Startpagina > Misc > beoordelingen over Academische singles

Academische singles

Reviews: 58 | Arm
Uitzonderlijk
0
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
58
01/30/2020
Penrose Frankiewicz

Gisteren aangemeld voor 3 maanden om 9.99 uur. Vandaag naar mijn account gekeken en ze hebben £ 119.38 van mijn account gehaald. Ik heb dit aan mijn bank gemeld en heb overwogen contact op te nemen met de ombudsman voor politie en financiële diensten.Een update hiervan - ik belde mijn bank en ze zeiden dat het een terugkerende betaling was en ze zullen proberen elke maand £ 119.38 te nemen.Dit is een frauduleus bedrijf in Luxemburg.
01/30/2020
Morville

OMG!! Hallo allemaal ... dit bedrijf is een SCAM !! Meld je nooit aan. Ik deel ook mijn ervaring. Ik had dezelfde slechte ervaring die ik overweeg om een ​​politierapport te maken. Ze adverteerden bij pakket van RM49, maar toen ik me aanmeldde brachten ze een bedrag van RM196 in rekening op mijn creditcard !! Het was helemaal bedrieglijk. Ik schreef in om mijn abonnement onmiddellijk te annuleren. Maar ik heb nooit antwoorden ontvangen. Nu ben ik lastig gevallen door hun incassobureau en mij Euro110 aan te rekenen !!!! Dit is helemaal gek.
01/30/2020
Heddi

Deze recensie verwijst naar academicsingle.roNadat ik het abonnement heb geannuleerd, willen ze me nog een maand in rekening brengen ... maar gelukkig hadden ze geen geld op de kaart. En nu ontvang ik een brief van een bedrijf dat zich bezighoudt met schulden ...
01/30/2020
Leone Blindt

Dit zijn oplichters. Pas op voor hen. Geen nul anders zou ik daarop klikken. Ze hebben me bedrogen en nu willen ze dat mijn handtekening het account opzegt. Haha God weet wat ze zouden doen met mijn handtekening. Ik kan zelfs mijn account niet deactiveren.
01/30/2020
Carol-Jean Dimonda

Hebben ze iemand door het bureau aangeklaagd? Ik heb hun telefoonnummer gevraagd en ze geven het niet. Ik ga niet naar de betaalservice die ik niet kreeg, omdat hun webpagina niet werkte, zelfs niet in de testperiode.Dit is een grote froude en ik kan niet geloven dat ze nog steeds bestaan. Heeft iemand in Kroatië daar problemen mee?
01/30/2020
Bushey

Dit is een website die is gemaakt om te stelen, ik heb een optie gekozen om R200 te betalen, maar ze hebben R400 afgetrokken voor een service van 4 maanden dit was in juni, deze maand debiteerden ze R1999 op mijn account, wat niet gerechtvaardigd is.Waarom doe je deze criminaliteit?
01/30/2020
Kingsly Lovell

Ik kreeg $ 100 voor 1 maand! Op de aanmeldingspagina zeggen ze dat de kosten $ 25 per maand zijn en ik wilde deze site zo proberen uitproberen, maar realiseerden zich toen dat ze 4x het bedrag van mijn account hadden afgeschreven! Ik vroeg hen om de resterende $ 75 terug te betalen, maar ze weigerden en verklaarden dat hun rechtvaardiging hiervoor is dat de vermelde prijs 1 week is en niet 1 maand, maar Nergens wordt duidelijk vermeld dat het bedrag wekelijks en niet maandelijks is, zoals is over het algemeen het geval voor andere sites. Gelukkig was het bedrag niet dagelijks, anders had het abonnement van 1 maand me een fortuin gekost! Ik heb berichten gestuurd naar zoveel van mijn zogenaamde 'wedstrijden' en heb nog nooit EEN antwoord ontvangen. Ik heb geen toegang tot de foto's die door sommige mensen met mij zijn gedeeld en de mensen online zijn altijd aan de oudere kant (> 40). Ik vraag me af of veel van hun 'profielen' van echte mensen zijn of alleen maar posers om mensen naar hun site te trekken. Neem mijn advies in, MELD U NIET AAN VOOR DEZE SITE!
01/30/2020
Niko

Wat een oneerlijke stelletje oplichters. Mijn e-mails worden genegeerd. Geen reactie gegeven om mijn lidmaatschap te annuleren. Doe alsjeblieft niet mee. Ik ga ook legaal door onethische handelspraktijken!
01/30/2020
Nesto Uglow

Een totale verspilling van geld en tijd. Ik heb een maand een Premium-account en ik heb er spijt van. Ook erg moeilijk om je abonnement te annuleren. Om te annuleren, moet u een fax of POSTMAIL sturen !!? !!! Ik heb besloten een muilezel te sturen met mijn opzegbrief. Het komt over een paar weken aan.
01/31/2020
Fielding

Slechtste bedrijf ooit. Eerst meldde ik me aan voor het premium lidmaatschap en stemde ik ermee in om de 1e 6 maanden premium te betalen, daarna ontdekte ik dat de meeste mensen daar bots waren. OK laat maar. 2 jaar later kreeg ik een telefoontje van hun incassobureau met de claim dat ik ze $ 3000 schuldig was. Wat een oplichterij en fraude.
01/31/2020
Kenway Monsegur

