Startpagina > Misc > beoordelingen over 12go

12Go

Reviews: 34 | Zeer goed
Uitzonderlijk
27
Zeer goed
3
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
4
01/31/2020
Camfort Winger

12go is geweldig! Super gemakkelijk om kaartjes te kopen tijdens mijn vakantie door Thailand. Ik kocht kaartjes van Chiang Mai naar Nakhon Ratchasima en mijn meest recente reis was Bangkok naar Nakhon Ratchasima. Geweldige ervaring Geweldige klantenservice
01/31/2020
Bacon

Op korte termijn boekten we heel laat in de nacht (11.30 uur) online voor een autotransfer de volgende ochtend. We waren in staat om verschillende ophaaltijden van verschillende providers te kiezen en gingen voor de vroegste beschikbaar om XNUMX uur de volgende dag.Online betaald en een bevestigingsmail ontvangen. Aanvankelijk een beetje bezorgd dat het te kort was, maar inderdaad, de chauffeur kwam de volgende ochtend aardig vroeg aan en identificeerde duidelijk wie hij was. Geen problemen en een mooie reis. Blij dat we dit hebben gebruikt
02/01/2020
Twyla

De veerboot- en busreis was over het algemeen geweldig. Zorg ervoor dat u om 10 uur op de Center Point Pier (op Koh Chang) aankomt, want de veerboot verlaat de pier om 10.45 uur. Er zal een staf uit Boonsiri verantwoordelijk zijn voor ticketing. Neem contact op met het personeel op de pier (ze kunnen Engels spreken, genoeg om u te begeleiden). Maak je geen zorgen over de shuttle "taxi's" (of songthaew, of oude busjes) die je van de pier naar de hoofdweg brengen waar de bussen parkeren, het kost je minder dan 4 minuten. De bus zelf is erg nieuw en ruim, met een toilet. Onze bus arriveerde om 5.30 uur op het Khao San-station. Misschien wilt u wat snack meenemen omdat onze bus niet lang bij de benzinestop bleef voor de maaltijd. Ik hoefde ook geen extra kosten te betalen. Een laatste ding: er zijn slechts een paar taxi's (songthaew) toegestaan ​​om de pier op Koh Chang te bereiken, niet elke taxi die u op de weg ziet. De taxi "naar de pier" zal waarschijnlijk starten vanaf de pier van Bang Bao en passagiers op straat ophalen en de volgende begint een uur later. Dus verwacht een paar minuten op straat te wachten als je het niet wilt missen. Anders krijgt u vooraf een voertuig geregeld. Ik hoop dat jullie een goede reis hebben.
02/01/2020
Ezara Ket

Ik gebruikte Cat Ba Discovery en was erg blij met de service. Ze waren super meegaand als het ging om het veranderen van mijn boekingstijden en datums. Zo'n professionele, vriendelijke en behulpzame service tijdens de reis. Ik zou Cat Ba Discovery zeker aanbevelen aan al mijn vrienden en familie. Bedankt Cat Ba Discovery!
02/01/2020
Toomay Marzolf

Dit bedrijf niet gebruiken is een grap. We hebben hotels verplaatst, dus we moeten het ophalen bij een ander hotel. Ik heb 5-6 e-mails gestuurd met de vraag om te bevestigen zonder een antwoord. Vermijd koste wat het kost je vakantie, boek gewoon zich zorgen maken
02/01/2020
Purcell Broadnay

Ik heb 12Go gebruikt om treinreizen te boeken in Vietnam, een land dat ik nog nooit eerder had bezocht. Ik heb met enige schroom vanuit het VK geboekt, maar tot nu toe is mijn ervaring met hen uitstekend geweest. Ik vind het leuk dat ik de kosten in UK £ kan zien (sommige andere sites zijn beperkter in de valuta die ze tonen). Het betalingsproces is erg soepel verlopen en de communicatie is snel en gemakkelijk te begrijpen. Er was een klein probleempje toen tickets moesten worden vervangen vanwege overboeking en ik merkte dat een van de namen op de gewijzigde tickets verkeerd was. Ik dacht half dat dit te wijten was aan een fout van mijn kant, maar ze corrigeerden het onmiddellijk zonder argument. Tot nu toe zijn alle boekingen en reizen die ik via hen heb georganiseerd soepel verlopen en ik zal niet aarzelen om ze opnieuw te gebruiken.
02/01/2020
Hobard

