Startpagina > Misc > beoordelingen over 5kplayer

5KPlayer

Reviews: 20 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
8
Zeer goed
3
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
2
Arm
6
01/30/2020
Timmons

Snelle, responsieve en meest uitstekende speler beste deel zijn ondersteuning alle formaten die ik heb gebruikt gom player en andere die niet kunnen spelen mkv-formaat of bevriezen terwijl goed zoeken geen problemen met deze en ook je tube downloaden ding gewoon geweldig
01/31/2020
Nassi

Deze software heeft veel problemen, op Windows 8.1 is de kwaliteit van de videoscaler niet erg goed, veel artefacten en rinkelen. Ook enkele ongewenste crashes.
01/31/2020
Fugere Amemiya

Ik heb andere videospeler-apps voor de Mac geprobeerd. Ik heb veel flv-bestanden uit het verleden. De meeste andere spelers hadden problemen met het afspelen van sommige van mijn video's, maar niet met 5KPlayer!Super eenvoudig te installeren (het is op een Mac. Wat zou je verwachten?) En het is zooooo gemakkelijk te gebruiken. Ik hou van deze speler. Het is super eenvoudig te gebruiken en ik kan er ook Airplay mee gebruiken, dus dat was een bonus die ik niet had verwacht! Super eenvoudig om video's naar mijn tv te sturen via Apple TV.Ik zou deze speler aanbevelen aan iedereen die een Mac gebruikt en iets wil dat gewoon werkt en zonder problemen werkt!Uitstekend product!
01/31/2020
Filler

Het lijkt een fatsoenlijk programma, maar het crasht veel. Ik zou dit absoluut liever gebruiken dan VLC Player of zelfs PotPlayer (mijn favoriete speler tegenwoordig), maar ik moet ervoor zorgen dat het niet zo subtiel werkt. Los dit probleem met crashen op en het zal zeker A1 zijn. Niet slecht.
02/01/2020
Billmyre Brafman

Zeer goede speler. Tot voor kort gebruikte ik de VLC-speler, nu veranderd naar deze. Zeer goede hi-res audio-ondersteuning. Goed gebruik interface. Sterk aanbevolen.Dank je.
02/01/2020
Ezri

Het menu is goed. Maar de server is zo traag. En voor de afspeellijst moet ik één voor één downloaden. Ik heb geprobeerd het gewenste videoformaat in te stellen, maar het werkte niet. Deze software is echter meer dan genoeg voor een eenvoudige downloadbehoefte. Goed gedaan!
02/02/2020
Arnulfo

Ik dacht dat ik dit eens zou proberen en het niet leuk vond. Ik heb nu geconstateerd dat het onmogelijk is om de installatie ongedaan te maken, op de site staat rechts klikken en kies afsluiten voordat u de installatie ongedaan maakt, anders staat dit niet toe; ik heb met de rechtermuisknop op elke mogelijke plaats geklikt, maar er bestaat geen optie voor afsluiten.
02/02/2020
Lawtun

Het is een trojan. Na installatie werd het steeds op de achtergrond opgestart en gebruikte het schijfruimte. Ook lijken de bestanden gecodeerd omdat JSON-bestanden niet de juiste indeling hebben. Versleuteling is een van de manieren waarop het antivirusdetectie kan omzeilen.Bewerken: vergeten te vermelden dat het standaard-apps bij het opstarten verandert.
02/02/2020
Lambart

Vreselijke software! Zeer gebruikersonvriendelijke interface, heeft zelfs geen pictogram om de instellingen te openen, je moet online gaan om te zoeken naar de sneltoets die de instellingen opent, maar het ergste wat het doet is zichzelf de standaard mediaspeler maken voor verschillende mediabestandstypen ... ZONDER TE VRAGEN. Onaanvaardbaar!
02/02/2020
Reggy

Dit is de beste speler overal, ik heb niets gevonden dat ik niet leuk vind en je zult bijna altijd iets vinden waar je niet gek op bent. Geweldige app, probeer het eens, ik denk dat je uiteindelijk van de app zult genieten ,
02/03/2020
Dorotea Nonroe

Ik heb genoten van de software van hoge kwaliteit, het beste van alles is gratis. Ik kwam wel wat problemen tegen terwijl ik andere spelersfuncties probeerde te vervangen, maar die werden snel opgelost, fouten gebruikten in plaats daarvan alleen originele programma's. Ik denk dat als je op zoek bent naar een goed programma, dit iets voor jou is.
02/03/2020
Ardeth Zoebisch

Ik was behoorlijk geïrriteerd toen ik ontdekte dat mijn pc geen videoschijf kon afspelen zonder extra software. Deze app is gemakkelijk te gebruiken en voldoet meer dan aan mijn basisbehoeften. Geen problemen mee (hoewel ik geen zware gebruiker ben).
02/22/2020
Mihalco

Tot nu toe zo goed op 5kPlayer. Werkt redelijk goed en lijkt betrouwbaar. Ik vind het leuk dat het een behoorlijk aantal opties heeft, waaronder het downloaden van video's van YouTube-links.
03/23/2020
Zannini

Dit gedownload, maar toen ik short cip naar MP4 wilde converteren, moest ik $ 30 betalen voor WinX. Op de een of andere manier klinkt het woord 'gratis' niet waar.
03/25/2020
Ehling

Ik heb dit niet erg lang gebruikt, maar het heeft me toegestaan ​​om het importeren van alles in iTunes te omzeilen om het te converteren. Als DJ kan het erg tijdrovend zijn om eerst te importeren voordat je naar een mix luistert die in WAV is gedaan. Ik kan het als standaard instellen en kiezen waar ik naar wil luisteren en opslaan zonder enige import naar mijn harde schijf. Ik hoop dat de nieuwe update enkele van de problemen zal verhelpen. Ik ben enthousiast. Heel erg bedankt!
04/06/2020
Lou Lefebvre

Deze app is een echte pijn in de * ss. Het probeert je Mac over te nemen - probeert DE speler van alle media te zijn. En wanneer het wordt uitgevoerd, bevat het zichzelf als een van uw opstart-apps, ZONDER VRAGEN!
04/09/2020
Ricca

Moe van codecfouten, incompatibele indelingsfouten ... Na 5 jaar ben ik terug bij de 5K-speler en heb ik alle andere programma's verwijderd. Advies - probeer het tenminste.
04/10/2020
Gereld

Werkte vlekkeloos voor mij en probeerde HDR-video's op VLC te bekijken en het bleef maar stotteren, maar 5K-speler kon ik ze bekijken zonder enige hik.
04/25/2020
Ofilia Poitevin

Het is NIET gratis, het zou geen enkel 4k-bestand afspelen. Hij wil geld voor extra codecs die hij beweert nodig te hebben. Mijn 4K-bestanden konden worden afgespeeld met de K-Lite codec pack mediaspeler. De 5k-speler sloot ook meerdere keren op. Waardeloos lokaas en schakel software die geld wil.
05/08/2020
Jud Hardigree

Geïnstalleerd en verwijderd binnen 10 minuten.Videokwaliteit is zo slecht, ze moeten de naam veranderen van 5k naar 180p.Tal van nep-positieve beoordelingen, denk ik.

Schrijf een review voor 5KPlayer


Handige links