Startpagina > Misc > beoordelingen over Altur

Altur

Reviews: 53 | Arm
Uitzonderlijk
5
Zeer goed
1
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
0
Arm
46
01/30/2020
Ruella Pacenta

Ik maakte me zorgen na het lezen van zulke slechte recensies hier, maar na 3 weken ontving ik mijn lichaamsharnassen en ze zijn van goede kwaliteit voor de prijs! U kunt uw bestellingen goed volgen, maar het duurt even kijken en klikken voordat u wordt doorgestuurd naar de Chinese trackingwebsite.
01/30/2020
Chafee

I ordered a fishnet body suit with detail to cover breasts and groin. What turned up was not what was advertised. The detail doesnt cover anything like it did in the pics and it is not adjustable. I would avoid this business!!
01/30/2020
Ninos

Ik geef dit bedrijf 0 sterren!Ik bestelde mijn I-tems in februari. Om de een of andere reden hebben ze al mijn ithems afzonderlijk verzonden, waarna de currier me e-mails stuurde met de melding dat mijn items waren afgeleverd terwijl in werkelijkheid GEEN PUNTEN WAAR NOOIT WORDEN GELEVERD. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds niet aangekomen. Ik DM ze op Instagram waar ze altijd posten en ze hebben maar één keer geantwoord om me te vragen of ik het juiste verzendadres heb opgegeven, wat ik natuurlijk deed en ik stuurde ze zelfs een screenshot van het postadres dat ik gebruikte. Sindsdien zijn mijn berichten genegeerd en moeten ze me nog restitueren. Ik wou dat ik de beoordelingen had gelezen voordat ik bestelde!BESTEL NIET BIJ DEZE SITE, bespaar je geld!
01/30/2020
Katharine Cocking

Ik bestelde twee maanden geleden drie items goed wetende dat de beoordelingen slecht waren. Ik had niet teveel verwacht, omdat verschillende mensen hebben gezegd dat de kwaliteit slecht is en dat ze niet hebben ontvangen wat ze bestelden. Ik ontving het eerste item na een maand waarvan ik denk dat het lang wachten is. De kwaliteit was niet zo goed, maar ik betaalde niet veel voor het item, dus het was zoals verwacht. Na nog een maand te hebben gewacht op de laatste twee items, gaf ik ze een beetje op, maar ze kwamen vandaag aan. Het ene item is van slechte kwaliteit en het formaat valt af, maar het andere item was echt schattig en zag er leuk uit.
01/31/2020
Luiza

Een jaar geleden besteld, nog steeds klaar om mijn producten te ontvangen ...Ondersteuning vraag gewoon om bestelnummer en ga achteraf stealth.Ik noem dit SCAM!
01/31/2020
Bluma

Ik heb 2,5 maanden geleden een bestelling gedaan en die is nooit aangekomen. Ik schreef ze enkele e-mails en vulde een online formulier in. Ik heb nooit gereageerd en mijn geld is niet geretourneerd. DIEVEN !!!!
01/31/2020
Kroll Pritchet

Ik heb meer dan een maand geleden een zending met vijf artikelen besteld. Het was opgesplitst in 3 zendingen en terwijl ik 2 artikelen in 2 verschillende zendingen ontving, zijn 3 van de duurdere artikelen nog steeds niet bij mij afgeleverd, hoewel de zending is gemarkeerd als "afgeleverd". Ik sloeg het bedrijf op de dag voordat het pakket werd afgeleverd en ze zeiden dat het "snel" zou aankomen, maar toen het werd gemarkeerd als afgeleverd de volgende dag en ik het niet kon vinden in mijn mailbox (ik was die dag ook thuis) ), Ik reageerde in de oorspronkelijke thread en kreeg geen reactie. Sindsdien heb ik 2 extra support tickets geopend zonder enige reactie. Ik haat dit omdat het ten minste $ 70 verspild aan items waar ik enthousiast over was maar duidelijk nooit zal ontvangen. Klantenservice is prullenbak en ik heb niet zoveel gekregen als een reactie, laat staan ​​een terugbetaling. Bespaar je geld en ga ergens heen met een betere staat van dienst. Normaal gesproken heb ik niet zo'n vendetta tegen een bedrijf, maar dit is een buitengewoon nalatige service en als ik iemand anders kan helpen niet dezelfde fout als ik te maken en hun geld te verliezen, zal ik dat doen.
01/31/2020
Pani

Got part of the order - but not it all . When I contacted them it took months to reply & they just keep asking for an order number . Awful customer service - DO NOT USE THIS COMPANY - they will scam you
01/31/2020
Flosser Murph

