Startpagina > Misc > beoordelingen over 365markets

365markets

Reviews: 59 | Arm
Uitzonderlijk
2
Zeer goed
2
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
1
Arm
54
01/30/2020
Maroney

Helaas was dit het tweede bedrijf waar ik mijn zuurverdiende geld in had gestoken. Benaderd door de senior-makelaar van het bedrijf die me tegen de tijd dat ik mijn fout had beseft, me ertoe had gebracht om ongeveer 94,000 EUR te investeren met een verzekerd rendementpercentage en verzekerd kapitaal. Ik had een noodgeval nadat het eerste bedrijf waar ik mee had geïnvesteerd problematisch werd. Het was toen dat ik dacht dat ik niet één maar twee keer voor gek was gehouden !!! Mijn partner en ik waren er kapot van en wisten niet naar wie of waar we naartoe moesten rennen !!!Gelukkig voor ons zit mijn zoon in de online industrie en hielp hij oude domme mensen om hulp te zoeken omdat er niets door de politie werd gedaan. We waren verbonden met een gespecialiseerde onderzoeker die ook een team heeft met ervaring in verschillende soorten cybergerelateerde taken. We huurden ze in (RE COVERY-AGENCY • C0MM) en tot onze verbazing na 2/3 weken hadden we onze gelden teruggestort op onze bankrekening.Hopelijk kan iemand daar ook geholpen worden door deze levensreddende groep.
01/30/2020
Tymes Kushagra

Nadat ze meer geld van mijn account hadden afgenomen dan was afgesproken om mijn geld op te nemen, in plaats van het geld terug te sturen zoals afgesproken met een van hun leugenachtige handelaars, investeerden ze vervolgens in een deal die 95% van mijn geld verloor in minder dan 21 dagen. Ik vraag me af of dit in feite een ruil of een oplichterij was om me te laten geloven dat mijn geld verloren was. Geen antwoord op e-mails. Ze zijn niets anders dan leugenaars, dieven en fraudeurs.
01/30/2020
Thatcher

Ik kan alleen maar herhalen wat iedereen zegt. Hun geautomatiseerde antwoord zegt dat iemand binnen 24 uur contact zal opnemen, ik heb nu 24 weken gewacht en nog steeds heeft niemand contact met me opgenomen ondanks het verzenden van e-mail na e-mail. Blijf weg van deze mensen. Ik ben zo gestrest en bezorgd over de hele deal. BELEGG NIET MET 365 MARKTEN.
01/30/2020
Kinney

Nu vraag ik me om meer documenten te ondertekenen die geen doel hebben, de documenten zijn bedoeld om hen in staat te stellen het geld te gebruiken om te handelen, maar ik bleef hen vertellen dat het geld nooit voor de handel was, het waren de oplichters en boetes die beweerden voor 100% beschermd van kapitaal. Waarom staat het in mijn Account op de 1e plaats me in de war !!! Ik had een andere kaart gebruikt voor de diverse toeslagen die nooit werd vermeld bij het openen van het account. De kaart waarmee ik geld heb gestort voor de handel is geverifieerd en mij is verteld dat Jack Richards de intrekking gisteren heeft goedgekeurd na het doen van de betalingen !!!Tot nu toe zie ik het geld nog steeds niet overgemaakt
01/30/2020
Madai Jefcoat

Ik heb geprobeerd mijn aanbetaling van £ 250.00 zonder succes op te nemen.Na het verstrekken van alle gevraagde informatie, identiteitsbewijs enz. Werd de intrekking nog steeds geweigerd. Ze zeggen dat ze een ingevuld autorisatieformulier voor een creditcard nodig hebben. Mijn creditcardmaatschappij zegt dat een ingevuld creditcardautorisatieformulier NIET vereist is voor een opname.Verspil uw geld niet, u krijgt het niet terugRoger WoodNog steeds niet in staat om de aanbetaling van £ 250.00 in te trekken. Toegang op de website om een ​​opname te weigeren geweigerd.Heb nu contact gehad met creditcardmaatschappij om dit te onderzoeken
01/30/2020
Furgeson

Net als anderen hier werd ik ingezogen door de 'Dragons Den'-link.Ik ben net met pensioen en ik dacht dat ik £ 250 zou riskeren en wat plezier zou hebben in het handelen in bitcoin. Ik heb mijn storting gedaan via Barclaycard en werd onmiddellijk benaderd door 365 markten die onmiddellijk mijn accountstatus opwaardeerden. Om een ​​lang verhaal kort te maken: ik werd gecontacteerd en onder druk gezet om meer geld te investeren, wat ik weigerde te doen. Ik werd achterdochtig en zei dat ik niet wilde doorgaan en gewoon mijn geld terug wilde. Net als anderen ben ik uit mijn account bevroren. Ik accepteer dat ik dom en vertrouwend ben geweest, ik wou dat ik de beoordelingen had gelezen voordat ik het beging. Ik heb Barclaycard geschreven om te kijken of ze kunnen helpen deze criminelen te sluiten. Ongelooflijk dat ik werd gebeld door een Manchester-nummer om me opnieuw te laten investeren. Nadat ze hadden uitgelegd dat ik mijn aanbetaling terug wilde, zeiden ze dat ze het bedrag via Barclaycard zouden terugbetalen en vroegen vervolgens om mijn kaartnummer en beveiligingscode op de keerzijde van de kaart. Ik vertelde de man dat ik niet bereid was deze informatie te geven voordat ik contact had opgenomen met Barclaycard, die natuurlijk bevestigde dat deze informatie niet nodig was voor een terugbetaling. Ga niet om met deze fraudeurs
01/30/2020
Binnings Morley

