Startpagina > Misc > beoordelingen over 1password

1Password

Reviews: 39 | Zeer goed
Uitzonderlijk
29
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
4
Middelmatig
3
Arm
2
01/30/2020
Lamar Roling

Houd uzelf en uw gezin veilig met 1Password. Ik heb verschillende wachtwoordbeheerders gebruikt, en dit is veruit de beste! Het heeft een uitstekend, intu├»tief ontwerp en ondersteunt verschillende platforms. Krijg 1P voor gezinnen, het is het geld waard voor stressvrij wachtwoordbeheer.Een must om uw wachtwoorden te organiseren en u en uw gezin te beschermen! ­čĺ»
01/30/2020
Koball

Ik wilde de manier waarop ik me abonneer veranderen en van een Apple-abonnement naar een direct creditcard-abonnement gaan. Binnen 24 uur was het opgelost, zonder bug.
01/30/2020
Reiko Boscarino

Vanaf de eerste dag dat ik 1Password heb gebruikt, heb ik nooit spijt gehad dat ik een cent heb uitgegeven! De vloeibaarheid, het gebruiksgemak en het mooie uiterlijk van de app en de extensie maken het leven zo eenvoudig. Werken in IT betekent dat ik vaak 10 seconden of zelfs honderden wachtwoorden per dag moet invoeren, 1Password maakt dit moeiteloos.Als u het geld kunt sparen, zult u geen spijt hebben van overstappen.
01/30/2020
Parry Falk

Geweldig product! U hoeft nooit een ander wachtwoord te onthouden! Wel, slechts ├ę├ęn, het hoofdwachtwoord. Na One Pasword zijn ze allemaal sterk en hoef je ze niet te onthouden.
01/30/2020
Reiko Sitaca

Een geweldig product voor wachtwoord en andere belangrijke informatie. Het integreert zeer goed en is eenvoudig te gebruiken zodra u een aantal basiskennis begrijpt.
01/30/2020
Gladine

Mijn zoon heeft dit opgezet voor mijn man en ik. Als oudere generatie mensen van in de vijftig, heeft dit een levensveranderend verschil gemaakt met de ITech-wereld waarin we leven. Bedankt!
01/31/2020
Soph

De meest fantastische wachtwoordbeheerder. Een must voor iedereen die meer georganiseerd wil zijn en uw algehele beveiliging wil verbeteren.
01/31/2020
Prinz Iannucci

Fantastisch! Eenvoudig in gebruik, ik heb meer vertrouwen in de beveiliging van mijn accounts en mijn leven is veel gemakkelijker nu ik geen 1000 wachtwoorden hoef te onthouden.
01/31/2020
Kelcie

Werkt op veel verschillende platforms als een charme!Ik hou van het gezinsaccount. Voor ons is het absoluut het geld waard.
01/31/2020
Weiss

Voor het leven en werk is tegenwoordig een wachtwoordbeheerder essentieel en 1Password is een uitstekende optie. Ondersteuning voor elk apparaat dat ik heb geprobeerd is geweldig. Af en toe kan een formulier niet automatisch worden ingevuld of herkend, maar er is meestal een andere redelijke optie om uw wachtwoorden op te halen.Goede app, zeker uw geld waard.
01/31/2020
Power

1Password is krachtig en veilig, maar als u overschakelt van ├ę├ęn lid naar Families, kan de relatie tussen kluizen / persoonlijk / beheerder (s) erg verwarrend zijn. Ik zou het 5 sterren geven voor kracht, 3 sterren voor gebruiksvriendelijkheid.
01/31/2020
Grunberg Luzader

Zeer mooi programma voor het opslaan van uw wachtwoorden en andere persoonlijke informatie en een slimme manier om het veilig te houden. Wordt geleverd met een nette wachtwoordgenerator en zeer goed geïmplementeerd met apps en websites voor eenvoudige copy paste of autologin. Klantenservice is ook een grote +, zeer behulpzaam en snel.
02/01/2020
Kenon