Toppunten opnieuw 12GO. We boekten online en hielden het ticket aan de telefoon. Dit werkt voor deze reis, maar soms moet je tickets afdrukken, dus als je de kans hebt PRINTEN. We hadden ook evisas omdat we niet wisten waar of wanneer we zouden willen aankomen. Druk er echter twee af, omdat sommige mensen bij immigratie om twee exemplaren werden gevraagd ... Visa bij aankomst is echter nog steeds eenvoudig, maar als je aan een landgrens bent, zorg er dan voor dat je een envisa kunt gebruiken of een visum bij aankomst kunt krijgen !! De hele 12GO-ervaring verliep soepel, maar lees altijd de instructies bij uw bevestiging. Het is eenvoudig, dus probeer het niet te draaien. Het werkt. Al het personeel aan boord is geweldig en de bonusdranken en het eten hielden ons op de been na een kleine vertraging bij immigratie toen een passagier flauwviel ..... waarschijnlijk het beste om een ​​beetje van je eigen eten en water mee te nemen dan! Vergeet niet te blijven glimlachen en verlies de plot niet, want het zal niet werken. Fijne vakantie. X
02/01/2020
Yeargain

Het reizen was veilig en snel, maar het personeel was onbeleefd, alsof de bestuurder "WEG" schreeuwde toen ik een beetje te langzaam was, omdat ik moe was en jet-lagged ...
02/02/2020
Eddy

Deze online boeking is uitstekend. Ik boekte mijn tickets uit Frankrijk een week voordat ik in Bangkok aankwam. Ik vroeg om de EMD-service en toen ik aankwam waren de tickets daar in het hotel. Daarvoor was de trein die ik koos vol, zodat ze me dezelfde dag nog konden laten nemen en het kleine prijsverschil op mijn creditcard terugbetalen ... wat anders ... bedankt voor je hulp!
02/02/2020
Doughman Boeshore

Kon geen problemen vinden met deze chauffeur van het bedrijf, kwam 30 minuten te vroeg opdagen en arriveerde veilig en wel in Bangkok. Zeer goed gebruik dit bedrijf
02/02/2020
Chadbourne

Het was mijn eerste keer om op Starlite Ferries te rijden en het verbaasde me hoe schoon en comfortabel hun voorzieningen waren. De reis was rechtstreeks naar Sibuyan, wat ook geweldig is !!
02/08/2020
Michaud Pizira

Geweldige website!Ik zou de website niet genoeg aanbevelen, en de bedrijven die ze adverteren zijn goed en efficiënt.Ik ben erg blij met hen en heb tot nu toe nooit klachten gehad.
02/10/2020
Gaddi Landavazo

Zeer gemakkelijke en betrouwbare organisatie! Ik heb een fout gemaakt met mijn paspoortnummer. 12go.asia loste mijn probleem op binnen een zeer korte periode en zonder enige vergoeding te vragen. Verbazingwekkend! Nogmaals bedankt!
02/11/2020
Barcot

Uitstekend. Ik heb hun diensten twee keer gebruikt. Chauffeurs waren zeer professioneel en op tijd. Voor onze reis naar Khao Sok regelden ze zelfs de transfer per taxiboot naar onze drijvende lodge toen we aankwamen op de luchthaven.
02/12/2020
Orms

Zeer goede website, heeft meestal de beste opties. Ging rechtstreeks van het vliegveld van Surat Thani naar Koh Samui en alles verliep soepel.
02/16/2020
Ib