Een complete zwendel. Ze namen geld van mijn bankpas zonder te vragen. Ik had me alleen aangemeld voor een proefperiode van één maand, maar ze hebben me zes maanden in rekening gebracht. Ik betwistte de tweede ongeautoriseerde betaling met mijn bank en kreeg een terugvordering. Nu vraagt ​​een buitenlandse schuldenaar om geld (Mediafinanz).
01/31/2020
Judsen Kunde

Slechtste site ooit! Meld je nooit bij hen aan! Ze zijn pure fraude en staan ​​u niet toe uw account te annuleren. Ik heb me op 14.11.2019 bij hen aangemeld en wilde het na een paar dagen annuleren, maar ik kon het niet. Ik heb ze e-mails gestuurd om ze te laten weten en ik heb alleen een automatisch bericht ontvangen. Ze hebben geen knop om een ​​account te deactiveren of te annulerenHet probleem is dat ze automatisch een enorm bedrag van mijn bankrekening (bijna 100 euro) op 14.12.2019 zullen nemen, hoewel ik specifiek heb gevraagd dat ik geen verlenging wil en ... hier komt het ergste .... toen ik me bij hen inschreef, lieten ze me niets weten over deze enorme hoeveelheid geld die ik zal moeten betalen. Academisch, als u dit leest, wil ik u laten weten dat ik op weg ben naar de politie, ECC en contact zal opnemen met de Luxemburgse politie voor fraude. Dus, waag het niet nog een Penny van mijn bankrekening te nemen! Deactiveer het nu en annuleer mijn premium lidmaatschap.
01/31/2020
Carolle

Wat jullie doen, kan niet legaal zijn! Klik hier om u in te schrijven, stuur ons een fax om u uit te schrijven ?! Wie heeft er tegenwoordig nog steeds een fax?Jullie moeten voor de rechtbank stappen!
01/31/2020
Everett

Neem onmiddellijk contact met me op, want uw bedrijf heeft € 119 van mijn account afgetrokken - geautoriseerd !!!!!! Ik zal geen andere keuze hebben dan een klacht in te dienen bij de consumentenbeschermingsinstantie tenzij u rechtstreeks contact met mij opneemt - Mary
01/31/2020
Bilski

Abonneer u onder geen enkele omstandigheid op deze site, het ergste dat ik ooit ben tegengekomen. Waar begin je ze zelfs te beschrijven ...1. Ze nemen je geld (ongeveer 6 keer zoveel als verwacht!), 2.Ze staan ​​je niet toe van gedachten te veranderen zoals ze zouden moeten doen onder de Distant Selling Act.3. Ze verwijderen het profiel niet als je erom vraagt ​​(de mijne zal daar tot mei zijn, ook al wil ik er niets meer mee te maken hebben4. De site zelf is "zelfgemaakt", mist een behoorlijke database en ik vermoed dat veel profielen daar nep zijn. 5. De 'academicus' in de titel is buitengewoon misleidend omdat er mensen van alle achtergronden zijn. Nu is daar niets mis mee, behalve als je mensen met een vergelijkbare opleiding wilt ontmoeten, je zult ze hier niet vinden.Vertrouw op de beoordelingen ... ze spreken boekdelen, eerlijk gezegd, als er een min-rating was, geef ze dan een rating van -5!
02/01/2020
Cimbura Hurtado

Hoi. Als een datingsite geld van uw creditcard in rekening brengt zonder uw toestemming, neem dan contact met mij op. Ik weet hoe ik een contract efficiënt kan beëindigen, verdere betalingen kan blokkeren en uw geld terug op uw rekening kan krijgen. Ik kan het proces uitleggen. Contacteer me op [Email protected] gmail.com
02/01/2020
Josias Misemer

Ik wou dat ik dit eerst had gelezen.Ik heb me aangemeld maar besloot dat het niet voor mij was. Ik heb geprobeerd te annuleren, maar het is zo moeilijk om te doen. Ik heb geen fax (wie wel?) Ik heb geprobeerd te e-mailen, maar deze is teruggestuurd. Dus ik heb mijn creditcard geannuleerd en een maand later toen mijn lidmaatschap op was, stuurden ze me een dreigende e-mail met de mededeling dat ik ze meer dan $ 300 schuldig wasIk heb hen om een ​​uitsplitsing van hun kosten gevraagd, maar ik heb niets gehoord. Ze zeiden dat iemand terug zou komen maar nietsIk heb geen probleem met het betalen van geld dat ik verschuldigd ben, als ik het in feite verschuldigd ben. Daar is communicatie en klantenservice slecht. Slechtste site ooit. En ik zal iedereen dat vertellen
02/01/2020
Nanji Servais