1Password is het besteIk gebruik 1Password al lang en ik ben er helemaal weg van. Ik heb het whitepaper gelezen over de codering die ze gebruiken en het gaat verder dan wat iemand anders doet. Mijn vriend schreef een standaard Linux-client voor 1Password (github.com:rigel314/cpass) en ontdekte een zeer kleine fout in de crypto in de Windows-client. De reactie van 1Password was onmiddellijk en grondig.
02/01/2020
Tilly

Uitstekend, uitstekend, uitstekend. Ik ben nu bijna 10 jaar gebruiker. Het is handig en zeer veilig met geweldige service. Het bedrijf lijkt ook zeer betrouwbaar met een eenvoudig bedrijfsmodel. Ik krijg iedereen die ik kan gebruiken.
02/01/2020
Zachary Colon

Gewoon de beste wachtwoordbeheerder. Makkelijk te gebruiken, uitgebreide functies, geweldige ondersteuning. Het is misschien een beetje duurder dan sommige andere services, maar je krijgt waar je voor betaalt.
02/01/2020
Marget

De beste wachtwoordbeheerder die ik ooit ben tegengekomen. Naast het beheren en opslaan van wachtwoorden heeft deze app verschillende andere handige functies. Ik kan echt sterke wachtwoorden genereren en ik kan deze app gebruiken als authenticator-app voor 2-factor authenticatie.Deze app heeft mijn online activiteiten veel handiger gemaakt. Dank je!
02/02/2020
Mariano

Voorheen een prachtig hulpmiddel, maar is een nachtmerrie geworden na het upgraden naar de nieuwste versie. Mijn iteratie werkt nu prima, na veel moeite: een goedgekeurd familielid heeft echter alleen maar problemen gehad en het is onmogelijk om contact op te nemen met een levend mens met wie hij de problemen grondig kan oplossen.
02/02/2020
Milman Kajamuddih

De beste wachtwoordbeheerder. Het heeft veel zekerheidsmaatregelen. UI en ontwerp zijn erg leuk. Het heeft een Chrome-add-on die ik erg nuttig vind. Het heeft een applicatie op een smartphone die essentieel is.Klantenservice is erg aardig en beleefd. Antwoord snel op problemen die verschijnen. De prijzen zijn niet zo hoog, zodat budgetgebruikers deze service gemakkelijk kunnen gebruiken.Voor mij is het de beste service van dat soort op internet.
02/04/2020
Jelsma

Ik heb 1Password nu bijna een jaar gehad. Aanvankelijk downloadde ik de gratis proefversies van concurrenten van 1Password en vond 1Password de beste. Het is superschoon, perfect functioneel, ze hebben een geweldige klantenservice en de prijs is ongelooflijk voor de waarde die je krijgt. Ik zal een levenslange klant zijn, daar bestaat geen twijfel over. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe waardevol 1Password is. Het is zo geruststellend te weten dat ik de beveiliging voor al mijn accounts en andere dingen heb gemaximaliseerd! Ik heb het iedereen aanbevolen die ik ken.
02/07/2020
Menzies

Ik zou niet zonder 1Password zijn. Klantenservice is voorbeeldig - snelle antwoorden met duidelijke instructies en oprechte toewijding om eventuele problemen op te lossen. Bedankt Stephanie en de rest van het team
02/09/2020
Kirchner Nabritt

Niet voor power users, maar het beste dat ik kon vinden voor mijn mijn vereisten. Maar toch is het vaak vervelend hoe moeilijk te hanteren. Geen slimme omgang met reddingscodes; afhandeling van gesynchroniseerd wachtwoord tussen verschillende services met verschillende domein / hostnamen; vaak niet in staat om gewijzigde wachtwoorden te herkennen en bijgevolg de kluisingang niet bij te werken.
02/11/2020
Gosnell