Ibis bus Bangkok naar Seim Reap zou ik zeker aanraden.Eenvoudig online boeken plus stoelkeuze, lichte versnaperingen (inbegrepen) 2 comfortstops.Uitstekend personeel, comfortabele bus, airco en wifi.Visa gesorteerd op bus. Journey zei dat 8 uur minder leek.Reisde als een 58-jarige vrouw.
02/19/2020
Teresita Rushen

Ik heb deze website gebruikt om verschillende van mijn recente reizen bus & air te boeken. Ik vond dit eenvoudig betrouwbaar en gemakkelijk te navigeren en zal het iedereen aanbevelen.
02/20/2020
Ulphiah Caughell

We werden per sms op de hoogte gebracht van het nieuwe ophaalpunt, waar we naartoe moesten. Bus was schoon en comfortabel, uitstekende chauffeur en assistent. Bus was 20 minuten te laat, wat zorgwekkend was als de eerste keer dat we de service hadden gebruikt, maar konden bellen en kregen te horen dat ze te laat waren.Zou niet aarzelen om ze opnieuw te gebruiken!
02/21/2020
Downs

We hebben de diensten van 12Go Asia met mijn gezin gebruikt om van Rayong naar Bangkok te reizen. De bestuurder was op tijd, beleefd en communiceerde goed in het Engels. Alles ging zoals gepland, we zullen 12Go Asia ook in de toekomst gebruiken.
03/01/2020
Lucho

Eenvoudig boekingsproces voor transfer van Bangkok naar Koh Lipe. Vlotte transfer van luchthaven naar minibus naar speedboot.Bedankt dat je dit makkelijk voor me hebt gemaakt. :)
03/03/2020
Henke

Ik gebruikte 12Go Asia voor het boeken van een busticket van Kandy naar Nuwara Elya en een treinkaartje van Nuwara Elya naar Ella. Het werkte perfect!
03/18/2020
Sela

Ik vergat mijn GoPro-held 5 in de bus van Tam Coc naar Hanoi Airport. We werden opgepikt door een auto dan gingen we in een limousinebus en in Hanoi geven ze ons plotseling over aan een andere bestuurder. Door al die transits ben ik mijn Go Pro in de bus vergeten. We hebben ze vaak gebeld, maar ze zeiden dat ze het niet hadden gevonden. Mijn laatste foto's zijn gemaakt in dat busje. Op mijn bestemming was de camera verdwenen. Al mijn foto's van mijn 3 maanden vakantie zijn verdwenen. E-mails die ze niet beantwoorden. Erg teleurgesteld.
03/21/2020
Ames Klavon

De transfer van Colombo Airport naar Negombo met Stef Lanka Travel is heel goed verlopen. De persoon die mij op het vliegveld en de chauffeur ophaalde, was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik voelde me heel veilig als een vrouw die alleen reisde.De boeking via 12Go Asia was erg gemakkelijk en ongecompliceerd. Ik heb daarom al een andere boeking gemaakt voor mijn transfer in Thailand (Chiang Mai - Hua Hin), ik hoop dat alles weer soepel zal verlopen :-)
04/02/2020
Karla Lott

Een van de zeer nuttige pagina's voor reizen door Thailand. Heb slechts één voorstel: wanneer de reis uit veel transportmedia bestaat om te beschrijven hoeveel tijd op en via. Ook voor sommige rutes schrijf je geen 'verkochte' tickets op internetsites en schrijf je niet 'sold-aut', schrijf beter iets anders (bijv. Buriram-Ayutthaya)
04/07/2020
Heins

We reizen al drie maanden in Azië en hebben verschillende reizen per boot, trein en bus geboekt met 12goAsia. Het boekingsproces is heel eenvoudig met onmiddellijke ontvangst van betaling en de boekingsbevestiging volgt kort. Het is geweldig om reiskosten per kaart te kunnen betalen, omdat in Azië de meeste bedrijven, inclusief bus en trein, nog steeds contant geld nodig hebben. We hebben helemaal geen problemen gehad met het accepteren van elektronische tickets. Zou zeker boeken met 12goAsia aanraden.
04/08/2020
Alexio

