.
01/31/2020
Tye Lynema

Mijn vriend kocht de organische peelinggel van aanbidden. Ik was zo opgewonden om het thuis te krijgen en het op mijn gezicht te proberen nadat de verkoper ons had laten zien hoe effectief het was om je dode huidcellen weg te pellen. Maar toen we eenmaal thuis waren en ik het product ging gebruiken, leek het gewoon op mijn huid te zitten en niets te doen. Er was geen gezichtspeeling aan de gang die ik kon zien. Dus ik dacht dat ik het nog een paar kansen zou geven, maar tot mijn teleurstelling heb ik nu een jaar lang de peeling gel en het heeft nooit gewerkt. Ik begon online te kijken en alle negatieve beoordelingen te zien over hoe ze je een compleet ander product verkopen dan wat je in de winkel proeft. Welnu, ik ben ervan overtuigd dat dat precies is gebeurd. Maar er is een gelukkig einde aan deze ervaring. Omdat de crème nooit werkte, heb ik sindsdien een ander merk geprobeerd dat zeer betaalbaar en extreem affectief is en het OMG heet! Peeling gel.
01/31/2020
Profant

Ik was zo dol op dit product !!! Product was leerzaam en nuttig om te adviseren hoe het optimaal kon worden gebruikt. Het heeft ook een frisse, schone geur. Ik ben zo dankbaar voor een product dat ik eindelijk op mijn gevoelige huid kan gebruiken voor vlekken, mee-eters en vettige omstandigheden, en het laat mijn huid niet droog achter zoals andere producten die ik heb geprobeerd. Ik verander het nooit !!!!!
01/31/2020
Bahr Juneja

De verkoopmeisjes zijn veel weg veel agressiever .. als schoonheidsspecialiste was ik nieuwsgierig dus ik kocht producten ... Ik denk niet dat het de hoge kosten waard was .. een nieuwe verkoopbenadering en prijsverlaging zou passend zijn ..
01/31/2020
Daveen Prabhatilal

Vertrouw niet op de negatieve inkomsten! Ik snap het, de producten zijn prijzig! En ja, ze hebben "agressieve" verkoopmedewerkers (het meisje dat me hielp was ongelooflijk aardig en behulpzaam) maar dat rechtvaardigt niet dat er slecht over de producten wordt gepraat. Ik begon de oog nachtcrème / een dagcrème / bodycrème / gezichtspeeling te gebruiken en ik zeg deze volledige authenticiteit mensen, mijn huid is punt 😍 zeer aan te bevelen !!
02/01/2020
Blas Boals

Adore Cosmetics heeft me geholpen mijn leven te veranderen. Ik heb een zeer gevoelige en zeer lichte huid. Veel goedkope ingrediënten die in veel huidverzorgingsproducten voorkomen, zijn een grote nee-nee voor mij. Ik kan zelfs niet beschrijven hoe gemakkelijk het voor mij is om een ​​reactie op een nachtcrème of een serum te ontwikkelen. Ik bezocht Adore's winkel in Miami tijdens een vakantie ongeveer 2 jaar geleden. Hun vertegenwoordiger hielp me een goede routine te kiezen en sindsdien heb ik nooit meer teruggekeken.
02/01/2020
Rosse

Geweldige cosmetische producten. Ik gebruik Adore sinds 2018 en nu kan ik echt zeggen dat ik fan ben geworden. Ze zijn aan de dure kant, maar je krijgt waar je voor betaalt. Trouwens, als het gaat om gezichtsverzorging routine is het een investering in plaats van kosten.
02/01/2020
Riley

Adore cases is een oplichterij, ze namen mijn geld aan en ik heb mijn producten nooit ontvangen en ben vervolgens overgegaan tot het blokkeren van mij toen ik probeerde ze te e-mailen
02/01/2020
Ginny