Ik had een probleem met twee verschillende versies van 1Password verspreid over 3 apparaten. Ik nam contact op met hun ondersteuning en zij reageerden snel en waren zeer behulpzaam. Alles is goed nu, en ik hou ervan te weten dat al mijn wachtwoorden aan de ene kant zijn opgeslagen en veilig zijn, maar toch toegankelijk zijn wanneer ik ze nodig heb. Bedankt, 1Password!
02/13/2020
Olpe Bastida

Bogdan was super behulpzaam en reageerde snel op mij. Hoewel ze niet de oplossing hadden die ik wilde, hadden ze een oplossing die nog steeds nuttig was. Hij was gedetailleerd in zijn beschrijving van wat ik moest doen, zodat het proces snel en gemakkelijk werd.
02/13/2020
Wisnicki

Ik las over dit wachtwoordbeheersysteem in het AARP-magazine. Een paar jaar geleden aangemeld en ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Het is gemakkelijk, veilig en maakt het leven van mijn computer veel eenvoudiger en handiger.
02/14/2020
Stutman Rasulo

Ik gebruik 1Password de afgelopen 4 jaar, zowel professioneel als persoonlijk. De desktop- en mobiele applicaties zijn nooit een groot probleem geweest. Wachtwoordsynchronisatie tussen accounts en apparaten is de meest betrouwbare die ik heb behandeld. Mijn enige kleine klacht is dat de webinterface veel te wensen overlaat, vooral in vergelijking met de applicaties. De webinterface wordt echter zelden gebruikt / nodig, dus dit is nauwelijks een minpunt.
02/18/2020
Alcina Dehm

Coole service, ik geniet er echt van, moet een abonnement hebben, het enige is om voorzichtig te zijn met je hoofdwachtwoorden en sleutels, want als je het verliest, kun je je account niet herstellen
02/26/2020
Umberto Farinas

Dit is een goede app, maar veel te complex voor de gemiddelde persoon. Te moeilijk om op betrouwbare wijze nieuwe wachtwoorden toe te voegen.Niet zeker wat een "kluis" is.Te moeilijk om te installeren wanneer u nieuwe hardware krijgt.Te moeilijk om te verwijderen wanneer u oude laptops verwijdert.Echt slechte instructies en helpschermen.Mijn test is, zou ik deze op mijn 80-jarige moeder's iPad plaatsen? Nee. Het zou haar alleen maar frustreren.
03/02/2020
Merth

Beperkte 2FA-opties om uw account te beschermen. Ondersteunt RSA-type authenticatie (6-cijferige code) maar heeft geen opties voor gezichts-ID / vingerafdruklezer / gebaar van een mobiel apparaat zoals mijn telefoon. Ik zou graag willen dat de tweede factor een van de beveiligingsfuncties van mijn telefoon is.
03/04/2020
Wendalyn

Echt geweldige service. Betrouwbaar, snel en gewoon handig. Als er iets misgaat, is 1Password Support ook top. Ik had twee keer hulp nodig en ik kan me niet voorstellen hoe het beter had kunnen worden afgehandeld.
03/13/2020
Hackathorn

Werkend op het gebied van IT-beveiliging Ik heb de meeste populaire wachtwoordbeheerders geprobeerd die er zijn, maar dit is mijn favoriet in termen van functionaliteit en bruikbaarheid.
04/01/2020
Jaco Beskom

Ik heb Dashlane, LastPass en ten slotte 1Password gebruikt. Ik kan je vertellen dat 1Pass gemakkelijk mijn favoriet is (vooral met hun gezinsplannen en moderne gebruikersinterface). Lastpass was niet erg modern en Dashlane je moest een aparte applicatie downloaden (het kon niet in je browser leven)
04/05/2020
Stinson Filhiol

