Startpagina > Misc > beoordelingen over 3fvape

3FVape

Reviews: 19 | Zeer goed
Uitzonderlijk
13
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
2
Middelmatig
1
Arm
3
01/30/2020
Wershba

Waarschijnlijk een van de beste manieren om te bestellen als u in het buitenland wilt kopen. Wachten is vanzelfsprekend, maar zelfs met de gratis verzending van E-pakketten duurt het slechts ongeveer 2 weken aan de oostkust zonder verzendvertragingen. Hun prijzen zijn fantastisch, maar het belangrijkste bij 3fvape is dat als je een probleem hebt met een product, ze hun best doen om het te verhelpen, wat voor sommige van de andere buitenlandse leveranciers gewoon niet kan worden gezegd. Bestel hier al jaren, en het is altijd geweldig geweest.
01/30/2020
Vanya

Betrouwbare en goed georganiseerde online winkel voor alle vapen-spullen. Interessant voor Europese klanten, omdat het lokale magazijnen in Duitsland en Italië bewaart.
01/30/2020
Ansilme

In de loop der jaren meerdere keren gekocht bij 3F. Geen problemen of problemen. Echt snel om te verzenden. Verdomde goede prijzen ook.
01/31/2020
Wilkinson Kayser

Professional Eshop, klantenondersteuning antwoordde alleen binnen 6 uur die professioneel is. Twee (2) bestellingen worden inderdaad binnen 24 uur na betaling verzonden. Duurde slechts 18 dagen om hier succesvol aan te komen / te leveren.Veel verzendmethoden ondersteund in vergelijking met andere sites, promoties worden elke maand uitgevoerd, uitstekende service in het algemeen !!
01/31/2020
Letha Consalvo

Ik heb meerdere keren bij 3FVape gekocht en heb nog nooit problemen gehad. Ze zijn altijd snel verzonden en hebben ook geweldige prijzen.
01/31/2020
Misty Plegge

Haar in druppeltips !!!Bestelde enkele druppeltips en er zat duidelijk haar in de tips. Ik heb foto's. Toen ik om terugbetaling vroeg, reageren ze niet meer op mijn ondersteuningsverzoek. #schaduwrijk
02/01/2020
Jedthus Fluharty

Geweldige prijzen en de grootste selectie overal. Gratis verzending of low cast verzending wereldwijd. Eerlijk gezegd de beste site.
02/02/2020
Antonie Thody

Ik zou geen 1 ster geven als ik kon. Ten eerste, zeer slechte "klantervaring". Vertraging na vertraging, bestelling op 10 april 2019 wordt nog steeds niet verzonden, eerste keer vermeld op website "wordt" verzonden op 15 mei, vervolgens bijgewerkt "zal" worden verzonden op 29 mei (SKU 37192), ik ben er vrij zeker van dat het vertraging zal zijn opnieuw & opnieuw. Ze geven een sjabloonreden "vertraging door fabrikant". Nog een, waarom u vraagt ​​dat we willen veranderen in 24-uurs verzenditems? .. we bestellen dat specifieke item eerst en vooral om een ​​goede reden.Eén bestelling SMOK Trinity Alpha gedaan op 30 maart, ik verzoek om terugbetaling, want al meer dan 2 maanden vertraging om te verzenden, de "terugbetaling" is echter pijn in een ** duurde eeuwig. Ik heb begrepen dat het een pre-orderitem is, maar u als resellerbedrijf voor vapen kan de vraag van klanten niet leveren, dan moet u uw bedrijf SLUITEN en iets anders doen.Ik geef u gewoon gratis advies over basiszaken doen, "vraag en aanbod". Als u niet kunt voldoen aan de vraag van klanten, hoe maakt u als bedrijf winst? Het leidt alleen maar tot verliezen en een bedrijf dat niet kan 'voorzien' zou de groei niet verder bevorderen. Klanten zullen uw bedrijf niet meer vertrouwen. Het maakt niet uit hoe klein of groot de bestelling is die u krijgt, het belangrijkste is dat u kunt leveren / leveren en winst kunt maken.Ik beveel ten zeerste aan om niets te kopen dat in voorbestelling of iets dergelijks van dit bedrijf is. Geloof me, je zult er spijt van krijgen en je tijd verspillen met wachten. Dat is mijn persoonlijke mening.Ik heb een foto van mijn ticket voor restitutie en statusbestelling als jullie dat willen zien. Reactietijd is gewoon s ** t ... hoewel mijn land en hun land zich in dezelfde tijdzone bevinden.UPDATE 29/5/2019: Mijn orchidee vape bestelling op 10/4/2019 (SKU 37192) is weer vertraging voor de 3e keer :). Ik heb verzocht mijn teruggave te verwerken.
02/27/2020
Wat