Ik werd ook opgelicht op de luchthaven van Wenen !!!!!!De verkopers waren HEEL ERG opdringerig en gaven GROTE KORTING !! Ik voelde me onder druk gezet om het product te omzeilen, toen ik probeerde weg te lopen, maakte hij een soort 'gekke ogen' naar me. Het kostte veel, en net als anderen die hier schreven, duwden ze de Price WAY WAAAAY naar beneden! Toen ik probeerde weg te gaan, en ik kon niet weg van hem en naar mijn vlakte, als ik niet betaalde, voelde ik, dus ik betaalde. Ik voelde me zo ongemakkelijk en wilde gewoon huilen, ik werd geprobeerd en kon hem niet verlaten. LOOP WEG ALS JE HEN ONTMOET, Vreselijke MENSEN !!
02/01/2020
Beaulieu

Ik werd ook gisteravond opgelicht op de luchthaven van Wenen - Pas op!Ik werd opgelicht op de luchthaven van Wenen. De naam van het bedrijf was Bonage en ze verkochten Adore Cosmetics. Ik had moeten weten dat er iets mis was, want de verkopers waren HEEL opdringerig en ze bleven me korting na korting aanbieden. Ik voelde me onder druk gezet om één product te kopen. Toen mijn kaart niet werkte (omdat ik mijn maandelijkse limiet had gemaximeerd), bleef hij me vragen of ik een andere kaart had. Toen ik hem vertelde dat ik de prijs voor de producten extreem hoog vond, wilde hij me steeds een betere korting geven (van 1700 euro tot 1100 euro in een paar seconden !!). Ik koop een oogserum voor 400 euro !!!! Ik vind het walgelijk, dat je je zo 'aangevallen' moet voelen & onder druk gezet om iets te kopen en het verbaast me dat Vienna Airport dit soort gedrag op hun Airport toestaat !! zal ook naar hen schrijven & klagen!
02/01/2020
Kenay Fusilier

Hallo, ik zou u willen vragen wat ik moet doen om mijn geld terug te krijgen omdat ik een allergische reactie op uw cosmetica had?Ik heb het geschreven en jij geeft mij antwoord op wit tot jouw steun. Ze antwoorden me dat ze de betaling niet hebben verwerkt, dus wat moet ik doen? Ik heb twee keer op je steun geschreven en geen aswear.Echt slechte service!Zou je me alsjeblieft contact kunnen geven op Adore Cosmetics Salzburg ???Hoe krijg ik mijn geld terug?
02/01/2020
Kaine

Dit product 2 jaar geleden in Vegas gekocht. Werkte niet. Ik zou willen dat ik eerst onderzoek had gedaan. DIT IS EEN SCAM! binnen 30 minuten ging ik terug om terug te keren en ze zouden het niet terugnemen. Vermoedelijk $ 100 knock-out maar dat gebeurde NOOIT !! Verkopers zijn veel te druk! En dat is belachelijk dat ik me beroofd voelde en van gedachten veranderde en niet kon terugkeren! PAS OP VOOR NIEUWE KLANTEN !!
02/01/2020
Chenee Figueroa

Wees je bewust van deze producten en de stijgende verkoop ... als je nee zegt, voegen ze steeds meer toe aan je aankoop. Kwam thuis open de dozen met producten en ze waren half vol. Ik weet niet zeker hoe het me een jaar zal duren. Ik belde de winkel en ze deden alsof ze me nooit hadden ontmoet. Volledige verspilling van meer dan $ 400 en er zijn geen terugbetalingen.
02/02/2020
Tessie Kissingerjr

De producten van Adore zijn gewoon geweldig. Ik gebruik hun producten voor mijn nachtroutine en bovendien ben ik onlangs hun Nourishing Body Lotion gaan gebruiken. Hun producten werken als magie. Ik heb gehoord, anderen zeggen dat het te duur is, maar ze staan ​​achter de prijs. Je krijgt waar je voor betaalt, er is niets anders te zeggen!
02/02/2020
Rabiah Hopper

