Startpagina > Misc > beoordelingen over 99bitcoins

99Bitcoins

Reviews: 32 | Zeer goed
Uitzonderlijk
28
Zeer goed
4
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
0
01/30/2020
Weight Cerullo

Ik heb zoveel geleerd met de tutorials. Ik was willekeurig op zoek naar informatie en ik struikelde met de website van 99 Bitcoins. Alle informatie is op één plaats samen te vatten. Ik vond het geweldig dat de tutorials individueel naar mij werden gemaild. Ik vond het geweldig!
01/30/2020
Dekeles Lunan

99 Bitcoins is gepolijst, professioneel en aantrekkelijk. En het zijn niet alleen de video's! Hun e-mails waren ook actueel, gemakkelijk te begrijpen en rechtstreeks gericht op leren. Eerlijk gezegd kan hun tutorials niet genoeg aanbevelen.openhartigQueensland, Australië
01/30/2020
Jobi

Ik ben 99bitcoins zo dankbaar voor de spoedcursus van 5 lessen, die me een echt goede start in cryptohandel heeft gegeven. Ik voel me veel beter over mijn vermogen om door dit gecompliceerde ecosysteem te navigeren, dat me volledig is ontgaan tot er 99 bitcoins kwamen. Nogmaals bedankt dat je me het "geheim" hebt gegeven en me in het spel hebt gestopt. Ik ben van plan meer te leren, zodat ik de juiste investeringsbeslissingen kan nemen. Dank je!
01/30/2020
Waneta Pike

99 Bitcoin is de beste, het opende mijn geest voor crypto-valutamining. Verdien nu veel aan Bitcoin.Heel hartelijk bedankt.
01/30/2020
Faydra

ik HEB VEEL PLEZIER bij het luisteren naar Ofir die op een levendige manier over Bitcoin vertelde ..Soms luisterde ik eerst en ontdekte gelukkig later dat er ook een complete geschreven tekst beschikbaar was, wat een geweldig geschenk is.Maar soms las ik de geschreven tekst en daarna luisterde ik naar de stemtekst, om te ontdekken dat een paar elementen die ik te nonchalant had gelezen duidelijker werden tijdens het luisteren.Omdat de lessenreeks vrij vroeg in mijn CRYPTO-opleiding was, was dit een dubbel voordeel.En nu met zijn rijke boek als cadeau toegevoegd, is het voordeel drievoudig!Bedankt Ofir! Dr. Anton Smitsendonk(Parijs en Beijing)
01/31/2020
Hege

Complexe informatie eenvoudig gemaakt met duidelijkheid voor gewone geen technische personen zoals ik te begrijpen.Waardig, waardevolle informatie verstrekt door 99 Bitcoins die een heel eind zal gaan in het uitbreiden van de kennisbasis van de massa die zich op zijn gemak wil voelen in deze opwindende geavanceerde industrie.Nate, je presentator is geweldigBasil Dawkins
01/31/2020
Ernaldus Pantone

Sorry voor mijn vorige beoordeling. Ik heb mijn betaling ontvangen. Ik raakte een beetje in paniek omdat er zoveel oplichting is. Ik gebruik ook geen Facebook, omdat mijn persoonlijke gegevens gevaar lopen. Bedankt en verdrietig om te zien dat de kraan gaat.
01/31/2020
Carol-Jean Demichele

Bedankt voor deze prachtige cursus 😊. En hoewel er voor mij veel onnodige informatie in zat. Hiervan vond ik er veel interessante informatie in.Met vriendelijke groet, Andriey Andriey.
01/31/2020
Nena Romar

Ze bieden eerlijke en waardevolle informatie over de Bitcoin-technologie en alles eromheen. Een leuke informatiebron als je nieuw bent bij dit ding dat crypto wordt genoemd.
01/31/2020
Claudetta

Ik heb slechts 1 serie bekeken, maar het was goed gedaan en gaf me bijzonder informatie over beveiliging met betrekking tot het gebruik en beschermen van bitcoins-bewerkingen. Andere series zullen waarschijnlijk ook waardevol zijn voor mij en elke andere kijker, die deze gaat bekijken. Ik beveel gewoon 99 Bitcoins aan.
02/01/2020
Sarette