Ik heb contact gehad met iemand Lilly van de klachtenafdeling. Tot nu toe is mijn geld niet aan mij teruggegeven. Ik heb verschillende e-mails geschreven maar het is weer vrijdag en geen antwoord !!! Investeer NIET bij dit bedrijf. Ze hebben duizenden van mij opgelicht en het ziet er niet naar uit dat ik er niets van terug krijg !!
01/30/2020
Bocock Ploetz

Omdat ik niet kan reageren op de opmerking van het bedrijf, moet dit hopelijk mijn laatste beoordeling zijn. In antwoord op hun commentaar; natuurlijk heb ik niets ontvangen, anders had ik mijn derde review niet geplaatst. Dus ik hoop dat ze het nog een keer zullen controleren en de transactie zo snel mogelijk zullen doen en we kunnen dit hoofdstuk allemaal sluiten ...
01/31/2020
Levin

Ondanks mijn verschillende e-mails en herinneringen moet ik mijn vergoedingen nog steeds terugbetalen en dit is echt een oplichterij met lippendienst. Wees alsjeblieft niet misleid.Ik heb de contractkosten en beëindigingskosten betaald, maar moet mijn geld nog terug ontvangen. De compliance-kant heeft ook bevestigd dat ik al mijn documentatie heb ontvangen. NIETS en ik moet nu lenen van de bank. Pas op dat ze je zelfs midden in de nacht bellen terwijl je diep in slaap bent om je creditcardgegevens te geven als een manier om je te misleiden dat het geld wordt terugbetaald. Ze gebruiken verschillende e-mails en namen of zelfs een nep-WhatsApp-nr.
01/31/2020
Leena Brewer

Een groep oplichtersEen groep Bulgaarse / Nigeriaanse oplichters. Uw geld gaat rechtstreeks naar Nigeria, dus u zult het nooit meer terugzien, zo veelbelovend als het eruit ziet. Ze nemen je computer over, zonder toestemming te vragen en proberen, zoals in mijn geval, mij € 2860.00 meer te laten betalen, omdat dat veelbelovende € 250.00 volgens hun verklaring niet genoeg was om er iets mee te doen. Ze wilden het totale bedrag van mijn spaargeld weten en logischerwijs heb ik hen daarover niet geïnformeerd.Toen ik niet meer geld wilde overboeken, werd de telefoonverbinding abrupt verbroken.Wanneer ze u bellen, wordt een lokaal nummer weergegeven. Wanneer u terugbelt, bestaat het nummer niet.Als u naast de gunstige reacties een andere reactie op hun site probeert te plaatsen, werkt de knop niet.Mevrouw Carvalho's, hoofdaandeelhouder van Heineken Brewery, haar naam wordt vals gebruikt, zoals later door de Heineken Brewery werd meegedeeld.De € 250,00 (in feite € 264,00 zoals ik later te weten kwam) heb ik als verloren geboekt en ik beschouw het als 'geld leren'Hen vragen het geld terug te sturen is een nutteloze vraag. omdat het geld in Nigeria is. Als ik onverwacht het geld terug krijg, zal ik dat aan deze zijde vermelden.De opmerking "Contact opgenomen met gebruiker" (gecontacteerd met gebruiker) ziet er correct uit, maar wordt niet gedaan door 365markets. Niets is opgelost of zal worden opgelost.Ik heb ze de dingen gestuurd waar ze om vroegen en ze blijven vragen. Als ze me bellen, bellen ze me terug en telkens wanneer een andere persoon me belt.Hun advertentie, een zogenaamd interview met een belangrijk persoon is gewoon een leugen.
01/31/2020
Anthony Ritt

Als ik vorige berichten lees, wil ik graag een gelukkig einde melden, maar nog steeds geen vooruitgang met het terugkrijgen van mijn geld, nog steeds e-mails ontvangen waarin me wordt gevraagd geduld te hebben, maar 2 maanden geduld is op, investeer alstublieft niet in dit bedrijf
01/31/2020
Brock

Ze hebben de slechtste service die u zich kunt voorstellen. Sinds 2 maanden vraag ik herhaaldelijk om een ​​opname en negeren ze mijn e-mails. Ik werd lid op 18 november en ze bleven maar duwen en duwen voor mij om meer en meer geld te storten, maar voor mij om mijn geld op te nemen is het een totale nachtmerrie. Ze zijn oplichters! Vertrouw hen niet!
01/31/2020
Noemi

Net als vele anderen viel ik ook voor deze zwendel. Het was mijn eigen schuld - het nieuwsartikel dat tot 365markten leidde, was nep, als ik er goed had uitgezien, zou ik me hebben gerealiseerd. Ik betaalde mijn aanbetaling van 250 en realiseerde me toen meteen dat er iets aan de hand was. Dead links op de hele site, niet-bestaande e-mailadressen etc.8 dagen later kreeg ik echter een terugbetaling. Dit is hoe ik het deed .. Allereerst heb ik mijn bank gebeld en hen gevraagd om de transactie onmiddellijk vast te houden, ze zeiden dat deze al was verwerkt en dus heb ik navraag gedaan naar de terugboeking. Om dit te doen, zou ik bewijs van de zwendel moeten leveren. Toen heb ik mijn kaart geannuleerd. Daarna ging ik online en verzamelde ik alle nepnieuwsartikelen die ik kon vinden die gekoppeld waren aan 365markten. Ik heb ook namen en adressen gevonden van enkele Britse mensen. Toen nam ik contact op met 365markets met alle informatie die ik had verzameld. Ik vertelde hen dat ik mijn geld terug wilde en dat als ze niet zouden verplichten, ik de hel zou ontketenen met een civiele zaak. Ik heb ze vervolgens meedogenloos gemaild. Voortdurend. Voor dagen. Er zijn gratis e-mailbomservices online. Na drie dagen hebben ze uiteindelijk geantwoord en een terugbetaling uitgevoerd. Deze adressen zijn actief, de ondersteuning op e-mail van 365markets.com is actief, maar kan niet alleen verzenden ontvangen. markd op 365markets.comfinancieren op 365markets.comfacturering op 365markets.comdonotreply op 365markets.com (ondanks wat ze op de site zeggen, IS dit adres bemand) Ik legde uit dat ik wist dat het oplichterij was en dat ik het kon bewijzen. Het enige dat ik wilde was mijn geld terug en ik zou ze met rust laten. Het werkte.
01/31/2020
Toby