Aanbid verdient zeker 5 sterren. Voor mij gaat het allemaal om de kwaliteit van huidverzorgingsingrediënten. Er is zoveel rommel op de markt die wordt verkocht onder merknamen en voor hoge prijzen. Ondertussen gebruikt Adore de beste ingrediënten die zacht en effectief zijn. 5 sterren
02/02/2020
Manus Merriell

Dit is een oplichterij. Geloof niets dat je leest. Ik viel voor deze jongens speech als een schoolmeisje. Ik ben oud genoeg om beter te weten en om een ​​of andere stomme reden deed ik dat niet.
02/02/2020
Perl

Ik zou dit bedrijf zelfs geen 1 ster geven! Complete oplichters! Ze zoog mijn man in deze belachelijke dure huidlijn die ik zelfs niet kan gebruiken vanwege huidallergieën. Ik heb het spul niet eens uit de tas gehaald! Ik liet hem het terugbrengen naar de winkel en ze weigerden hem terug te betalen. Hij is nooit verteld dat er geen restituties waren. Blijkbaar bellen ze je aankoop zodra ze je binnenzuigen en laten je een digitaal handtekeningsblok ondertekenen. Daarna wordt de bon afgedrukt en stoppen ze hem meteen in de tas. Onderaan het ontvangstbewijs staat dat ze vanwege de aard van het product alleen producten kunnen ruilen. Het is complete bull crap !!! Als u de website van adore.com bekijkt, staat er dat u zowel geopende als ongeopende goederen binnen 14 dagen online kunt retourneren ... maar alleen voor online aankopen ??? Waarom is het in godsnaam anders in de winkels ???? Ik heb letterlijk NOOIT het tissuepapier uit de zak gehaald toen het aan mij werd gegeven. Toen mijn man vanmorgen naar de winkel ging, weigerden de verkoopmedewerker en manager hem terug te betalen. Ze bleven eigenlijk proberen meer "gratis producten" op hem te duwen? Zijn ze serieus? Dat bevestigde voor mij dat dit bedrijf oplichters zijn. Geen enkele kwaliteitsverzorgingslijn zou ooit weigeren uw retour binnen 7 dagen terug te betalen, VOORAL als de producten nooit werden aangeraakt. Ten tweede geven kwaliteitsvolle huidverzorgingslijnen u niet alleen meer gratis producten. Uiteindelijk verliet hij de winkel met nutteloze producten en voelde hij zich beroofd.Ik belde om de winkel te spreken nadat hij thuiskwam en een man antwoordde dat hij de manager was. Ik legde uit dat ik erg van streek was dat ze de terugkeer van ongeopende producten weigerden en hoe stiekem ik dacht dat ze waren. Ik heb hem laten weten dat ik een formele klacht zou indienen bij het kantoor van BBB en de procureur-generaal omdat ik denk dat bedrijfspraktijken zo belachelijk zijn !!! Toen ik op de algemene sites van zowel BBB als de advocaat ging, lijkt het erop dat meerdere mensen hetzelfde voelden, omdat er meerdere klachten zijn ingediend die nog steeds niet zijn opgelost door dit bedrijf. Bijna identieke klachten als alle anderen die ik heb gelezen. Er zijn ook actieve klachten bij het kantoor van de procureur-generaal. Dat zou je moeten vertellen daar ver weg van dit bedrijf te blijven! Tenzij je geniet van het verliezen van honderden dollars ....
02/02/2020
Felizio

Ging naar Adore in Cielo Vista Mall in El Paso TX. hun klantenservice is geweldig. Ik was op zoek naar iets om me te helpen, want nadat ik dagelijks begon te trainen, merkte ik dat ik aan het uitbreken was en mijn huid was echt droog, ik aarzelde omdat de prijzen nogal hoog zijn, maar ik ging de week daarna terug voor meer producten omdat ze erg goed zijn de moeite waard.
02/07/2020
Laurentium Colomba

