Startpagina > Misc > beoordelingen over 1up box

1Up Box

Reviews: 3 | Arm
Uitzonderlijk
0
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
2
01/30/2020
Rizzo Blagg

Ongeacht welk "abonnement" u bestelt, ze blijven u in rekening brengen. De enige manier om contact met hen op te nemen, is via een e-mail (waarvoor veel zoeken nodig is), waarna ze u niet afmelden! U KUNT ook uw creditcardgegevens niet van uw account op hun site verwijderen! Ik ben gedwongen om de nieuwste kosten aan te vechten via mijn creditcard en mijn creditcard te annuleren om hieruit te komen! Een paar leuke nieuwigheden zijn absoluut niet de moeite waard om vast te zitten in deze oneerlijke zwendel!
01/31/2020
Tamqrah

Een goede lootcrate ripoff die een beetje harder, kleinere dozen maar goedkoper en interessanter probeert. Gamer-thema en worden vaak geleverd met cartridges en geweldige t-shirts = D
02/01/2020
Felise Ashton

Vreselijke ervaring. Betaald voor twee dozen en heb er geen ontvangen. Geen telefoonnummer om te bellen. Volginformatie niet geldig. Niemand weet er iets van. Ongelooflijk. Verspil uw geld niet aan hen. Dozen kunnen geweldig zijn, denk ik als je ze ooit ontvangt. Ze hebben ons geld gestolen. Om nog maar te zwijgen over de teleurstelling van het thuis ontvangen van pakketten terwijl u de doos verwacht en erachter komt dat het mijn vaders spullen zijn in plaats van de mijne.

Schrijf een review voor 1Up Box


Handige links