Eerlijk gezegd had ik 2 weken geleden geen idee over cryptocurrency. Ik heb religieus alle video's bestudeerd en notities gemaakt. Ik heb veel basiskennis geleerd van deze video's. Op een dag zou ik de trainer willen ontmoeten. Als ik in de toekomst veel win, zal ik persoonlijk voor deze trainer zorgen. Hij is deskundig, kristalhelder, biedt alle opties en diepgaand onderwerpgerelateerd onderwijs. Hij is de beste cryptotrainer ter wereld.
02/01/2020
Apul Liem

Het zou interessant zijn om een ​​cursus voor ontwikkelaars te hebben. Ik gebruik NBitcoin, dat is zeer goed gedocumenteerd, maar het is moeilijk documentatie te vinden over de meer recente NBitcoin, Altcoins,
02/01/2020
Zilvia

Ik doe een aanzienlijk aantal online aankopen en veel sites accepteren bitcoins als een vorm van betaling. Ik vroeg me af waarom velen het gebruik van bitcoins voor betalingen bevorderden en vaak een betere deal aanboden. Hoewel ik bitcoins kende, was ik echter ongeschoold in de omgang en enigszins geïntimideerd door deze nieuwe monetaire methode. Na het ontvangen van je minicursus over bitcoins geloof ik dat ik binnenkort deel zal gaan uitmaken van de bitcoins-gemeenschap. Je lessen waren vanzelfsprekend en direct en bovendien waren ze gratis. Ik voel nu anticipatie in het proces om bitcoins zelf te verwerven, omdat het een manier biedt om anonieme transacties te verwerken die ik in bepaalde gevallen zou waarderen. Daarom wil ik je heel erg bedanken voor deze gratis bitcoins verhelderende lessen. Met vriendelijke groet Pierre
02/01/2020
Feinberg

Ik heb altijd een grote interesse gehad in "BITCOIN" en de cryptocurrency-markten. Maar ik had de informatie nodig over "BITCOIN" die de jongens van 99Bitcoins via de online serie hadden verstrekt. Ik heb veel geleerd van Olaf en kijk uit naar nog veel meer online series over "BITCOIN" en de cryptocurrency-markt. Ik geef "99Bitcoins" een AAAAA ++++ rating. Bedankt jongens.
02/01/2020
Romona

Een fantastische manier om de Bitcoin Economy binnen te komen. 99Bitcoin.com is een pact met praktische echte bronnen die u nodig hebt om vermeld te worden in Bitcoin.
02/02/2020
Ewens

Goede info. De moeite waard 5. Maar geen manier om vragen te stellen, en een les zei dat er een link zou zijn om een ​​persoon te helpen fraude op te sporen. Ik kon die link niet vinden. Dat is wat de sterren naar 4 schopte.
02/02/2020
Hauge

Bitcoins zijn een heel moeilijk concept om mee te nemen. Deze reeks video's zou zeker het begin van de reis naar het onbekende mogelijk maken.
02/02/2020
Lederer Hobley

Ik heb de video's meerdere keren bekeken en ik leer elke keer veel. Ik ben een handelaar op korte termijn en de video's zijn een grote hulp geweest.
02/02/2020
Ag

Het was de moeite waard om de cursus te volgen, mijnheer. En ja, ik zal proberen een deel van de tijd te besteden om je boek te lezen. Bedankt daarvoor en alle kennis die je hebt verstrekt.
02/02/2020
Chong Albarracin

Ofir heeft zijn e-boek "My Dirty Little Bitcoin Secrets" gratis ter beschikking gesteld. Ik ben nog niet klaar met het lezen, maar wat ik heb gelezen is zeer informatief voor iemand die net in crypto's raakt.Hartelijk dank,de
02/06/2020
Niehaus

Uitstekende instructie: duidelijk, beknopt, goed gepresenteerd. Zou je de instructievideo's voor handelsbeurzen, zoals Kraken en hoe je de Trezor-portemonnee gebruikt, hebben gedaan? Ik zou ook graag willen horen wat je te zeggen hebt over Faast, waarin wordt beweerd dat we gemakkelijk ruilen van altcoins rechtstreeks op de Trezor kunnen doen. Bedankt voor het bieden van een waardevolle service aan nieuwkomers in cryptocurrency.
02/09/2020
Madlen