Vreselijke producten vreselijke klantenservice in de winkel en wanneer u belt !!! Geprobeerd product in de winkel, ze verkochten me niet hetzelfde product, het was helemaal niet hetzelfde als degene die ze me in de winkel probeerden! Ze laten je in de winkel scheuren en het product waarmee je naar huis gaat is absoluut niet hetzelfde als degene die je hebt geprobeerd !!! Ze zijn oplichters !!! Betaalde meer dan 300 dollar !!!! Vreselijke vreselijke klantenservice !! Ze moeten hun merk steunen in plaats van zo smerig te zijn !!!! Slechtste klantenservice ooit !!!! Ze verkopen niet alleen dol, ze verkopen ook verschillende producten !!! Ik ging de volgende ochtend meteen terug en niemand kan me helpen !!!!! BLIJF WEG VAN ADORE COSMETICA ZE ZIJN EEN GROOT FRAID !!!!
02/12/2020
Terrye

Ik stopte bij een van de kiosken in Streets of Southpoint Mall, Durham, NC. Na veel discussie kocht ik oog-, gezichts- en halsproducten en het Perfectio-goud. Uw verkopers doen hun werk en zijn erg opdringerig. En toen ik thuiskwam, was ik niet blij met de schilferige resultaten onder de ogen! Ik besloot om de volgende ochtend alles terug te sturen, omdat 100% rendement in 7 dagen werd aangeboden. Tot mijn verbazing werd mij verteld dat ze niet alle items zouden retourneren! Ik kreeg te horen dat ik contact moest opnemen met Adoreraleigh.com en er was geen antwoord! Ik wil graag een volledige terugbetaling voor alle producten die uw verkoper aan mij heeft verkocht. Dank je,Elisa C. Eaker
02/15/2020
Candice Berlinger

Ik werd opgelicht op de luchthaven van Wenen. De bedrijfsnaam was Bonage en ze verkochten Adore Cosmetics. Ik had het moeten raden, want de verkopers waren erg opdringerig en ze bleven me korting na korting aanbieden. Ik voelde me onder druk gezet om twee producten te kopen en had er binnen 30 minuten spijt van.Ik heb Vienna Airport gevraagd om de zaak te onderzoeken, omdat ze geen oplichterij op hun luchthaven mogen promoten.Als je je kwaliteit Adore wilt bewijzen, dan vind je het niet erg om me de volledige prijs voor mijn ervaring te vergoeden. Uit eerdere beoordelingen verwacht ik echter dat je alleen je e-mailadres zult geven!
02/15/2020
Walcoff

De verkopers staan ​​vooraan en proberen gratis monsters te geven. Ze zijn ongelooflijk opdringerig. Ik had medelijden met een vrouwendag en nam de gratis sample, ENORME fout. Ondanks dat ik haar vertelde dat ik niet geïnteresseerd was om iets te kopen en het monster gewoon wilde proberen en tot mijn eigen conclusie kwam, stond ze erop dat ik naar de winkel kwam om een ​​ander monster te bekijken. Dertig minuten later ontsnapte ik eindelijk. Ik had haar herhaaldelijk verteld dat ik niet zou kopen en ze bleef maar duwen. Vreselijke verkooptactieken. Ik werk direct tegenover het winkelcentrum vanaf de locatie in Edmonton. Ik kijk toe terwijl shoppers zo hard mogelijk proberen om de verkopers te vermijden. Ze doen hun best om uw winkel te ontwijken en missen uiteindelijk de andere winkels naast Adore Cosmetics. Het is zover dat ik naar winkelcentrumbeheerders ga om te klagen omdat het belachelijk is. Ik vind niet dat andere winkels te voet verkeer zouden moeten missen omdat je verkopers zo agressief zijn. Als je product zo geweldig is als je beweert, is het absoluut niet nodig om het zo hard te pushen als jij.
02/26/2020
Rodolfo Nestle

De hand- en lichaamsproducten van Adore zijn echt uniek. Ik gebruikte hun reinigingsmiddelen en Origin body lotion en kan zeggen dat beide van hoge kwaliteit zijn. Absoluut een van de beste die er zijn
02/28/2020
Lissner