Snelle verzending Geen problemen. Moet prijs controleren, maar dat moet je overal doen. Zeker een aantal geweldige aanbiedingen en producten. Heb een RTA en een schroevendraaier set, gratis verzending en ben hier (Wisconsin, VS) binnen iets minder dan 2 weken. Helemaal niet slecht.Absoluut een aanrader.
02/28/2020
Photina

Veel nieuwe items die dagelijks worden vermeld en veel kortingen, keuzes voor verzending en geweldige prijzen, ten zeerste aanbevolen
03/01/2020
Steele Kubis

Geweldige plek om te winkelen met snelle verzending. Wat kun je nog meer zeggen over 3fvape, ze hebben geweldige prijzen en de verzendafdeling verzendt alles snel en ik ontvang mijn producten meestal binnen 7 werkdagen van China naar New York.
03/26/2020
Kiele

Ik heb alleen maar goede ervaringen gehad bij het bestellen van 3Fvape. De items komen normaal eerder dan gepland aan en zijn altijd precies zoals beschreven. Hun prijzen liggen normaal ook onder de concurrentie. Ze hebben een enorme verscheidenheid aan producten en als u op zoek bent naar YFTK, dan is dit de plek om naartoe te gaan! Ik onderschrijf 3Fvape op mijn blog, en dat doe ik alleen met sites die ik vertrouw en zelf gebruik.
03/27/2020
Donia

Ik bestel nu al enkele maanden bij 3fVape en heb helemaal geen problemen gehad .... Onthoud dat je bestelt vanuit China en het kan bijna een maand duren voordat je bestelling is ontvangen. Maar als je hier op in gaat, geen zorgen! Ik heb zojuist de Profile Unity besteld en deze kwam naar me toe in een onberispelijke staat en is een ongelooflijke mesh RTA .... Bedankt 3fVape !!!
04/01/2020
Hourihan

Ik had de site van 3FVape al meer dan een jaar gekocht tot januari 2019 toen ik mijn laatste bestelling voor Gear RTA plaatste. Het was gemarkeerd als verzonden, maar er gingen 2 maanden voorbij en er gebeurde niets. Ik nam contact op met de klantenservice en ze vroegen me om geduldig te zijn en nog even te wachten. Er gingen 3 maanden voorbij, nog steeds niets. Tegen die tijd was het vrij duidelijk dat ik mijn bestelling nooit zou krijgen. Ik nam opnieuw contact met hen op en vroeg hen om terugbetaling en ze blies me gewoon af en gaven de post de schuld. Dus ja, ik nam het verlies en ging verder. Ik zal nooit meer iets van 3FVape kopen.
04/05/2020
Bevvy

Ben momenteel bezig met het terugkrijgen van een bestelling en ze willen het veranderen in plaats van me mijn geld terug te geven. Ik krijg nu een betere mod ware. erg koppig om de terugbetaling te krijgen. Ik wilde geen goede klantenservice
04/10/2020
Gerrilee Rauen

Het is een speciale RTA die de voordelen van Kayfun Lite 2019 RTA en Dwarv RTA probeert te combineren. De smaak is goed, het bouwen is eenvoudig, maar ik had problemen met o-ringen (sommige waren te los) en het snijden (niet goed bewerkt).
04/16/2020
Lundgren Prawdzik

Het enige slechte dat ik over dit bedrijf te zeggen heb is dat je een bestelling plaatst en 7 dagen later krijg je een e-mail van het bedrijf waarin staat dat het artikel dat ik bestel niet op voorraad was. Dat is niet erg goede zaken of klantenservice voor mij. Zoals ik al zei, het artikel was op voorraad toen ik de bestelling plaatste.
04/19/2020
Marlon

3Fvape is een zeer goede online winkel. Ze hebben altijd veel interessante dingen om te vapen, doen geweldige weggeefacties en dagelijkse flitsverkopen. Alles is geweldig geweest toen ik bij 3vape heb besteld. Nieuw uitgebrachte mods en atomen met logo, samen met reserveonderdelen daarvoor. Je kunt niet verkeerd gaan, als je hier je vape-uitrusting bestelt - een geweldige online bron voor liefhebbers van vapen.
05/03/2020
Fong Maya

Ik heb 3fvape beoordeeld op mijn bestel- en verzendproces. En nu mijn product is gearriveerd en ik het kon testen, ben ik zeer tevreden met mijn aankoop. Ik bestelde de S-Rabbit squonk-mod van de 3fvape-website. Eenmaal besteld en bevestiging ontvangen, werd er geen tijd verspild om te verzenden. Kon mijn pakket volgen tot aan mijn deur. De verpakking was erg goed. Ik heb de mod gecontroleerd en mijn batterij erin geladen, de fles met sap gevuld en ging vapen. Nu moet ik zeggen, de squonk pin moet worden aangepast en let op je ohm op je spoel. Heeft de neiging om de batterijwikkelaar vast te pakken, maar deze is te repareren. Houd van mijn s-konijn. 3fvape. Goede verzending, goede producten. Zal bij hen opnieuw bestellen.

Schrijf een review voor 3FVape


Handige links