12Ga en storjmines.com maakten mijn dag goed. Ik kreeg een perfecte rit van 12Go en kreeg een zeer hoge betaling van storjmines.com. Ik zweer het, ik heb net meer dan $ 400,000 betaald van storjmines.com. Ik raad storjmines.com bitcoin mining platform aan.
04/11/2020
Ema Lanphear

Heerlijk welkomstdrankje en service bij Mango Hotel. Zeer mooie versnaperingen in de cabine. Comfortabele bedden, geen slechte nachtrust als je went aan het schommelen. Al met al een goede service van Lamen Express. Het boekingsproces vanaf 12go was erg goed en het personeel reageert snel op berichten
04/11/2020
Euell Gerondale

Boeking in afwachting van 2 weken nog steeds niet ontvangen van de tickets. Niet erg gebruiksvriendelijke ondersteuning, geen chatbox, geen nummer, maar wou dat het beter kon.Bijgewerkt: als u geen contact hebt opgenomen of een direct bericht naar uw klant hebt verzonden, zeg dat dan NIET. Ik heb geen bericht van u ontvangen om hulp te bieden. Je hebt een geweldige dag om nep-reacties te plaatsen
04/13/2020
Andrews

Ik boek een busticket van Pasay Tramo naar Catarman Noord-Samar ... De vertrekdatum is op 23 januari 2020, maar tot nu toe ontvang ik de voucher niet. Ik begrijp dat het lang zal duren als ik bij de operator boek omdat het is een handmatige bevestiging. Maar wat als de vertrekdatum komt en het ticket niet hebt ontvangen .. Krijg je een terugbetaling ??? !!!!!! Als ik maar weet dat dit is hoe 12go.asia werkt .. Ik zal het niet boeken. Doe alsjeblieft iets!!!!!Boekingsreferentie SG5316552Vertrek vanuit Pasay Tramo, ManilaVertrekdatum 15 uur, 15 januari 23Aankomst in Catarman, Noord-SamarAankomstdatum 10:30 uur, 24 januari 2020Operator DLTBCoPassagiers 1 Fernando M. Patilan
04/19/2020
Elvina Manuli

Het was erg punctuall teasportation! Ik waardeer echt alles :) erg leuke en vriendelijke dingen en goede chauffeur. U kunt alleen een veiligheidsgordel hebben: DMartin
04/23/2020
Dione Gerich

Uitstekende service - we kwamen vroeg aan bij het busstation van Krabi voor onze bus - er waren lege stoelen in de eerdere bus, dus stuurden ze ons in de vroege bus. We kwamen 2 uur te vroeg aan in Koh Lanta! De bestuurder was een beetje in de war over waar sommige van de hotels zich bevonden, maar hij vroeg rond en keek naar onze telefoons (Google maps) en was aangenaam en opgewekt ondanks het verdwalen. Zou deze weg weer reizen!
05/03/2020
Niehaus Lunde

Echt een geweldige prijs. De man in de bus was super behulpzaam en heeft ons door de grensovergang geleid. We kregen eten en drinken wat onverwacht was. Kon gedaan hebben met een toilet in de bus. Al het andere perfect
05/08/2020
Chill Selzler

Heel duidelijk; makkelijk te gebruiken; gemakkelijk om de reis te kiezen die het beste bij u past. Betalingsfaciliteit werkt goed. Suggestie: waar er opties zijn voor aankomst op verschillende locaties, zou een korte beschrijving van de voor- en nadelen van elke locatie zeer nuttig zijn. De vertaling van "elk hotel" in het Nederlands kan beter "ieder" zijn.
05/08/2020
Jaclin

Niets dan uitstekende service door dit online boekingsbedrijf, heb nooit een probleem gehad met de reizen die ik heb geboekt. Zeer eenvoudige website om te gebruiken en het ticket geeft kaartinformatie waar vervoer kan worden opgehaald

Schrijf een review voor 12Go


Handige links