Absoluut verschrikkelijk. Duidelijke en eenvoudige leugenaars, kwaadwillende fraudeurs. Ik heb me aangemeld, betaald en dacht dat het totaal onzinnig was, geen echte intelligente correspondentie. Ik ontmoette toen iemand en we kwamen allebei overeen om onze accounts te verwijderen, op dit e-mailadres heb ik ze gemaild om te zeggen dat ik me niet verder wilde abonneren. Ik stopte vervolgens alle meldingen op de rekening, dat was in januari 2019. Vandaag was blijkbaar de automatische verlenging verondersteld te gebeuren, maar mijn kaart is sindsdien veranderd, dus er is niets doorgegaan, en ik had met de bank gesproken en ervoor gezorgd dat er geen auto was -verlengingen leven zoals ik mijn steentje heb bijgedragen om deze site te informeren dat ik me niet langer wilde abonneren. Vandaag hebben ze mijn account opnieuw opgestart, dus ik krijg e-mails van mensen die blijkbaar geïnteresseerd zijn, maar ik heb 11 maanden geen e-mails ontvangen !! Dat slaat nu tegen de GDPR-wetgeving. De e-mails hebben een link die zegt dat ik me kan afmelden, wanneer ik erop klik, gaan ze naar een pagina waar ik om betaling vraag, zodat ik niet eens in het account kan komen om het te wijzigen. Maar ze proberen nu te zeggen dat ik de service gebruik. Puur kwaad is de enige manier om dit bedrijf te beschrijven en volledig illegaal omdat ze me ervan weerhouden te annuleren en zelfs naar de rekening te gaan.Eerlijk gezegd, als de service goed was, zouden ze er waarschijnlijk mee wegkomen, maar het is gewoon helemaal vals in alle opzichten.Britse consumentenwetgeving beschermt ons net als GDPR, waar ze geen rekening mee houden, ik weet niet of ze mijn foto laten zien of aan wie ze mijn profiel pushen, het is walgelijk, volkomen onveilig voor mij, ze hebben het overgenomen mijn profiel, zette het aan en begon er meldingen van te sturen, zodat ze kunnen zeggen dat ik het gebruik, en denken dat ze me kunnen intimideren om ze eindeloos te betalen.
02/01/2020
Capone

Naar mijn mening is deze website een oplichterij. Ik bladerde een paar maanden geleden in april een keer door, alleen om een ​​verzameling mannen te vinden die nauwelijks een GCSE of O-niveau hadden. Ze leken niet eens echt. Ik had me zorgen moeten maken toen de site om zoveel persoonlijke informatie vroeg voordat ze me lieten surfen, maar zoals veel mensen die datingsites gebruiken, was ik een beetje zwak en concentreerde ik me niet. Ik heb de site nooit meer bezocht.Ik ontvang nu regelmatig correspondentie met een vraag van ongeveer £ 75. Dit is een oplichterij, omdat ik de site nooit heb gebruikt behalve browsen, waardoor het 'account' snel werd gesloten. Ik weet ook dat ze niet zullen betalen voor 'herstelacties', ongedefinieerd, voor zo'n klein bedrag. Het is pesten, duidelijk en eenvoudig en probeert misbruik te maken van de kwetsbaren.Ze zijn slim, omdat de taal op de letters niet zo bedreigend is, dus het lijkt legitiem. Be2, het bedrijf achter Academic Singles, lijkt zich echter bezig te houden met nogal duistere praktijken als je online naar de opbouw van bewijsmateriaal kijkt. Ik ben ervan overtuigd dat ik de correspondentie kan en moet negeren, maar dat is alleen omdat ik tegenwoordig op een betere, sterkere plek ben.Als we ze allemaal als groep negeren, worden ze gedwongen een andere 'inkomstenstroom' te vinden. Ik heb ze volledig gemeld aan ActionFraud.
02/01/2020
Anselma

Vele malen geprobeerd dit abonnement te stoppen, maar is niet gelukt. Ik kreeg een factuur van meer dan 300 euro - in plaats van 12 euro - zonder verdere uitleg of waarschuwingen. Onmogelijk om het abonnement te stoppen. Ik overweeg hier een politiezaak van te maken.
02/01/2020
Lonnie Craigo

De slechtste ervaring ooit! Ik ben eigenlijk boos op mezelf omdat ik de beoordelingen niet vertrouwde. Ik ben momenteel lid van academische singles en kan mijn abonnement nu niet deactiveren of beëindigen. Het is een nachtmerrie. Ik ben bang voor identiteitsdiefstal of totale zwendel. Elke wedstrijd was een nep-foto, een nep-geografische locatie en een buitenlander. Ik kon in het chatvenster zien dat het typen een ernstige taalbarrière vertoonde. Wees gewaarschuwd doe niet mee.
02/01/2020
Maudie

Ik had me vorig jaar in april geabonneerd en mijn automatische abonnement 2 weken later per e-mail opgezegd.Ik heb mijn account voor het laatst gebruikt in april 2018. In januari 2019 heeft mijn bank me gewaarschuwd dat er een betaling in behandeling was, dus ik vroeg hen om het niet te autoriseren. Ik ben nu in geschil met academische singles over betalingen en ze zeggen nog steeds dat ik ze geld schuldig ben !!11 juli 2019Ik heb je een academische singles per e-mail gestuurd, maar er is een bezorgfout opgetreden. Stuur alstublieft een alternatief e-mailadres. 18 juli. Ik heb de e-mail opnieuw verzonden en er stond dat e-mail niet kon worden gevonden of niet in staat was om e-mails te ontvangen. Heeft iemand anders dit ervaren?
02/02/2020
Margetts Costlow

