Startpagina > Misc > beoordelingen over Accuspark

Accuspark

Reviews: 5 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
2
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
0
Arm
1
01/31/2020
Hardwick Orofino

Mijn E-type Jaguar uit 1969 is net terug uit de garage na de installatie van een volledige Accuspark-distributeur / elektronica-set.Het verschil is ronduit geweldig. De motor is veel soepeler, krachtiger en stiller, helemaal vanuit stationair, de auto heeft nog nooit beter gelopen in de 23 jaar dat ik hem heb gehad.Doe het gewoon !
01/31/2020
Lee Pulido

Ik heb een no-naam 034 vw duizelig met het accuspark geïnstalleerd kocht het nieuw van de verkoper van ebay in 2013-14 het werkte al die tijd prima, is de kwaliteit van bijvoorbeeld goede Bosch? nee, maar het is leuk voor budget veedub spul, als ik een suggestie had zou het gewoon doorgaan en een ballastweerstand bevatten als het gevoelig is voor meer dan 14.0 volt.zoals met veel dingen, als je niet weet wat je doet, heb je misschien oroblems of denk je dat het rommel is.
02/02/2020
Otes

Ingevoerd afval van zeer slechte kwaliteit. Ik heb de duizeligheid en de spoel teruggestuurd (geadverteerd als Lucas maar eigenlijk goedkope intermota) die ik bij hen had gekocht voor reparatie, ze stuurden alleen de duizeligheid terug. Er zijn dus niet alleen arme producten, ze zijn ook een oneerlijk bedrijf. Het product in de prullenbak gegooid nadat een terugbetaling was geweigerd.Vermijd deze oplichters.
02/28/2020
Xeno

Ik heb onlangs een complete Accuspark elektronische distributeur en een krachtige spoelkit van eBay gekocht voor mijn Hillman. Het product was eenvoudig te installeren en vooral, naar mijn mening, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, en hun online uitgebreide instructies (inclusief verschillende video's) waren beknopt en uiterst nuttig. Lange termijn, te vroeg om te zeggen, maar de verbeteringen zijn voelbaar.
03/17/2020
Pugh Reffner

Er is eerdere beoordeling door een onkenbare persoon Paul Davies. Sinds onheuglijke tijden is Intermotor de fabrikant van Lucas-bobines. Accuspark is de leider van zuinige elektronische ontstekingssystemen. Ik heb nooit een reden tot klagen gehad.

Schrijf een review voor Accuspark


Handige links