Startpagina > Misc > beoordelingen over 12bet.com

12BET.com

Reviews: 8 | Arm
Uitzonderlijk
1
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
0
Arm
7
01/31/2020
Maxi

Absolute oplichting.Ik opende een account en binnen 60 seconden beëindigden ze het.In feite al het nemen van al mijn persoonlijke gegevens en vervolgens mijn toegang tot het account weigeren. Ik heb zelfs nooit kunnen inloggen nadat ik me had geregistreerd, laat staan ​​een weddenschap plaatsen. Er was geen enkele reden om het account te beëindigen.Ik bracht de kwestie aan de orde in hun chat en toen ik mijn bezorgdheid begon uit te spreken over het vals verkrijgen van mijn persoonlijke informatie zonder duidelijk interesse in het bieden van de service, blokkeerden ze de live chat persoon al mijn toekomstige berichten.Geef deze mensen geen informatie of bankgegevens
02/02/2020
Munster

gestort in maart nooit een weddenschap gedaan en vervolgens geprobeerd een weddenschap te sluiten en account beperkt te schamen al deze gokwebsites hebben geen idee wanneer ze mensen beperken als nooit een weddenschap
02/02/2020
Anselma

Slechtste ervaring. Een nepwedstrijd maken en niet kunnen bewijzen dat de wedstrijd plaatsvindt, de volgorde van het doel en de wedstrijd is geen evenement in competitiefuncties
02/11/2020
Devinne

Onacceptabel en onbeleefd als je wordt gevraagd om een ​​bonus om mee te spelen. Mijn account opgeschort hoewel ik het niet had gevraagd. Klantvertegenwoordiger reageerde traag en dienstdoend manager was nog erger. Ze was onbeleefd en irritant en wilde me zo snel mogelijk uit de chat halen. Ik voelde me waardeloos. Zou 100% niemand aanbevelen.
02/16/2020
Leis Parillo

Blijf weg van nog een ander zwendelcasino. £ 50 bij 0.20 een draai voor 1 bonusfunctie die een enorme 30x betaalt. Zet dit op de lijst met casino's als je een eerlijk spel wilt. Niets dan dode spins.
02/17/2020
Gorrian Schille

Blijf ver weg van 12BET ze laten je niet uitbetalen, tenzij je een nutteloze Skrill of Neteller hebt, ik geloof dat ze communiceren met lage sportcriminelen en wedstrijden zoals damestennis in Singapore oplossen, ik zet geld op de speler die ik eerder heb bekeken en ze domineerde de wedstrijd, ze was in de eerste set 3 wedstrijden tot niets gestegen, zodra ik een grote inzet plaatste ging de game gewoon de andere kant op zoals ik nog nooit eerder heb gezien. ik verloor. de kansen gingen van 1.36 naar 10.75 in 5 minuten . Dat is corruptie op zijn best, het meisje waar ik op wedde besloot gewoon niet meer te spelen nadat ik had ingezet, waarom? Hoe wisten ze dat ik die weddenschap had geplaatst.
02/27/2020
Loss Galiano

Nog een afschuwelijke ervaring bij een SBtech-bookmaker. Net als alle anderen, zullen ze doen wat ze niet kunnen betalen, vragen om loonbrieven, notariële documenten, geposte brieven, wat ze kunnen om uw stortingen vast te houden. Gebruik alsjeblieft deze scheve bedrijven niet en gebruik een gerenommeerd bedrijf als je online wilt gokken.
04/06/2020
Mead Thody

Na het lezen van de recensie hier, was ik een beetje sceptisch over 12BET. Maar omdat 12BET Aziatische kansen biedt, heb ik geprobeerd een account aan te maken met de kleinste storting (IDR 100,000). Gedurende deze tijd waren er geen problemen met weddenschappen of intrekkingen. Omzetbonussen zijn ook de laagste in vergelijking met andere bookmakers.

Schrijf een review voor 12BET.com


Handige links