Uitstekende, onpartijdige, duidelijke en beknopte 'how to' en 'alles over' Cryptocurrency-tutorial. Het is niet alleen een 'laten we u leren ons product te kopen zoals de meeste' Het is vrij onafhankelijk met het extra voordeel van enkele aanbevolen oplossingen en opties ALS en alleen als u geïnteresseerd bent.De kans dat u uw investering verliest, is minimaal als u hun advies opvolgt en ze laten zien hoe u kleine uitgaven kunt doen en adviseren om aan de slag te gaan.99 Bitcoins-zelfstudie is 1000X beter dan proberen zelf alle threads op internet te verzamelen, omdat je niet blind wordt. Ze nemen de moeite om elke nuance in Palin-taal te markeren en deze is GRATIS !! Bedankt jongens voor de moeite, zeer op prijs gesteld
02/12/2020
Bergen

Leuke, informatieve website. Het is goed voor de beginner. 99 Bitcoins presenteert eigenlijk alleen het "topje van de ijsberg". Maar gelukkig biedt hij een link voor zijn gratis e-boek met 278 pagina's om veel dieper te gaan. Hij komt over als geloofwaardig en betrouwbaar - niet een of andere "flash in the pan" vlok. Dank je!
03/09/2020
Lorrayne

Deze cursus was zo actueel voor mij omdat ik net aan het leren ben over cryptocurrency. De informatie was zeer diepgaand en werd zo goed uitgelegd dat andere, meer technische video's en blogs plotseling zinvol waren!Bedankt voor het delen van je expertise!
03/13/2020
Aldous Flennoy

Je video's zijn nuttig geweest. Ze waren duidelijk en begrijpelijk waardoor ze gemakkelijk te begrijpen waren.Bedankt!John Heckler Zuid-Afrika
03/14/2020
Tews

Hartelijk dank aan Ofir en het team !!!Of je zei dat ik een 'geweldige student' was, alleen omdat ik een geweldige leraar had. Bedankt voor mijn eBoek. Proost iedereen !! Mogen onze zakken nooit leeg zijn.
03/16/2020
Harberd

Good Day 99 Bitcoins TeamIk heb YouTube-video's bekeken die je me via mijn e-mailadres hebt gestuurd en gepresenteerd door Nate Martin, ze zijn zeer informatief en 100% goed geïnformeerd door de presentator over Bitcoin-aangelegenheden. Ik heb enig inzicht gekregen en heb nu een idee over Bitcoin en voordat ik Bitcoin kende maar geen idee had.Duim omhoog 99 Bitcoins-familie houdt het vol door ons te voeden met informatie over deze munt die op een dag een fortuin zou worden voor de enthousiaste investeerders.Genoten van alle lessen.Fantastische opvoedersMichael MoremiZuid-Afrika
03/16/2020
Dardani

Ik wist helemaal niets van Bitcoins (geen woordspeling bedoeld) maar na het bekijken van deze videoseries heb ik het gevoel dat bijna al mijn vragen zijn beantwoord. Uitstekend gedaan, Ofir en blijf er alsjeblieft doorgaan
03/19/2020
Paschasia

Sinds ik de video's in de e-mailserie van 99-bits munten bekijk, begrijp ik wat bitcoin is. Terwijl vóór de cursus de term gewoon een nieuwe rage was. Bitcoin is zeker iets om te overwegen. Geweldige cursus en bedankt voor het vereenvoudigen zodat gewone mensen het kunnen begrijpen.
03/21/2020
Mongeau Keeny

Zeer professionele en eenvoudige gids om basisconcepten te kennen over blockchain en de crypocurrency-wereld.Ze doen geweldig werk en alles gewoon gratis!Ik zal ze een stevige vijf sterren geven
04/27/2020
Sylvanus Macadam

Geweldige informatie, geweldige manier van delen, zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen! Goed gedaan en ga zo door!
05/06/2020
Eliott Krawitz

Ik ben 70 maar ben nog steeds geïnteresseerd in "nieuwe dingen" - vooral degenen die geld verdienen!Ik vond de serie zowel interessant als informatief en gemakkelijk genoeg te verteren. Dat wil niet zeggen dat ik alles begreep, behalve dat het hielp met de terminologie en hoe het systeem werkt.Goed gedaan en bedankt.

Schrijf een review voor 99Bitcoins


Handige links