Startpagina > Misc > beoordelingen over Adguard

AdGuard

Reviews: 17 | Zeer goed
Uitzonderlijk
13
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
3
01/30/2020
Bor

AdGuard doet precies wat het beweert te doen (en heel goed), maar het is hun Tech. Ondersteuning die me overrompelde.Voorbeeld: ik heb onlangs AdGuard 7.3 geïnstalleerd op een computer waarop al een (zeer populaire "betaalde") VPN draait en de twee pakketten hadden een ernstig auto-start conflict. bijv. de ene zou starten, de andere zou crashen, "slecht" (opnieuw opstarten vereist).Ik stuurde identieke bugrapporten naar beide bedrijven en ze hebben me allebei verrast. Het antwoord van het VPN-team was: "haal AdGuard gewoon uit het startmenu en laat onze VPN automatisch starten", maar afgezien van dat nutteloze advies, lieten ze me achter om voor mezelf te zorgen. Het was het AdGuard-team dat eigenlijk de tijd nam om erachter te komen wat het conflict veroorzaakte, "en het voor mij had opgelost".Nogal moeilijk om te concurreren met Tech. Ondersteuning van dat kaliber, echt ...(Ik zeg alleen maar ...)"Dus bedankt!"Doug ...
01/31/2020
Bonnie Lakhan

Ik heb AdGuard op beide computers die ik in de loop van de jaren heb gehad en ben dankbaar dat ik artikelen kan lezen zonder constant te zijn afgeleid door de veelheid aan advertenties!Ik waardeer ook hun vriendelijke, behulpzame service wanneer er een probleem is.
02/01/2020
Bolme

Ik heb het internet nooit zonder advertenties ervaren tot ik AdGuard kocht. Ik heb het nu al een paar jaar en zal er nooit meer zonder zijn. Uitstekend! Hou ervan!Becky Lawson.
02/01/2020
Lenrow

Zonder twijfel de beste AdBlocker die er is. Was sceptisch om ervoor te betalen, maar ik heb geen fouten gehad en het werkt op video's EN ze hebben een extreem snelle klantenservice die veel oplossingen heeft om uit te proberen! Ik kon niet gelukkiger zijn en ze aan iedereen aanbevelen.
02/01/2020
Jacquette

Mijn geld betaald! Kan de F ** king niet aan het werk krijgen. Kan niet inloggen!Heb nummer dat verwijst naar aankoop die ik deed.F ** king lus.Bellen bank en vullen voor terugbetaling / annulering.
02/11/2020
Winfred

AdGuard werkte niet toen ik mijn bureaublad startte.E-mail klantenservice voor hulp. Het antwoord was binnen 2 uur en loste het probleem op. Uitstekende klantenservice!
02/14/2020
Butta Schweiger

Ik gebruik de Adguard-add-on voor Google Chrome en het helpt me veel vervelende advertenties te blokkeren wanneer ik aan het browsen ben, wat geweldig is! De enige klacht die ik heb is dat het sommige dingen automatisch blokkeert op bepaalde websites die ik wil zien (er is een online nieuwe website waar ik van hou, maar ik moet Adguard uitschakelen anders kan ik geen enkele pagina van de webnovels die ik heb gelezen).
02/17/2020
Leyes

Ad guard als fantastisch, maar ik moet mijn licentie blijven reactiveren om de paar dagen en het blijft me vertellen dat mijn proefperiode is verstreken, wanneer ik een licentie voor een jaar heb gekocht .. Ik ben hier niet erg blij mee omdat ik een hekel heb aan advertenties en ze blijven terugkomen. Ik weet niet zeker of dit de fout van Adguard is of dat het een storing op mijn computer is.
02/23/2020
Pieter

nvt "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "
02/27/2020
Otte

5 uur na installatie realiseerde ik me dat ik geen toegang kon krijgen tot mijn Cisco-switches. Tijdens het oplossen van problemen heb ik de Windows 10-computer opgestart in de veilige modus met netwerkmogelijkheden, maar ik had nog steeds geen toegang tot mijn Cisco-switches.Gelukkig heb ik een back-up van het besturingssysteem en na het herstel had ik weer toegang tot mijn Cisco-switches.
03/05/2020
Pages Pequeno

Er zijn waarschijnlijk tientallen advertentiestops met verschillende efficiëntie, maar AdGuard doet het echt. Ik gebruik het al enkele jaren voor iPhone en iPad en ben helemaal tevreden. In het zeldzame geval dat ik instellingsbeschrijvingen moet begrijpen, zijn ze misschien niet de meest intuïtieve voor een leek, maar worden e-mails naar de Helpdesk beantwoord en worden problemen snel en op een persoonlijke manier behandeld (geen antwoorden op cookies) . Het is een geweldig hulpmiddel om advertenties te stoppen.
03/24/2020
Howlend

Gewoon geweldig. Blokkeert advertenties op vrijwel alle mogelijke manieren. YouTube voegt toe dat dit het enige is dat het niet blokkeert. Rust te goed.
03/30/2020
Jamin Foote

Mijn kleinzoon vertelde me over AdGuard en ik was een beetje sceptisch, echter, was ik ooit verrast om het op te merken: GEEN ADVERTENTIES !! Browsen is nu een plezier.
04/03/2020
Barram

AdGuard is een zeer goede vriend wanneer het zo nauwkeurig de ongewenste advertenties blokkeert waar we zo moe van worden. Ik wou dat we dat met onze tv's konden doen!
04/12/2020
Jit

Ik raak zo geïrriteerd als ik me concentreer op een artikel of documenten en ik ontvang een pop-up die niet hoort bij wat ik doe.
04/12/2020
Latini

Ik gebruik adguard nu al een paar jaar en heb er nooit echt een probleem mee gehad. De servicedesk is ook erg behulpzaam en vriendelijk.
05/06/2020
Langdon

Het werkt soms, meestal beperkt of geen advertentieblokkering. AdGuard Assistant is een geweldige functie, maar het was alleen beschikbaar op een paar webpagina's en na 2 dagen verdween de functie. Ik ben zeer teleurgesteld. Ik installeerde het op 2 Windows 10-desktops met dezelfde intermitterende resultaten.

Schrijf een review voor AdGuard


Handige links