I didn't receive the order and my mail to customer service was never replied to. 30 EUR out the window. Learn from my mistake, don't order from this company.
01/31/2020
Iridissa Skelly

Ik bestel nooit als er geen wettelijk adres beschikbaar is. Ik heb zojuist gecontroleerd of er een impressum bestaat, zoals adres en naam van de bedrijfshouder. Er is geen informatie beschikbaar. De verwarring is dus dat dat bedrijf nep is. Niet bestellen.
01/31/2020
Tan

Koop dit spul niet. Afschuwelijk en super goedkoop Made in China. Een artikel mag niet meer kosten dan 1 dollar. Mijn pakket arriveerde na vier maanden !!!
01/31/2020
Ineslta

Zo teleurgesteld in dit bedrijf! Ik plaatste mijn bestelling op 9 februari per e-mail aan het bedrijf op 15 februari. Ze vertelden me dat mijn bestelling werd voorbereid en dat ze nu niet zullen reageren op mijn e-mails en geen product. Ik wou dat ik beoordelingen had gezien voordat ik bestelde. In het proces om dit met mijn bank te betwisten!
01/31/2020
Fonzie

Vreselijk bedrijf. Ze nemen uw geld en verzenden de goederen niet en reageren vervolgens niet op e-mails. Echt walgelijk mensen. Gestolen van veel mensen lijkt het.
01/31/2020
Crotty Kenfield

Ik wou dat er een optie zonder sterren was. Wie omgaat met klantrelaties is verschrikkelijk. Ze zijn schaamteloos onbeschoft en geven er waarschijnlijk niet om dat dit gedrag hun merk kan bederven. Koop niet van dit bedrijf.
01/31/2020
Lamar Strohecker

Kan het niet aanbevelen! Winkel daar niet!Ik heb mijn bestelling helemaal niet ontvangen! eerst beantwoordden ze mijn verzoeken, maar toen de trackinginformatie zei dat het pakket TERUG was in Beijing, heeft niemand ooit meer geantwoord! Dus geld gaat gewoon verloren!
02/01/2020
Shanly Ewbank

ik heb bijna een maand geleden besteld, ik heb zelfs de expresszending betaald en ik heb niets ontvangen. Ik stuur berichten en alles wat ze zeiden is dat ik moet blijven wachten. Dit is een zwendelpagina, koop daar niet, de slechtste service die ik ooit heb gehad, ik wil mijn geld terug.
02/01/2020
Joellyn

Ik bestelde een kattenpak bij Altur, vond deze beoordelingen online en werd helemaal gek! MAAR Ik heb mijn spullen niet alleen super snel gekregen - ik ben er ook dol op ... hij is van redelijk goede kwaliteit en ziet er geweldig uit. Het enige is dat ze niet zo goed communiceren - van de drie e-mails die ik ze heb gestuurd, hebben ze er maar één beantwoord.
02/01/2020
Lisette Shenkle

Choker and leash combo broke first use and I've been waiting months to get cuffs I ordered, contacted them plenty with only sometimes getting replies, filled out their forms, I'm convinced I'm not getting them. Smh don't buy from them
02/01/2020
Rickey

super upset. been waiting over two months now for my order- i guess it’s my fault for not checking the reviews first. i tried tracking my package, it just stopped on april 28, & i emailed twice about it, got only vague responses. i’m heartbroken & over $50 out. damn.
02/01/2020
Sheepshanks

I would rate zero stars if I could. Website was offering a promo on a free set of handcuffs or collar/leash with selected harnesses ordered, same promotion was also emailed to me. I followed the promotion instructions to a T and was charged for the handcuffs. I finally received what I had ordered and the harness was missing a strap, so I can't even wear it! I have sent so many emails to them and they have not replied. MASSIVE SCAM, DO NOT USE THIS SITE.
02/01/2020
Venus Fetherolf

Als ik het nul sterren kon geven, zou ik het doen. I placed an order almost 2 months ago, which still hasn’t arrived. Ive chased them 3 times so far, to be met with the response of “we’re sorry we’re really busy”...but still no update or info on my order. I’ve even asked for a refund twice and just been ignored. FO NOT BUY FROM HERE.
02/01/2020
Flavian Simokat

I ordered from them and received all the items in good condition, the quality was as shown on the website. The shipping times were long (1-2 months) but I am nonetheless pleased with the products.
02/01/2020
Karoline Heiser

