Startpagina > Misc > beoordelingen over 123optic.com

123Optic.com

Reviews: 9 | Zeer goed
Uitzonderlijk
5
Zeer goed
2
Aanvaardbaar
1
Middelmatig
0
Arm
1
01/31/2020
Adalia

Ik heb 123Optic nu een paar keer gebruikt om een ​​contactlensoplossing te kopen. Goede prijs-kwaliteitverhouding en een betrouwbare service, u ontvangt een bevestigingsmail van uw bestelling en vervolgens een ander bericht wanneer deze samen met de trackinggegevens is verzonden. Zou het zeker aanbevelen.
02/26/2020
Kovacev

U vraagt, zij reageren. Kijk, ze zijn aardig. U bestelt, zij bereiden zich voor. U betaalt, ze sturen. Zoals het altijd zou moeten zijn. Vriendelijke klantenservice, geweldige service. Eerlijke prijs. Blijf op deze weg en u zult nieuwe klanten voor het leven krijgen. Ik ben echt blij met mijn contactlenzen.
03/08/2020
Therese Burcham

Beste service! Elk probleem proberen ze zo snel mogelijk op te lossen. Het is mijn derde bestelling en ik heb vertrouwen in deze winkel.
03/13/2020
Spiegel Ifversen

In eerste instantie heb ik geen ontvangstbevestiging ontvangen en mijn pakket werd teruggestuurd naar de winkel, maar dit werd heel snel opgelost. Bedankt, geweldige klantenservice!
03/25/2020
Madonia Brininger

Zeer tevreden om mijn bestelling zo snel te ontvangen.Het is jammer dat ik geen direct zicht had op de geschatte leverdatum direct na aankoop.
03/28/2020
Heather

Ik ben een terugkerende klant omdat de producten erg goed zijn en snel aankomen. De laatste keer, van bestellen tot levering, duurde het meer dan 2 weken. Er was geen melding om te zeggen wanneer de lenzen zouden arriveren en er was geen manier om de status van de bestelling te controleren, omdat u deze alleen kunt controleren wanneer de koerier hem heeft opgehaald. Beetje teleurgesteld over de stilte tussen het plaatsen van een bestelling en het ontvangen ervan.
04/07/2020
Agna Golabek

Eerst: schrijf in het Frans !!!Ten tweede: let op het adres dat aan u wordt gegevenTen derde: we betaalden meer dan andere keren voor verzending
04/27/2020
Chuipek

Service en verzending waren zeer goed, maar hoewel ze dinsdag in Luxemburg aankwamen en een kaart achterlieten (ik zat erin), waarin stond dat ik ze op donderdag kon krijgen, kwamen ze pas op maandag aan. Behoorlijk teleurgesteld
05/06/2020
Jeanna Irvan

123 optiek biedt een geweldige service! Goede prijzen ook! Een ding dat ik wil delen, is dat ik het gevoel heb dat de kwaliteit van mijn acuvuelenzen achteruitgaat. Op elk pakket heb ik na 2-5 dagen problemen met haken in de lenzen. Dus soms doe ik maar 2 maanden met een pakket in plaats van 3.

Schrijf een review voor 123Optic.com


Handige links