Startpagina > Misc > beoordelingen over 50 talen

50 TALEN

Reviews: 12 | Zeer goed
Uitzonderlijk
8
Zeer goed
2
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
2
01/30/2020
Ax

Ik heb genoten van deze serie van 2013-4, ik heb twee nieuwe talen geleerd en een andere verbeterd. Bedankt in 50 talen, Book2 en Goethe Instituted voor al je inspanningen in dit project.Proost
01/30/2020
Alyssa Ansar

Dit is een geweldig hulpmiddel om een ​​nieuwe taal te leren. Ik ben momenteel mijn zevende taal aan het leren. Ik voel nu dat meer focus op zinnen zonder de traditionele grammaticaregels de snelste weg is voor een nieuwe taal. Het is ook leuker. 50 Languages ​​gebruikt deze aanpak en is de meest plezierige manier om te leren en is van zeer hoge kwaliteit.Ik heb één klacht, dus slechts vier sterren. Ik leer Slowaaks vanuit een Engelse basis. Ik luister eerst naar de Engelse en vervolgens naar de Slowaakse versie. Ik merk bij alle opnames dat de Engelstalige spreker heel duidelijk en luid gesproken is. Dit is geweldig voor studenten. Het Slowaaks wordt echter iets lager en zwakker gesproken. U wilt het volume een beetje hoger zetten en dan weer lager voor het Engels. Soms loopt de Slowaakse zin weg naar het einde, zodat ik niet duidelijk ben wat het einde is (vaak cruciaal in begrip). Het is alsof de basistaalleraar een grote inspanning levert met duidelijkheid en de native speaker maakt zich niet al te veel zorgen. Nu, voor het geval u denkt dat ik eerst Engels begrijp en het dus duidelijker zal vinden, vroeg ik mijn collega die Slowaaks was om te luisteren en zij bevestigde wat ik zeg. Dit is teleurstellend in een verder perfecte tool.
01/30/2020
Matthaeus

De website en de app zijn echt geweldig, ze volgden de beste methodiek en ze boden het gratis aan, sommige andere bedrijven maken betaald leermateriaal dat helemaal niet nuttig is. We kunnen zien dat ze hier echt grote inspanningen hebben gedaan; en ik denk dat dit de hele mensheid dient. Ik vestig hun aandacht op een paar talen die het Franse deel niet bevatten en ze hebben het voor de 100 bestanden in minder dan 24 uur opgelost!Bedankt 50langgrams.com !!
01/31/2020
Raab

Ik ben een ESL-leraar en ik leer talen voor de lol. Ik probeer mezelf Bosnisch te leren en ik gebruik de app en het boek is niet echt nodig, maar het is leuk om iets fysiek vast te houden en te lezen in druk. De uitspraak is erg goed! Ik gebruikte gewoon Google Vertaler onafhankelijk. En ik vond dat de uitspraak in de app veel gemakkelijker te volgen en te dupliceren was. Ik hou ook van de zinscrambles. En de geheugenspellen en vocabulaire spellen en er is zoveel dat ik kan zoeken om te vinden. Nu heb ik een paar klachten, de tests voor elke activiteit hebben niet alleen betrekking op de activiteit, ze gaan over inhoud die je nog niet hebt geleerd. Ik rolde er gewoon mee, maar ik kan zien hoe het mensen zou frustreren. Ik merk ook dat het begrijpen van de woordenschat fouten bevat zoals ze een onderhemd een vest noemen. En ze hebben twee woorden voor gordijnen, maar ze geven niet aan dat het alleen de gors over de bovenkant of gordijnen is. En gebruiken ze een woord voor windjack dat andorak is? Geen woord dat ik eerder heb gehoord! Dus ze moeten een aantal van de vertalingen repareren, is het duidelijker. Maar ik leer ongeveer honderd woorden per week! Het is zo leuk !!! Maar ik ben een taalfreak !!! Het heeft als de ziekelijk aangename foto's voor de bijpassende en vocabulaire het ziet er niet gedateerd en oubollig uit. Ik zou zeggen dat ik meer van het boek verwachtte dat het meer activiteiten zou hebben, maar ik geniet er echt van om alle lessen die ik heb voltooid in print te zien en te lezen omdat het lezen van de print onderdeel is van geletterdheid. Dit programma helpt bij het spellen, het is geweldig en ik markeer woorden in het boek dat ik nog moet doornemen. Dus mijn zoon kan me het woord in het Engels vragen en me een spellingstest geven. Ik raad aan dat ze een woord in de doeltaal zeggen en jij zegt wat het betekent zonder meerkeuze. Ik hou van de radiostations. Ik gebruik alle componenten van de app. Ik luister naar de audiobestanden in mijn auto die gaan werken.
02/02/2020
Gascony Johll