Ik had alles verstrekt waar ik om gevraagd werd, vandaar dat de recensent contact opnam.Dat was echter op 11/12/18 en nog steeds niets van dit bedrijf, ik ben totaal walgelijk van hen dat ze zo snel je geld aannemen maar pas op dat je het niet meer zult zien.Ik vroeg om het bedrag van £ 1,900 dat op mijn account stond in te trekken en ik zorgde ervoor dat er genoeg was om dit te dekken, verrassing, ik kan niet inloggen en ze hebben geen contact met me opgenomen via e-mail of telefoon die ik allemaal heb opgegeven toen ik was vroeg om deze details op 11/12/18. ik weet echter niet waarom ze het geld gewoon niet op mijn rekening zetten zoals gevraagd, laat staan ​​eindeloze beloften! 02/01/19 had nog steeds geen geld of contact van hen, wat een verrassing !!!
01/31/2020
Pachton

Ik heb geprobeerd een opname te maken voor een week, nog steeds in afwachting ... wens ik de beoordelingen vooraf lezen! iemand moet contact met me opnemen via VIA e-mail en mijn geld zo snel mogelijk terugbetalen of ik ga naar de autoriteiten en de bank ... kan ik een contractnummer bellen?
01/31/2020
Aronson

Na mijn laatste bericht 2 dagen geleden. Deze oplichters (365markets.com) reageerden vanmorgen eerst via een e-mail via iemand die Evelyn Rays heette en die voor het bedrijf (365markets.com) een standpunt had ingenomen dat hun systemen zijn opgewaardeerd, hoe dat mogelijk zou zijn geweest zonder de accounteigenaars op de hoogte te stellen ( recht van onderwerp handelen onder Gegevensbescherming en GDPR) verbaast me nog steeds. Een andere man die ik 's middags belde, probeerde me te waarschuwen dat mijn eerste investering 50% meer opleverde, maar de dwaas liet zijn leugens meeslepen toen hij zei dat het verdubbeld was. Om zout aan letsel toe te voegen, is dit nieuwe opgewaardeerde account nog steeds niet toegankelijk op het moment van schrijven. Dit is puur frauduleus bedrijf ..Pure nep en oplichters!
01/31/2020
Cates Crockrell

Ze maken het gemakkelijk voor je om je geld te storten, maar erg moeilijk om het terug te nemen, ik probeer nog steeds mijn geld terug te krijgen en ze proberen op alle mogelijke manieren mijn geld niet terug te krijgen.GEBRUIK HEN NIET, FRAUDE
02/01/2020
Matthiew Bobic

Ik ben net opgelicht voor 5k van deze rotzakken. Ik begon bij 250 en jicht tot 5k, daarna deden ze dodgy transacties op mijn account. Iedereen weet hoe het terug te krijgen. E-mail mij op
02/01/2020
Vitek Eiesland

Beste investeerders Investeer in geen geval geld op dit platform.Ik heb in totaal £ 6000 geïnvesteerd. Ik was goedgelovig voor al hun retoriek.Ik vroeg mijn geld minstens 3 weken zonder succes terug. Maar ze onderschatten deze belegger. Neem eerst contact op met uw creditcard- of betaalpasmaatschappij. Onder de kredietwet van 1970 heeft elk bedrijf de wettelijke verantwoordelijkheid om een ​​dienst te leveren waarvoor u betaalt. Als ze die service niet verlenen, kunnen ze wettelijk worden aangevochten met een visum of MasterCard. Uw geld opnieuw opnemen maakt deel uit van de service 365markets !!!Ik kreeg met succes £ 5750 terug, het was een les van £ 250, geen les om huiswerk te maken bij elk bedrijf waar je je zuurverdiende geld in wilt stoppen.
02/01/2020
Jedthus Hutch

tot nu toe hebben 512 mensen mijn beoordelingen op 365 markten gezien. blijf ze lezen. 365 markten zullen op deze beoordeling reageren en me om meer informatie vragen. ze weten wie ik ben, ik heb mijn gegevens niet gewijzigd. wanneer ik met details antwoord, nemen ze nooit meer contact met me op. ze zullen mijn geld nog steeds niet teruggeven 3 maanden later, schande over hen. mijn bank werkt nog steeds samen met de fraude-afdeling om de terugboekingsfaciliteit te proberen die ze aan klanten bieden. hopelijk kan mijn bank dit binnenkort proberen te verwerken. het is lang wachten.klanten service in nul met 365 markten ze hebben nog steeds niet gereageerd op mijn 516 e-mails tot nu toe. hoe moeilijk is het om mijn geld terug te storten op de kaart waar ze het van hebben gestolen. val er alstublieft niet voor.dit zijn enkele van de arbeidersSteve LewisAlexis jagenLilly Adamevelyn rayverspil uw geld niet.
02/01/2020
Devinna

