Startpagina > Misc > beoordelingen over 123stitch

123stitch

Reviews: 9 | Aanvaardbaar
Uitzonderlijk
5
Zeer goed
0
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
1
Arm
3
01/30/2020
Obelia

Vrijdagavond besteld op weekend van Memorial Day - dinsdag ontvangen via e-mail! Je hebt ZEKER een terugkerende klant die binnenkort komt.
01/30/2020
Sharai

Ik ben al een tijdje met ze aan het winkelen. Meer nu dankzij meer naaien. En niet veel te bieden in Greensboro, NC. Ze hebben een enorme hoeveelheid producten. Ze zijn zeer redelijk geprijsd. Geen problemen met ruilen die ik een paar weken geleden heb gedaan.
01/31/2020
Jabin

Ik heb minstens 5 jaar gewinkeld op deze website, en nooit was ik ontevreden, niet een keer heb ik een tijdje terug gebeld met vragen over: stoffen De persoon aan de telefoon nam de tijd en stuurde me op de baan die ik wilde ... ik koop nooit ergens anders patronen Ik heb al mijn vrienden gestuurd en ze zijn het erover eens dat dit moeilijk was, maar 1-23 maakte dit tot een werk van liefde!
02/01/2020
Glorianna Schnoor

Ze zijn de beste plaats om kruissteek te kopen. Wanneer ik ze een e-mail schrijf, beantwoorden ze meteen. Ik bestel al heel lang bij hen omdat ik dingen nodig heb. Ik wacht momenteel op hen om me een bestelling te sturen die ik heb gemaakt. Ze zijn erg behulpzaam en zodra ze de verkeerde draad stuurden en de juiste draad stuurden en me niet terug stuurden wat ik had, was dat verkeerd. Ik zal bij hen blijven bestellen omdat ik altijd van knutselen houd. Ik doe meer naaldpunt dan kruissteek en niet alleen is de DMC-draad lager in prijs, maar ook de verzendkosten zijn altijd redelijk en de items zijn altijd zeer goed verpakt. Bedankt dat je zo goed hebt gewinkeld. Ik woon in Californië en zou in verschillende winkels kunnen kopen, maar ik geef de voorkeur aan deze plaats en zal altijd bij hen bestellen.
02/08/2020
Cindi

Ik moet zeggen dat ze de beste plaats zijn om kruissteekbenodigdheden te kopen. Ik kan het bestellen en binnen drie dagen hebben. Uitstekend bedrijf om mee om te gaan. Ze hebben een prachtige inventaris om uit te kiezen. Dank je!
02/17/2020
Hogg

Ze vinden dat ze superieur zijn in wat ze doen, vergeet niet om vragen van A tot Z te stellen OVER DE PRODUCTEN DIE U KOPT, WANNEER ZE NIET VRIJWILLIGER ZIJN, OF 2 maanden werk zal worden geruïneerd, en ze zullen alleen de stof vervangen. Stelletje horzels hun.
03/13/2020
Lucrece

Twee keer heb ik bij 123stitch besteld en er is niets verzonden. De besteldatum blijft VOOR WEKEN veranderen. Hun website gaf niet aan dat iets in mijn bestellingen niet op voorraad was. Ik heb beide bestellingen geannuleerd. Nooit meer. Bespaar uzelf het gedoe en bestel elders.
04/23/2020
Boar

* diepe adem * Ik heb net met hen gebeld om een ​​tweede keer te informeren naar een bestelling die ik half december heb geplaatst. Hun website gaf aan dat de bestelling op eerste kerstdag zou arriveren. Ik dacht dat dat misschien optimistisch was, maar ik vond het seizoen oké. 3 weken vooruitspoelen en ik belde om erachter te komen wat er met de bestelling is gebeurd, omdat ik niets had ontvangen. Ze waren verontschuldigend en gaven aan dat de distributeur niet op voorraad was en dat ik de bestelling binnen ongeveer twee weken zou ontvangen. Ok, niet ideaal maar prima.Snel vooruit naar vandaag. Ik bel terug een beetje meer gefrustreerd omdat ik besefte dat het 45 DAGEN is verstreken sinds ik de bestelling plaatste. De dame die de telefoon beantwoordde, gaf aan dat ik eerder had gehoord dat ze niet op voorraad waren en dat ze geen idee hadden wanneer deze op voorraad zou zijn. Dus ik denk, maar zeg niet: "Wacht, wat? Heb je een winkel en heb je geen idee wanneer je inventaris binnenkomt?" Ik drukte op dit punt en ze zeiden, deze keer het aanbieden van een "dit is hoe het is en het kan me niet schelen wat je me zegt", dat ze 135 bestellingen hadden, blijkbaar van hetzelfde item, en ze hadden allemaal te vullen zodat ze geen idee had wanneer de mijne zou worden verzonden. Nu denk ik: "Wacht, WAT? U hebt geen wachtrijsysteem? Geen manier om de nde persoon in uw wachtrij te vertellen wanneer zij ongeveer hun product zouden krijgen dat volgens hun website effectief was beloofd om op een bepaalde dag aan te komen ?? ? En hoe precies is dit mijn probleem? " Dus duw ik, nu gefrustreerd, terug: dit grenst aan onacceptabel, ik heb een soort schatting nodig. Geen schatting, het kan twee maanden duren. En wil ik annuleren. Ja graag, annuleer mijn bestelling. Annuleer in feite je hele winkel. Hoe run je zo'n bedrijf ??Dus doe jezelf een plezier; vermijd deze winkel voor online bestellingen. En als je besluit om te bestellen, kun je net zo goed je agenda's markeren voor levering in Nevuary van 2018, want voor al deze mensen weten, dat is wanneer hun bestellingen worden verzonden.Ik bestelde in plaats daarvan via DMC dot com. Hopelijk betekent hun geschatte leverdatum eigenlijk iets.
04/25/2020
Alastair Obnegon

Product was normaal dus ik gaf 2 sterren maar de levertijd was verschrikkelijk. Het duurde 2 weken om één staat voorbij te gaan. Als u het artikel binnen een redelijke tijd nodig heeft voor dit type product (3-5 dagen), moet u contact opnemen met een ander bedrijf.

Schrijf een review voor 123stitch


Handige links