Frauduleuze praktijken PAS OPNadat ik mijn lidmaatschap binnen de eerste maand met grote moeite had opgezegd, kreeg ik een jaar lang $ 400 in rekening, wat niet op de website staat. Nu ontvang ik bedreigende e-mails waarin staat dat ik nog een jaar $ 319 schuldig ben. Ik trad in augustus vorig jaar toe door mijn berekeningen, een jaar dat eindigt in augustus 2020. LET OP PROFILES ZIJN FAKE DEZE ORGANISATIE MAG NIET IN DE PRAKTIJK IN NZ WORDEN TOEGELATEN.GESCHOKT
02/02/2020
Weiser Konopacky

slechtere ervaring ooit! mensen te veel betalen, zelfs nadat u het account hebt gesloten of het betalingsplan hebt gewijzigd. Het sluiten van het account is een uitdaging op zich! theu geeft je niet de mogelijkheid om je online uit te schrijven, zo eenvoudig als je zou kunnen abonneren; de belastingen en de prijzen zijn verborgen. ze heffen een "manipulatiebelasting". Wat hebben ze gemanipuleerd? Handelswaar?! Je moet wat papieren scannen en ze per e-mail verzenden, zodat je uit deze SCAM kunt komen ... in de 21ste eeuw !! mijn advocaat zal druk zijn om contact met hen op te nemen! ik zal ook een melding sturen naar google / adwords. ik zal iedereen op de hoogte stellen van dit grose ding.
02/02/2020
Hanschen

Heb er ongeveer 6 maanden op gestaan, ongeveer 200 USD betaald. Sprak met minstens 20 mannen. Allen zijn oplichters! Beweerde olie-ingenieurs, geologen of welke professionals dan ook te zijn. Allen hebben een Afrikaans accent en zouden geen videogesprekken met mij voeren. En natuurlijk vroegen ze om leningen of iTune-kaarten of SIM-kaarten.
02/02/2020
Drape

Waar begin ik ... Ze verdienen niet eens 1 ster. Als er een nuloptie was, zou ik daarop drukken. Mijn omgang met academische singles leerde me dat je heel voorzichtig moet zijn met het delen van creditcardgegevens en persoonlijke informatie. Het is ook erg belangrijk om online te gaan en klantbeoordelingen te lezen. Dit bedrijf is niet eens in het VK van alle indicaties.Toen ik me voor het eerst aanmeldde, betaalde ik een nominaal bedrag van ongeveer £ 7.00. Voor het einde van de maand probeerde ik contact met hen op te nemen om te annuleren, maar kon ik geen optie vinden om dat te doen. Ik vond eindelijk een e-mail van het schuren op internet en kreeg een antwoord waarin stond dat ik een fax moest verzenden. Nu vertelt iemand me wie tegenwoordig faxen gebruikt. Andere websites die ik heb gebruikt, bieden u de mogelijkheid om te bellen of een e-mail te sturen. Ik stuurde een e-mail alleen om te horen dat ik een fax moest verzenden. Ze hielpen zichzelf vervolgens tot £ 131.00 en dat was toen ik in actie kwam. En ik ga niet eens in op de kwaliteit of het kaliber van mensen die er zijn. Het volstaat te zeggen dat geen van hen een academisch bot in zijn lichaam had. Ik heb een vreselijke ervaring gehad met dit bedrijf en terwijl ik typ word ik gebombardeerd met e-mails die dit geld eisen dat ze nooit meer zullen krijgen. koper, pas op, blijf uit de buurt van academische singles, hoe wanhopig je ook bent om die te vinden.
02/02/2020
Reid Hastedt

Ik lees alle beoordelingen en ik moet zeggen dat dergelijke websites op singles chatten. Dus wees niet wanhopig op zoek naar een partner. Als je de echte deal wilt, ga dan naar een bar of sociale club of ergens waar je echte mensen kunt ontmoeten. Ik ben gestopt met het abonneren op online datingsites. Moge oplichters rond. Proost!
02/02/2020
Grani Stallbaumer

Waarschuwing voor alle lezers: registreer nooit op deze site. Voor het eerst in een maand betaalde ik EUR 9.96 - dat leek me een redelijke investering om de service te proberen. Dan treden de problemen op: Verwijderen is een specifiek probleem - verwijderen en verwijderen, maar kan niet echt eindigen. Na een maand vindt de volgende schok plaats: zij nemen de extra EUR 39.96 van uw kaart. Zonder waarschuwing, zonder twijfel - gewoon gestolen. Ik stuur momenteel e-mails naar elk mogelijk bericht, maar de meeste e-mails komen terug. Op de FB-site worden berichten niet gelezen. Ik ga het ontslag uit het "contract" (dat nooit is ondertekend) per post naar Luxemburg sturen en zal mijn bank vertellen dit adres te blokkeren.
02/02/2020
Sorkin