Ik dring er bij iedereen op aan om deze niet te storen. Ze hebben vandaag £ 250 van mijn account gehaald. Toen belde een zogenaamd expert mij en probeerde £ 1259 te pakken. Ik werd onmiddellijk op de hoogte gebracht door mijn bank toen zij de fraude opmerkten. Ik heb geprobeerd om mijn eerste 250 te krijgen zonder geluk, dus pas op. Iedereen die met Jack Richards te maken heeft, pas op, hij is een oplichter en fraudeur en ik zou hem graag persoonlijk willen ontmoeten
02/01/2020
Avram Fabrizi

5 november, doorverwezen naar deze site uit een goed geschreven Dragons Den bitcoin-artikel dat je doet geloven dat dit is waar je in investeert, maar ik realiseerde me al snel dat dit niet is wat ik dacht dat het was en sindsdien heb ik geprobeerd sluit u het account en trekt u de gestorte £ 250 in. Een pijnlijk proces waarbij het bedrijf om verschillende dingen vraagt ​​als onderdeel van het verificatieproces en mijn intrekkingsverzoek is nog steeds in behandeling. Lees de recensies voordat u bij dit bedrijf betrokken raakt26/11 - Dus op 19 november werd ik gecontacteerd met het verzoek om meer informatie te verstrekken, zoals e-mailadres, zodat dit bedrijf dit verder zou kunnen onderzoeken. Een week later en ik heb nog steeds mijn geld niet, en ik heb zelfs geen verder antwoord gehad nadat ik informatie had verstrekt die nodig was om dit verder te onderzoeken!
02/01/2020
Marguerite

Nooit gedacht dat ik zo zou worden opgelicht, maar hier ben ik, nog een slachtoffer van dit bedrijf. Zodra je je geld stort, vallen ze je voortdurend lastig om een ​​grote som geld te storten, als je weigert worden ze onbeleefd en blokkeren ze vervolgens je account. Je hebt geen manier om je geld terug te krijgen en alle communicatiemogelijkheden bestaan ​​niet meer.Deze mensen zijn criminelen: Nick Turner / Sean Anderson / Jessica Howard / Jack Fischer Tel: +44 203-318-5844 / +35924912413Les geleerd op de harde manier !! Zie ook Scam Bitcoin365Markets (Trustnet Ltd (ondernemingsnummer: 204971633) opgenomen in Bulgarije gevestigd te RA Hadzhi Dimitar bl., 113., en A., fl. 4, app 8, Sofia 1510, Bulgarije
02/01/2020
Edwine Rastegar

Ik werd aangetrokken door een adv in augustus'18 op FB om USD250 te investeren in Bitcoin, wat een geweldig potentieel is om mijn portemonnee te vergroten. Nadat ik was ingelogd om een ​​dame van 365mkt te vragen, belde me en vroeg me om USD250 te storten om me te starten en verwees ze naar hun Sean Anderson, Snr Financieel adviseur. Na een week belde hij me om te zeggen dat USD250 me nergens kan krijgen waar ik het mee eens ben. Dus haalde hij me over om mijn investering te verhogen tot USD6k. en na de volgende dag belde hij opnieuw en vertelde me dat de markt hot is en mijn 6k nog eens bijna 5k heeft gewonnen. anf vroeg me om meer te investeren zodat mijn financiële status een hogere status krijgt naarmate de markt toeneemt. Ik was er echt in verdiept en hoopte op een goede meerwaarde. Je kunt me dom en hebzuchtig noemen. Toen ik inlogde om te controleren, zag ik dat mijn portemonnee steeds groter werd. Vervolgens bleef hij me in september bellen om mijn investering aan te vullen, omdat er een lichte marktcrash was en ik de Premium-status moest terugkrijgen. Ik laadde mijn account op tot bijna US 60k en vervolgens zag ik mijn portemonnee bijna USD130K raken. Toen belde hij me na nog een week om te zeggen dat de Bitcoin-markt zacht werd en mijn portemonnee drastisch zakte. Ik e-mailde hem en vroeg wat er gebeurde en geen antwoord. 2 dagen later mag hij en zeggen dat mijn fondsen vastzitten in de open marktposities. Ik berekende de open positie waar mijn investering was, maar die een tekort vertoonde, maar alles was niet verloren en vroeg hem om die open positie te sluiten en het saldo over te dragen dat bijna mijn kapitaal bedroeg. Onmiddellijk de volgende dag werd mijn gebruikers-ID geblokkeerd. Stuurde hem verschillende e-mail maar geen antwoord. Ik voel me echt verwoest omdat dit bedrag deel uitmaakt van mijn deel van mijn pensioenplan. Weet echt niet waarom ik zo dom ben en één woord hebzuchtig en weet nu niet hoe ik door mijn gouden jaren ga. Ik had al deze beoordelingen moeten lezen voordat ik in de wagen sprongMijn gebruikers-ID is nog steeds geblokkeerd op het moment dat ik deze review schrijf
02/01/2020
Porcia

Nadat ik mijn eerste storting had gedaan, verdubbelde mijn accountmanager Rick Taylor mijn geld binnen een paar weken na het intrekken van mijn eerste storting. Ik heb nu alleen maar winst om mee te spelen, dus alles ziet er goed uit met dit bedrijf
02/02/2020
Monro

Het is helemaal oplichterij. Vertrouw ze niet. Ze hebben mijn bedrag geïnvesteerd zonder mijn goedkeuring. en nu is het bijna meer dan 1 jaar maar nog steeds geen reactie. Eerst veranderden ze de manager die mijn account zocht en vervolgens, nieuwe b ***** s *** manager, investeerde ik mijn hele bedrag zonder mijn goedkeuring. Ik heb vaak contact met hen opgenomen, maar geen reactie. 100% nep.
02/02/2020
Noak Sibbett

