Startpagina > Misc > beoordelingen over Abelstedt

Abelstedt

Reviews: 13 | Zeer goed
Uitzonderlijk
9
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
3
01/30/2020
Mac Schumucker

Duidelijke website, leuke en snelle servicedesk (ik vroeg om een ​​andere maat en deze werd bijna meteen beantwoord). Internationale bezorging vrij traag maar niet hun schuld. Het product zag eruit als de beschrijving.
01/30/2020
Miki

Ik ben erg blij met de service die Abelstedt biedt. Ze zijn echt begrijpelijk en eerlijk. Bedankt Abdelstedt voor je geweldige service!
01/30/2020
Harpole

DE SLECHTSTE SERVICE OOIT.Ik bestelde een ring die ik onmiddellijk terugstuurde naar het bedrijf, na twee weken kreeg ik de ring bij mij thuis afgeleverd. Ik stuurde de ring meteen voor de tweede keer terug dus betaalde de verzendkosten twee keer. In de tussentijd heb ik contact gehad met het bedrijf en garandeerde ik een volledige terugbetaling van de betaalde verzendkosten. 3 weken en 150 e-mails later maakten ze hun belofte nog steeds niet waar. BESTEL HIER NIET UW RINGAls de ring niet past of op de een of andere manier niet aan uw behoeften voldoet: U ZIT SCHROEF. De communicatie met de klantentevredenheid is erg slecht en reageert niet professioneel. Ze ondernemen geen actie voor hun fouten. BETREFT EEN BETALENDE KLANT
01/31/2020
Wartow

Ik heb het pakket in goede staat en snelle levering ontvangen, maar helaas was de ring te groot en heb ik om gratis uitwisseling gevraagd zoals vermeld op de Abelstedt-website.Het heeft wat tijd gekost om mijn vervanging te ontvangen, maar vanwege het verzendprobleem kwam het pakket op het verkeerde afhaalpunt aan. Abelstedt heeft een derde ring verzonden en als compensatie hebben we ook een heel mooi cadeau ontvangen. Eindelijk waren we erg blij met de service voor producten en winkels.
02/01/2020
Bradski

Heb net mijn droomoorbellen gekregen van Abelstedt! Ik ben zo enthousiast over mijn nieuwe oorbellen en ga binnenkort meer bestellen uit hun collectie. De kwaliteit is hoog evenals de service. Eén tevreden klant!
02/02/2020
Giamo

Abelstedt is de beste online winkel die ik ooit heb besteld. Naast dat mijn ring zo fijn en mooi is, hebben ze ook de beste service! Ik raad Abelstedt zeker aan!
02/02/2020
Balling Linzie

Bestelde een paar mooie oorbellen. Ik ben nog steeds onder de indruk van hoe mooi ze zijn! Prettier dan op de website-foto! De levering duurt iets langer, maar het is het waard! Abelstedt maakt unieke stukken die ik nergens anders kon vinden voor een betaalbare prijs :)
02/02/2020
Sherfield

De beste service!Na 1,5 jaar was mijn ring beschadigd en nam ik contact op met Abelstedt. De voorgestelde om het te repareren en de ring schoon te maken !! (Super goed!!) Het antwoord ook meteen op mails!
02/07/2020
Thorman

Goede service, goede reactie op e-mail als u vragen hebt. Ik bestelde een mooie ring, een mooi pakket en ontving het snel. Ik zou opnieuw via deze website bestellen.
02/14/2020
Hamann Krain

Duurde meer dan het dubbele van de beloofde tijd voor levering, ook bij het contacteren van de klantenservice waren de antwoorden zeer arrogant en ze gaven helemaal niets om mijn wensen. Vanwege hun trage service miste ik mijn trouwdag en ontving de ring een week te laat en toen ik het product wilde retourneren vanwege de veel te late levering, konden ze niet eens de verzendkosten betalen om de ring als een excuus terug te sturen gebaar. Helemaal geen begrip van de kant van het bedrijf!
04/13/2020
Stelmach

Slechtste kwaliteit ooit, en ook de klantenservice.Allereerst was mijn ring vertraagd en kwam niet op tijd aan.Mijn ring verloor al zijn gouden kleur na slechts een paar maanden. Toen ik contact opnam met de klantenservice zeiden ze gewoon dat ik ze naar hen kon sturen om het op te poetsen en dat ik ervoor zou moeten betalen. Ze beweerden ook dat hun ringen nooit hun kleur verloren en dat het mijn fout was (ik had het misschien in totaal 3 weken gedragen, nooit bij het wassen van de handen / afwassen of iets dergelijks).Ze zeiden ook dat ze me een paar weken eerder een nieuwe ring hadden gestuurd, maar dat hebben ze nooit gedaan.Dus 2 jaar garantie en proberen blije coustemers te houden.De enige persoon die ik Ablestedts zou aanraden, zijn mijn vijanden.
04/14/2020
Grae

De service is geweldig. De ontwerpen van de ringen zijn zeer uniek en origineel. En de vergelijking tussen prijs en kwaliteit is ook erg handig. Beveel ten zeerste aan 😊
04/25/2020
Philipines

Ik bestelde een ring die per ongeluk al uitverkocht was en daarom niet kon worden verzonden. Ze hebben het echter goedgemaakt door een vergelijkbare ring te beloven en de extra kosten waren voor hen. Snel in reactie, geweldige klantenservice. Ik kan niet wachten om weer bij hen te bestellen!

Schrijf een review voor Abelstedt


Handige links