Ordered 4 items, received only 1. It was the cheapest in cost and it was of terrible quality. Super long wait times just to receive the one item that was sent. I emailed the company and they basically gave me the run around. No products and no intention to correct the issue. 70+ dollars down the drain. This company is a scam! They stopped allowing people to comment on FB because it will alert people before buying anything. Do not waste your time or your money.
02/01/2020
Yursa

Vreselijke klantenservice en service in het algemeen. Ik wacht nu 2 maanden op bijgewerkte verzendinformatie. Ik heb nu drie keer contact opgenomen met Altur zonder een enkele reactie. SCAM BEDRIJF, KOOP NIET VAN HEN!
02/02/2020
Katalin Waskey

Gewoon een grote Chinese sh.t die 10 keer minder kost op AliExpress ...En ik hoop het tweede pakket te ontvangen ... Het is nog niet gewonnen.Ik verwachtte een kwaliteitsmerk dat net zo mooi was als de foto's, maar ik betreur het dat ik deze beoordelingen niet eerder heb gecontroleerd ...Nou, bestel nooit voordat je de review controleert. Het zal mijn nieuwe manier zijn voor 2020 jaar ...
02/02/2020
Le Jitander

Valse reclameHet product (jurk) dat werd ontvangen, kwam niet overeen met de maat van de aanbieding of de voorbeelden van afbeeldingen van de jurk. Verzoek om terugbetaling is verzonden, zonder verdere follow-up van het bedrijf dat binnen 2 weken is ontvangen. Ik zal een klacht indienen bij de BBB.
02/02/2020
Genvieve

NO. I ordered 3 items and I received only 2. I send them 22 email and I wrote on Facebook and on Instagram but nothing. Low quality, made in China
02/02/2020
Rik

Ik heb op 17 februari een artikel besteld. Het is 12 maart en ondanks hun beleid dat het 7-20 dagen duurt voor levering, heb ik mijn ene bestelling nog steeds niet ontvangen.Als we kijken naar hun verzendbeleid, hadden de VS de kortste levertijd, waardoor ik ervan uitging dat Altur in de VS was gevestigd. Ze zijn echter eigenlijk gevestigd in China, dat nergens op de site wordt vermeld. Het feit dat ze 79.3k volgers hebben, doet je denken dat ze legitiem zijn, maar ze hebben waarschijnlijk de meeste van hun volgers gekocht! Toen ik ze een e-mail stuurde, stuurden ze een generieke e-mail in een onnatuurlijk Engels waarin stond dat mijn pakket "mijn kant op kwam" ... Controleer altijd de beoordelingen van bedrijven voordat je ze koopt, vooral van bedrijven die op sociale media zijn gezien!
02/02/2020
Drusi Shipley

Ze nemen uw geld en sturen de goederen nooit. Ze reageren niet op uw e-mails, DM op Instagram of Facebook-berichten.Dit bedrijf is slechts één grote fraude.Ik heb een set besteld in september 2017, nu januari 2018 en ik heb nog steeds niets ontvangen of een goed antwoord van het bedrijf gekregen.
02/05/2020
Ziguard

Ik heb 2 items besteld. Ik heb er nooit een ontvangen. Ik heb geklaagd bij het bedrijf, maar ze hebben nooit geantwoord. Dus schreef ik aan PayPal dat, nadat ik had geprobeerd contact op te nemen met de verkoper, ik mij terugbetaalde.
02/05/2020
Morehouse

scam company. purchased $40 of stuff with their BOGO. money goes to canada and a week later you get a shipping label from a chinese warehouse. emailed their support and they only sent 1 vague response before becoming unreachable. reported and my bank issued an immediate refund which is a huge red flag. do not purchase from these scammers.
02/12/2020
Khichabia Mechler

Ik had eerder geen beoordelingen van de site gelezen en als ik dat wel had gedaan, zou ik ervan zijn weerhouden er iets van te kopen. Alle 4 van mijn producten (£ 65 waard) waren echter van geweldige kwaliteit en kwamen op tijd aan. Ik had verwacht dat er vanwege de verzending ongeveer 3 weken zou wachten, de ene arriveerde na 1 week en de andere 3 arriveerde na 2 en weken. Ik ontving een e-mail dat het 2 dagen na mijn bestelling was verzonden, dus ik was erg blij met de service.
02/17/2020
Oeflein