Waarschuwing - Ze hebben £ 1300 van mijn geld. Ik heb al meer dan 6 maanden een opnameverzoek ingediend. Ze negeren gewoon mijn e-mails waarin wordt gevraagd naar de opnamestatus.
02/02/2020
Finley Grourke

Veel mensen kunnen geen geld ophalen, VERHOOG HET PROFIEL IN SOFIA BULGARIJE. Ik betaalde ze $ 250 om mijn account te openen, en toen werden ze verschillende keren gecontacteerd toen ze me onder druk probeerden te zetten om een ​​veel groter bedrag te investeren, wat ik weigerde te doen. Ik ben buitengesloten van mijn account zoals vele anderen zijn geweest en weinig hoop hebben om het geld terug te krijgen dat ik ze al heb betaald. Ik heb mijn verhaal naar Novinite News in Sofia gestuurd en stel voor dat je hetzelfde doet (het kan in het Engels zijn). Ze zullen onze verhalen lokaal publiceren als ze genoeg informatie krijgen van genoeg mensen over hoe we worden opgelicht en kunnen leiden tot een onderzoek in Bulgarije, waarschijnlijk het enige verhaal dat we hebben.Veel succes en hoe meer ze hun verhalen sturen, hoe groter de kans dat ze een verhaal over dit corrupte bedrijf afdrukken.
02/02/2020
Conway Larke

Ik zou dit bedrijf nooit meer geld geven om te investeren, niet alleen hebben ze me overgehaald om ze al mijn spaargeld te geven, ja ik was dom, maar ze hebben het geld verhandeld en veel verloren. Ik heb dit zwendelbedrijf meer dan 20 e-mails gestuurd en niet één zogenaamd klantenteam heeft geantwoord, ik wilde mijn geld opnemen, ik heb altijd een andere persoon gebeld die meer geld van mij wil, ik heb gezegd dat ze dat nooit zullen doen krijg meer geld van mij, ze hebben me opgeruimd. Alsjeblieft, mensen blijven ver weg van dit bedrijf, wanneer je e-mail stuurt naar hun e-mailadres voor klantenondersteuning, moet dit vals zijn, omdat ze nooit antwoorden. De laatste man die me belde kreeg een oor vol toen ik hem vertelde dat ik mijn geld wil, dat is wanneer het geld van de rekening ging. Totaal oplichters.
02/02/2020
Freddi

Ik ben het met alles eens, hoewel ik dwaas was en meer investeerde dan jij en ik ben zo boos. Deze mensen lijken niets anders dan liers, cheats en oplichters. Ondanks het vragen en vragen en vragen om me terug te trekken uit mijn account, kan ik het niet. Ondanks wat ze zeggen, komt niemand ooit bij me terug, mijn opnameverzoek wordt geaccepteerd en vervolgens onmiddellijk geannuleerd. Ik kan niet in mijn account. Ik begrijp de website niet en NIEMAND komt ooit terug om te helpen, of als ze dat doen, liegen ze en gebeurt er nooit iets. GEEF GEEN GELD AAN DEZE MENSEN.
02/02/2020
Manheim Barvick

Update 3 - Ik nam het advies van iemand anders hier op en bombardeerde hen met e-mails. Dit resulteerde erin dat mijn account uiteindelijk werd gemarkeerd als "geverifieerd". Ik kreeg echter een telefoontje van "Jack" waarin ik om mijn kaartgegevens vroeg, hij zei dat ik vervolgens nog een betaling van £ 500 moest doen om mijn geld terug te krijgen - iets over het spiegelen van de betaling. Onnodig te zeggen dat ik dit weigerde. Uiteindelijk heeft het visumgeschilteam van mijn bank na 3 maanden onderzoek het geld aan mij terugbetaald. Dit is echt een grote les voor mij geweest.Update 2 - mijn account is nu opgeschort maar ik heb niets van deze mensen gehoord behalve het antwoord hieronder !!Update 1 - Sinds mijn beoordeling op 6 december heb ik te horen gekregen dat het geld terugkomt. Toen vroeg om al mijn documenten opnieuw te verzenden, wat ik deed. Ik heb sindsdien niets meer gehoord. Het duurt meer dan een week om een ​​antwoord op een e-mail te krijgen. Wanneer mensen hier posten, krijgen ze een reactie, zelfs als de uitkomst onbevredigend blijft.Tot nu toe niet onder de indruk. Ik heb om mijn aanbetaling gevraagd - deze is in ontvangst genomen nadat ik had gezegd dat ik niet langer wilde doorgaan en de oproep had opgehangen. Mij ​​werd allerlei leugens verteld. Sindsdien is mij door mijn persoonlijke "handelaar" verteld dat hij de terugbetaling heeft herschikt en deze zou vandaag op mijn kaart moeten worden teruggestort - dit is niet gebeurd. Ik kan geen telefoonnummer vinden om contact met hen op te nemen dat werkt, noch een e-mailadres. Dus als iemand van 365 markten dit leest, reageer dan / geef het geld terug.
02/02/2020
Eliath Jakobson

Hoe zit het met iemand die niet meer met je wil traden en al zijn geld terug wil, je bent niet eerlijk, je bent een echte zwendel en ik zal doorgaan met mijn klacht bij de Britse politie / Actiefraude, ze kunnen mensen op de kop tikken zoals jij in heel Europa, totdat ik al mijn geld op mijn account krijg, en ik over je praat in BBC / rip off programma waarmee ik ben gecontacteerd en dit een ramp voor je zal zijn, ik hoop dat je niet in staat zult zijn om opereren in het VK zeer binnenkort
02/05/2020
Terza Lillehaug