Ik ben dol op peeling gel die ik heb gekocht. Ik ben 29 en heb mijn hele leven met acne te maken gehad en bijna alle traditionele remedies geprobeerd. Ik kreeg de peeling gel een paar weken geleden en merkte de volgende dag een groot verschil op en elke week wordt het beter. Ik kan niet wachten om het gouden warmtetherapiemasker te proberen! Het zal fijn zijn om eindelijk een schone huid te hebben! Ik hou van dit bedrijf, zelfs als de verkopers ZEER opdringerig zijn, werken de producten, maar wensten dat ze tegen een meer betaalbare prijs kwamen.
02/28/2020
Ulrica Rodrigres

Ik bracht een hoge prijs onder oogcrème die mijn onderoogzakken en donkere kringen moest wissen. Dus het personeel was aardig en probeerde zo hard om hun producten te verkopen, erg ijverig. Lol. Hoe dan ook, ik gaf mijn e-mailadres omdat ze zogenaamd e-mail mij aanwijzingen over hoe de crème toe te passen, wat ze niet deden. De crème werkte niet, ik wist dat het niet zou. Maar de crème die ik gratis kreeg is goed. Ik weet dat ze geen retourzendingen zouden accepteren omdat ik het gebruikte. Nooit meer iets van Adore kopen
03/04/2020
Gaspard

Adore is ongeëvenaard. Zoals het gezegde luidt - je krijgt waar je voor betaalt, maar als het gaat om huidverzorging - is het niet waar. Ik heb veel dure merken geprobeerd en geen enkele is hetzelfde. Soms krijg je een productwaarde van $ 1000, maar de resultaten zijn gewoon slecht, maar als het gaat om Adore, is de kwaliteit achter de producten ongeëvenaard. Ik gebruik ze sinds 2017 en ga niet snel schakelen.
03/05/2020
Franzoni

Ik liep door de winkel in de Outlet Mall in Winnipeg Manitoba. Een werknemer (knap meisje) vroeg me om in de winkel te komen, ik deed het zonder na te denken omdat ik erg moe was en die nacht niet goed sliep en ik er niet was om producten te kopen bij Outlet Mall. Ze vroeg me of ik getrouwd was, een vriendin had enz., Ze sprak gebroken Engels, wat allemaal goed is. Terwijl ze tegen me praatte, deed ze zeezout op mijn handen en goot toen water om te spoelen. Ze stelde me persoonlijke vragen, wat oké was omdat het geen bedreiging vormde voor persoonlijke veiligheid. Tijdens ons gepraat over de producten terwijl ik probeerde om een ​​soort reclame te vragen die ik mee naar huis kon nemen om te beoordelen, begreep ze niet waar ik om vroeg, toen een man naar boven liep, vermoedend, was hij een supervisor of een manager van soort. Kort gezegd vroeg ik hem waar hij vandaan kwam, zei hij Mars! Ik zei waar, hij floot en wees met zijn vinger in de lucht en zei opnieuw Mars!, Ik ging weg en dacht dat hij onbeleefd was. Het meisje gaf me een tag met de winkelinformatie en haar naam. Ik zou van deze winkel niet te duur kopen, ik heb wat onderzoek gedaan, deze winkel financiert Israëlische militairen, voor hun vakantie.
03/05/2020
Sunderland