Ik ben uit nieuwsgierigheid lid geworden van deze site, nadat ik mezelf onverwacht single bevond. Na een paar weken erop te hebben besefte ik dat het niets voor mij was. Ik zag niemand geschikt en werd alleen gecontacteerd door een paar mensen die het tegenovergestelde waren van wat ik zocht. Ik was bang dat mijn abonnement automatisch zou worden verlengd en het bedrijf tijdig genoeg per e-mail zou worden geïnformeerd dat ik absoluut NIET wilde verlengen, en kreeg een blanco antwoord waarin stond dat ik een fax moest verzenden met mijn handtekening om te annuleren. Ik bezit geen faxapparaat en wens mijn handtekening niet naar dit bedrijf te sturen. Sindsdien hebben ze contact met me opgenomen en me verteld dat ik 131 euro, plus 10 euro te late betaling verschuldigd ben, en me bedreigen met verdere kosten. Ik beschouw dit als pure afpersing. Ik hoefde niets te ondertekenen om deel te nemen en ik maakte geen gebruik van de 'service'.
02/02/2020
Villada Sieczkowski

Als ik dit minder zou kunnen daten, zou ik het doen. Ze haalden 100 dollar van mijn rekening. Dit is duidelijk een Amerikaanse site, maar mijn land was geladen. Een beetje transparantie zou niet misstaan. Deze site is waardeloos. En ik verspilde er 100 aan. Proberen te annuleren is ook erg moeilijk.
02/02/2020
Prima

Deze service heeft zojuist £ 167 van mijn account gehaald! Ze hebben me overdreven gemaakt en hebben geen contact met me opgenomen om me te laten weten dat ze dit zouden gaan doen. Help me een telefoonnummer of e-mailadres te vinden om dit abonnement te annuleren
02/02/2020
Zachariah Konieczka

Geen transparant systeem, vooral als het gaat om een ​​abonnement. Geen gemakkelijke manier om 'abonnementen te beheren' zoals het beweerde te zijn. Zoals verwacht, nog moeilijker om annulering aan te vragen, die moet worden gedaan via formulier, fax of post. Ironisch omdat het een trending technisch hulpmiddel zou moeten zijn. Klantenservice team kan ook behoorlijk niet behulpzaam zijn, zegt alleen geen terugbetaling voor ongebruikt abonnement en dat is het!
02/10/2020
Ventura

Ik ben ook opgelicht. Ze bedriegen u met opzet over de hoeveelheid geld die ze innemen wanneer u zich abonneert op het premium lidmaatschap. Net als de andere beoordelingen hieronder, is het absoluut onmogelijk om een ​​telefoonnummer voor annulering te vinden. De overeenkomende criteria zijn een grap en bijna alle potentiële vrijers voldeden niet aan de criteria die ik in mijn instellingen had gedetailleerd. Ik probeer nu mijn lidmaatschap op te zeggen en pas na 3 dagen. Ik heb om een ​​volledige terugbetaling gevraagd omdat ik geloof dat dit product verkeerd is verkocht, maar gezien de recensies hier en op andere websites lijkt dit zeer onwaarschijnlijk omdat het bedrijf hardverdiende contanten van mensen blijft stelen op valse beloften. Je bent gewaarschuwd! Doe niet mee !!!
02/19/2020
Keen

Ik ben net lid geworden in Nieuw-Zeeland. Ja, het is oplichterij, ik heb honderden dollars verspild. Ik kan met niemand contact opnemen! Twee dagen lid geweest en ik ben uit! Tinder is gratis. Deze site is een fraude.
02/19/2020
Giza

Dit bedrijf is frauduleus en verkoopt zijn diensten niet alleen verkeerd, maar brengt zijn klanten drie of vier keer in rekening waarvoor ze zich aanmelden. Ik heb me aangemeld voor een basislidmaatschap van slechts één maand en heb de optie voor automatische verlenging specifiek uitgeschakeld. Ze hebben me 4 keer dat in rekening gebracht, reageren niet op mijn e-mails en ondanks ondertekende instructies om mijn account met hen te verwijderen, hebben ze het nog steeds niet gedaan. Pas op voor deze goons. Loop niet vast zoals de meesten van ons hebben. Ze zijn geregistreerd in Luxemburg, klantenservice bestaat niet en wie weet wat ze nog meer hebben gedaan om zichzelf te beschermen. Blijf weg van dit frauduleuze bedrijf. En wat een schok om te zien dat Academicsingles het lef hebben om te zeggen dat ze zich zo gedragen vanwege GDPR. Wie houden ze voor de gek? GDPR geeft u niet het recht om klanten te bedriegen en zich achter kleine lettertjes te verbergen om een ​​fax te vragen om het lidmaatschap te annuleren!Reactie op Academicsingles-team van 19 augustus: ik heb u twee dagen geleden al een e-mail gestuurd naar het onderstaande adres. Uw generieke reactie is een belediging voor ieders intelligentie. U misleidt klanten door de GDPR-verordening te vermelden. Het doel van deze verordening is om klanten kennis te geven over waar hun gegevens worden bewaard en waarvoor ze worden gebruikt. Niet om weg te komen met dubieuze praktijken die je toepast.
02/22/2020
Lurette

Dit is de slechtste online site ooit. Hoewel je een maand koopt, begint de automatische verlenging na 14 dagen. Het terugkerende maandelijkse bedrag is schandalig. U kunt uw abonnement niet beheren vanaf de site! En dan vertellen ze je dat je je hebt aangemeld. DOE NIET MEE
02/29/2020
Lohner