Ik probeerde de mp3-versie te downloaden en nadat deze was gedownload, zei hij dat deze niet kon worden geopend, omdat deze niet wordt afgesloten. Dus daar ben ik niet blij mee.
02/02/2020
Sontich

Een van de beste apps / sites die beschikbaar zijn voor taalliefhebbers. Allereerst is het gratis. Daarnaast is het een enorm nuttige manier om talen te leren. Voeg gewoon zinnen toe aan de optie 'leerplan' en leer de zinnen die u wilt leren
02/02/2020
Kasey Collica

Google translate is een slechte vervanging voor onderzoek bij het opzetten van een taalleertool. Het Letse "woordenboek" is gruwelijk. Ik heb medelijden met de persoon die besluit uw suggesties te vertrouwen.
02/02/2020
Fronniah

Ik gebruik deze app om mijn vocabulaire op te frissen. Het is gebouwd als een spel en het geeft me veel plezier en bovendien profiteer ik van mijn vaardigheden. Chris 41 Y, DuitsEn als u van een andere taal houdt, kunt u hetzelfde sureface gebruiken.Dus ik wil me ook verbeteren in: Frans, Spaans en Italiaans, maar dit kost tijd. Verder zal ik Thai gaan laren want dit is echt moeilijk ....Met dank aan GoetheInstitut.
02/15/2020
Kramer Feris

Ik heb elke stap van de Tsjechische cursus gedaan terwijl ik de hond uitliet en het was een grote hulp. Alles wordt door dezelfde persoon gesproken, het opnameniveau is consistent en het kan ook helpen om de woorden te zien of gewoon naar de stem te luisteren. Nieuwe concepten worden geleidelijk geïntroduceerd en versterkt door herhaling. Mijn grootste probleem is altijd geweest om te begrijpen wat er tegen me werd gezegd, en de luisteroefeningen hebben zeker geholpen.
03/18/2020
Chariot Stiegler

Uitstekende site en app, veel werk is geïnvesteerd, alles wordt gratis aangeboden, ik begin langzaam een ​​polyglot te worden, nieuwe talen toe te voegen aan de talen die ik al spreek, en hier en daar te verbeteren. Er zijn echter weinig talenparen "verschoven", vanwege het feit dat verschillende versies (updates) van het hoofdbestand worden gebruikt, dus na een tijdje (zoals vanaf les 70-80 of later) ontbreekt een zin naar een van de talen, waardoor alle andere lessen erna "verschuiven", zoals bijvoorbeeld taal 1 (leraar) zegt zin 75, dan taal 2 (student) beantwoordt zin 74, leraar zegt 76, student beantwoordt 75, enz. dit is hinderlijk en ik moest een reeks geluidsbestanden bewerken om van het effect af te komen. Sommige verificatie / controle en misschien meer frequente updates zouden geen pijn doen, evenals een feedbackmechanisme (sommigen van ons kunnen vrijwilligerswerk doen / helpen bij het oplossen van deze klachten).
04/01/2020
Icken

ik heb geprobeerd het mp3-bestand te downloaden, en het is geweldig !! werkelijk !! * 50 talen * geef 100 les !! ik ben erg blij !!
04/10/2020
Brok Vorhees

UitstekendDit is waarschijnlijk de beste bron op het web voor vertalingen van parallelle zinsdelen in veel talen, en het is volledig gratis en gemakkelijk te gebruiken. Ik ben een fan.

Schrijf een review voor 50 TALEN


Handige links