Ik zou geen van de producten aanbevelen. Hun klantenservice is agressief oneerlijk en onbeschoft. De manager was beledigend en arrogant. Mijn broer kocht verschillende van hun producten voor mijn verjaardag en ze hebben nooit de prijs bekendgemaakt. Ze liepen met zijn creditcard en brachten hem $ 1,300 in rekening voor hun oogcrème. Hij heeft verschillende andere producten gekocht. Ze deden het bonnetje in de tas onder alle producten en zeiden niets over de prijs. We wisten niet dat ze dat deden totdat we thuis kwamen. Zodra we het bedrag zagen dat ze in rekening brachten, ging hij terug naar de winkel. Om de oogcrème terug te brengen en ze vertelden hem dat ze geen restituties mogen doen. Die ze nooit hebben bekendgemaakt op het moment van aankoop, hebben ze niet om een ​​ID of een handtekening gevraagd. Om nog erger te maken: de oogcrème die ze in de zak stopten, werd geopend en hun verkoper zei dat het product werd geopend toen we het NOOIT OPENEN !!! Ze vertelden mijn broer om een ​​formulier in te vullen met het verzoek om terugbetaling, hij heeft het ingevuld en heeft niets van hen gehoord. Deze winkel is een oplichterij NIET AANKOOP VAN HEN! Ze maakten gebruik van mijn broer die probeerde iets leuks te doen voor mijn verjaardag.Vanaf 9/12Het bedrijf heeft het probleem niet opgelost.
03/07/2020
Seldan Macqueen

Onlangs bezocht ik een winkel in Miami Beach waar een vertegenwoordiger me hielp bij het kiezen van huidverzorgingsproducten. Ze beval Adore's serum en oogcrème aan. Ik ben zo blij dat ze me de wereld van Adore heeft laten zien. Ik gebruik Adore de afgelopen 3 weken en ben zo blij met de resultaten die ik zie.
03/07/2020
Goldina Svenson

Ik hou van Adore! Hun producten zijn absoluut de beste en verdienen echt de prijs. Je krijgt waar je voor betaalt en Adore verdient het goed. Ga zo door!
03/09/2020
Vania Defenderfer

Mooie winkel en zeer vriendelijk personeel, ik en mijn vrouw zijn dol op de producten.Ik zal al mijn vrienden aanbevelen om langs te komen en de winkel te bekijken
03/13/2020
Elconin

Geweldige producten, zeer luxe,De resultaten zijn zelfs beter dan ik had verwacht!JA, het is duur, maar La Mer is ook duur en dus La Prairie ... verkopers over de hele wereld zijn agressief omdat we weten dat ze proberen een verkoop te sluiten en dat is prima voor mij zolang de producten die je verkoopt goed zijn en in dat geval ben ik erg blij met de aankoop, ongeacht de prijs, het resultaat is ongelooflijk!Bedankt en nogmaals bedankt‼ ️‼ ️‼ ️
03/14/2020
Boice Gajda

Zeer agressieve verkopers. Een medewerker die producten op straat verkoopt, gaf mij en mijn moeder een gratis monster. Hij vroeg toen (om ons de winkel binnen te slepen) of we een tas wilden, we zeiden ja omdat het product dat hij ons gaf zeep was en glad en plakkerig was. Toen vroeg hij ons om binnen te komen alsof hij er niet uit kon komen met de tas. Dus toen begon hij een gesprek, hij was erg aardig en grappig. Mijn moeder en ik hadden een goede tijd totdat hij erop stond dat mijn moeder haar rimpels met het product in "slechts 60 seconden" had verwijderd. Ze zei nee, maar hij bleef haar dwingen het te proberen. Uiteraard was dit zijn taak om mensen producten te laten kopen, maar hij was uiterst respectloos. Mijn moeder zei eindelijk ja, we waren allebei nerveus over deze beslissing. Hij vroeg haar om te gaan zitten en bracht de crème onder haar ogen aan. Hij vroeg me om de rechter te zijn. Ik wilde aardig zijn en zeggen: "Wauw, dat is een groot verschil." Eerlijk gezegd was er absoluut geen verschil, zelfs nadat de 120 seconden waren verstreken. Hij duwde het product toen in haar handen en zei: 'Hier gaan we. Dat zal ... 'Maar mijn moeder zei nee, legde de crème neer en we kwamen zo snel mogelijk uit die plaats ... doodsbang. Ze beweerde na een paar minuten dat haar gezicht als een gek begon te branden. Krijg niet hun te duur geprijsde producten, die niet werken. Blijf ook uit de buurt van hun verkopers.
03/15/2020
Perla

