Startpagina > Misc > beoordelingen over Ace iptv

ACE IPTV

Reviews: 4 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
1
Zeer goed
2
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
1
01/30/2020
Cassaundra

In vergelijking met soortgelijke iptv-services die ik heb geprobeerd, moet ik zeggen dat ze de beste zijn. Niets is perfect, maar dit is dichtbij genoeg voor mij en mijn familie.
02/02/2020
Nierman

Ik heb nu 4 maanden Aas. Klantenservice is uitstekend en de website is geweldig. Je kunt daar alle instellingen en scripts voor alle apparaten krijgen. Wat betreft de kwaliteit van de tv-service ..... het lijkt af te hangen van het apparaat !! Ik heb een Zgemma H2S, een Zgemma i55, een LG Smart TV, Amazon Firestick en een paar Android-boxen. Op de Zgemma werken alle SD-kanalen perfect, maar HD-kanalen zullen van tijd tot tijd bevriezen ... opgelost door een kanaalflick. Op de LG smart tv met behulp van smart stb (magbox emulator) is de prestatie beter met hd-kanalen die bijna nooit een probleem hebben. De Android-boxen en vuurstok presteren vergelijkbaar goed. Vreemd genoeg werken de HD-sporten en -films allemaal goed op alle apparaten, inclusief de zgemma. Misschien worden er meer middelen in deze kanalen gestopt ?? Over het algemeen is Ace veruit de beste iptv die ik heb geprobeerd.
04/02/2020
Lorimer Carranco

Ik heb het maar 3 dagen geprobeerd en ik vond het erg leuk.Ik heb geweldige Engelse kanaalselectie en een degelijke internationale selectie. Ik was geïnteresseerd in Poolse en Arabische kanalen en ze hebben beide, maar ik wou dat er wat meer was.
04/24/2020
Russom

Afschuwelijke klantenservice. Eerste maand werkte prima, tweede maand werkte een paar dagen en plotseling stopte de URL met werken. Ik heb verschillende keren om hun hulp gevraagd en dit is het soort reactie dat ik van hen kreeg: Ace Hostingwerk het zelf uit je onbeschoft w * nker!ZeusAce Ondersteuning*** NIET antwoorden per e-mail ****** NIET antwoorden per e-mail ***----------------------------------------------Ticket-ID: # 920818Betreft: Internationale sporten en Canadese sporten stopten met werken Status: beantwoord----------------------------------------------Selecteer deze link om op dit ticket te antwoorden*** NIET antwoorden per e-mail ***bezoek onze website | inloggen op uw account | krijg ondersteuning Copyright ┬ę Ace Hosting, Alle rechten voorbehouden.

Schrijf een review voor ACE IPTV


Handige links