Voor alle alleenstaande volwassenen die er zijn, Ik wil graag mijn persoonlijke ervaring met u delen. Registreer of betaal nooit voor deze site. Ze adverteerden MYR49 per maand als haar bestseller. En laadde me MYR196 en opnieuw MYR420. Deze datingsite profiteerde financieel van alleenstaande volwassenen. *** GE-UPDATE op 18 september:Per antwoord van Academic Singles zoals hieronder, hebben ze me gevraagd contact met hen op te nemen. Nadat ik contact met hen had opgenomen, zonder enige uitleg, informeerden ze dat ze mijn "lidmaatschap" hebben opgezegd en dat ik tot 23 november kan gebruiken.Denk er daarom nog eens goed over na of je deze app wilt gebruiken, je moet MYR616 betalen voor het gebruik van 4 maanden. Wat erger is, er zijn veel lege profielen en de site is niet gebruiksvriendelijk. Ik verwacht nooit dat ze me terugbetalen en ik heb mijn les op de harde manier geleerd. Ik hoop gewoon dat alle andere mensen die hoop hebben iemand te vinden via de dating-app, niet dezelfde ongelukkige ontmoeting hebben als ikzelf.Dit is de eerste keer dat ik me aanmeld en het zal de laatste zijn. Het is te gruwelijk. Met vriendelijke groet,
03/05/2020
Murphy Amayamartinez

Ik heb me net voor 1 maand aangemeld op deze site. Het abonnement voor 1 maand was £ 12.99 als eenmalige betaling. Stelt u zich mijn schrik voor toen ik een bericht van het fraudeteam ontving waarin werd gevraagd naar deze betaling ... Ik heb nu een bericht gestuurd met betwisting van deze aanklacht naar deze site zoals vermeld in het bericht gefeliciteerd met uw deelname !!Blijf weg van deze site en doe niet mee.Ik wacht nu op bevestiging dat mijn betaling wordt geretourneerd. Dit is FRAUDE! Ik ben altijd voorzichtig geweest met datingsites op internet en nu heeft dit mijn mening bevestigd.
03/06/2020
Gladstone Supernault

Toen ik me registreerde, werd ik gebombardeerd met kennisgevingse-mails die me deden geloven dat er heel veel leden in mij geïnteresseerd waren. Nadat ik me had geabonneerd, realiseerde ik me dat de website oplichterij was en dat de grote meerderheid van de profielen geen betalende leden zijn. Toen ik betaalde voor lidmaatschap, bleven academische singles me meldingen blijven sturen, maar zodra ik de betaling heb geannuleerd, heb ik geen enkele e-mail van academische singles ontvangen en reageert geen enkel lid op mijn contact dat ik heel moeilijk te geloven vind, academische singles zijn een farce en totale verspilling van geld. Ze verleiden je met een 4.99 per week vooraf gedurende 4 weken, daarna BOOM! TOT € 50.00 PER MAAND VOOR NADA !!! NIET VALLEN, HET IS EEN GOEDE OPSTELLING SCAM
03/07/2020
Broeker Oelschlaeger

Jammer dat je ze niet minder dan één ster mag laten! Ik heb afgelopen december mijn lidmaatschap per slak geannuleerd en hoorde niets eerder van hen tot eerder deze week waar ze me bedreigen met juridische stappen wegens niet-betaling. Ik heb bijna negen maanden niets van ze gehad en nu zit ik in de problemen. Zoals velen hebben gezegd, wat een boeven! Ik ben woedend om zo laat na het feit door een incassoservice gecontacteerd te worden! VERMIJD ten koste van alles!
03/15/2020
Urissa Woolford

Ik ben een datingcoach met meer dan 100.000 volgers op verschillende platforms voor sociale media. Ik heb een van de grootste datingpodcasts op iTunes. Ik heb honderden datingsites beoordeeld, maar ik heb nog nooit zo'n SCAM meegemaakt. Ik heb me aangemeld bij Academic Singles om te testen of ik gedurende een maand het abonnement niet kan annuleren. Toen nam ik contact met hen op via e-mail en een generiek antwoord was het antwoord.Beste Academic Singles-team, als je niet binnen 48 uur bij me terugkomt, zal ik juridische stappen ondernemen. Ik heb mijn advocaat al op de hoogte gebracht. En ik zal deze ervaring delen met mijn meer dan 100.000 volgers op sociale media. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou schrijven, maar ik zie geen andere manier.In mijn 10 jaar dat ik als datingcoach heb gewerkt, heb ik nog nooit zo'n SCAM meegemaakt. U bent crimineel en ik aarzel GEEN seconde om dit openbaar te maken. Je kunt mijn abonnement NU beter annuleren, anders kan dit je bedrijf verpesten.Ik ben meestal een heel vredig persoon, maar ik zie GEEN andere manier om hiermee om te gaan.
03/25/2020
Elliot