Mijn ervaring met Adore in Willowbrook Mall is geweldig. Hun producten zijn ongelooflijk en hun personeel heeft me altijd behandeld alsof ik hun belangrijkste klant was. Telkens als ik hun winkel verliet, stond ik een beetje langer en voelde ik me (en zag ik er beter uit). Ze werkten elke stap met me mee en leerden me over huidverzorging. Ik ben dankbaar voor het hebben van een relatie met Adore. Het heeft echt mijn leven veranderd en vanwege mijn relatie met de mensen in Adore weet ik dat ik het waard ben. Bedankt aan al mijn nieuwe vrienden bij Adore.
03/16/2020
Duffy Reiher

Ik beoordeelde dit een 1 ster omdat dat de laagst mogelijke score is. Deze plek is afzetterij. Ik probeerde ook het product nooit te openen en werd geweigerd. Ik voelde me bedrogen. Gewetenloze tactieken. Ik weet niet hoe ze in zaken blijven.
03/30/2020
Kora Quilimaco

Blijf weg. Dit is GEEN gerenommeerd bedrijf. Ze accepteren geen terugbetalingen als de producten niet werken. De verkopers zullen je lastigvallen en nemen geen nee als antwoord. Zeer opdringerige verkopers die bidden voor kwetsbare consumenten.
03/30/2020
Rankin Nilio

Pas op, producten wegblijven werken niet zoals ze in de winkel werken, het lijkt in de winkel dat ze werken, maar wat je koopt als je thuiskomt en precies doet wat ze doen, ze werken helemaal niet verspilling van geld, ik wil een terugbetaling , deze winkel was in Connecticut winkelcentrum, 455 trolley lijn blvd, winkel 870, blijf weg, ze handelen ook met orogold, deze twee winkels werken samen
03/31/2020
Andra Oros

Ik ben geschokt hoe goed deze huidverzorgingsproducten zijn. Ik heb de Adore Essence-lijn gebruikt en de resultaten smelten me weg. het is alweer een tijdje geleden dat ik online een review over een merk heb achtergelaten. Als er een optie was, zou ik 10 sterren geven. Nu ben ik een fan van dit bedrijf
04/06/2020
Mines Steiger

Vreselijk bedrijf. Zwendel, zwendel, zwendel. Moeilijk te verkopen en hoewel ik vaak heb gevraagd of ik terug kan komen als mijn man er niet blij mee was toen ik terugging, zeiden ze geen restituties. Gelukkig ging mijn man met me terug en duwde totdat ik een volledige terugbetaling kreeg. Ik vertelde hen dat mij werd verteld dat ik de producten kan retourneren nadat ik met mijn man had gesproken. Ze zijn de ergste die ik ooit heb meegemaakt. Ze vertellen je één ding en veranderen het vervolgens wanneer je wordt uitgedaagd. Geloof me, KOOP DIT PRODUCT NIET.
04/10/2020
Nava

Deze mensen hebben een van de beste klantervaringen online. Allereerst is hun ondersteuningslijn ongelooflijk. Bovendien geven ze altijd om hun producten en uw bestellingen. Onlangs maakte en bestelde ik via een website en merkte dat ze aanbieden om in termijnen te betalen. Magnifiek!
04/10/2020
Modern Meme

Blijf weg. Zeer agressieve verkopers. Ik voelde me op een gegeven moment bang. De verkoper deed wat antirimpelcrème op mijn gezicht en ik raakte de winkel uit. Ik hield niet van de manier waarop het product op mijn gezicht voelde, dus ging ik naar een toilet om het af te wassen. Ik was geschokt toen ik zag dat de crème verhard was tot een korst, zoals gedroogd speeksel. Dit bedrijf mag niet worden geopend in gerenommeerde winkelcentra.
04/13/2020
Lipinski

