Startpagina > Misc > beoordelingen over 2go-software

2GO-software

Reviews: 11 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
6
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
4
01/30/2020
Willie Przeklas

Zonder twijfel de allerbeste online softwareleverancier die ik ooit heb gebruikt. Denk er eens over na, de beste online leverancier van elke dienst die ik ooit heb gebruikt. Eersteklas website, gemakkelijk te navigeren, echt concurrerende prijzen en alle ondersteuning waar iemand om zou kunnen vragen. Als alle online leveranciers zo goed zouden kunnen zijn als dit.Mijn eerste aankoop bij dit bedrijf maar zeker niet mijn laatste.
01/30/2020
Toffey

Het was een eenvoudige installatie. Waar voor je geld . Ik zal altijd eerst de prijs met u controleren voordat ik het ergens anders koop. Sterk aanbevolen
01/31/2020
Corinna Askegren

Norton-software gisteren gekocht - om een ​​of andere reden zou mijn machine het programma niet uitpakken, zodat het onbruikbaar is. Op zoek naar 2GO "Help" was net zo handig als een ashtry op een motor! Toen ik besloot om niet door te gaan met de aankoop onder hun zogenaamde garantie, werd mij verteld dat je het niet kunt retourneren! KOOP DEZE MENSEN NIET!
02/01/2020
Thorley Ciresi

Levert software die systemen laat crashen en weigert dan restituties. Vertrouwen is geen woord dat moet worden gebruikt om dit bedrijf te beschrijven!
02/12/2020
Hope Bowell

Uitstekende service snelle levering legitieme codes voor een volledig werkend retailprogramma zouden deze site en dit bedrijf ten zeerste aanbevelen
02/19/2020
Delfine

Ik heb een exemplaar van Norton Security Standard 1-Device 1jaar | gekocht en gedownload Editie 2020 op 07-nov-19 en gedurende een periode van 2 - 3 weken heb ik een aantal keren geprobeerd om het te installeren door de handleiding van 2GO Software te volgen, maar zonder succes. Ondanks de ongelooflijk gloeiende feedback op Trustpilot vond ik de instructies * niet * intuïtief (en ik ben behoorlijk technisch onderlegde) - in het bijzonder de Norton-editie die ik zojuist had gekocht, verscheen niet als een optie voor hun Downloader. Dus afgelopen vrijdagmiddag (06-dec-19), na een laatste keer zonder succes te hebben geprobeerd, opende ik via de bedrijfswebsite een WebChat om advies te vragen. Het duurde veel te lang voordat de agent / chatbot mijn vraag bevestigde, en toen was het ijzig traag om na elk van mijn antwoorden terug te komen. Na ongeveer 15 - 20 minuten nog steeds niet de eenvoudige informatie te hebben gekregen die ik nodig had om het product te installeren, stuurde ik een e-mail naar het klantenserviceadres om een ​​volledige terugbetaling aan te vragen, omdat ik nooit de speciale productsleutel had gebruikt. Ondanks hun schriftelijke belofte om "binnen 24 uur" te reageren, ben ik - een hele week later - * nog steeds * aan het wachten op elke vorm van erkenning! Helaas lijkt het mij zeer waarschijnlijk dat ik mijn initiële aankoopprijs volledig ben kwijtgeraakt, en daarom dat hun belofte van een geld-terug-garantie niet te vertrouwen is. Ik ben diep ongelukkig en gefrustreerd - vooral tegen de achtergrond van beoordelingen van schijnbaar opgetogen klanten. Je bent gewaarschuwd!
03/08/2020
Peder

De software zelf is na installatie in orde. Het verwijst echter naar een "handleiding" om de installatie "eenvoudig" te maken. Er is geen handleiding, alleen schermen die stap voor stap gaan zonder uitleg over de bedoeling en ik was helemaal in de war of ik me op een 2GO-webpagina of een Norton-webpagina bevond.
03/19/2020
Benedikta Doolaghty

Dit is het tweede jaar dat ik 2GO-software heb gekocht en ik zal niet verder zoeken naar een alternatieve antivirusprovider. Ik deed uren onderzoek voordat ik bij hen kocht, omdat ik altijd aan alles doe. Hun prijs kon niet worden verslagen en de betaling was probleemloos. Ik heb meer dan £ 25 bespaard op beide sets software, in 2018 was het Kaspersky en in 2019 is het Bitdefender. Het is nodig om het oude antivirussysteem kwijt te raken, maar de ondersteuning van 2GO Software was eersteklas. Ze reageerden elke keer binnen 24 uur en gaven duidelijke specifieke details over hoe Kaspersky te verwijderen en Bitdefender te installeren. De medewerker van de klantenservice was erg begripvol en geduldig terwijl ik de situatie doorwerkte. Dit is de beste deal die er is, bespaar jezelf tijd en moeite en koop gewoon bij hen.
03/22/2020
Sorci

Gemakkelijk om de 2Go-software te vinden die ik online nodig had, eenvoudige en nuttige instructies voor het downloaden en eenvoudig te installeren op meerdere apparaten. Geweldige prijs om op te starten. Zal volgend jaar terugkomen.
03/30/2020
Pasquale Beermann

Uitstekend product, voor een geweldige prijs. Geweldige communicatie. Enige nadeel is het feit dat bij het downloaden van de software de instructies in het Nederlands zijn, dit moet vóór de aankoop worden uitgelegd.
04/16/2020
Sherrill Hickel

Toen ik Mcafee niet kon downloaden, nam de agent de controle over met de teamviewer en werd het tijdelijke probleem van Mcafee gepasseerd .. De stress weggenomen ... Thanx V veel ..

Schrijf een review voor 2GO-software


Handige links