Ik wou dat ik al deze beoordelingen had gelezen voordat ik me aanmeldde voor Academic singles. Deze website is oplichterij, blijf er alsjeblieft van weg. Ik heb £ 75 betaald voor een premium abonnement van 6 maanden, maar na een paar dagen besloot ik het contract te annuleren (volgens hun algemene voorwaarden kun je binnen 14 dagen annuleren en een volledige terugbetaling krijgen), zoals alle naar mij verzonden wedstrijden doen voldoen niet aan mijn criteria - het zijn allemaal mannen in de vijftig met een lage opleiding. Er is echter geen telefoonnummer om te bellen, je moet ze e-mailen of faxen, wat ik deed, maar het is 50 dagen geleden en ik heb niets van ze gehoord. Ik ben nu zo bezorgd dat ze mijn bankrekening zullen blijven belasten. Ik moet contact opnemen met mijn bank om hen te vragen om toekomstige betalingen te stoppen.
03/30/2020
Nealy Casbarro

100 procent zwendel.Meld u niet aan, betaal niet of geef uw bankkaartgegevens door. Ik geloof dat andere websites met vergelijkbare prestaties hetzelfde zouden zijn.Stuurde ze e-mails om zich uit te schrijven, maar geen reactie.Geen enkele instantie heeft mijn e-mails beantwoord, maar ik weet zeker dat iemand hier zal antwoorden om u te misleiden, aangezien andere slachtoffers dezelfde problemen hebben gemeld.Ik geloof ook dat het mensenprofiel ook nep is en dat alleen webontwikkelaars en werknemers van het bedrijf je gevoelens beheren.
03/31/2020
Philbin

Je bent zo verdomd persoon!Je probeerde mijn geld te stelen? En stuurde mijn mails waar bedreig je me?Nou ik hoop wat actie te zien en met u te oordelen in ROEMENIË!Als je me een e-mail stuurt zoals alle wetgeving, hoop ik te weten welke fout je maakt en stopte totdat het niet te laat voor je is!Heb jij de plaats in Luxemburg?Waarvoor?! PLEASTE NIET BETALEN AAN DEZE PERSOON! ZE ZIJN FAKE!ZE WETEN HOE TE FOOLIJEN EN NEEMT UW GELD ALS JE HUN VOORWAARDEN ACCEPTEERT!ZE LATEN U NIET UW PROFIEL SLUITEN EN ZULLEN U BLOKKEREN TOTDAT U BETAALDE, DUS NIET BETAALD EN ZE LAAT GELUID MAKEN!SLUIT UW CREDTIT-KAART WANNEER U DEZE SITE HEBT BETAALD EN NIET GEZOND IS!ER ZIJN PROFESIONEEL OM TE STALEN!
04/02/2020
Lash

Ik heb me net aangemeld voor 1 maand op 31.10.2019Ik heb me net voor 1 maand aangemeld op deze site. Het abonnement voor 1 maand was bijna 10 euro (50 roumanian lei) als een eenmalige betaling. Op 30 november wist ik dat er 1 maand verstrijkt en ik mijn account moet deactiveren. Verrassing. Ik kon het niet. U moet hen een scanformulier sturen om uw premium account te deactiveren? WHAAAT 2019! Ik moet een papier scannen ?? Dan bel ik een vriendin waarvan ik wist dat zij precies hetzelfde probleem tegenkwam als ik. Dan controleer ik mijn bankrekening. Ze namen precies 100 euro op dezelfde dag, op 30.11.2019. Ik bel de bank en vraag om de betaling te blokkeren. Blijf weg van deze site en doe niet mee.
04/04/2020
Morganne Thiry

Totale zwendel. Geen manier om online te annuleren. E-mailen naar hun klantenservice in een poging om te annuleren, met een formulier onderaan de bevestiging van hun lidmaatschap. Wachten op een antwoord.Hierbij vorm:Ik geef hierbij aan dat ik mijn contract voor het verlenen van de volgende service opzegBesteld op: [besteldatum]Naam van consument (en): [uw naam]Adres van consument (en): [uw adres]Datum: [datum van vandaag]Uw e-mailadres gebruikt voor registratie: [uw e-mailadres]
04/10/2020
Bedad Kosicki

Ik wilde me inschrijven voor een promotie-aanbieding van £ 7.99 voor 6 maanden en ze probeerden me in plaats daarvan £ 191.76 in rekening te brengen! Geen bedrag bij het uitchecken om te bevestigen wat u daadwerkelijk betaalt. Gelukkig heeft mijn bank de transactie geblokkeerd, maar zal het niet opnieuw proberen!
04/12/2020
Margaretta

Ik was erg naïef en koos voor de aanbieding van $ 7.49 / maand. Ze hebben meteen de hele waarde van 24 maanden afgetrokken! Er zijn geen academische wedstrijden op deze site. Ik kan geen antwoord krijgen van de klantenservice. Neem zo snel mogelijk contact op met mijn bank. Ik vind dit een oplichterij en ik wou dat ik deze beoordelingen eerder had gevonden.
04/13/2020
Kwapong Gebert

Ernstig?! Derde keer dat ik hier ALLEEN schrijf, dan krijg ik een willekeurig antwoord !! Ik verzoek mijn probleem nu zo snel mogelijk te sorteren !! Ik ben geduldig geweest !!
04/15/2020
Bettencourt

Kan ik alsjeblieft mijn geld terug ontvangen, R396 is zonder enige toestemming van mijn account afgeschreven. Of ik zal gedwongen worden om de zaak verder te brengen
04/15/2020
Gardie Vanlue