VERTROUW DIT BEDRIJF NIET - SCAMMERSIK LEEF IN WINNIPEG EN ZE HEBBEN EEN LOCATIE BIJ DE KENASTON-OUTLET. ZIJ SCAMMEN MIJN MAMMA BIJ HET KOPEN VAN HUN PRODUCT. PAS OP EN LAAT AL UW FAMILIE LEDEN WETEN OVER HUN AGRESSIEVE TACTIEK. VERTROUW HEN NIET. DEZE PRODUCTEN HEBBEN GEEN ECHTE KLANTRECENSIES. ZE PRIJS IS HET VEELZIJDIG HOOG EN BIEDT HET ZO LAAG DAT ZIJ WILT DAT U GELOOFT DAT HET DE WAARD KOOP IS. ZE LATEN U NIET WETEN DAT ER GEEN TERUGBETALING IS. NA HET KOPEN VAN HET PRODUCT IS ALLES WAT U KUNT DOEN UITWISSELING VOOR EEN ANDER BOGUS-PRODUCT DAT NIET WERKT. WAT VOOR ECHTE ZAKEN IS DIT?
04/15/2020
Verada Lencioni

Ik ben dol op dit merk. Hun producten zijn ongeëvenaard en als ze worden vergeleken met andere hoogwaardige skincaremerken, valt hun klantenservice op. Nooit langer dan 2 minuten wachten, altijd beleefde en altijd goed geïnformeerde mensen
04/16/2020
Vudimir Gouzy

Ik heb vandaag producten gekocht die erg duur zijn. Ik probeerde de producten terug te sturen omdat ik van gedachten was veranderd en ze niet ging gebruiken. Hun producten zitten nog in de zak en ze vertelden me dat ik niet kon retourneren wat ik heb gekocht. Ik wil graag terugkomen omdat ik nooit een van deze producten ga gebruiken.
04/22/2020
Bennir

Ik kan niet geloven dat ik al die slechte recensies over dit bedrijf zie. Ik ben al bijna 3 jaar klant van hen en ze stelden niet teleur. Dit is een luxe huidverzorgingsmerk en sommigen waarderen dit misschien niet volledig. Deze producten zijn echter duur, resultaten die u krijgt en klantenservice is ongeëvenaard. Ik heb altijd eersteklas service van dit bedrijf ontvangen, ondertussen zijn hun producten gewoon superieur aan andere merknamen die ongeveer hetzelfde kosten. Ik heb mijn keuze 3 jaar geleden gemaakt en ben helemaal tevreden
04/26/2020
Martinic

Ik liep door de winkel in de Tyrone Mall in St. Petersburg, Florida toen een medewerker die ik haar zou noemen naar buiten kwam met een monster in haar hand terwijl ik langs liep en zei: probeer ... Ik zei nee, bedankt, helemaal klaar en antwoordde ze, je moet uit New England komen. Ik weet niet zeker waar die opmerking over ging, en ik wilde niet achterhalen. Ik zou dat een onbeschoft verkooppraatje noemen en ik zal iedereen vertellen hoe onbeleefd! Ik zou nooit naar die winkel gaan na het lezen van een paar van deze andere beoordelingen.
05/08/2020
Mya Kastoori

Wat is er mis met de verkopers in de ADORE Cosmetic Shop (The Mall at Rockingham Park, Salem, NH)? Op vrijdag 5.3.2019 zag ik van bovenaf hoe twee afzonderlijke vrouwen, die alleen liepen, en een mannelijke verkoper in de Adore Cosmetic-winkel naar hen schreeuwden. Het was duidelijk dat ze hem probeerden te negeren en vermeden om direct voor de Adore-winkel te lopen, maar hij bleef tegen hen schreeuwen - smerig en onprofessioneel. Dit gedrag moet onmiddellijk worden gestopt. Binnenkort zullen ze shoppers fysiek aanvallen om hun aandacht te trekken!
05/09/2020
Gaillard Annarumo

Ik bestelde een body butter online en deze kwam beschadigd. Ik belde hun klantenservice en zij vervingen het voor een nieuwe. Oh en het lichaam werkt prima. Scrubt en hydrateert mijn gevoelige huid en maakt het daarna glad

Schrijf een review voor Ben dol op cosmetica


Handige links