Startpagina > Misc > beoordelingen over 123pneus.ch

123pneus.ch

Reviews: 8 | Arm
Uitzonderlijk
2
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
0
Middelmatig
1
Arm
4
01/30/2020
Fielding

Vreselijke service. Bestelde 4 winterbanden met wielen en ze stuurden er alleen meer dan 3! Ik moest ze achtervolgen om te vragen waar het 4e wiel is, ze hadden zelfs geen hoffelijkheid om me te updaten. Na een week kwamen ze er uiteindelijk achter dat het 4e wiel tijdens de levering was beschadigd en ze niet langer hetzelfde wiel hebben dat op hun plaats kan worden afgeleverd. Dus moest ik extra betalen om nieuwe wielen te kopen. Maar verrassing dat ze me de nieuwe wielen nog niet konden sturen, omdat ze nog steeds de vorige bestelling moesten ophalen. Na nog een week zorgden ze ervoor dat de oude wielen door DPD werden opgehaald. De postbode kwam opdagen, maar met slechts 1 retourstrook in plaats van 3, dus nam hij helemaal geen wielen. Het is nu een maand geleden dat ik hier nog steeds ben met de nutteloze 1 wielen en wacht op mijn nieuwe bestelling.Wat een grap! Zal nooit meer iets kopen van dit bedrijfBIJWERKEN:EEN LEVERINGSMAN HEEFT GESTELD VOOR HET VERZAMELEN VAN DE 3 ONGEBRUIKBARE WIELEN Gisteren (16.02). DIT IS NU DE 3e TIJD DIE HIJ IS BELAST OM TE KOMEN. IK ZIT DE HELE DAG THUIS GEDURENDE WACHTEN, MAAR CURSUS HAD IK NIET OP. Ik ben ziek van de vermoeidheid van je spellen 123PNEUS. BENT U EEN SCAM? ONVOLLEDIGE BESTELLINGEN VERSTREKKEN MAAR VOLLEDIG GELD NEMEN EN HET PROBLEEM NIET OPLOSSEN?Bestelnummer - 37596670Bestelnummer voor nieuwe wielen die niet kunnen worden verzonden omdat u de 3 onbruikbare niet kunt verzamelen - 37697960
01/30/2020
Christal Nippe

Verschillende merken om uit te kiezen, uit alle prijsklassen en snelle levering! Ik bestelde mijn winterbanden op een zaterdagavond en ze werden de volgende vrijdag geïnstalleerd.
02/01/2020
Kalikow

De boodschappenservice van DPD is van zeer lage kwaliteit.Ik kocht 4 wielen en pneus maar deze werden niet geleverd met montagekit en ik moest ze apart elders kopen omdat ze ze niet eens hadden.Als ik voor een specifieke auto koop, verwacht ik dat wanneer ik voor mount 'em ga, ze al perfect zijn voor die auto en niet dat ik reserveonderdelen nodig heb om ze te passen.Afterbuy-service was echt laag niveau.
02/02/2020
Leola

HalloU heeft één oude verkeerde band verzonden. Sindsdien heb ik online contact met je opgenomen en ik heb je twee keer gebeld en ik wacht nog steeds op je actie. Ik ben echt teleurgesteld over je slechte klantenservice en hoop dat je het zo snel mogelijk oplost.
02/05/2020
Yeaton

De aankoop verliep redelijk soepel.Slechts twee opmerkingen te maken:- de aankoop is niet echt snel verzonden en pas nadat ik een e-mail heb verzonden.- er was een klein probleem bij de levering (niet hun schuld) en de banden kwamen in blokken van twee op verschillende dagen aan. Maar toen ik probeerde ze te bereiken om wat updates over de situatie te krijgen, kreeg ik geen antwoord terug.Trouwens, uiteindelijk kreeg ik de items die ik kocht, dus ik geef 4 sterren
02/07/2020
Gallager Loethen

Naar aanleiding van mijn beoordeling vanaf 5 juli (die lijkt te zijn verwijderd!), Is een maand verstreken sinds ik de bestelling RD38984538 heb geplaatst en het verkeerde model velgen heb ontvangen vanwege hun fout. Nadat ik geprobeerd had met hen te communiceren om dit eenvoudige probleem op te lossen (dwz de ontvangen goederen terugsturen en ze mij het juiste model sturen), heb ik het opgegeven omdat het gewoon onmogelijk is om een ​​reactie van hun kant te krijgen !!! Het gevolg was dat ik geen andere keus had dan contact op te nemen met mijn bank en een terugvordering in te dienen. Een week later heeft mijn bank het geld teruggestort op mijn rekening, nog steeds geen nieuws van hen en de velgen zitten in de garage te wachten om door hun koeriersdienst te worden opgehaald, als dat ooit gebeurt !!! Mysterieuze manier van zakendoen, after-sales service bestaat niet, als je een probleem hebt, blijf je alleen praten tegen een muur ...
03/17/2020
Kannry

ik bestel sinds 2013 banden, tot nu toe heb ik nooit problemen gehad. Maar deze keer, een van de meest verschrikkelijke ervaring van online kopen. ik heb 20 oktober 2018 betaald en we zijn op 23 november en toch heb ik mijn banden niet gekregen, dus ik gebruik nog steeds zomerbanden met sneeuw en koude. de serviceclient is orrible, ik krijg een robotantwoord of valse beloften of ik krijg een robotantwoord als "wanneer we uw bestelling verzenden, wordt u op de hoogte gebracht". Ik heb te maken met Amazon, zalando heeft nog nooit zulke problemen gehad en ze werken zeker nog meer. Misschien heb je zoveel cliënt dat je er niet om geeft om er een te verliezen, maar als je zo blijft ..... Je nam mijn geld 1 maand geleden en geen bezorging, geen uitleg waarom deze vertraging en geen herinvoering. ik hoop dat deze communicatie van 1 van uw klant (ex wordt) anderen helpt hun ogen te openen en u om uw service beter te organiseren.
03/24/2020
Belda

Service efficiënt, goede prijs en gemakkelijk te doen. De garage in Genève "Garage Elio De Toro" was behulpzaam en erg vriendelijk.

Schrijf een review voor 123pneus.ch


Handige links