Startpagina > Misc > beoordelingen over 10markets

10Markets

Reviews: 3 | Arm
Uitzonderlijk
0
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
1
Arm
1
01/30/2020
King Hildebrand

Hebt u uw geld verloren aan nepmakelaars en wilt u het terugvorderen of bent u op zoek naar het beste platform om te investeren?Neem contact met ons op [Email protected] mail, comLaat je niet misleiden door de valse getuigenissen overal.
02/01/2020
Nightingale Litrenta

Handelen met 10 markten is mijn slechtste ervaring aller tijden geweest, ik ben al mijn geïnvesteerde fondsen kwijt. Plannen in de afvoer, ze bleven me duwen om meer te investeren en niet iedereen trok zich terug. Toen zag ik soortgelijke klachten die ze als oplichterij classificeerden. Dit deed me een hersteldienst proberen, kapitalchargeback. Dit is de enige manier die ik kan garanderen om uw geld terug te krijgen, u kunt contact met hen opnemen www.kapitalchargeback dot com
03/03/2020
Fineman Mendez

Handelen met 10 markten is inderdaad een van mijn slechtste ervaringen geweest. Ik verloor alles wat ik had. Het was als een droom. Ze stopten met het beantwoorden van mijn e-mails en verbrak de communicatie met mij, maar ze wilden ook dat ik bleef investeren. Allemaal dankzij Coin chargeback die heeft geholpen bij het terugvorderen van al mijn fondsen van hen. Nooit meer kom ik in de buurt van 10 markten. Neem contact op met www, coinchargeback.com om uw geld terug te krijgen.

Schrijf een review voor 10Markets


Handige links