Helaas ben ik een van de vele zoals ik nu zie die hun pakketten niet hebben ontvangen en geen reactie of terugbetaling hebben ontvangen van altur.co. Bestelde 2 beha's, nog nooit gezien. Ik heb een trackingnummer dat absoluut een andere naam heeft, het bedrijf op de hoogte heeft gebracht van dit probleem en een idee heeft gekregen dat ze zelfs niet lezen wat de klant schrijft, opnieuw een e-mail met hetzelfde trackingnummer ... Eerste keer ooit in mijn leven Ik heb zo'n slechte ervaring met bestellen via internet. Nu beantwoordden ze me zelfs niet meer. Gevraagd om een ​​pakket of terugbetaling, nog nooit van hen gehoord. BESTEL NIETS VAN ALTUR.CO!Gewoon een snelle update: 2 weken later hoorde niets van het bedrijf of ontving het pakket.UPDATE: Mijn pakket ontvangen op 16 januari. Beter later dan nooit, bijna 3 maanden wachten. Kwaliteit is redelijk goed.
02/18/2020
Wylen Baros

Gemaakt in China met een waarde van slechts 1 dollar maar verkocht voor meer dan 20 euro. Absoluut verschrikkelijk stikwerk, uit elkaar vallen. Ze negeren al mijn restitutieverzoeken.
03/03/2020
Kim Germain

Ik heb een bestelling geplaatst bij Altur op 19 november. Het is 20 december en ik heb mijn pakket of updates niet ontvangen. Ik heb ze op de 8e gemaild om te zien wat de vertraging was en ik heb nog steeds geen reactie ontvangen. Ze zeggen op hun website dat het langst duurt voordat u uw bestelling ontvangt, twee weken is en als het die tijd overschrijdt, moet u contact met hen opnemen. Nou dat is precies wat ik deed. Op dit moment steun ik liever hun bedrijf niet en wil ik in plaats daarvan een terugbetaling.
03/06/2020
Kape

Ik heb online besteld. Alleen om erachter te komen dat ze geen Filippijns adres hebben! Ik schreef hen en niemand van hun bedrijf kwam naar me terug.Ik wil gewoon een terugbetaling krijgen voor wat ik heb betaald. Geef me alsjeblieft terug!Geen antwoord, geen terugbetaling. Het is oplichterij !!!!
03/07/2020
Job

Ik bestelde twee items en één kwam pas een maand later aan. Je krijgt waar je voor betaalt. Wat betreft het tweede item, ik wacht er nog steeds op, en als ik de tracking controleer, zegt het dat het nog steeds in China is ... waarom ze allebei niet samen werden verzonden, ben ik te gek en krijg ik het tweede item? Wie weet. Ik zou niet opnieuw van deze site kopen.
03/10/2020
Ashely Frija

Oh. My. God! I cannot believe how many people experienced the same thing as me. This website is definitely a SCAM!! They rip customers off and steal people's money. I ordered a body harness back on February 15, 2019, and got an email confirmation that it was shipped on February 23, 2019. It's been well over a month, and my package STILL hasn't arrived. Nobody from customer service has responded back to my emails or FB messages. DO NOT BUY ANYTHING FROM HERE! This whole business is a fraud.
03/12/2020
Horwath Wacaster

Ik kreeg mijn badass-jurk 1 maand na mijn bestelling, maar het was het wachten waard! Het paste me als een handschoen! :)) Ik zag er HEET uit!
03/15/2020
Wiley Fiora

Terrible- I never received my order. They said they would "look into it" then never responded to any future emails. I left a comment on one of their Facebook ads replying to someone who asked for others experience. They removed my comment and blocked me on Facebook- they remove all negative comments on their ads. Complete scam. They take your money and never send the products.
03/15/2020
Nandor

Report this company !Report this company to the FTC or the ECC ! The more we are to report it, the more chances we have to stop them for doing business.
03/24/2020
Knapp

De producten die ik bestelde zijn bijna verloren. Er is geen manier op de webpagina of in uw account om uw pakketten te volgen. Wanneer u uw bestelling plaatst, ontvangt u een bevestigingsmail. Later - geen bepaalde tijdsperiode, dit kunnen dagen zijn - krijg je een bevestiging dat je bestelling "klaar is om te worden verzonden". En dan is dat alle informatie die u krijgt. Ik bestelde 5-6 stuks waarvan er slechts 1 arriveerden. Wat er met de rest van hen is gebeurd, is een mysterie. Er zijn enkele verzendcodes voor het volgen van uw pakket, maar ze betekenen niets als u controleert dat u geen informatie krijgt, er staat alleen "uw pakket bevindt zich in het land van herkomst" of wat dan ook. Geen koeriernaam niets!Ik ben erg teleurgesteld dat ik nooit meer uit deze winkel zal winkelen!
03/24/2020
Crespi