Ik heb 1Password in 2013 gekocht en ben er erg blij mee. Ik heb een iPhone en heb er ook 1Password mee gebruikt. Eind vorig jaar verdween het tijdens een software-update van mijn telefoon. Ik dacht dat het voorgoed weg was. Ik nam contact op met 1Password-ondersteuning en werd gecontacteerd door Stephanie Gonzaga Bluestocking van Support @ 1Password. Ze gaf gedetailleerde instructies om mijn probleem op te lossen. Hoewel ik niet dacht dat ik kon doen wat nodig was, volgde ik haar instructies stap voor stap en het was klaar. Ik was zo blij met de steun die ik kreeg van Stephanie en zij is een aanwinst voor jouw bedrijf. Erg bedankt.
04/19/2020
Kurth Effler

Ik ben al vele jaren een 1Password-gebruiker voor thuis en op het werk en het is fantastisch. Ik ben dol op de eenvoud en veiligheid die voor elke site verschillende wachtwoorden hebben en niet hoeven te proberen ze te onthouden. Ik heb het aan al mijn familie aanbevolen.
04/22/2020
Naor Stewert

het waard voor zijn prijs. geweldige app en ondersteuning van de ontwikkelaars. Zelfs mijn zus was ervan overtuigd om te migreren naar 1Password nadat ik haar een gratis proefperiode van 1 jaar had gegeven.
04/25/2020
Querida

Ik weet niet hoe deze jongens zulke goede recensies krijgen. Ik probeerde de app te gebruiken en kreeg een jaar gratis proefversie toen ik probeerde het wachtwoordtool te gebruiken, het was grijs dus toen probeerde ik ze te e-mailen en te zeggen: hey, ik ben een nieuwe klant en dit werkt niet. Ze vertellen me terug hoe ze het waarderen dat ik een langdurig lid was en me $ 20 korting aanbood om me vandaag aan te melden, maar omdat ik al een jaarlidmaatschap heb, heb ik ze een e-mail teruggestuurd waarin ik dit uitlegde en zei wat in godsnaam je me aanbiedt wanneer Ik heb een jaar geprobeerd en ik kan zelfs geen wachtwoord gebruiken, waarom zou ik een jaar proberen als ik alleen de software kan zien die ik niet in onze rug heb en niet heb gereageerd op een van mijn opmerkingen nadat ik deze zeer slechte klantenservice had gevraagd, zou ik vertrouw ze nooit, zelfs niet met mijn laagste of lage wachtwoorden
04/28/2020
Jermyn

Dit was een geweldige app, maar is bergafwaarts gegaan met het abonnementsmodel dat omslachtig en niet-intuïtief is, en niet te vergeten dat het bijna nooit werkt.
04/29/2020
Heiner Galizia

1Password is een beetje een nachtmerrie om te begrijpen. Het hebben van afzonderlijke "hoofdwachtwoorden" voor verschillende oppervlakken is rommelig en verwarrend. Zorg ervoor dat u zowel de iOS-app als de webabonnementsservice samen gebruikt. Het is ook verwarrend hoe de kluizen werken en dubbele exemplaren zien.
05/04/2020
Swayne Stellfox

De instructies voor het installeren van 1Password zijn volkomen verwarrend en ondoorzichtig. Nadat FaceID op een mobiele telefoon is toegestaan, lijkt het goed te werken, maar tot die tijd is het helemaal frustrerend. Mijn aanbeveling is om 1Password7 te behouden totdat de interface is verwijderd van verwarrende en tegenstrijdige instructies,
05/09/2020
Zoa

1Password werkt ongeveer 70% van de tijd geweldig. De rest van de tijd kan het de inloginformatie niet vinden of de verkeerde informatie invullen. Soms wordt u gevraagd of u een bijgewerkt wachtwoord wilt opslaan, soms niet. Ik word na tien minuten uitgelogd, hoewel ik de uitlogtijd herhaaldelijk heb gewijzigd in 300 minuten en de instelling heb opgeslagen.

Schrijf een review voor 1Password


Handige links