Startpagina > Misc > beoordelingen over Adbtc

Adbtc

Reviews: 5 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
2
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
0
Arm
2
01/31/2020
Cartwell

Een van de meest betrouwbare en best betalende Bitcoin (PTC) -site waaraan ik ooit heb gewerkt. Veel advertenties om dagelijks te bekijken, en vooral sturen ze uw betaling snel. Ik heb nog nooit een betaling van hen gemist. Voor adverteerders kunt u zich ook richten op ECHTE crypto-gerelateerde gebruikers, die uw advertenties willen bekijken en zich willen aanmelden voor uw programma of elke site die u promoot.Ik wil graag de bemanning achter dit project bedanken. Ga zo door en blijf groeien.!Met vriendelijke groet,@ Osboncop40.
02/01/2020
Curcio Ota

Misschien goede website voor kraan of PTC-liefhebber, maar slechte website voor adverteerder. Adverteer daar nooit omdat ze wat botverkeer naar uw website sturen. Mijn website is verbannen van een advertentienetwerk vanwege deze verdomde hel-website.
02/02/2020
Karia

Hallo, mijn account is zonder reden opgeschort toen er 500 satashi over was vóór de intrekking. Ik probeerde contact met hen op te nemen, maar kreeg geen antwoord. Stuurde ze 5 e-mails. Het nep-e-mailadres en adbtc is volledig uitschot. Verspil geen tijd met hen.
03/31/2020
Lambert Fredicks

Ik volg deze site echte beoordelingen over vertrouwde websites ... het is echt nuttig voor mij en anderen om te controleren of de echte sites beschikbaar zijn.
05/01/2020
Evannia

hallo het teamIk ben op zoek naar een team van 5 personenwe veranderen de verwijzing en ieder van ons wint dit deel nog 5 keermijn verwijzing 1363207

Schrijf een review voor Adbtc


Handige links