365 markten zijn een oplichter. Het is 7 maanden geleden dat ik voor het eerst probeerde het geld dat ik had gestort op te nemen en ik heb het nog steeds niet gekregen. Alles wat ze willen is meer en meer gestort en als het gaat om het opnemen van geld fob je gewoon af. Ze zeiden dat ze mijn klacht door zouden sturen naar de "klachtenafdeling", dit is niet eens echt. Dan krijg ik een telefoontje voor Mario Peligrini op zoek naar meer geld. Hij heeft me niet geholpen, hij wil alleen maar meer geld storten. blijf ver weg van 365 markten.Zorg ervoor dat u geen geld stort op deze oplichters
02/15/2020
Dalis

Ik heb ook weken geprobeerd om een ​​opname uit mijn geverifieerde account te maken, die volledig is genegeerd, samen met talloze e-mails waarin wordt gevraagd waarom ze mijn transactie niet zullen autoriseren.365-markten zijn niets anders dan oplichters en ze moeten worden verwijderd om verdere hartzeer voor potentiële klanten te voorkomen. NIET VALLEN VOOR HUN TOTALE LEUGENS
02/17/2020
Feeney Woodlock

Nu bijna 5 jaar forex verhandeld en met veel platforms geweest. 365 een van de beste zekerheid. Maar trek niet altijd zo snel in en moet mijn documenten verifiëren om er zeker van te zijn dat ik ontvang.
02/18/2020
Axel Selover

Klassieke stookruimte oplichterij. Alle tekenen waren er. Constante drukte. Belachelijke winsten. Maak contant geld over naar een bank in Bulgarije. Als u het geluk hebt dit te lezen voordat u belegt, NIET DOEN!Een geavanceerde maar schijnbaar geloofwaardige fraude. "Naleving staat op heel veel documentatie. Pijnlijk dat ik ervoor viel toen er zoveel rode vlaggen waren."Dat respect voor 'Johnny Nilssen' heb gezegd. Het is een vreemde manier om de kost te verdienen aan schaamteloos bedrieglijke hebzuchtige gokkers, maar hij is er goed in. Een (dure) les geleerd. Je bent gewaarschuwd!
02/22/2020
Kimberli

Zelfs ik heb dezelfde ervaring .... Elke dag kreeg ik telefoontjes om meer geld te vragen om te storten, had ik $ 500 gestort en had ik eenmaal het opnameverzoek geplaatst, geen actie ... Veel e-mails verzonden maar geen geluk, hun kantoortelefoons zijn niet werken ...
02/24/2020
Miki

Ik heb de afgelopen 15 jaar in reguliere aandelen en exotische markten belegd. Ik heb met alle soorten makelaars gewerkt ... mijn bank in Duitsland, beleggingshuizen en online makelaars ... sommige ervaringen goed, sommige slecht.
03/01/2020
Willtrude

Dit bedrijf is niet geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk en handelt illegaal in het Verenigd Koninkrijk Investeer niet omdat ze uw geld gemakkelijk opnemen en u niet terugbetalen. Als u transacties uitvoert met een creditcard, kan het creditcardteam op elk gewenst moment de betalingen stoppen. Uw creditcardmaatschappij vergoedt u.Als u investeert met een debetkaart, gaat u naar uw geschilteam Debetkaart die het geld terugkrijgt, maar het duurt langer. Ze hebben al mijn geld terug. Het beste advies is niet investeren !!!!!!
03/05/2020
Alrick Pillette

365 MARKTEN Wanneer zal het klachtenbureau contact met mij opnemen over mijn opname van $ 2200 die nog steeds loopt? Ik kom uit Zuid-Afrika en mijn nummer is +27748649009 Ik verwacht je telefoontje.
03/07/2020
Stephi

Ik heb 23.498,17USD daar op 2018-11-14 op 365 Market, maar wanneer ik probeer me terug te trekken, werken ze niet samen en zijn ze dat nog steeds niet. Dit is crimineel. Stort geen 1 cent bij dit bedrijf.Edvard AndrenRekeningnummer volgens hen: 181130916175
03/11/2020
Riannon Longhurst

De naam van de eigenaar is Louis Datata, een Australische oplichter waar je veel over hem online kunt lezen, er zijn veel mensen die naar hem op zoek zijn. Ze zijn gevestigd in Israël in het handelscentrum genaamd de "bursa" in de stad Ramat-Gan in de toren genaamd "moshe aviv" Ze hebben miljoenen van mensen gestolen.Ik verloor aanvankelijk $ 75,000 aan hen, ik kreeg het terug met de hulp van het kapitaalherstelbedrijf. org.Alleen een activabedrijf bedrijf adoptie geavanceerde blockchain-technologie kan u helpen uw geld terug te krijgen. Het bedrijf moest coderingstechnologie gebruiken om het geld te herstellen van waar het geld werd vergrendeld en gecodeerd. [Email protected] capitalrefunds. org voor meer informatie en advies. Blijf weg van 365markten.
03/12/2020
Rozella

Het is nu half augustusHet was 53 werkdagen na mijn goedkeuring op 30 meiSinds 30 mei geen oproep meer van hun zogenaamde financiering.Laatste e-mailantwoord van het supportteam op 13 juli. Daarna niets meer.Het ondersteuningsteam is onverantwoordelijk en voert alleen lippendienst uit. Jammer voor Lea, Nick en Evelyn. Deze mensen op 365markets.com verspillen alleen klanttijd.
03/21/2020
Savdeep

Niets dan oplichter zijn ze nu verdwenen en ze doen nu hetzelfde Dragens DEN SCAM OM U TE TREKKEN IN HET GEBRUIK VAN EEN NIEUWE WEBSITE GENOEMDE CRYPTO CONTANT GELD DIT NIET AAN
03/24/2020
Marduk