Absolute zwendel. Je kunt de foto van mensen niet zien of zelfs geen berichten sturen tenzij je ze betaalt - dus je hebt geen idee of je zelfs echte mensen een bericht stuurt of automatisch gegenereerde profielen totdat je ze geld hebt betaald ...en om het nog erger te maken, hebben ze toegegeven (aan eerdere reacties op andere negatieve trustpilot-beoordelingen !!!) om accounts zonder foto's generieke foto's van plaatshouders te geven om mensen naar binnen te lokken.Systematische valse advertenties en paywalling de meest elementaire functies.
04/16/2020
Ellis

Gelukkig heb ik niets betaald - er was niets academisch aan de overgrote meerderheid van mijn 'wedstrijden', van wie velen de school nauwelijks afmaakten en de naam van het bedrijf is totaal misleidend - waarom noemen ze het niet zomaar iets!
04/17/2020
Ginnie

Oplichterij!!! Ik heb R999 opgeladen. Ik weet niet om welke reden. Nu moet ik faxen om me uit te schrijven, wie gebruikt dat nog ???
04/21/2020
Zetes

Nooit een abonnement nemen, het enige dat ze zullen doen is geld van uw account stelen zonder autorisatie, u kunt het abonnement niet opzeggen. Ook denk je dat je een klein geld kunt betalen voor de proef, ze brengen je 4 keer in rekening en er staat geen bedrag op de uitcheckpagina. Als je het vraagt, zullen ze je vertellen dat het bedrag voor 1 week is, dus een maand maal 4, en een paar dagen na de proef, zullen ze 3 maanden geld zonder voorafgaande kennisgeving aftrekken, het zogenaamde "automatisch abonnement voor 3 maanden met dezelfde weekprijs , dat betekent keer 12, en wanneer u op de hoogte bent van het probleem en de bank heeft gevraagd om de betaling te stoppen, zullen ze u blijven bedreigen en zelfs een derde partij gebruiken om de betaling te innen.Ze houden gewoon van dief, en zijn allemaal jouw eigen schuld, omdat je hun T&C niet hebt gelezen, en eigenlijk zijn er helemaal geen dergelijke woorden.-------Antwoord op uw antwoord: uw klantenservice werkt niet, in plaats daarvan hebt u zo'n groot verzamelteam. Waarom leeft deze site nog?
04/23/2020
Kakalina Thompsom

Dit is oplichterij en fraude. Ik heb me aangemeld voor een gratis proefversie, ik heb de site een keer gebruikt omdat hij er niet was. Toen werd £ 242 van mijn bankrekening gehaald zonder mijn toestemming. Mijn bank beschouwde dit als fraude en betaalde me het geld terug. Ik hoorde niets van academische singles, geen correspondentie. Toen ontving ik op 19 december 2019 een brief van een credit management bedrijf waarin stond dat ik academische singles 242 pond verschuldigd was. Ik betaal niet voor een dienst die ik niet heb gebruikt of gevraagd. Ik heb dit gerapporteerd aan handelsnormen en ook aan actiefraude en ik zal ze blijven melden aan iedereen die ik kan totdat er iets wordt gedaan om te voorkomen dat mensen worden opgelicht. Ze zijn een absolute schande. Word niet lid van deze site tenzij u wilt dat uw geld van u wordt gestolen !!!!
04/28/2020
Brout

Site staat vol met 'veronderstelde' ingenieurs. ROMANTISCHE SCAMMERS!Binnen een maand vroegen 4 van de 5 cintacts om geld en de 5e binnen 6 weken.Valse profielen en foto's lijken de norm!
04/29/2020
Pucida Laruffa

Stelletje boeven, als je eenmaal meedoet, kun je niet meer annuleren, het is hoogst onmogelijk en ze dreigen je over te dragen, ik weet niet waarom ze nog steeds bestaan
05/05/2020
Marela

Ik wil graag mijn persoonlijke ervaring met u delen. Registreer of betaal nooit voor deze site. Ze adverteerden MYR49 per maand als haar bestseller. En toen heb ik MYR420 in rekening gebracht voor een abonnement van 3 maanden! Dezelfde foto's van wedstrijden onder verschillende namen werden herhaaldelijk naar mij verzonden. Geen van de wedstrijden die ik koos, hebben geantwoord. Binnen een maand, dat wil zeggen gemaild voor een annulering van mijn lidmaatschap zonder zelfs om terugbetaling te vragen. Nu factureren ze me nog een RM 473 voor nog eens 3 maanden verlenging. Met een waarschuwing dat als ik niet betaal, ze me incasso's zullen instellen !!! Ook dreigden ze juridische stappen tegen mij te ondernemen! Ik heb me alleen ingeschreven op 12 september 2019 en op 15 oktober ben ik ze een totaal van rm893 verschuldigd !!! Ze zuigen je mee in het lidmaatschap en accepteren geen e-mailbeëindigingen. Ze proberen me in het nauw te drijven door te zeggen dat mijn lidmaatschapsvernieuwingen automatisch zullen omdraaien en dat ik zal betalen met boetes, enz.Zulke pestkoppen !!! Ze hebben me bedrogen met RM 420 en ik zal hun bedreigingen voor meer niet accepteren !!!!

Schrijf een review voor Academische singles


Handige links