Buyer BEWARE! This is not a scam, but not far from it either. It’s a Chinese company that takes your money and ships you GARBAGE that looks absolutely nothing like what's pictured. On top of that, you will most likely not receive your entire order. The items are shipped one at a time, even if its something like – 3 Piece Garter Set – that is typically shipped together, not with this place –you will get them separately. Not to mention that you will wait 30+ days to get any of it. I am still waiting on items that were ordered in February for Valentines Day. Customer service does not exist with this company. I have sent numerous emails only to receive ONE auto-reply to give them time to work on it (2 months after the order was placed). Spare yourself from stress and shop elsewhere.
03/24/2020
Past Molzahn

Vertrouw Altur alstublieft niet. Ik heb een bestelling geplaatst op 4 februari, niet wetende dat dit merk in China is gevestigd. Ze hebben mijn item pas op de 11e verzonden nadat ik ze een e-mail had gestuurd en me een trackingnummer had gestuurd. Het artikel is "afgeleverd" op een adres in China en na e-mailen zeiden ze dat het artikel was afgeleverd en hebben sindsdien nooit meer op mij gereageerd. Ik woon in de VS, dus het is onmogelijk dat het is afgeleverd omdat het nooit het land heeft verlaten. Ik ben verdrietig omdat ik uitkijkde naar mijn aankoop, maar dit was niets anders dan teleurstelling en ik wil gewoon mijn geld terug. Ze geven u één e-mailadres om contact op te nemen en geen telefoonnummer. Blijf alsjeblieft weg van deze site, steun geen fraude. Ik wou dat ik het had bekeken voordat ik het ging kopen.
03/27/2020
Wendelina Heacock

I received my order fine but it was totally the wrong size (I'd been careful about consulting their size guides). It was definitely not as good quality as I had expected for the price either.I have attempted to make contact with Altur twice to arrange swapping the product for one which is the right size and have heard nothing back.Extremely upset and disappointed.
03/28/2020
Valerie दिनेश

I received a broken product, which can happen but no way there was an option to get in touch with Altur. They say you should message them via a form on their website first before sending an item back but you never hear back from them. After sending 3 messages that way, every other week or so, I found an email address in a previous email and emailed them again. By now, the 45 days in which you should have contacted in order to get a refund so now they won't take it back anyway. I did receive a previous order, so it's not that they don't exist but I'm never ordering from this site again. Such a shame, I really like their stuff.
03/30/2020
Elberta

Echt heel leuk! Wacht slechts 10 of 14 dagen om de bestelling te ontvangen. De universele maat voor het rompertje is perfect en het harnasleer is correct.
03/30/2020
Enalda

Het duurde meer dan 2 maanden om aan te komen en toen eindelijk de bestelling en verpakking beschadigd waren Geen follow-up of feedback van website ....Absoluut slechtste koopervaring online! Doe jezelf een plezier maar van een ander merk
04/05/2020
Burta Cissel

If I could give 0 stars I would. Spent 60$ and only received 1 item. Emailed them repeatedly and have not gotten any kind of solution. Should have known better, too bad cause I really like their products if only they'd all show up.
04/07/2020
Shell Vallecillo

Ik heb in januari een artikel besteld. Nooit een melding van de post ontvangen, toen ik het volgen controleerde, was het pakket al teruggestuurd. Contact opgenomen met de provider, het formulier niet ontvangen ingevuld. Hierna geen reactie van het bedrijf, nooit het item ontvangen, nooit geld terug ontvangen. Er is 0 antwoord uit hun e-mail of het websiteformulier. Volledige zwendel.
04/09/2020
Ainsley Bigby

Nooit mijn artikel ontvangen. Zeker zwendel. Bedrijf antwoordde op één e-mail en zei dat het snel zou moeten aankomen, nooit gedaan, en nu hebben ze sindsdien niet meer op mijn 2 e-mails gereageerd.
04/17/2020
Missie Neborak

Het ene item ontvangen en nooit het andere ontvangen! Degene die ik ontving was van vreselijk en goedkoop materiaal. Ik heb niet eens de moeite genomen om het te passen. E-mail klantenservice en ik wacht nog steeds op hun reactie
04/30/2020
Calli Cedotal

Ik bestelde bij hen meer dan 60 dollar in oktober. Bestelling is naar het verkeerde adres gestuurd. Zei dat ze opnieuw zouden sturen. Ik heb nooit kwalijk genomen, geen van mijn e-mails beantwoord of mijn geld terugbetaald. Naast e-mail kan niemand contact opnemen. Verspil geen tijd met dit bedrijf

Schrijf een review voor Altur


Handige links