Mijn oudere vader werd dit jaar het slachtoffer van 365 markten. Deze mensen zijn oplichters en oplichters, niets anders. Toen ze zich realiseerden dat mijn vader kwetsbaar was, achtervolgden 365markten hem meedogenloos en stal hij meer dan £ 9000 van hem. Er werd gezegd dat papa al zijn creditcardgegevens overhandigde en 365 markten zijn kaart maximaal gebruikten. Ze namen alles wat ze maar konden. Vermijd dit "bedrijf" tot elke prijs.
04/01/2020
Melcher Shapouri

onacceptabele ervaring, onredelijk. Vermijd. Investeer geen cent.Account nu geblokkeerd. Inloggen niet mogelijk. Ik ben verrast om het onderstaande antwoord te zien, omdat support geen van mijn e-mails heeft beantwoord.
04/03/2020
Lopes

Na het verzenden van mijn gegevens ontving ik een e-mail van Evelyn Ray om te zeggen dat ik geld heb toegevoegd.EVELYN STRALING BEGRIJPT NOG NIET DAT IK GEEN EXTRA FONDSEN HEB GEVRAAGD. WELKE DE FONDSEN ZIJN TOEGEVOEGD AAN MIJN ACCOUNT DAT IK WONDER. DIT IS HET ONTHOUDEN VAN MIJN CONTANT GELD. ALS BIJ VOLGENDE WEEK 365 markten nog steeds MIJN CONTANT GELD NIET TERUGBETALEN, ZAL IK DOORGAAN ALLE HARDCOPY-DOCUMENTEN AAN ALLE OVERTREDENDE AFDELINGEN IN TE DIENEN OM ZE TE ONDERZOEKEN OM MIJN CASE TE ONDERZOEKEN EN TEGELIJKERTIJD OP ANDERE GEVALLEN.Ik ben TOTAAL NALATIG met deze mensen die alles in het werk zullen stellen om te voorkomen dat ik mijn geld opneem.LEUGENAAR & CHEATS.
04/03/2020
Lorola Zunker

Deze mensen hebben nog steeds geweigerd mijn 854 dollar terug te betalen omdat mijn bank de 250 kosten van hen heeft teruggevorderd. Ze zeggen alleen dat ze nog steeds wachten tot de bank hen vertelt dat het klaar is. Mijn bank zei dat ze het resterende geld moesten betalen en dat ik zelf contact met hen moest opnemen. Ik heb het ze verteld, maar ze zeggen nog steeds dat ze wachten op een start van de bank. 365markten zijn dieven, vergeet uw geld en ga verder. SCAMMERS EN DIEVEN.
04/06/2020
Shaylah

mensen zoals Evelyn, Alexis, Ben, Thomas zijn uitschot zoals we nu wetenwie heeft de verblijfplaats van dit uitschot alstublieft delenIk heb er geen probleem mee om hun ogen eruit te halen Ik heb gewoon iemand nodig die weet waar hij moet zijnBRENT J
04/08/2020
Verene

Als je geld nodig hebt, geen probleem .. Als je ze eruit wilt hebben, moet je omgaan met tonnen papierwerk, zelfs niet zeker of het geld ooit zal terugkeren .. Bedriegend bedrijf ..
04/15/2020
Wolgast Stetz

Nadat ik in totaal $ 121,830 had geïnvesteerd, probeerden ze er een snel uit te trekken en een zak over mijn ogen te doen met claims van mijn investeringen VERLOREN AAN SLECHTE HANDELINGEN. Gelukkig zag ik eerder in de week een interview op YoutubeTV over hoe een man 4 keer was opgelicht door binaire opties en was alleen blij om zijn verhaal te delen omdat hij het terug had gekregen via jack.f {@} recoverycircle.EU, dus ik zocht de link op en rapporteerde aan hen. Ze hebben het allemaal binnen een week terug, samen met winst en schadevergoeding. Te veel slechte eieren, blijf veilig. Meld uw zaak al aan hen.
04/16/2020
Ron

De afgelopen week heb ik vele malen geprobeerd in te loggen op mijn account bij 365markets.com, helaas is mijn account geblokkeerd en kan ik geen toegang krijgen tot mijn investering via 365markets.com.Ik heb echter 250 pond in dit bedrijf geïnvesteerd, maar heb niets meer sinds ik begon te investeren met 365markets.com. Ik zou daarom willen overwegen mijn account bij hen te sluiten en een deel van mijn geld terug te vragen. Wees alsjeblieft geïnformeerd over degenen die in dit bedrijf hebben geïnvesteerd wat ik mijn geld moet terugvorderen en ik ben echt dankbaar voor je advies daar die hetzelfde probleem hebben gehad met 365markets.com. Ik verloor het vertrouwen met dit bedrijf nooit meer .. investeren met hen ...
04/22/2020
Bui Wurster

Ik had een e-mail waarin om mijn naam en e-mailadres werd gevraagd, zodat ze mijn account konden vinden en onderzoeken, dat was bijna een maand geleden en ik wacht nog steeds. Ze hebben al deze info in de e-mails al verzonden waarin ze mijn geld terug vragen. Ik heb niets gehoord, geen e-mails en geen telefoontjes. Wat is er eenvoudiger dan een toetsenbord om geld te verzenden, we hebben allemaal bankoverschrijvingen gedaan, dus 365Markets maken gebruik van avondmaal dummies of zoals iedereen zegt, SCAM SCAM SCAM. Laat het goed alleen
04/24/2020
Molly

Vreselijke oplichters, leg er geen cent bij. Ze komen over als professionals en ze zullen je ontwijken om je geld te verdienen. Ze nemen je geld en je zult ze nooit vinden.
04/24/2020
Fawna

Het is jammer dat je maar 1 ster als laagste kunt selecteren, ik zou zelf lager gaan. Ik begon ten onrechte met hen te handelen en besefte al snel dat het een vergissing was en vroegen mijn geld op dit moment terug. Ze zeiden dat ik mijn account moest verifiëren door ze veel verschillende details te geven. krijg mijn geld terug en ze blijven maar knoeien met mijn account en ik kwam eindelijk in het stadium waarin ik op de opnameknop kon drukken en nu wordt mij verteld dat dit op een specifiek tijdstip moet gebeuren, maar ze zullen niet zeggen hoe laat en als ik naar mijn account kijk, die bevroren was maar nu niet, handelt iemand met mijn geld, hoewel mijn laatste transactie 100 maanden geleden door mij werd geannuleerd. Gebruik ze niet, gebruik ze niet, gebruik ze niet, gebruik ze niet, gebruik ze niet
04/28/2020
Weasner

NIET INVESTEREN ik gaf € 250 en werd gecontacteerd nadat ik had gestort en kreeg 45 minuten onzin praten van een vrouw genaamd Bianca die beweerde mijn persoonlijke adviseur te zijn, ze maakte meteen 156.00 ruro uit mijn storting en vertelde me dat er veel meer zou worden gemaakt dan vroeg me om 2000 euro omdat de verzekering daalde toen ik 1500 tot 1000 tot 500 weigerde terwijl ik zei dat ik haar moest vertrouwen dat ik weigerde meer te storten toen haar houding snel veranderde toen ik zei dat ik mijn geld wilde opnemen. geagiteerd en helemaal onbeleefd onbeleefd en onbehulpzaam ik ben blij dat ik alleen uit 250 werd opgelicht, maar de geleerde les had beoordelingen moeten lezen eerst nog steeds telefoontjes krijgen maar nooit van dezelfde plaats Birmingham Birmingham Londen Endinborough wees voorzichtig mensen hopen dat je niet meer verliest dan ik deed
04/29/2020
Akeyla Gassett

Dit was een slimme zwendel, ze gebruikten Dragons Den om dit proces een positief risico te geven, met de juiste back-up. Ik wou dat ik mijn kennis had gebruikt om ze eerst te onderzoeken, en dat ik NOOIT £ 250 en uren verloor in cirkels. Ik ben niet alleen, moet 100 of 1000 zijn die £ $ E hebben verloren. AVOID
05/01/2020
Camilo

1 november 2018. Nou, er was niets veranderd. Al mijn e-mails worden als onbestelbaar geretourneerd omdat e-mailaccounts onbekend zijn. Dus ze hebben me opgelicht voor mijn geld, maar ik zal het grote publiek blijven benadrukken wat een stel dieven zijn.8 oktober 2018. Sinds mijn laatste bericht blijkbaar hebben ze 'een ticket opgehaald', nou daar ga je gewoon weer een vertragende tactiek van dit gewetenloze bedrijf. Omdat ze illegaal de beelden van Dragon Den's Peter Jones gebruiken, heb ik hem geschreven om zijn commentaar te vragen. Ik ben volgende maand in de VS (oostkust) in de uitzending - ik heb een live uur lang programma waarin ik de handelstechnieken van dit bedrijf ga verbeteren. Misschien krijg ik mijn geld niet terug, maar dit zal enige voldoening zijn. 3 oktober 2018. Sinds het plaatsen van deze review (wat de schijnvertoning is die dit bedrijf is), heb ik een bezorgde e-mail ontvangen met het verzoek om details, het feit dat ik vele malen heb gemaild, en die allemaal zijn genegeerd, vermoed ik dat dit een andere tactiek is. Ik doe af en toe een radioprogramma hier (VK) en de VS Ik overweeg een bijdrage te leveren aan dit bedrijf en hun trucs die ze gebruiken om investeringen te krijgen. Ik waarschuw nogmaals dat ik een gerenommeerd bedrijf moet vinden, anders loop je het risico grote hoeveelheden te verliezen. De enige reden waarom ik kapot werd geslagen, was vanwege de slimme marketing die gebruik maakt van Dragon Den-programmaverwijzingen. Shamee is geen sterrenclassificatie lager dan één! Grootste oplichters in deze handelsplaats. NIET getrokken worden. Geef ze GEEN geld, het is geen investering, het is eigenlijk 'diefstal'. Als je geld te verspillen hebt, leg het dan op een paard ... Je hebt tenminste een kans. Ik verloor duizenden. Ik schop mezelf maar daar ben je. Ik krijg steeds beloften dat ze een terugbetaling van de rest van mijn geld regelen, ze wisten 57% te verliezen op slechte investeringen, maar er gebeurt niets. Het is nu maanden geleden. Ik krijg zelfs geen hoffelijkheid meer van mijn e-mailbevestiging.
05/05/2020
Nasho

ok, begint goed, je denkt dat je rijk zult worden, NEE! u verliest al uw investeringen. Ik heb al mijn controles gedaan en de beoordelingen leken allemaal goed in 2017, je krijgt te horen dat je investeringsmanager je zal helpen met handelen! MAAR alles wat ze willen is je geld, ik heb 2 opnames gedaan, maar dat is gewoon om je vertrouwen te winnen om meer te investeren, ze zullen je alles vertellen om je vertrouwen in hen te winnen, Mijn manager Jonny Neilsen heeft een aantal grote transacties gedaan zonder mijn kennis en verloor over een quater van mijn saldo daarna verzocht ik een opname en schikking om te vertrekken, GEEN KANS. Ik besloot om een ​​terugboekingsbedrijf te proberen, maar dit lukte ook niet na maanden hard werken en inspanningen. 365 MOET WORDEN GESLOTEN, BLIJF GOED WEG !!!!!!

Schrijf een review voor 365markets


Handige links